15641
  • Wreck86
    szép az asztalod! ez vista,vagy xp-re tett vmilyen skin?
  • etele34
    Kérdésem:
    Használ valaki úgy NOD32/ESS-t, hogy a próba verzióra rátelepítette a 669-es (commercial) verziót, de a trial kulccsal használja tovább? Elfogadni elfogadja ezzel nincs gond. Azért kérdezem, mert baráti körben néhány gépen így ment eddig, de tegnap előtt óta nem akar frissíteni. Hibás jelszó és felhasználó évre hivatkozik. Lehet, hogy ESET-éknél észre vették a trükközést? Mert mintha mostantól a kereskedelmi változathoz is jelszót is kérne a frissítésekhez a szerverük. Mindegy mert vissza raktuk a 667-es próba verziókat a 09.20.-ig érvényes kulccsal és azzal megy megint. Marad így az egész, nem fogunk variálni. Ez a biztos megoldás és eddig is ment hiba nélkül. Próba verzió marad a gépen és hozzá beírva a mindenkori érvényes trial jelszó/felhasználó név.
  • Zyra
    Már ne is haragudj meg érte, de pénzt kiadni egy olyan szoftverért ami egyébként (ha akarom) a végtelenségig ingyenesen használható!
    Akár csak a 30 naponkénti le/fel telepítését nézem.
  • etele34
    @MirP
    Itt minden le van írva. Várj türelemmel.
  • etele34
    De ezt már én is leírtam itt régebben. Olyan egyértelmű pedig.
  • Puhos
    Amikor megcsináltad a víruskeresést 2008. 08. 13-án akkor a 3352-es adatbázissal csinálta meg a keresést. Oda mindig a legutolsó keresés idejét és az ahhoz használt adatbázis verziószámát írja ki.
  • CroftManor
    Hi
    Ha ma lement egy víruskeresés, akkor mért a 3352es adatbázist írja a használt adatbázisra?
    hm?
    Aztán mikor lefutattja, a végén kiírja a 3389es adatbázist. Érdekes
  • Puhos
    Vagy esetleg meg is lehet vásárolni! Én is ezt tettem, a Nod32 magyar honlapján vettem meg 50%-os diákkedvezménnyel került 6450 Ft-ba. Szerintem ennyit megér, nekem!!!
  • MirP
    És ezek a trial jelszók előrhetőek valahol?
  • etele34
    ESS-ben van még egy-két plusz dolog.
    Itt van egy kis összehasonlítás a két program között.

UserName: EAV-04566202
    PassWord: rbnp4usdfw
    Ez a két kulcs tegnap lett bírva és zöld volt, mert egy barátom próbálkozik ezzel.Ezek akkor még az elsők voltak. Mára egy nap múlva már pirosak lettek, letiltva. Van amelyik csak órákat "él" van amelyik esetleg napokat. De szerintem elég unalmas lehet beírogatni naponta mindig újabb és újabb kódokat. Akkor már jobb az, ha havonta egyszer beírjuk az éppen aktuális és legfrissebb trial jelszót. Azzal megint meghosszabbodik egy hónapot, vagy még többet a próbaidőnk. Nem jobb ez így?
  • MirP
    Nálam a így néz ki a Névjegy!
  • MirP
    Amúgy én mindig is NOD32 Antivírust használtam! Az ESS jobb? Látom azt is sokan használják! Melyik a jobb szerintetek, illetve miben más a kettő?
  • MirP
    A progiba amit belinkeltem szintén megtalálhatóak ugyanazok a nevek és jelszók, amik az oldalon amit te linkeltél be, most néztem meg! Nem tudom meddig lesz jó, lehet egy-két frissítésig, de remélem nem!
  • etele34
    Nem figyelem, de ügyeletben voltam itthon és már megevett az unalom hajnalra. Legalább történt valami.
    Viszont találtam egy érdekes és talán hasznos kis rendszerkarbantartó segédprogramot. Van róla egy rövid ismertető is. Én az előbb tettem fel és csak most ismerkedek vele, de elég sok mindent tud így első ránézésre.
    Katt ide.
  • examinee
    Látom te ezt a frissitést figyeled minden perben:) Még hajnalba is fent maradtál hátha frissit a nodod:)
    Amugy, utálom ha automatán van, mert ha épp gémelek akkor 20 másodpercre ugy beszaggat az egész hogy mozdulni se tudok. Szval általában kikapcsolom a frissitést:)
  • etele34
    Hoppácska!
  • etele34
    Elfelejtettem beírni az előbb, hogy csak a zöldek az érvényesek. De ez gondolom értelem szerű is.
  • etele34
    Köszi. Az ilyeneket, hogy sokáig működő képes is legyen azért fogadom kicsit kételkedve, mert - főleg mostanában - ESET-éknél nagyon beszigorítottak az ilyen felhasználó név/jelszókkal. Nagyon hamar fekete listásra teszik. Vannak olyanok amik alig élnek egy-két napot.
    Beteszek egy linket ahonnan szintén lehet felhasználónév/jelszót beírogatni, de ezek sem tartanak sokáig. Majd írjátok meg, hogy mennyire életképes ez a program mert akkor felrakom néhány barátom gépére.
    Nos itt az ígért link
  • baca01
    Kitömöríted és elindítod benne az .exe-t. Onnantól kezdve ő generél neked egy csomó felh.nevet és jelszót amit aztán beírsz a NOD-ba vagy az ESS-be és már működik is! :) Ú ennek most nagyon örülök. :D Remélem működni is fog sokáig.
  • etele34
    Eddig OK. Letöltöm és hogyan tovább? Mert ez egy zip fájl. Hova telepítsem?
  • baca01
    Nagyon szuper program! És működik ESS-el is! :)
  • etele34
  • Qupak
    Már értem.
  • etele34
    Én is próba verziót használok, de nekem nem írja ki, hogy mennyi a vissza lévő napok száma. Annyit ír ki, hogy meddig tart a licenc érvényességi ideje. Ez jelenleg 09.20.-a. Nézd meg a Névjegynél , hogy Nálad mi a dátum.
    Jó lenne tudni, hogy ez amit találtál az csak a NOD32-höz jó vagy jó az ESS-hez is?
  • etele34
    Egyszerű a válasz amit a betett linkből is látni fogod.
    ESET-frissítések
    A Te gépeden lefuttatott ellenőrzéskor még a 3385-os adatbázis volt a legfrissebb. Ezért vizsgált csak azzal. Csak másfél órával frissült a 3386-ra. Ergo= nem vizsgálhatott magasabb adatbázis verzióval mert nem volt neki.
  • MirP
    Én feltettem a gépemre a NOD32 Antivirus 3.0.667 magyar verzióját! Természetesen próbaverzió volt, az Eset magyar oldaláról töltöttem le! Lejárt a hátralévő napok száma és akkor találtam rá erre a kis progira:
    http://data.hu/get/207460/NODGen.zip.html Ez működő felhasználónevet és passwordöt használ a Nod32-höz! A legelső találatot amit kiírt a progi, beírtam a NOD-omba oda, ahol valami olyasmi állt, hogy Frissítés teljes verzióra (asszem ez volt odaírva de nem 100), a lényeg, hogy kiadott nekem egy kis ablakot, ahova beírtam a nevet és a kódot, majd egy olyan 15-20 másodperc múlva kiírta, hogy a Teljes verzióra való frissítés sikerrel befejeződött és el is tűntek utána ezek a menüpontok meg a visszaszámláló is! Jah és nem használtam Fix-et, csak ezt!
  • Qupak
    Ha a ESS frissítve van 3388ra akkor miért a 3385ös vírusdefiníciós adatbázist használja vírus kereséskor?

• etele34

• examinee
    Most már 3387, tegnap még csak 85-re frissitett nekem.
  • Zyra
    Nekem még tegnap éjfél előtt pár perccel frissített a 3387-re. De nem valami sok van benne. Ennyi mind össze: Win32/Inject.NBL (2)
  • etele34
  • Möbiusz
    Nálam is frissített négy óra előtt két perccel.
  • etele34
    3387-et akartál mondani?
  • novaa01
    hali

nincs még ha jol látam semmilyen normális fix a 3as nodra??
    marad a trial vagy a magazin modszer ? :S
  • examinee
    Na, itt olvasgatok hogy mivan, mert még nem csináltam vele semmit mióta nem frissitett. -aztán elolvaom miket kell csinálni, mondom cseszek rá. Megnézem Nod-ot és látam ma frissitett. Rányomok frissitésre és lefrissitette megint "3385". Szval megy!
  • etele34
  • Tib
    Nó para emberek... Szept.20-ig jó a trial kód és az még szűk 1 hónap
    De még előtte tuti lesz újabb account
  • netelek2
    A frissítésekröl: A régebbi eval verziók és a fix-eltek is a http://szerver/eset_eval címről töltötték le az update.ver-t és a többi frissítést, ide nem kellett jelszó. Ezt meváltoztatták: kivették az update.ver-ből a frissítési infókat (De miért...), ezért mondja, hogy a legfrisebbet használod :-). A jelenlegi eval ,és a kereskedelmi verziók pedig a http://szerver/eset_upd címről töltenek le innen az update.ver letöltése kivételével azonosítani kell mgad név,jelszó. Találtam 1 érdekes lehetőséget, most tesztelem....
  • anonym21

Update 3384 (20080825)

2008-08-25 12:30

BAT/TrojanDownloader.Ftp.NAG, VBS/AutoRun.AE (3), VBS/AutoRun.AF (2), VBS/Small.AT, Win32/Adware.Antivirus2008, Win32/Adware.Coolezweb, Win32/Adware.E404 (2), Win32/Agent.ETH (2), Win32/Autoit.DD (3), Win32/AutoRun.XG (2), Win32/BHO.NGQ (4), Win32/Bifrose.J (2), Win32/Delf.NJN (2), Win32/Hatob.C (2), Win32/KillFiles.SG, Win32/Koobface.AA (2), Win32/Kryptik.F, Win32/PcClient, Win32/PcClient.JLP, Win32/PSW.OnLineGames.NMP (4), Win32/PSW.OnLineGames.NMY (6), Win32/PSW.OnLineGames.NNU (3), Win32/PSW.OnLineGames.NOP, Win32/PSW.OnLineGames.NVG, Win32/PSW.OnLineGames.NXW, Win32/PSW.OnLineGames.ODJ (3), Win32/PSW.OnLineGames.WBE, Win32/PSW.OnLineGames.XTT (3), Win32/PSW.QQShou.NCB (2), Win32/PSW.WOW.NEE (3), Win32/Rustock.NGD (3), Win32/Small.NEB (2), Win32/Spy.Agent.NES, Win32/Spy.Bancos.NJT (2), Win32/Spy.Banker.PLI (3), Win32/Spy.Banker.UQA, Win32/Spy.Pophot.CBV (4), Win32/TrojanDownloader.Agent.NZH (2), Win32/TrojanDownloader.Delf.MFY, Win32/TrojanDownloader.Delf.OGF, Win32/TrojanDownloader.QQHelper.NHJ, Win32/TrojanDownloader.Zlob.CIW, Win32/TrojanDownloader.Zlob.CJF (2), Win32/TrojanDownloader.Zlob.CJG (17), Win32/TrojanDownloader.Zlob.CJH, Win32/TrojanDropper.Agent.NJV (3)
  • etele34
    De én ezeket az adatokat még valamikor július vége felé írtam be. Akkor adta a 09.20.-ig való dátumot és tagnapig jelezte is. Ma reggelre tűnt csak el. Ha a úgy lenne ahogy Te írod, hogy a következő frissítéskor el kellene tűnnie, akkor már réges régen eltűnt volna. Nem értem, de mindegy.