15641
-
#4169 Na nekem pont 256 van .
-
#4168 Nézz szét annak bizonjyitéjajént amit mondtam.
Amúgy meg nekem pocivel kevesebet eszik az avast a nodnál. -
#4167 Persze döcögősebb - minden vírusirtó csere megterheli a gépet. Ha Avastról cserélnél Nodra akkor meg a Nod terhelné jobban.
Másrészt - a memória használatnál meg olyan mindegy hogy mondjuk 32 vagy 48 Mega - persze ha nem 256 van összesen a gépben.
A személyes véleményem hogy az Avast semmivel nem rosszabb a Nodnál. Ha az Avastot törni kellene legalább olyan népszerű lenne. -
#4166 Nem tudom! nekem elég egyértelmű a fele akkora ram fogyasztása alapján! Én meg Nod32 után tettem fel Avastot és éreztem, hogy sokkal döcögősebb a gépem, mint Nod32-vel! -
#4165 Egyébkémt a nod előnye nálam hogyha van v-mi azt nem karanténozza mint az avast hanem "legyilkolja helyből" ha tudja m -
#4164 Sokkal kisebb erőforrásigénye van mint az Avastnak Igen ?
Akkor mér panaszkodnak más fórumokon is akiknek gyengébb gépük van hogy szivja a gépüket a nod32 az avast pedig nem ? -
#4163 Na nekem ez már bika gép. A tieden eltudom képzelni hogy nem fogta viszont az enyém gyengébb és fogta.-... -
#4162 Azért alapvető illem hogy nem nézed hülyének a másikat.... Azt már csak eltudom dönteni hogy nod előtt és után észrevettem e lassulást- -
gyonax #4161 Egyetértek a 2.7-nél kisebb az erősorrásigénye... Nekem a Smart Security fogyaszt összesen(tűzfallal mindennel) 39MB-ot -
Zsolt01 #4160 -
Zsolt01 #4159 Szerintem nincs bika gépem
Abit NF7-S2(G), AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz, Kingston 2*512(400) RAM, SAMSUNG 120 G 8m., Inno3D 7600GT 256(AGP), (XP sp3)
-
#4158 Milyen kegyetlenséget művelt a Nod32? És mit hogy képzeltek? Egyébként nem tudom miért lassú nálatok! Sokkal kisebb erőforrásigénye van mint az Avastnak szóval szerintem bebeszéled magadnak vagy nem tudom! -
#4157 Ez kegyetlen volt amit művelt..... a nod32....
Azt nem tom hogy ezt az esetnél hogy képzelték.... Jaja az 5-ös állitólag brutál lesz és állitólag megörzi ingyenességét. (vagyis inkább lesz belőle free berzió mint most is a 4-esnél)
Zsolt lehet neked bika géped van azon nem érezni..... lehet a haverod is ezér ódzkódik a nodtól... mutasd meg neki az avast-ot. -
Zsolt01 #4156 Nekem semmi bajom a Nod32 3.0-val !!! -
etele34 #4155 ...avast megy vissza...
Jó döntés részedről.
Már nagyon várom az AVAST! ötöst. -
#4154 Rakasd fel az avastot vele. Ingyenes [a kóddal 1 évig megy aztán újat lehet kérni ] és nagyon jó én is csak azér szettem le mer aszittem noddal gyorsabb leszek de kegyetlenül lassit ugyhogy avast megy vissza. -
#4153 Sztem rájöttél hogy neked ment.,.....
Amúgy elfelejtettem....
Az új nod32 meg tényleg lassabb mint a régi. -
Zsolt01 #4152 Válasz gombot használd.
Én nagyon jól tudom, hogy a Nod32 3.0-nál tartunk, Én is azt használom.
Csak pár hónapja amikor ezt feltettem az ismerősömnek, a gáp teljesen belassult tőle. A 2.7-sel meg jó volt.
Azóta új xp-je van és nem akarja a 3.0-át egyáltalán. -
#4151 Már rég a nod32 3.0-nál tartunk.
Amúgy ha ragaszkodik hozzá mit izgatja az esetleges avg miatti lassulás ? -
Zsolt01 #4150 Sziasztok.
Nod32 2.7-hez képest jelentősen lassíthatja a gépet az AVG 7.5 ?
Egy ismerősömnél tapasztaltam:
a gép indításnál az xp ok, csak lassan töltődnek be a cuccok, ezt okozhatja az AVG? Sajna ragaszkodik hozzá.
Tehát ez az AVG okozhatja ? -
#4149 Nem is tudtam róla hosszú ideje avast-oztam a rég 2.7-es nodba meg ilyet nem láttam. Ezt meg amikor kipróbáltam ezt az új 3.0-ásat nem is vettem észre aztán meg ugye jött avast.-
köszi.
-
#4148 Ezt én is megtaláltam! De hogy a francba lehet innen letölteni? -
etele34 #4147 Köszi ki fogom próbálni.
Közben én is keresgéltem.
Spyware Doctor -
#4146 Pontosan! Eddig nem használtad ezt az opciót? -
#4145 A nod32-be van olyan menü hogy beállitások importálása/exportálása. Ezek szerint le lehet menteni a program beállitásait és be lehet rakni a következő haviba , hogy ne keljen mindeggyiknél a beállitással szöszölni? -
#4144 Na igen ez is igaz. Én repülős oldalról kaptam 1szer ....pedig biztonságosnak nézett ki több 100.000-es látogatottsággal. -
#4143 Nem csak crack oldalakról kaphatsz be kártevőt. Ma már bármilyen oldalt feltörhetnek és kártevőt helyezhetnek rá! Múltkor egy hivatalos oldalról akartam letölteni a Spyware Blastert és ott talált valamilyen trójait a Nod32! -
#4142 Ez az OnGuard az állandó védelme. Ez van belőle kihagyva aminek én nagyon örülök mert iszonyatosan lefogja a gépet! A Starter változatból sajnos még nincs 6.0 (ez a legújabb) csak 5.5! Az itt van http://www.vnudownloads.com/5.5.0.212VNU-sdstart.exe -
#4141 Sokak szerint jó bár sokak nem élnek pl crack oldalakon.... -
etele34 #4140 Ennek az ingyenes Spyware Doctornak van állandó védelme is? Ha nincs az sem akkora baj persze´de jobb lenne ha lenne. Be tudnád linkelni, hogy honnan tölthetem le?
Köszi.
(Remélem ez nem valami warez megoldás?
-
#4139 Létezik belőle ingyenes verzió ami frissít és írtja a spyware-ket csak nincs OnGuard. De szerintem aki egyszer is kipróbálta a Spyware Doctor OnGuardját örülni fog, hogy nincs benne!:D -
Zsolt01 #4138 Ja ezt úgy értem, hogy a spyware terminatoe és spybot elbukott ! -
Zsolt01 #4137 Szerintem a Spyware Doctor a király, igaz nem lenne ingyenes, de ...
(Tapasztalat, hogy nagyon jó, már megmentett 1 új xp telepítéstől.) -
etele34 #4136 Köszi.
Nálam az avast! mellett a W.Defender, az A-Squared Free és az AVG Anti-Spyware free vannak. -
#4135 Egyébként a kódot is belehet szerezni internetről!:) Mármint a PC World-ös kódot! -
#4134 Aki nem akar újságot venni (pl engem se érdekel nod kódér meg nem veszem meg) annak mint montam ott a gyáro 30 napos példány ugyanúgy 30 napos mint az újság csak épp teljesen ingyen :) -
#4133 Szerintem abszolút nem baj hogy kiadtad magadból. Én már soxor megtettem ... ahogy látom mást is zavar. És igen amit mondasz ha mindenképp crack -kel ott a pü. -
#4132 spyware terminator -
#4131 spyware terminatoe és spybot. Mindkettő ingyenes. -
#4130 Hello mindenki!
Miért ide warez? Minden hónaphab jár egy teljesen ingyenes NOD 32 Smart Security program a Pc Guru nevű újsághoz egy kóddal ami egy hónapig használható. Teljesen eredeti! Szerintem megéri megvenni az újságot de ha valaki nem akar még arra sem költeni akkor meg szerintem a kód megadása nem gond mert szerintem több e-mail címre is be lehet regelni!
Bye!