Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
LOL, bocs, nem vettem észre hogy te is belinkelted. :D

Chaos Anno Domini

zvaragabor
A Vírusfertõzés topicban a #36-os hozzászólással keztem errõl az MSN vírusról beszélgetést, mert nekem is ez volt a gondom, van is erre a problémára válasz. Nézzétek meg.

Chaos Anno Domini

jah látom köszi F-secureval ki tom irtani? mer az futatás dolog nem müxik.
[Jakuza]
Szerintem Itt van. :P

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tomicsek
Itt a 39. hozzászólás.

A minap kaptam 1 msn virust 1 ilyen linketsokan elküldték nekem nem tudtam h miaz vagyis aszitem h van rolam 1 photo album a googlen mer az volt a link cime vagy is olyasmi leszedtem azt a filet (ami persze virusos volt) scr a kiterjesztése és nem inditota el hát hagytam a picsába. A nod32 semmit se érzékelt söt a virus asszem blokolta már ahogy be kapcsoltam a gépet akkor se töltött most épp a folyamatoknál kikapcsoltam 1 folyamatot ami blokolta a többi virus irtomat deh hogy a nod32 most mi van aszt még nem tom most épp Avasttal keresem a virust meg töltöm az F-Securet tudtok még vmilyen jo virusirtot ajálani mer a nod32 az szar az olyen virusoknál?
Tomicsek
A fiatalember hülyét csinál mindenkibõl. Írtam, hogy #1279 hozzászólást nézze meg. ITT a program a fix egy patch, minden.ÍRD LE HONNAN TÖLTÖTTED LE A 2.50.32 VERZIÓT.
"weboldalt vagy vki küldje át a progit" mi a fasz van?? Megcsináltad amit írtunk??? Hány éves vagy??

Én nem tudom követni a fiatalember tempóját. A hivatalos verzió a 2.51.26
A trial, a nagy updattel a 2.51.30 - ez sure.

Fortuna fortes adiuvat.

a nod verziója 2.50.32

weboldalt vagy vki küldje át a progit

basszus virusos a gépem mondjatok olyan progit amivl tudom frissiteni a nod-ot és le tudom törölni ezt a kibaszott virust. nagyon gyorsan!!! fontos!!!!

Tomicsek
A Fix jó. 2.50.32 ilyen verzió? 2.50.30-nem?

az gáz, ha az én nod32 verzióm 2.50.32 és én leszedhetek emellé egy 2.50.23 - as crack-et????????????

www.softex.meganet.lt
vagy:
www.9down.com
Valahol megvan.:)

Fortuna fortes adiuvat.

köszike a segitcséget

Nekem sincs kedvem. De ezt írd be a Gugliba:
NOD32 FIX 2.1

Fortuna fortes adiuvat.

de mért nem tod nekem is elmagyarázni, bazd, mondom h sürgõs és nincsen kedvem keresgélni!!!!

Tomicsek
Olvass vissza vagy 200 szor van szó róla, linkekkel stb. #1279 itt.
A fixet használd. Telepíted a NOD-ot NEM INDÍTASZ ÚJRA telepíted a NOD fixet, újraindítasz. Hátralévõ napok száma 46 ezer év. Tehát uninstall és újratelepítés ahogy írtam.

HAli. a segitségetek szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy amikor frissiteni akarom a nod32-t akkor kér tõlem egy felhasználónebet és egy jelszót. a haverom szreint le kell szedni egy crack-et de nem tom honnan és milyen crack kell!!! valaki pls segitsen. ISZONYATOSAN FONTOS!!!

Minden paraméter állítható. Minden "profil" (helyi lemezek vizsgálata, Saját stb.)szabható ugyanolyan paraméterekre. Mint amikor a pizzát különbüzõ feltéttel kéred. Kérhetsz húsost, gombást, sonkást stb.
Nálam pld. a "saját" profilnál a "Dokumentumok és Beállítások" és a "Windows" folder a két célfolder. Ez a profil van definiálva feladatütemezett beállításnál (pld. minden csütörtökön 2-kor, csak ezt a két kulcsfontosságú foldert szkenneli - de azt jó alaposan).
Vagy parancssorból konfigurálom: C:\ /adware /ah /all /arch+ /clean /cleanmode /delete /heur+ /log+ /mailbox+ /ntfs+ /pack+ /quarantine /scanboot+ /scanmbr+ /scanmem+ /scroll+ /sfx+ /unsafe /wrap+

Fortuna fortes adiuvat.

fery02
A mélyreható viszgálat függ attól, hogy hogyan állítjuk be a beállításokat? Vagy ilyenkor automatikusan állítja be a beállításokat, és aszerint végzi a vizsgálatot?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

My pleasure. Minden bonyolultsága ellenére jó kis progi ez. Persze, ez sem tökéletes (ilyen nincs), de egy elfogadható opció.
Számomra elõny, hogy kevéssé forrásigényes, és nem lassítja a rendszert (pedig legszigorúbbra van konfigurálva).

Fortuna fortes adiuvat.

AMON-nál, Beállítások, Akció - szerintem a felsõ opciót válaszd! "A fertõzött fájlhoz való hozzáférés letiltása és figyelmeztetõ ablak megjelenítése a lehetséges akciókról"
A Mélyreható" pedig gyárilag úgy van konfigurálva, hogy kiterjesztett heuresztikával keres, valamint Alkternatív NTFS-streameket, Futtatás közbeni tömörítõket, önkicsomagoló tömörítetteket , spywret stb. is vizsgál. A többi profil alapból, gyárin nem. De ez állítható.

Fortuna fortes adiuvat.

Ravald
hálás köszönet<#wave><#integet2>már dolgozok rajta<#email><#taps><#taps>

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

Négy oldal, a tutorialt az elejétõl nézd. Részletesen elmondja az AMON, IMON, DMON stb., frissítések, ütemezett feladatok beállításai. Amit kérdeztél, arra ott a válasz. De anetes dolog az IMON-beállításokkal függ össze (IMON,Beállítások, Speciális, Beállítások, Akció)

Fortuna fortes adiuvat.

Állítsd be. Szánj rá egy órát. Az alapbeállítás slendrián. A moderátorok, fejlesztõk ezt ajánlják.
ha megakadsz, szólj!
NOD32 Beállítás- profin

Fortuna fortes adiuvat.

Ravald
Sziasztok, volna egy érdekes kérdésem: Legutóbb a Nododmat 2006.08.07. én frissítettem eddig ezzel semmi baj mert elfogadta a jelszót és a felhasználó nevet...arról tudok is hogy naponta kíséri magát frissíteni.Érdekes módon ha havonta frissítem és beírok új adatokat a CP uújságból azt elfogadja de úgyanúgy rossz a felhasználó név..
1.Kérdés:
Ha egyszer megadtam a felhasználót és a jelszót akkor miért sipákol frissítéskor hogy nem jó a amit beírtam(óránként visít)?
2.Miért van az ha mélyreható vizsgálatot indítok nem találja meg a DSO Exploitot de ha normálba futtatom úgy megtalálja?
3.felmegyek a leveleim közé(de még semmilyen levelet nem nyitottam meg!!!)és kapok egy ,,valószínûleg ismeretlen SKRIPT vírus"-t és csak megszakítani tudom a netet de sem karanténba sem törölni nem tudom ha meg simán bezárom akkor a vírus is aktívvá válik, mit csináljak mert a leveleimet valahogy le kell törteni...Kérlek segítsetek!!!<#confused><#conf><#conf><#help><#shakehead><#shakehead>

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

JAS 39
Sokan évek óta újra rakosgatják és nem halnak bele.

/Gripen az égbõl/

Bocy
koszonom

Annyi minimális különbség van, hogy a "nagy" frissítéseknél az elõfizetõk prioritást élveznek. Ezen kívül vannak szerverek (frissítõ), amelyek csak ezen ügyfelek részére fenntartottak. Egyébként nincs differencia. Volt egy kis félreértés a 2.51.26, 2.51.28, 2.51.30 változatokkal. Ezzel kapcsolatban:

Source: Official ESET-forum (Wilderssecurity)
Versions:
2.51.26 - Paid version purchased before like Julyish
2.51.28 - Trial version with feature to upgrade to full version built-in (English Only)
2.51.30 - Same as .28 but for all languages and adds more definitions (including that 5MB one that came out not too long ago)

No bug fixes or anything like that from .26-.30, all the changes pretty much pertain to the Trial Version and the upgrade feature.

Fortuna fortes adiuvat.

JAS 39
Szerintem is. És nincs vele macera hogy mûködik e a krekk stb stb...

Havi öt perc nem sok.

/Gripen az égbõl/

Dj Faustus
Innen.
És megjegyzem, az idõkorlátos is teljes verzió, ugyanazokat tudja mint a kereskedelmi, csak havonta újra le kell tölteni, és feltelepíteni.
Ennyi kellemetlenséget már igazán megér.

Bocy
csum
honnan lehet teljes veryioju NOD32 ot letolteni??
vagy csak venni lehet??
ha valaki tudja mondja meg>)

fery02
Nagyon szépen köszönöm a sok értékes segítséget!

Ajánlom mindenki figyelmébe,aki egy kissé paranoiás a vírusok miatt:
NOD32 Beállítások Haladóknak

Fortuna fortes adiuvat.

A mélyreható csak a beállítsi paraméterekben különbözik - Te konfigurálod. Nálam minden egyes opció a legszigorúbban van (pld. Adv. heuresztika bekapcsolva).
Annyival másab, hogy F8-ban bootolva kevesebb service, driver stb. fut.És a vírusok kedvenc indulási helyeik (több ilyen hely van a registry-ben, nem csak a Win\Curent Version\Run...RunOnce stb. Így értettem - de én csak egy laikus vagyok.

Fortuna fortes adiuvat.

Brand new to NOD32 (single wks Windows version) and installed it today (using the shortcut method to set it up to BlackSpear Extra settings.) All seems to have gone OK - although install was alarmingly fast (thought it hadn't done anything, just rebooted).

I have done my first on demand scan (scan only, not scan and clean) - I heard one bleep so I know there is one identified threat/infection and at the bottom of the log is confirmation of one threat found. How do I quickly find it to right click it so I can identify it and tell it to clean- the log contains 440,000 file entries and scrolling to look for one red entry is impossible almost. I could tell it to rescan with clean but this would mean another full scan taking 45 minutes. I know I am missing something obvious.
The "Threat Log" is empty and the "Event Log" gas entry saying "Alert has been generated see the Scan log".

Is it possible to tell it to log only threats or infections in the log and not all files scanned i.e. the important information?

thanks for your help with what I am sure has an obvious answer.

Válasz:
Uncheck 'list all files' before a scan usually helps, but there will still be some locked files depending on what you have installed and running.

Fortuna fortes adiuvat.

Fertõzésnél - sose lásd-egy piros szem ugrik fel (AMON,IMON). Itt a logban látod más színnel (barna, vagy szürke, nem emlékszem), de a kék normális.

Fortuna fortes adiuvat.

zvaragabor
Én nem esküdnék rá hogy csökkentetben a nod32 hatékonyabb. Haveromnál normális üzemmodban nyomattunk egy mélyrehatót, ami talált is vírsut, de leszedni nem tudta. Ujrainditottuk csökentettben, de ugy csak sima lemezellenõrzést engedte, a mélyrehatót nem, és így nem tuddtuk leszedni a vírust, fõleg hogy a sima ellenõrzés észre sem vette.

Chaos Anno Domini

Pagefile.sys, ntuser.dat és a többiek. ez normális. Ezekhez a Winfos nem enged hozzáférést.

Fortuna fortes adiuvat.

fery02
Igy néz ki:

fery02
Már csak egy fárasztó kérdésem van! :) Az normális, hogy nálam vizsgálat közben sok fájlhoz kiírja, hogy: (fájl zárolva) hiba a megnyitásakor. És ezt mind kék színnel. Csak mert elképzelhetõ-e, hogy épp ezekben van valami fertõzés?

Igen, így gyorsabb(talán). De elõtte egy lendülettel frissítsd!
mostani verzió :1.1716, itt tudod mindig megnézni (ez a leggyorsabb):

Update Info

Fortuna fortes adiuvat.

fery02
De akkor hatékonyabb, ugye? Úgyértem, van olyan vírus esetleg, amit csak ebben a módban tud megtalálni? Ti így nézitek át a gépeiteket, vagy normálisan?

fery02
Köszi

Csökiben nem indul el sok automatikus indiló folyamat, driver, csak az OS mûködéséhez nélkülözhetetlen driver.
Ami a file-t illeti, Menj ide, és vizsgáltasd meg:
www.virustotal.com
Itt az adott file-t (kb. 10 perc, sorállással) 10-15 top vírusirtó nézi meg, online. Kaspersky, Eset, Symantec, Avast stb...
Aztán döntesz!

Fortuna fortes adiuvat.

fery02
Sziasztok. Az hatékonyabb mód a mélyreható vizsgálathoz, ha a gép közbe csökkentett módban fut? Meg a nod32 érzékelt egy fertõzött fájlt, amit nem tud megtisztítani, csak törölni. Töröljem? Egyébként a Daemon Tools 4 mappájában van, de haveromnál is ez a helyzet, de azt mondja, hogy azt hadjam, mert nem veszélyes. Mit javasoltok? :)

Csabesz6
jóvan már +oldódott a problem...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

urbijoe
nekem semmi bajom a NOD32-vel
csinálj WIN reinstallt

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Csabesz6
rohatt virusok
eza szerncsétlen nod meg....blööö
mire mennyek a nemtóm hány számú víruskeresõ/irtó opció közül...?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"