Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dred bíró
Bocs hogy tele nyomom a fórumot...... na szal az jutott még eszembe hogy akinek nem megy a nod próbálja meg az Avast!ot teljesen legális nincsenek vele ilyen gondok hogy nem frissít stb stb... avast!

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
A jó édes anyukáját! nem frissített 24-e óta.......... most néztem meg.

(asszem megy visza az Avast! <#love11>) Azzal ilyen gondok nincsenek.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
2.51.26-osom van.

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Nekem mûkszik.

\"Én vagyok a Rend!\"

Az hol látszik, hogy meddig fog frisíteni?
A Rendszereszközök\Információk között nem találtam erre utaló dátumot?
urbijoe
nincs valamiuj FIX?
mert ha a mostani demora felrakom a 2.1-est akkor csak 2006.06.8-ig frissit

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Az nem jó, próbáld meg kézzel, menj végig az összes frissítõ-szerveren! Tele van a város szerelemmel - a Net meg sok genya kártevõvel!

Fortuna fortes adiuvat.

urbijoe
nekem 21.-e ota nem frissit

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Bájos, ez a NOD32 FIX 2,1? Arra már rájöttek az ESET-nél. Reboot után visszaugrik. Megnézegettem regmonnal a registryt, de nem jöttem rá, miért nem jó már a crack. Nálam kb. 1 hónapja romlott el - frissített, csak visszaállt trial-változatra. Ha megkezeltem (rákattintottam a folderbe telepített .reg-file-ra), visszaugrott 1 millió- akárhány napra, de a következõ reboot-nál már ismét a 30 napos figyelt. Mivel a FIX az automatizált feladatok közé ír, néztem a NOD-naplóban a "Feladatütemezõ"-nél, de így sem lettem okosabb.

Fortuna fortes adiuvat.

baajos
http://www.sendspace.com/file/krfs2w Ezt telepitsd fel és inditsd ujra a gépet, évekig jó lesz!

Pet

Tetsuo
Itt pedig 'csak' legál beállítások vannak, semmi értelmeset nem találok a crack-re..
(Mindenesetre felraktam a 30napos trial verziót.. majd lesz vmi.)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Hát, ez nem mûxik. Honnan vegyek usert + passt..

Tetsuo
very thx!

baajos
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 A 30 napos problémára megoldás

Pet

baajos
http://www.eset.com/download/registered_software.php

Pet

zvaragabor
Az oriás frissítés az amikor a nod32 letölti az eddig megjelent elérhetõ virusadatbázist, amit ugye nem a programmal adnak.

Chaos Anno Domini

Tetsuo
Sziasztok
Melyik verziót töltsem le és hogyan crackeljem, hogy ne csak 30 napig lehessen használni?

Akkor hagyom egyenlõre.
És mi az, hogy óriás frissítés?
Azt hogy kell produkálni? :-)
2.51.28-as nem is tudom micsoda. Vmi minor változtatás lehet a 26-hoz képest. A litvánoknál bármikor le lehet tölteni (volt fent, de nem reagált a FIX-esítésre).
Aztán visszaraktam a 2.51.26-os magyart, és mûködik mint Kisangyal. Bár tegnap elég sokáig vacakolt, mire letöltötte az óriásfrissítést. 4,5 Mega volt...nagyon sok új definícióval.

Fortuna fortes adiuvat.

Dred bíró
Sztem tök felesleges volt......<#hehe><#hehe>

\"Én vagyok a Rend!\"

Hi!
Nekem most fent van crakelve a 2.50.32 és frissít is rendesen naponta.
Ma letöltöttem a 2.51.28-at biztos, ami biztos alapon.

Azt kérdezném, hogy érdemes updatelnem most, ha a régebbi is rendben frissít.
Végül is a friss vírusadatbázis a lényeg, nem?
Dred bíró
Az Avast az ízig vérig EU-s <#taps>

Cseh<#hawaii>

\"Én vagyok a Rend!\"

Reboot-ennyi

Fortuna fortes adiuvat.

Start, Futtatás, ide beírod. MÁSHOZ NE NYÚLJ! Csak a NOD32-t-höz rakj pipát, az utolsó fülnél: "Automatikus indítás".

Fortuna fortes adiuvat.

msconfig

Fortuna fortes adiuvat.

Aschil
Rendszer indításkor a NOD32 nem indúl el, eddig ment.
Hol állíthatom be, hoy ismét elindúljon??

.:asChil:.

Kontrakcio
ne is mond! a meleg boxol az agyammal és lassan k.o. kapok!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Dred bíró
Meg asszem a szlovákok is fejlesztik csak azt nem tudom akkor a központ mér kaliforniába van.

\"Én vagyok a Rend!\"

Kösz. legalább valamiben Slotáék is jók.

Fortuna fortes adiuvat.

Dred bíró
"pm-be küldessz egy email számot?" Az milyen?<#nyes><#nyes>

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
A nod mint anyacég (vagy hogy kell hívni szlovák de a központ kiköltözött kaliforniába. De szlovákoknál látta meg a nap világot.

\"Én vagyok a Rend!\"

gamerboy91
Küldtem.

Kontrakcio
vazze... nem számot csak szimplán emailedet 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
pm-be küldessz egy email számot?

gamerboy91
A nod32 hova tölti le a frissítéseket? Mi a könyvtár neve?

gamerboy91
De nincs net a gépeme
nekem csak a frissítések kellenek!!

Kontrakcio
azt az oldalt nem a böngészõbe kell beírni hanem a nod32 nél a server kiválasztásához

Kontrakcio
jah, bocsi... hát õõõ +próbálok vmit segíteni majd küldök egy pm-et!

gamerboy91
???

gamerboy91
Olyan oldal kell ahol magát a frissítést tom letölteni!
Mert NINCS netem!

gamerboy91
Sajnos az általad belinkelt oldal(http://hwswupdate.tvn.hu/nod32) 404 Error!!

HELP!

Kontrakcio
Így lehet frissíteni:

A használata nagyon egyszerû. Ha fel van telepítve a NOD32, akkor el kell indítani a NOD32 Vezérlõ Központot. Gyk.: kattintani kell az óra melletti NOD32 ikonon. Itt a Frissítések csoportra kell kattintani, és azon belül is a Frissítés pontot kell választani. A menü jobb oldalán megjelenõ ablakban a Beállításokat kell választani. Itt a "Szerverek..." gombra kell kattintani, majd a Hozzáadásra. A megjelenõ ablakban az Új szerver mezõbe a következõt kell írni: http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 Aztán OK, és még egyszer OK. Itt az "Automatikus frissítés beállításai" ablakban a Frissítési hely -> Szerver listából ki kell választani a felvitt http://hwswupdate.tvn.hu/nod32 szervert.
A Felhasználói név és a Jelszó mezõket üresen kell hagyni!
A Frissítések fajtái résznél a Vírusadatbázis és a Programösszetevõk is legyen automatikus! Ezt úgy lehet elérni, hogy a Vááltoztatás gomra kell kattintani és ott a következõk legyenek beállítva:

Vírusdefiníciós adatbázis frissítése résznél ne legyen pipa
Programösszetevõ-frissítés résznél a legalsó pont legyen kiválasztva.
"Újraindítás a programösszetevõk...." résznél izlés szerint választasz.
Ha minden be van állítva, akkor le kell OK-zni, és próbaképpen rá kell nyomni a Frissítés gombra.
Ha elindul a frissítés, akkor minden jól lett beállítva.
Azért célszerû megnézni a Naplók -> Eseménynapló résznél, hogy mit írt be.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiba történt a program modulok frissítése során (nem lehet kicserélni a jelenlegi fájlt)

A NOD32 nem tudja megfelelõen elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.
Kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenõ menübõl válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenõ ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra.
Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét. Továbbá ellenõrizze, hogy a C:\Windows\Temp mappa létre van hozva.

Továbbá elképzelhetõ, hogy a nod32.000 fájl a frissítés megszakadása miatt megsérült. Kérem, ennek megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
ellenõrizze a lemezt (Windows 95/98/ME alatt a "scandisk" paranccsal, WinNT/2000/XP/2003 alatt pedig a "chkdsk /f" paranccsal)
nevezze át a C:\Program Files\Eset\nod32.000 fájlt valami másra (ha ezt az operációs rendszer nem engedné, indítsa újra a Windows-t csökkentett módban, és úgy végezze el az átnevezést)
frissítse a NOD32-t
indítsa újra a számítógépet

gamerboy91
Vagyis nincs az én gépemen net csak az õsökén.
Egy link kéne ahonnan a frissítést tudnám leszedni!

gamerboy91
Kéne egy kis segítség!
Azt már tom h nem nélkül is használható a nod32,de azt légyszi írja le valaki h a frissítéseket honnan szedhetem le!

Mert akkor PenDrive-on bevinném a gépembe.

PLEASE HELP!

Tót?? Én azt hittem amerikai. Kösz a cikket, Bíró, érdekes!

Fortuna fortes adiuvat.

Dred bíró
Frissítés nélkül is véd?
Írta:csiff
2006. 07. 20.

Az osztrák AV-Comparatives független tesztje az antivírus szoftverek proaktív vírusfelismerõ képességét tesztelte. A három hónapja nem frissített vírusirtók versenyében a NOD32 fogta meg a legtöbb kórokozót.

A hagyományos, vírusleíró adatbázison alapuló védelem mellett egyre nagyobb figyelmet kap az antivírus rendszerek heurisztikus elemzõ képessége. Ez lehetõvé teszi, hogy a szoftverek elfogják az új, még nem ismert kórokozókat abban a néhány órás idõszakban is, ami egy új vírus felbukkanása és az ellenszerének kiadása között telik el. Így egy „intelligens” vírusirtó viselkedésük alapján képes elemezni a gyanús kódokat, és szükség esetén meg is állítja azokat.

Az AV-Comparatives legutóbbi összehasonlító tesztje a népszerû antivírus rendszereket ezért heurisztikus képességük alapján hasonlította össze. Ennek során a laboratórium munkatársai a három hónapja nem frissített vírusirtó szoftverekre azok számára ismeretlen kórokozókat engedtek.

Az eredmények az Eset által gyártott NOD32 antivírus rendszer heurisztikus képességét mutatják a legmeggyõzõbbnek. A szlovák vírusirtó az ismeretlen kórokozók 58%-át állította meg, míg ellenfelei többségének teljesítménye nem haladta meg a 30%-ot.

„A legjobb eredményeket mi értük el, de a NOD32 valódi hatékonysága és érzékelési aránya még ennél is magasabb. A rendszeresen frissített heurisztikus védelem jóval hatékonyabb az újfajta vírusok érzékelésében, mint a három hónapja nem frissített” – nyilatkozta az eredményekkel kapcsolatban Richard Marko, az ESET vezetõ szoftverfejlesztõje. A szakember kiemelte, hogy a NOD32 antivírus rendszer kimagasló teljesítménye a termékbe integrált ThreatSense technológiának köszönhetõ, mely a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. Ezt a technológiát az Eset minden védelmi termékébe integrálja.

\"Én vagyok a Rend!\"

gamerboy91
Kéne egy kis segítség!
Azt már tom h nem nélkül is használható a nod32,de azt légyszi írja le valaki h a frissítéseket honnan szedhetem le!

Mert akkor PenDrive-on bevinném a gépembe.

<#help>

Örülök, hogy rendben vagy. Üdv a csomósok táborában.<#integet2>

Fortuna fortes adiuvat.

Kedves Cooldoc,
köszi a gyorssegélyt! Majd beszámolok az eredményrõl is...
Üdv: 16
Kevéssé a vírus most a gond. Inkább a spyware, trójai, rootkit-ek.

Fortuna fortes adiuvat.