15641
  • stormEAgle #14623
    Igen én is rendszergazda vagyok immáron lassacskán 15 éve (még ennyi év után sem tartom magam szakinak, hisz mindennap tanul az ember), de ilyenekkel dolgozom nap mint nap (főként Linux rendszerekkel), úgyhogy nyugika engem sem kell kioktatni, úgy fest patt helyzet van, fölösleges ezen vitatkozni, nem kapcsol le a defender.
    Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.04. 21:47:40
  • JackOneill7
    Ebben annyi a tévedés, hogy ez nem minden esetben van így, ilyen rendszereket felügyelek, szóval szerintem nem kell kioktatni :D
    Persze nem tartom magam szakembernek, de 10 éve ezt csinálom. Rendszerfelügyelet win 7 és win 10-es gépek, mindegyiken ESET.
    Alap esetben bármilyen külső védelmet telepítesz, a defender lekapcsol.
    Utoljára szerkesztette: JackOneill7, 2020.04.04. 21:37:30
  • stormEAgle #14621
    Imádom, amikor az emberek odaböfögnek egy okoskodó választ, de nem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek a dolgoknak.. Kedves JackOneill7 kérlek legközelebb nézz a dolgok után mielőtt hozzászólsz. Régen valóban így volt még win xp, win 7 korszakában, ma már válaszható, hogy szolgáltató mellett (Eset) menjen a jól megszokott Defender rendszeres vizsgálata is (lenti kapcsoló), szóval de, kétszeres a védelem.

katt és lőn felvilágosodás:

Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.04. 21:13:22
  • hodila
    Mennyibe kerül egy CHIP magazin ? Érdemes megvenni vajon ? Köszi elöre is !
  • moonster
    Szia. A fejlécben ott van a letöltőlink, használd.
  • vencus1955
    Sziasztok! Hol lehet letölteni a G-Data Internet Security vírusirtó programot. Nekem is ESET NOD32es Antivírus programom volt, de így nem tudok kódot kérni. Előre is köszönöm.
  • JackOneill7
    Semmi dupla vedelmed nem volt. A defender rogton kikapcsol, ahogy fent van egy masik program.
  • JackOneill7
    Latom, te sem veszed a faradsagot, hogy visszaolvass egy picit. Mar ertem, Kubu kollegat, miert akad ki az ilyenen.
    Ajanlottam a Kaspersky free-t. Tuzfal es halozatvedelem kivetelevel minden benne van.
  • moonster
    Már kikerült: https://sg.hu/forum/uzenet/1111644056/14581
  • zjuhasz
    Mit találtam az ESET honlapján?
    Az aktuális egészségügyi helyzetre való tekintettel minden pedagógus és diák számára 3 hónapig ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk
    link

Kubu-nak pedig millió köszönet, hosszú évek óta lesem innen a kódokat!
    Utoljára szerkesztette: zjuhasz, 2020.04.03. 22:22:26
  • stormEAgle #14613
    Tudtam, hogy ami szép és jó annak előbb-utóbb véget kell érnie, és sajnálom, hogy pont előbb lett így, én ugyanis csak december óta használom az eset-et (ekkor fedeztem fel ezt a fórumot), addig a win defender védte a gépemet, bár hozzáteszem biztonságban éreztem magamat eset nélkül is, de ez a dupla védelem mégis nagyobb biztonság érzetet adott. Egy szó mint száz, nekem sajnos nem tartott sokáig ez az öröm, de hát ez van, hozzászokhattam volna, hogy ez az én formám... :'(
    Május 1-től újra a windows defender szárnyai alá bízom magamat, aztán remélem a legjobbakat, innentől kezdve max óvatosabban látogatok, "bizonyos" oldalakat *khm* :D

ui szerk: nekem ez a g-data nagyon ilyen lehúzósnak érződik és műanyag hatást is kelt (kívül szép csillivilli, de legbelül romlott), nekem már maga a weboldal is ezt sugallja valamiért. Ha már valami minőségi fizetős kell, akkor inkább egy Kaspersky vagy továbbra is Eset.
    Utoljára szerkesztette: stormEAgle, 2020.04.03. 20:09:53
  • Anonymusxx
    Nekem is ez a bajom, nincs valami ingyenes vírusírtó, amit érdemes lenen kipróbálni, és nem riaszt be ilyen sok mindenre?
  • Kubu86
    Nagyon szívesen mindenkinek remélem lesz aki hasznát veszi sajnos jelenleg csak ez az egy alternatíva van!
    Bízunk benne hogy még egy jó darabig kitart és nem fogja a magazin ezt is kaszálni mint a Eset Smart Security-t. :)

Üdv.: Kubu
  • Nash1974
    Én is köszönöm szépen Kubu86 eddigi munkáját, nagy segítség volt, hogy mindig szorgalmasan jelentkezett az eset kódjaival.
    Csak miatta regisztráltam újra az SG- re, hogy fel tudjak kerülni a listájára, na de nem is ez a lényeg.
    Nem akarom hosszúra nyújtani, mivel mindenki inkább a kódokra kíváncsi, de a G Data mindenképpen megér egy próbát, főleg akinek nincs semmi takargatni valója (van olyan? ). Aki beállításként az interaktív módot választja az készüljön fel, hogy az elején annyit csesztet, hogy már majdnem kidobtam a fenébe. Nagyon okos kis program, néha túlokos is, még olyan fájlokban is megtalálta a turpisságot, amiben az Eset nem pedig több, mint 10 évig volt esetem az Esettel.
    A tűzfala sajnos eléggé buta, amit már jóváhagytam számtalanszor, hogy pl. az Opera böngésző nyugodtan végezheti az automatikus frissítést, nem hajlandó megtanulni. Én még ismerkedek a programmal, de lehet a végén A Zone Alarm lesz a befutó tűzfal vonalon. Egy laptopon próbálkoztam vele és elég neki egyszer megmondani mit csináljon és a továbbiakban nem abajgat, csak azért, hogy vedd már meg légyszi a pro verziót.
    Kellemes tapasztalást kívánok mindenkinek és kitartást a G Datához, hátha sikerül megszelídíteni és hangsúlyozom, aki csak addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér az nyugodtan használja őt nem fogja az őrületbe kergetni.
  • szozo75
    Szerintem borzalmas ez a G-data, konkrétan mindent megfog, mindenre jelez. Hiába rakom a kivételek közé pl a mappát, programot továbbra is bejelez, letiltja stb. :( :(
  • Lacus54
    Köszönöm a kódot!
  • Kubu86
    Na srácok még utoljára neki futok mert úgylátom még most is akadnak akik nem értik a dolgot de ezután már nem segítek azoknak akik kóddal kapcsolatban keresnek meg!.
    Le van értelmesen írva minden itt a fórumon is és körlevelet is küldtem minden feliratkozónak de ahoz képest még most is folyamatosan jönnek az üzenetek.Én csak azt nem értem meg hogy hogy a fenébe nem lehet megérteni azt amit leírtam szerintem világosan fogalmaztam na de mindegy is.

Tehát a lényeg:

Már ne kérjetek privátban kódot sem feliratkozási lehetőséget a privát listámra mert senkinek nem küldök privátban sem máshogyan.
    Leírtam mindent részletesen hogy mégsem lesz privátban kód küldés mert sokan kértétek és itt a fórumon egyszerűbb a megosztás.
    Tehát minden kód ami még szerepelni fog vagy szerepel a CHIP magazinban ide kerül ki a fórumra tehát itt találjátok meg.
    Már nincs több Eset Internet Security sem Antivírus kód. Előbbi egyedi regisztrációhoz kötött tehát egy magazin kóddal egy aktiválás lehet csak ezért a kód megosztása értelmetlen,. Utóbbinál megszünt a promó kód aktiválási lehetőség.
    Csak is kizárólag G-Data Internet Security és ESET Mobile Security promó kódok lesznek ezek után!
    Jelenleg is van friss kód mind a két verzióból amit megtaláltok a régebbi hozzászólásomnál.
    Kérlek szépen benneteket ne legyetek lusták elolvasni a fórum tartalmát mielőtt kérdeztek!!!

• Odie0211
    Szia! Kérhetek kódot? köszönöm
  • Kubu86
    Ugyan már semmi gond. :)
    Nekem is vannak szar napjaim sajnos ma az enyém is ilyen nem csak a tiéd. Már 3. Napja körmölök és próbálok mindenkinek segíteni de sajnos még mindig akadnak szép számban olyanok akik le tudnak fárasztani és a mai napon már szellemileg le is vagyok de majd csak túl leszünk ezen az egész vírusirtó váltáson aztán megszokja mindenki és máris gördülékenyebben mennek a dolgok.

• morcosqtya
    Köszönöm szépen! Tényleg ne haragudj a hangnemért! Mindannyiunk nevében köszönöm a segítségedet!
  • Kubu86
    Akkor passz nem tudom esetleg próbáld meg később már máskor is volt ilyen a G-Dat-val hogy nem lehetett aktiválni aztán rá másnap meg már működött.
    Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2020.04.01. 11:27:00
  • morcosqtya
    Elnézést, dehogy akartam ellenségeskedni csak felkúrtam magam, hogy ma semmi se sikerül nekem. Kézzel írtam be egyébként.
  • Kubu86
    Ha jó verziót töltöttél le akkor működni kell a kódnak, vagy próbáld meg kézzel beírni nem pedig másolva.
  • JackOneill7
    Nyugalom. Ne ellensegeskedjunk egymassal ebben a helyzetben. Kubu mindig is sokat segitett nekunk a kodokkal, tartozunk neki annyival, hogy nem kerjuk szamon, ha nem mukodik valami.
    Egyebkent meg nem rossz a win sajat vedekme sem, de inkabb a Kaspersky-t ajanlom. Teljesen rendben van a free verzio, megfelelo vedelmet ad,majdnem tokeleteset,max a tuzfal, amit hianyolok, de hat free verziorol beszelunk, ne akarjunk mindent. Kaspersky oldalarol letoltheto az ingyenes termekek resznel. Vagyis nehogy a 30napos probat szedjetek, hanem az ingyenes free verziot. Egy My kaspersky fiok sem art, de nem kotelezo. Evente kell megujitani a free licence-t.
  • morcosqtya
    Mindegy, nem érdekes. Marad a windows 10 vírusvédelem. Mindenesetre köszi a kódot!
  • morcosqtya
    "Az itt közétett kód csak is kizárólag az Internet Security-vel használható!"

Azt telepítettem drága barátom.
  • Tinman #14596
    50%-os nyugdíjas kedvezménnyel a végfelhasználói ár: 6 796 Ft + 27% ÁFA

Havi 720 Ft-ja (napi 24 Ft), ha nincs valakinek erre, azt csak sajnálni tudom.
  • Kubu86
    Mondjuk azért nem drága barátom mert figyelmetlen voltál és nem azt a verziót használod amit leírtam.
  • kardilali
    Nagyon szépen köszönöm a kódot !
  • morcosqtya
    Na mindegy, akkor Kaspersky. De nem értem miért pont nekem nem működik ha elvileg ez járható út..... na mindegy.
  • morcosqtya
    Sajnos nem fogadja el.

• Kubu86
    Szia!

Nincs regisztrációs link mert ezt a kódot nem kell külön regisztrálni ez nem úgy működik mint a Nod. Az itt megadott kódot a letöltött és feltelepített G-Data.IS aktivációs felületén kell beaktiválni tehát maga a programon belül.
  • HJ
    Ésszerű alternatíva lehet diák vagy nyugdíjas kedvezménnyel fél áron megvenni az 1 éves licencet. 8 631 Ft
  • morcosqtya
    Üdv!
    De hol a regisztrációs link ahová ezt be kell írni??
    Nem igazán úgy működik mint az ESET-nél, nem tudom próbaváltozatról hogy kell normál licenszre váltani.... :(
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2020.04.01. 07:05:23
  • JackOneill7
    Kubu koszonet a sok évnyi segitsegert, ezert mindenki neveben halas vagyok.
    Valaszolva egy kollega kerdesere, hogy mire valtottam, en most Kaspersky free-t tesztelek eppen es eddig tetszik. A tuzfal kivetelevel minden fontos dolog benne van.
  • 18bagoly
    ajajajajaj :-( akkó most milesz a 74éves éppenhogyfelhasználóval? (velem)
    "Mia teendő?"m hogy a klasszikust idézzem, és fordulok reménykedve errefele, odafelé, hozzátok.
    kérek segítséget az eligazodáshoz,
    KÖSZÖNÖM
  • Kubu86
    G-Data.IS.2020.04

Felhasználó: April9212
    Jelszó: cB3ZbGnG

Az itt közétett kód csak is kizárólag az Internet Security-vel használható!
  • Kubu86
    Sziasztok ismét a helyzet a következő mindenkinek aki feliratkozott a privát listámra ugyan ezt a körlevelet küldtem ki tehát aki még nem tudja hogy miről van szó olvassa el figyelmesen!

Mivel megszünt a lehetőség a Eset Smart Security regisztrációs kód továbbadásának így maradt a G-Data.IS alternatív lehetőségnek és jeleztem mindenki számára akit érdekel a dolog felírom a privát listámra és elküldöm havi rendszerességgel az éppen aktuális kódot a programhoz. Viszont nagy meglepetésemre amire bevallom őszintén én sem számítottam közel 2 nap alatt majdnem 100 feliratkozó jelezte hogy igényt tartana a havi kódra. Mint tudjátok ez a szám azért nem kevés 2 nap alatt és még közel sincs vége a hónapnak sőtt az eleén tartunk ( itt kövi hónap ra gondolok) tehát ez a szám csa nőni fog a közel jövőben. Idő közben tehát moonsterral is egyeztettünk aki ugyebár a nod fórum házigazdája és arra az elhatározásra jutottunk hogy létrehozunk inkább egy fúziót a két vírusirtó között ezáltal mind a G-Data mind a Nod mobilos kód is egy és ugyanazon fórumon kap helyet.

Tehát a lényeg tömören!

Ezek után mindenki egy helyen találja majd a magazinos kódokat minden hónapban vagy is a régi nod fórum átalakul nem privátban kapjátok majd a kódokat hanem a régi megszokott módon a forumon.

Remélem így mindenki számára egyszerűbb lesz!

• meszilacci
    Még jó, hogy benéztem és még éppen időben... Köszönöm!
  • geris197
    Sziasztok!
    Sajnálattal olvasom, hogy a számítógépes Eset kód megosztása továbbra nem lehetséges. Így váltásra kényszerülök én is. Aki használja ezt a G-Data IS-t attól kérdem:jó védelem ez? Megpróbálkoznék vele. Köszönöm Kubu az eddigi kódokat, mindjárt írok privátot a g-data kódért. Viszont a mobilos Esetet továbbra is használom, tehát ha lehetséges akkor itt várom a további kódokat.
    Üdv!