15641
  • etele34
    Azon kívül, hogy valszeg fel sem települ az ESS ha talál másik ütköző komponenst. Vagy pedig öszeakad vele és lefagyás ezerrel!!! Szedd le az összes védelmi programot, úgymint tűzfal, antivírus, anti-spyware satöbbi. És ESS telepítése előtt ki kell kapcsolni a Windows saját tűzfalát is a Bizt.Kp.-ban. Habár ezt az ESS is megteszi azt hiszem, de nem árt a megelőző az óvatosság.
  • anonym21
    szedd le, de mindenféleképpen a revoval, ESS mellé ugysem kell mégegy tűzfal.
  • Qupak
    Igen Comodo firewall Pro, Comodo Memory Firewall
  • anonym21
    van fent tűzfalad?
  • Qupak
    Windows Xp
  • anonym21
    oprendszer?
  • Qupak
    32
  • anonym21
    32-bit-est a program vagy 64?
  • Qupak
    Nem hanem magát TemDono Fix-et xD
  • anonym21
    mit? revot?
  • Qupak
    De honnat mert nem találom :S
  • anonym21
    többmint valószinű. távolicsd el gyökerestűl revoval!
  • Qupak
    Eszembe jutott hogy múltkor fel raktam valami fixet is mindjárt utána nézek a neten mi is volt a neve... Meg van TemDono Fix 1.2
    Lehet hogy ez a baj?
  • Qupak
    Nem talált semmit:( Nem tudom mit tegyek
  • etele34
    Csak tipp. Start/Keres/ Fájlt vagy mappát >> ide beírod :egui.exe
    Hátha talál valamit még ami ott maradt. Letöltöd az Unlockert és ha talál akkor arra jobb klikk, felugró ablakban választani az Unlockert, majd Unlocker ablakban alul 'Törlés' fül, majd kijelölöd (kikékül) és a 'Feloldás' fül alul. Remélhetőleg leszedi. Ezértjó, ha egy külső alkalmazással távolítunk el - bármilyen - programot is és nem a saját uninstall-jával. Revo Uninstller
  • Qupak
    Én meg próbáltam felrakni a Smart Security-t de a telepítés a végin azt írja hogy a telepítés sikertelen végig néztem a telepítést és az illesztőprogramokat nem akart a fel rakni

Kérem segítsen valaki !sürgős!

UI.: Már egyszer volt felrakva! Egyéb programok: Comodo firewall Pro, Comodo Memory Firewall, Spyware Terminator.
    A gépet nem tudom újra rakni, mert a szerviz-be rakták föl!
  • anonym21
    okéoké mostmár mükszik:D
  • anonym21
    felraktam a 667-es verziót, marsu és dasumo fix van feltelepitve és nem frissit..
  • etele34
    Hát igen. Baráti körben, a nálam sokkal tapasztaltabb és nagyobb türelemmel megáldott barátom sem bírta sokáig az Outpost rigolyáit meg a sok lefagyást amit okozott és ezért megvált tőle. Akár mennyire is nagyon jó program, csak valahogy nem igazán felhasználó barát mégsem.
  • etele34
    Egyébként teljesen jó így, De ha rákattintasz az 'Ellenőrzési napló megjelenítése új ablakban'-ra akkor láthatod azt is, hogy éppen akkor mit ellenőriz és miket ellenőrzött már addig.
  • etele34
    Ennél már van újabb verzió is miért nem azt tetted fel?
    Katt-1. és Katt-2.
  • anonym21
    jah.. oké, köszi! még csak most ismerkedem vele:) eddig avg-t használtam csak nagyon húzta a gépet, remélem ebben nem fogok csalódni!
  • Tenzing
    Jah nem, bocs, az amit beharikáztál azt mutatja, hogy a legutóbbi scaned melyik csomaggal történt. Az szerintem OK úgy.
  • Tenzing
    3365 a legújabb (20080818). Frissíts.
  • anonym21
    ennek ilyennek kell lennie..?

• Tenzing
    Nah, Outpost uninstall, ESS reinstall. Nem mintha nem lenne profi az Outpost, de az ESS valahogy barátibb.
  • Tenzing
    Ok, THX!
  • etele34
    Anitum Outpost
  • Tenzing
    Sziasztok!

Tudom kicsit offtopic, de itt talán vannak páran akik tudnak segíteni nekem. Outpost Firewall Pro-t raktam ma a Vistámra, és a telepítésnél volt egy ilyen opció, hogy "Automatikus tanuló mód". Egy hétig megy így elvileg. Jó ez hogy be van kapcsolva, vagy kapcsoljam ki?
  • etele34
    Szerintem ha ilyeneket csinál, akkor inkább szedd le és tedd fel újra. Tisztább dolog mint bosszankodni nap mint nap. A próba erzióban kapsz a telepítéssel együtt egy próbakulcsot, amit saját maga ír be a NOD (nem kell vele foglalkozni). De előtte a 'Beállítások >> Beállítások importálása és exportálásánál mentsd el - exportáld - a jelenlegi beállításaidat. Így majd a mindenkori telepítéskor már nem kell újra és újra végig zongorázni a beállításokat, csak 'Importálod' azokat és máris megint minden be van állítva. Egy le és felrakás csak néhány perc az meg kibírható. De valaki itt ígérte, hogy mindig beírja a legújabb kódot. Majd kell figyelni a topikot. A mostani próba idő 09.20.-ig jó addig meg majd csak lesz valami. Sok idő van addig még hátra.
  • Orionk
    Szerintetek ez vírus?:

http://images.netbag.hu/20080818/16365860044.JPG

Köszi a segítséget!.

ÜDv.,
  • Wreck86
    Megint,ahogy bekapcsoltam a gépem,narancssárgán van a nod32,és 1 napom van a próbaverzióból,aztán frissítés teljes verzióra és jó.érdekes még mindig...
  • etele34
    Talán ezzel próbáld meg. Próba >> szerencse.
  • etele34
    Én is szétkerestem magamat, de nekem sincs ilyenem. Érthetetlen számomra, hogy emberek hogyan tudnak ilyen dolgokat bekapni? Most fut éppen az a-squared Anti-Malware ütemezett, hetenkénti mély vizsgálata. Kíváncsi vagyok talál-eé valamit? Szinte biztosra veszem, hogy semmit sem fog találni.
  • Tenzing
    Én is nodot (illetve Eset Smart Security-t)használok, eddig nem volt ilyen gondom. Egyébként nekem nincs is ilyen fileom a megadott helyen.
  • lovrob
    spyware dokiéba is még se tudja lekapni....
  • Apocalipto
    Ha az eset vírusenciklopédiájában szerepel, szerinted?
  • lovrob
    Itt a kis kémprogim

A nod le tudná kapni?
  • Wreck86
    nyet.nálam nincs fenn semmi plussz,csak a próbaverziós nod32,meg amit adtál hozzászólásból beírt cuccok,azóta ugye teljes nod:)
  • CroftManor
    újra frissítettem a fullra,és megint jó,3362es,de jött újabb frissítés,megint a 3362es
    Na, erről beszéltem én is.