15641
-
pirobi #4970 az user és pass beirása után,a következő frissitésig ott van,utána meg eltünik,és nem csak nálad. nem tudom miért de nekem már nem furcsa -
etele34 #4969 Tegnapig ott volt az, hogy Licenc lejárai ideje: 2008.09.20. Vajon hova tűnhetett és miért? Érvényes még a próbaidő ezért nem értem a dolgot. -
pirobi #4968 nem csak nálad van így -
etele34 #4967 No ma reggelre eltűnt a licenc lejárati idő kijelzése. Eddig (tegnapig) azt írta ki,hogy lejárat 2008.09.20. Ma reggeltől már nem írja. Kép -
Qupak #4966 Nem tudom miért késik a frissítés de nekem 24 percet késett... -
anonym21 #4965
Update 3383 (20080824)
2008-08-24 23:00
Win32/Adware.UltimateDefender, Win32/Kryptik.E, Win32/Spy.Agent.NIK, Win32/Spy.Agent.NIL, Win32/Spy.Agent.PZ, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.HB, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.HC, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.HI -
kl24h #4964 Most próbáltam letölteni a Gordian Knot Codec Pack v1.7, de az az Avast!Home észrevette!
Szuper az Avast!Home -
etele34 #4963 Itt van egy X_Pass
És így működik.
Ha gondolod, tehetsz egy próbát. Én nem próbáltam, de ha használható akkor én is letöltöm majd. Sosem lehet tudni. -
#4962 Rágyöttem, hogy hogyan működik.
Telepítésnél tudja dekódolni az aktuális trial jelszót, amit ugye pontozva ír.
Ezért mondtam, hogy akkor már akár újra is rakhatom, amikor már a jelszót mutogatja. -
etele34 #4961 Ezt én sem tudom, hogy hogyan működik. @Tib tette be és gondolom Ő tudja is hogyan kell használni. Bízzunk benne és abban is, hogy jön majd a következő próbakulcs. De most elég ha beírod a mostani aktuális kódokat amit a #4519-ben olvashattál. Még van idő 09.20.-ig a következő kódig. -
#4960 Tényleg nem vagyok okos, már rájöttem.
De ha már eljutok addig az installban, hogy a trial usert és jelszót mondja, tulajdonképpen újra is telepíthetem... -
#4959 Úgy tűnik, nem vagyok elég okos, mert ez a cucc még mindig nem működik nekem.
Nincs a vágólapon semmi, akárhova vonszolom az egeret. Nekem nem teljesen világosak az instrukciók, hogy milyen mezőre is gondolnak. -
etele34 #4958 Kép lemaradt.667 vs 669 -
etele34 #4957 Ha kicsit visszaolvastál volna akkor okosabb lettél volna.
Itt már írták ezt a segítséget. -
#4956 egy-két napig élnek, az igaz. Aktuális trial kóddal tényleg könnyebb. Csak kellene valami eszköz, ahol ki lehet nyerni az aktuális trial kódot... :P -
etele34 #4955 Sőt tovább megyek!
Próbaverzió telepítés, majd letölt és rátelepít a 669-es. Próba kód bele és máris működik. -
etele34 #4954 Jajám. Aztán meg írogathatod naponta be a kódokat, mert tiltó listásak lesznek nagyon hamar. Ennek így nem sok értelme van. -
#4953 www.nod321.com
itt minden nap vannak friss kódok, de a frissítős szerverüket nem éri meg használni, mert vírustanya. :D
Huncut kínaiak... -
#4952 támogatom:) próbaverzió le,kód bele és frissít,sőt teljesre is lehet frissíteni sztem. -
etele34 #4951 Én meg már ezt sulykolom itt napok óta. Ez a legtisztább megoldás. -
Zsolt01 #4950 Igen igen, az a legegyszerűbb, ha beírogatjuk a Név, Jelszó és kész ! -
Qupak #4949 Szerintem is... -
cumfu #4948 nem köllenek fixek :) !!! Nem jó úgy h mindig beírod a kódot? Szerintem ez tökéletes nem? :) -
Qupak #4947 Áhh nekem ez volt fennt de nekem nem működött... -
etele34 #4946 Próbáld meg ezzel a fix-el. A próba verziót le kell tölteni és ahhoz telepíteni. Állítólag a gyári szerverről frissít és a teljes verzióra is engedi a frissítést és működik is utána rendesen. Nekem fogalmam sincs, hogy hogyan működnek ezek a segédprogramok, de egy próbát megér. legfeljebb leszeded az egészet nodostól mindenestől ha mégsem menne. -
#4945 Attól, hogy egy rendszergazda adta, még nem biztos, hogy müxik. :D Én is rendszergarázda vagyok, aztán mégsem megy nekem a fix.
ESET-es srácoknak nem érdeke, hogy ingyen töltögessük a frissítéseket, ezért küszöbölték ki ezt a fixet. -
RoyThomas #4944 Na most akkor nem működik a NOD32 Fix, azt mondjátok?Nekem egy rendszergazda adta a programot, NOD32 Fix-el együtt.Úgyhogy nem értem miért nem működik.Valaki segtene?Vegyen fel valaki msnre!
[email protected]
Ha visszautasítom, akkor bizonyára már van aki segítsen!
Előre is köszönöm! -
anonym21 #4943
Update 3382 (20080823)
2008-08-23 15:55
INF/Autorun, JS/TrojanDownloader.Psyme.NCX, Win32/Adware.Cinmus (2), Win32/Adware.IeDefender.NGU, Win32/Adware.MoKeAD (6), Win32/Adware.UltimateDefender, Win32/Adware.XPAntivirus (2), Win32/Agent.ETH, Win32/AutoRun.WY (4), Win32/AutoRun.WZ, Win32/AutoRun.XA, Win32/AutoRun.XB, Win32/AutoRun.XC (5), Win32/AutoRun.XD (2), Win32/AutoRun.XE (4), Win32/AutoRun.XF (3), Win32/Delf.NJL (2), Win32/Delf.NJM (2), Win32/Delf.NNM (3), Win32/DoS.Sypak, Win32/Hupigon, Win32/Injector.CK (2), Win32/PSW.Agent.NIA, Win32/PSW.Legendmir.NFY, Win32/PSW.Legendmir.NGG, Win32/PSW.OnLineGames.NML (3), Win32/PSW.OnLineGames.NMP, Win32/PSW.OnLineGames.NMY, Win32/PSW.OnLineGames.NNU, Win32/PSW.OnLineGames.NOA (3), Win32/PSW.OnLineGames.NQM, Win32/PSW.OnLineGames.NQW (2), Win32/PSW.OnLineGames.NVF, Win32/PSW.OnLineGames.NXI (5), Win32/PSW.OnLineGames.NXN, Win32/PSW.OnLineGames.ODJ (2), Win32/PSW.OnLineGames.WBE (2), Win32/PSW.OnLineGames.XTT (2), Win32/Qhost (2), Win32/Qhost.NES, Win32/Qhost.PK (2), Win32/Rustock.NGC (3), Win32/Small.NEC, Win32/Spy.Agent.DGH (2), Win32/Spy.Pophot (2), Win32/TrojanClicker.Agent.NEG, Win32/TrojanClicker.BHO.BC (4), Win32/TrojanDownloader.Agent.OCS (5), Win32/TrojanDownloader.Delf.OBY, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.DR, Win32/TrojanDownloader.FakeAlert.GU, Win32/TrojanDownloader.QQHelper.NHH, Win32/TrojanDownloader.QQHelper.NHI, Win32/TrojanDownloader.Tiny.NDP, Win32/TrojanDropper.Delf.NHN -
pirobi #4942 most nézem hogy több vírus is van benne. Ne töltsétek le -
pirobi #4941 ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 Business Edition 32-bit | 19.53 MB
ESET NOD32 Antivirus System - Integrated, Real-Time Protection against viruses, worms, trojans, spyware, adware, phishing, and hackers. Best detection, fastest performance & smallest footprint.
NOD32 Antivirus System provides well balanced, state-of-the-art protection against threats endangering your PC and enterprise systems running various platforms from Microsoft Windows, through a number of UNIX/Linux, Novell, MS DOS operating systems to Microsoft Exchange Server, Lotus Domino and other mail servers.
ESET solutions are built on ESET’s one-of-a-kind ThreatSense technology. This advanced heuristics engine enables proactive detection of malware not covered by even the most frequently updated signature-based products by decoding and analyzing executable code in real time, using an emulated environment. By allowing malware to execute in a secure virtual world, ESET is able to clearly differentiate between benign files and even the most sophisticated and cleverly-disguised malware.
Users of Microsoft® Windows® can experience the power and elegance of NOD32's ThreatSense Technology with ease and comfort. Our single optimized engine offers the best protection from viruses, spyware, adware, phishing attacks, and more. Keep tomorrow's threats at bay with our proactive detection technology.
Unique to ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus V3.0:
• Hands-on service – All ESET customers receive the same level of excellent technical support service, whether an individual computer user or an SMB.
• Ease of installation – ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus V3.0 scanning engines are quick and easy to install, no matter what solution is currently running.
• Advanced threat protection network – ESET solutions are backed by ThreatSense.Net, a global early warning system built into the products. ThreatSense.Net extends the power of ThreatSense’s powerful analytics by automatically submitting samples of and information about new malware to ESET researchers for analysis, thus helping to close the window of vulnerability opened by new threats.
ESET NOD32 Antivirus + Antispyware:
• This component is in fact an improved version of the award-winning scanning engine of NOD32 Antivirus v2.7. With respect to program's unprecedented scanning speed, the following improvements have been made:
• Improved system of cleaning and deleting infiltrations. The antivirus system now intelligently cleans and deletes infiltrations with no need for user interaction.
• Computer scan can be run in background in order to use only a part of system resources. Thus scanning will not affect the
performance of your computer and you will be able to work on it as usual.
• The resident protection supports archive scanning.
• Update optimization, smaller update package size than in version 2.7, more effective management and protection of update files against damage.
• Email protection for users of Outlook Express.
ESET’s new solutions are ideal for the small-to-medium size business environment. By incorporating ESET’s Remote Administrator, both ESET Smart Security and the new version of ESET NOD32 Antivirus can be deployed and managed remotely from a central location.
-
pirobi #4940 Megjelent igaz angol nyelven:
ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 Business Edition 32-bit
http://depositfiles.com/en/files/7426300
-
anonym21 #4939 669-es ESShez jók a fixek. -
etele34 #4938 Valamit most már végképp nem értek. Miért nem jó Nektek az a megoldás amit @Tib írt itt. Csak be kell írni havonta a legújabb próbaverzió kódját és megint van egy újabb hónapnyi vagy kicsivel több próbaidő. Ez mehet a végtelenségig akár. Nem kell ehhez le sem szedni a NOD-ot, csak felül kell írni a mindenkori aktuális kóddal. -
#4937 ez még az előző nod32verzió alatt működött,mostanira nem jó már. -
Zsolt01 #4936 Fix-ek már nem igazán működnek. -
RoyThomas #4935 Szeva!
Mgcsináltam mindent úgy ahogy kell, Tehát :
1.) Telepítsd a NOD32 AntiVirust. Telepítés alatt kattints a 'Frissítési paraméterek megadása később' négyzetre. Mikor felajánlja, NE INDÍTSD ÚJRA A GÉPET!
2.) Telepítsd a NOD32 FiX-et
3.) Újraindíthatod a géped
Viszont nem érek vele semmit, mert amikor frissíteni karaom a nodot, akkor azt írj, hogy a legújabbatt használom, ami persze nem így van.Mégis mikor bejelentkezek, akkor kiírja, hogy ajánlott a vírusdefiníciós adatbázis frissítése.
Kérem!Valaki Segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
etele34 #4934 Szívesen.
Ha gondolod telepítsd rá a kereskedelmi verziót(669-es). Itt vannak hozzá a kulcsok. Ezek a próba verzió adatai, de simán elfogadja a letöltéshez is és a telepítéshez is. Én is rátelepítettem a 667-re és most már a 669-es van. Frissít rendesen. Majd @Tib colléga megírja az újabb kódokat, ha meglesznek. -
#4933 köszi szépen!
most raktam fel újra a próbaverziót,frissült 3381re,de a frissítési dő kellett még hozzá:) -
etele34 #4932 Eszközök/Feladatütemező >> Rendszeres automatikus frissítésre katt. és alul Szerkesztés. Itt végig mész a beállításokon és az Ismétlődően karikába teszed a pontot, majd Tovább' és ott beállítod az időt. OK. -
#4931 azt hol leeht a nod32-ben beállítani,hogy milyen időközönként keresse a frissítéseket?