15641
  • zvaragabor
    Én nem azt mondom, és el sem várom, hogy mostantól mindenki glóriás megváltóként járjon az egyesek és nullák végtelen mezejében. Nem kell mostantól a warezra fujjogni, a legalitásra meg éljenezni, de azért az sg fórum nem egy warez fórum, ne tartalmazzon már szinte minden hozzászólás warez illetve egyéb illegális megoldást. Higgyétek el, régen is volt ezekre kereslet, de akkor úgy intéztük el, hogy privátban "terjesztettük az okosságot". Na jó, nem papolok tovább, nincs jogom megmondani, hogy hogyan cselekedjetek.
  • etele34
    Hali!
    Mit használsz kémprogram védelemnek a NOD mellett? Gondolom azért elkel mellé egy kiegészítő védelem.
  • Airbus A380

Ha a vásárlás előtt szeretné próbára tenni az ESET termékeket, vagy egyszerűen azonnali biztonságra van szüksége, töltse le a vírusirtó próbaváltozatát!

Remélem érthető....
  • Airbus A380
    Teljesen igazad van...... már én se járok ide. Elég sok embernek sajnos meg se fordul a fejébe hogy valamit is vecsületesen használjonm A nod-ot pl 30 naponta újra lehet rakni..... de ez sokaknak irtózatos meló az a havi öt perc..... az már más kérdés hogy mindezt a modeárotorok engedik más fórumokon ez nem mehet....

Mielőtt valaki bizonygatni kezdi hogy a 30 napo újra rakás egyenlő a crackel ez nem igaz mivel "fű alatt" maga az ESET járul hozzá, beállitott gyári lejárati idő van hha lejár akkor jön a kön. 30 nap. PL én ma ismét felraktam de csak 17 napom van a köv. határidőig. (és nem 30...)

• slime001
    Azért adtam neki nevet meg kódot! Nem hosszúéletű cracket kért!:)
  • zvaragabor
    Ez hatalmas volt.

Amúgy simán átkeresztelhetnénk a topikot Warez topiknak. Pár hónapja a szó szoros értelmében egy myamvadt értelmes hozzászólás sem jött senkitől (na jó, jött, épp ezért tisztelet nekik), csak warez/crack/fix/user+pass témájú. Régen, mielőtt ez nem volt, szivesen jártam ide, akár csak olvasni a hsz-eket, de most mi van? Az van, hogy benézek, és "-Adjatok krekket! -Adjatok user/pass-t! -Nem jó a fix! -..." Ide beszabadulna egy modi, elmene az életkedve a látványtól, és ujjdaganata lenne a sok törlés gomb nyomogatástól.
  • lck
    Elég lesz 2 napra is ! :-)
  • krizsuli
    Örök hálám!!
  • slime001
    UserName: EAV-03517927
    PassWord: kff8psscpt
  • krizsuli
    Tudna valaki érvényes felhasználónevet és kódot a NOD32 3.0.650.0-ra?
  • pirobi
    http://rapidshare.com/files/125126594/NodLogin9.3-32-and-64bit_downarchive
    NodLogin 9.3 Final 32bit/64bit | RAR | 1,3MB
    This software Updates the login of Nod details automatically (the logins are usually taken from sites that update their login database on a daily basis).

ОS:
    - Windows 98
    - Windows XP
    - Windows Vista

Can be use for:
    - Nod32 2.7; 3.0
    - ESET Nod32
    - ESET Smart Security

*NOTE* You will need to choose the correct 32-Bit or 64-Bit version from within the .rar file depending on what O/S you are running.

Patch Instructions

1. Extract/Copy setup.exe to the folder that you installed Nod32 in, (The default is Program Files - ESET - Nod32...)

2. Double click the file you just copied.

3. Press install

4. The patch is now installed and should run on start up.

Or

1. Follow steps above

2. Remove the file from start up (Using something like WinPatrol or msconfig)

3. Open Nod32/Smart Security - Setup - Click "Enter Entire Advanced Set-up Tree"

4. Press Tools - Scheduler & Planner - Add - Run External Application - Enter your own task name - Repeatedly - Choose how often you want to check for updates - Finish - Click the browse menu beside Executable File - Go to the folder that you installed Nod32 in - Double click "Nodlogin.exe".
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Köszönöm a tippeket de megoldódott végül is. :D

Egyébként előtte ment a háló a Windows-os tűzfallal.

Nem tudom, hogy mi lehetett a baja. Beállítottam neki az alhálózatot és egy ip-cím tartományt. Nem akart menni de ma meg mikor beléptem akkor már ment. :D Fura. Lehet, hogy egy újraindítás kellett neki vagy nem tudom.

Mindenesetre mindent köszönök!

Bye!
  • etele34
    Szia simaji!
    Lehet, hogy hülyeség amit most kérdezek, akkor előre is bocsi érte de én úgy tippelem, hogy nem az ESS hibája.
    Nézd meg a következőt: Start/Vezérlőpult/Biztonsági KP./Windows tűzfal és ott a Kivételek fül >> itt a 'Fájl- és nyomtatómegosztás előtt ott van-e a pipa? Ha esetleg nincs akkor lehet ez is egy oka, de persze ez csak egy tipp a részemről.
  • etele34
    Itt az ESS telepítési útmutatója
    A vége felé találod a tűzfalra vonatkozókat.
  • slime001
    Akkor szerintem nem az Eset Smart Security-vel lesz a gond. Előtte ment a hálózat?
  • Simaji
    Meg is kérdezte, hogy akarom e szigorú beállításra vagy megosztás engedélyezésére. Én engedélyeztem is a megosztást de ha a tűzfal megy akkor meg a másik gép nem tud elérni a hálón.
  • slime001
    Pedig a tűzfal beállítások közt ott van a Hely hálózat engedélyezése. Telepítés után is megkérdezi!
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Lenne egy kis problémám a NOD32 tűzfalával.

Akárhogy próbálom beállítani egyszerűen nem akar menni a helyi háló.
    Már beállítottam neki, hogy az alhálózatot lássa, azt is megadtam neki, hogy egy megadott tartományban engedélyezze a kommunikációt de semmi.

Valószínű, hogy valamit én nézek el. Valami tippetek nincs vagy nem tud valaki egy leírást a progihoz?!

Előre is köszi mindenkinek!

Bye!
  • Gyocsika
    Köszi!
  • slime001
    http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_hun.msi
  • Gyocsika
    Hali!

Légyszíves adjatok egy jó linket a Nod 32 3-mas verziójához, Cracket már szedteem le , ez a Temdono 1.2 , mostmár csak új Nod kellene.

Köszi!
  • slime001
    Ezzel nem tudunk sokat kezdeni!
  • szopacska
    Istenem vírust kaptam!!!
  • Frenky25
    Marsu-Fix_2
  • kisspe2
    köszi szépen
  • slime001
    Username:EAV-03702381
    Password:d8d6xvu2wt
  • kisspe2
    Hello
    Tudna valaki adni egy felhasználónevet vagy jelszót a nod32 3.0-hoz?
    Előre is köszönöm.
  • slime001
    Visszatértél Cooldoc? Hol jártál?:)
  • cooldoc
    Érdemes a PC World kódját használni. Hiszen személyre szabott, legális kódot kapsz! :) Üdv minden régi Ismerősnek!
  • slime001
    Majd visszaáll 31 napra!
  • urbijoe
    már nem jo a TemDono fix 1.2 fix?
    mert most 27 napot ir ami hátra van
  • slime001
    Sajnos ezek a kódok max 1-2 napig jók! Próbáld meg a TemDono fix 1.2-t!
  • urbijoe
    nekem jöhet
  • pirobi
    sziasztok:
    NOD32 AntiVirus v3.0.642.0 Business Edition user names and passwords
    akinek kell az user és pass küldöm
  • slime001
    "Most jelezte kiszállását a Trend Micro. A hírek szerint nem tartják elég megalapozottnak a tesztelést az aktívan terjedő (úgynevezett vadon élő, ITW, In the Wild) vírusokkal kapcsolatosan."

Ez azért érdekes!
  • Apocalipto
    Ötvenedszer a csúcson
  • independent5
    mindent így csinálok és még így sem működik...
  • independent5
    igen így van!!
    csak én először elfelejtettem :)
  • slime001
    Ezért is van beleírva a mellékletbe, hogy tegye a kivételek közé!
  • independent5
    nem lehet,hogy közben írtotta is a nod a TemDono fixet?
    mert először nekem is kiírtotta és akkor visszaállt sima 30 napos demóra.