Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felülete egy az egyben ugyanúgy néz ki mint a Smart Security.
Hogy Vistát támogat-e? Na ezt nem tudom. Itt alul nem ír Vistát.
Vista nincs felsorolva a támogatott op. rendszerek között, de gondolom megy attól még.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Nem is küldött jelzés vagy valamit, meg elõtte semmit se fogott meg a valós idejû védelme nálam, de jó érzés, hogy pont mikor kellett éber volt 😊
Ja most látom mit írtál még. Nem a víruskeresõ, az SS-ben van, de Proban nincs. Furcsáltam is, hogy a kémprogramkeresõ, ami amúgy mint írtam rezidensként sosem fogott meg semmit most megfog egy vírust <#wow1>#wow1><#vigyor>#vigyor> Sõt nevén is nevezi.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Haveromnak is Nod32 je van de az egy icipicit frisebb verzió egész pontosan pontosan 2.70.32 verziója volt és a tegnapi adatbázis. Na mit gondoltok? Neki megfogta :-)
Így hát én leszedtem a legfrisebbet a 2.70.39 et. Kár hogy a progam önmagát programilag nem képes frissíteni, márpedig ezek szerint ez is elkél.
Tegnap ez az msn-es küldözgetõt nem találta meg reggel 10-kor még, de láttam hoyg jöt egy definíció frissítés nem sokkal utána, amiben már benne volt az IRCbot vírus. Mint késõb megtudtam ez volt a neve.
Szóval ez esetben nem lehet teljesen a NOD-ot hibáztatni, max mert a heurisztikus szûrõje nem fogta meg, de az elején a Kaspersky-tõl kezdve az AVG, stb se észlelte! Nekem az Outpostom szúrta ki, mikor futtattam. Nem voltam hülye, mert elõtte a noddal és 2 ani-spyware-rel néztem meg és nem találta veszélyesnek, de attól még gyanús volt így az Outposttal megakadályoztam, hogy módosítsa a registry-t.
C:\WINDOWS\chcp.exe ...
ezt a Nod32 átengedte... ez az MSN bõl, zipként ismerõstõl jött és szerencsémre a tûzfal fogta meg amikor ki akart mászni a netre.
Erre mit tudtok szólni? Nod32 nem vette észre pedig az orra alá dugtam a windows könyvtárban a fájlt.
Ezek után leszedtem az AVG Free-t és azzal vizsgáltattam át a C-t. Juszt is talált még kettõ ftp.exe-t egyik a system32 ben másik a dllchaceben. Delete és persze mivel rendszerfájl, az XP telepítõ CDjérõl kapott egy szüzet :-)
És még csak a "haszon" és információ szerzõkrõl írtam. Gondolom nem örülnél egy CWS-nek vagy rootkitnek 😊 . Bár nem is mindennap jön az ember gépére (vagy akar), de úgy tudom, ha rootkit van a gépen abból winreinstall lesz.
Chaos Anno Domini
Sose használtam, de nem is fogom.
A Spyware Terminátor nekem annyiból nem jött be, hogy volt pár vakriasztása. Bár melyiknek nincs 😄
AMON/Kivételek fülnél
Amúgy ugye tudod mi az a nodfix? Azzal "eredetinek nézi" a nodotat. A nodfix gyakran vírusos, ezért óvatosan kell vele bánni 😊. Sztem adj igazat a nodnak és töröld le végleg majd ha ennyire fixelni akarsz szedd le egy megbízhatóbb helyrõl.
Vagy az is lehet a veszélyes fájlok keresése is be van pipálva, nemtom azért találja-e meg.
!!!Real Madrid 4ever!!!
A következõ lenne a problémám...mióta beállítottam a nod-omat innen(http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509) azóta minden víruskeresésnél kiírja h a Nodfix2.2 egy fertõzött fálj és letörli.Nekem meg újra meg újra fel kell tenni a gépre h meghosszabbítsam a Nod-ot.Hogy/hol lehet beállítani h azt hagyja figyelmen kívül és ne törölje le állandóan se az exe fálj-t (mármint a nodfix-ét) se azt amit feltelepített a nod mappába???
!!!Real Madrid 4ever!!!
most jol lementem a gépemre...<#taps>#taps>
Chaos Anno Domini
a problémam a VALAHOVA szón van, mert elfelejtettem, hogy hova is kell beirni.
„A teszt során a legtöbb hibát a téves riasztások okozták” – emelte ki a Virus Bulletin képviseletében John Hawes. A szakember meglepõdésének adott hangot, a téves riasztásokat sok esetben ugyanis olyan programok okozták, melyek a legnagyobb szoftvergyûjtõ oldalak toplistáin is szerepelnek.
A NOD32 antivírus rendszer ezúttal is 100 százalékos eredménnyel zárta a tesztet, miközben egyetlen téves riasztást sem adott. „Az újabb 100%-os eredmény - mely immár a 45. a sorban - bizonyítékul szolgál a NOD32 népszerûségének egyik fõ okára, mégpedig arra, hogy a vírusirtó a különbözõ operációs rendszerek széles választékán képes megbízhatóan helytállni”
azt törtent, hogy ugyebar a dsl-eseknel van olyan beallitasi lehetoseg, hogy a pc boot utan, ne kelljen percekig varni a nod32 inditokepernyojenek eltunesere; de sajna ez a beallitas elveszett. annyira emléxem, hogy ugyebar a nod boot utan vmi IP-et keres es azert olyan nehezen tunik el es varni kell. vhol be kellett írnom a halozati IP-et es a MASZK-ot, majd a kovetkezo boot-nal mar masodpercek alatt eltunt a nod32 inditokepernyoje.
ezert szeretnem a segitsegeteket kerni, hova is kell irnom? elore is koszi.
Chaos Anno Domini
Link.