Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"weboldalt vagy vki küldje át a progit" mi a fasz van?? Megcsináltad amit írtunk??? Hány éves vagy??
A trial, a nagy updattel a 2.51.30 - ez sure.
Fortuna fortes adiuvat.
vagy:
www.9down.com
Valahol megvan.:)
Fortuna fortes adiuvat.
NOD32 FIX 2.1
Fortuna fortes adiuvat.
A fixet használd. Telepíted a NOD-ot NEM INDÍTASZ ÚJRA telepíted a NOD fixet, újraindítasz. Hátralévõ napok száma 46 ezer év. Tehát uninstall és újratelepítés ahogy írtam.
Nálam pld. a "saját" profilnál a "Dokumentumok és Beállítások" és a "Windows" folder a két célfolder. Ez a profil van definiálva feladatütemezett beállításnál (pld. minden csütörtökön 2-kor, csak ezt a két kulcsfontosságú foldert szkenneli - de azt jó alaposan).
Vagy parancssorból konfigurálom: C:\ /adware /ah /all /arch+ /clean /cleanmode /delete /heur+ /log+ /mailbox+ /ntfs+ /pack+ /quarantine /scanboot+ /scanmbr+ /scanmem+ /scroll+ /sfx+ /unsafe /wrap+
Fortuna fortes adiuvat.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Számomra elõny, hogy kevéssé forrásigényes, és nem lassítja a rendszert (pedig legszigorúbbra van konfigurálva).
Fortuna fortes adiuvat.
A Mélyreható" pedig gyárilag úgy van konfigurálva, hogy kiterjesztett heuresztikával keres, valamint Alkternatív NTFS-streameket, Futtatás közbeni tömörítõket, önkicsomagoló tömörítetteket , spywret stb. is vizsgál. A többi profil alapból, gyárin nem. De ez állítható.
Fortuna fortes adiuvat.
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
Fortuna fortes adiuvat.
ha megakadsz, szólj!
NOD32 Beállítás- profin
Fortuna fortes adiuvat.
1.Kérdés:
Ha egyszer megadtam a felhasználót és a jelszót akkor miért sipákol frissítéskor hogy nem jó a amit beírtam(óránként visít)?
2.Miért van az ha mélyreható vizsgálatot indítok nem találja meg a DSO Exploitot de ha normálba futtatom úgy megtalálja?
3.felmegyek a leveleim közé(de még semmilyen levelet nem nyitottam meg!!!)és kapok egy ,,valószínûleg ismeretlen SKRIPT vírus"-t és csak megszakítani tudom a netet de sem karanténba sem törölni nem tudom ha meg simán bezárom akkor a vírus is aktívvá válik, mit csináljak mert a leveleimet valahogy le kell törteni...Kérlek segítsetek!!!<#confused>#confused><#conf>#conf><#conf>#conf><#help>#help><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, ®∆√Λ∟Þ, כּוּהּﬠהּקּ
Source: Official ESET-forum (Wilderssecurity)
Versions:
2.51.26 - Paid version purchased before like Julyish
2.51.28 - Trial version with feature to upgrade to full version built-in (English Only)
2.51.30 - Same as .28 but for all languages and adds more definitions (including that 5MB one that came out not too long ago)
No bug fixes or anything like that from .26-.30, all the changes pretty much pertain to the Trial Version and the upgrade feature.
Fortuna fortes adiuvat.
Havi öt perc nem sok.
/Gripen az égbõl/
És megjegyzem, az idõkorlátos is teljes verzió, ugyanazokat tudja mint a kereskedelmi, csak havonta újra le kell tölteni, és feltelepíteni.
Ennyi kellemetlenséget már igazán megér.
honnan lehet teljes veryioju NOD32 ot letolteni??
vagy csak venni lehet??
ha valaki tudja mondja meg>)
NOD32 Beállítások Haladóknak
Fortuna fortes adiuvat.
Annyival másab, hogy F8-ban bootolva kevesebb service, driver stb. fut.És a vírusok kedvenc indulási helyeik (több ilyen hely van a registry-ben, nem csak a Win\Curent Version\Run...RunOnce stb. Így értettem - de én csak egy laikus vagyok.
Fortuna fortes adiuvat.
I have done my first on demand scan (scan only, not scan and clean) - I heard one bleep so I know there is one identified threat/infection and at the bottom of the log is confirmation of one threat found. How do I quickly find it to right click it so I can identify it and tell it to clean- the log contains 440,000 file entries and scrolling to look for one red entry is impossible almost. I could tell it to rescan with clean but this would mean another full scan taking 45 minutes. I know I am missing something obvious.
The "Threat Log" is empty and the "Event Log" gas entry saying "Alert has been generated see the Scan log".
Is it possible to tell it to log only threats or infections in the log and not all files scanned i.e. the important information?
thanks for your help with what I am sure has an obvious answer.
Válasz:
Uncheck 'list all files' before a scan usually helps, but there will still be some locked files depending on what you have installed and running.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Chaos Anno Domini
Fortuna fortes adiuvat.
mostani verzió :1.1716, itt tudod mindig megnézni (ez a leggyorsabb):
Update Info
Fortuna fortes adiuvat.
Ami a file-t illeti, Menj ide, és vizsgáltasd meg:
www.virustotal.com
Itt az adott file-t (kb. 10 perc, sorállással) 10-15 top vírusirtó nézi meg, online. Kaspersky, Eset, Symantec, Avast stb...
Aztán döntesz!
Fortuna fortes adiuvat.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csinálj WIN reinstallt
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
eza szerncsétlen nod meg....blööö
mire mennyek a nemtóm hány számú víruskeresõ/irtó opció közül...?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"