15641
  • balcsi70
    Kössz az infót,otthon majd legyalulom.A tegnap megszenvedtem a ESS-i angol maradványával.A tegnap a Revo Uninstaller 1.75-el valahogy nagy nehezen sikerült.
  • etele34
    Ha megvannak az AVIRA maradvány fájlai, akkor jobb klikk rá és a feljövő menüben válaszd az Unlockert, majd utána már a többi értelem szerűen.
    Törlés és OK. Vagy ha másik ablak lenne mert van még futó folyamat, akkor először alul a fülnél törlés, majd bal klikk a folyamatra(kikékül) és utána alul Feloldás fül. Ekkor törli. Lehet, hogy lesz olyan is, hogy egy pillanatra eltűnik a Tálca meg a Háttérkép. Ne ijedj meg csak leállítja a folyamatot néhány másodpercre. Nálam egy gépnél volt ilyen amikor azt az (átkozott) COMODO-t, pontosabban annak a maradékait szedtük így le.
    Üdv.
  • etele34
    Jah kérem a tudás ...
  • balcsi70
    Bent a cégnél adott egy Server.Onnan leágazik kb 10-gép.Az enyémén vettem észre egy olyasmit hogy az egér percenként villan egyet(de percenként).Nem lehet valami Keylogger?Megnézem a többi gépet is.Ha ott is villog akkor hm.Eddig nem figyeltem fel rá.(otthon kiprobálok egyet megnézem ott is ezt fogja csinálni)?szerintetek mi ez?
  • Doomista
    huu hogy erre én miért nem gondoltam :D pedig nálam is fenntvan a program xD
  • balcsi70
    Köszönöm.Ma este ki is próbálom.
  • etele34
    Azt a 6 fájlt szedd le az Unlockerrel
  • balcsi70
    Na sikerült ledarálnom,és végül sikerült telepiteni a magyart is,de talált egy ütközést az Avira volt maradványaibol.Valami dll fájlok.A ProgramFiles\Avira mappában van vagy 6 file.Ezeket nem lehet simán törölni.Talán csökkentett módba?
  • balcsi70
    Hát nem akarja igy se pedig most az angolt raktam bele.Ha valaki tud rá megoldást szoljon.Kösszi.
  • balcsi70
    Hát ezzel se akarja(mármint az angollal).Valaki megnézné hogy a C:\Windows\Installer\SETUP.msi mappája meg van?ha igen átküldené nekem?
  • balcsi70
    A hun telepitöje nem jó neki.most várom az englist.(oda bemásoltam)
  • balcsi70
    Kösszi most raktam be a hunt. hátha ledarálya mindjárt kiderül.
  • Doomista
    http://images.netbag.hu/20081106/22043036283.JPG
    itt irja hogy windows,stb pontosan ide rakd be.elvileg jonek kell lennie.pff csak kár hogy én nem vagyok nodos,lehet majd más többet tud mondani még :)
  • balcsi70
    A magyart hiába raktam be a C:-ra nem érzékelte.Helyileg hova tegyem be ha megszerzem az angolt?Mivel már Eset mappa nem létezik sehol.
  • Doomista
    bizony :)
    volt már részem egy programban,ami akkor szedte le magát,ha a telepitöje is megvolt :S szal ismerös a helyzet,bár érdekes hogy nodnál ilyen van...meglepett...
  • balcsi70
    Nekem az angol volt meg és le akartam cserélni magyarra.Tehát ha jól értelmezem akkor az angol telepítőjét keresi? kösszi
  • Doomista
    keresi a nod telepitö fájlát,ami a nod elhelyez abba a mappába.nyilván törölted onnét,vagy törlödöt..szoval szerezd be ezt a fájlt,és rakd be a mappába,ennyi.
  • balcsi70
    Sziasztok.Szerintetek ez miért van?Próbáltam letörölni nem törölte telyesen.Aztán probáltam ujrarakni megint ezt irja ki.
    hiba
    mi rá a megoldás? Kössz a segitséget.
  • red bull
    SziasztoK!

Van egy program amit vírusosnak észlel a nod32 pedig teljesen nem az sztem a vírusírtó ban van a hiba, mind 1 nem is ez a lényeg hanem hogy rar fájlban van és megszeretném nyitni (mert ha kitömörítem nem rak bele semmit) azt irja hogy: ! Nem futtatható: "C:\DOCUME~1\Petya\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.891\*****.exe" Hogy lehetne megcsinálni hogy jo legyen? Mert tuti nem vírusos, de ha még azis akkor is lesz@rnám mert fontos...

PLEASE HELP!!!!!!!
    Előre is kösz
  • isss
    pcworld november
    N1UEEU
  • etele34
    Végeredményben valójában édes mindegy, hogy melyik magazinos kódot használjuk mert az adott hónapban csupán öt nappal tart tovább a PCWorld által adott felh.név/jelszó mint a CHIP Magazinos. Egyik az adott hó/15.-ig a másik a hó/20.-ig. Ez aztán igazán nem számottevő különbség.
  • slime001
    Akkor most kapott PCWorld-öst! Örülhet...
  • etele34
    De mindegy. Nekem meg aztán főleg mindegy. Csak a kérdező egyértelműen PCWorld-ost kért.
  • Doomista
  • slime001
    Nem teljesen mindegy, hogy melyik magazinból van?
  • etele34
    Októberi PCWorld kód amivel 11.20.-ig érvényesek: ejoub2
    A : 9x3thp az CHIP magazinos.
  • Möbiusz
    Rosszul írtam a dátumot, bocsi. A kóddal majd 12.20.-ig lesz jó.
  • Möbiusz
    Ha minden igaz akkor holnap, 6.-án jelenik meg a PCWorld Magazin és abban lesz a novemberi kód amivel január 20.-ig lesz érvényes a NOD/ESS. Majd beteszem ide amint megkapom. Holnap este felé talán már meglesz. Türelem kódot terem.
  • slime001
    9x3thp
  • debrei
    Sziasztok!

Nem tudtok nekem egy Pc World kódot adni az Eset Smart -hoz!!!

Elöre is nagyon köszönöm!!!!!!!!
  • etele34
  • Netgear
    Valami újdonság frissítés terén?
    Most: NOD32 License Updater , NodLogin 9.7 , Eset Login Viewer 1.3
    Tud valaki valamit? Működik valamelyik?
  • Doomista
    PÜ ment nektek
  • pirobi
    Neked is ment PÜ
  • etele34
    PÜ ment. 19:13-kor.
  • pirobi
    Az ötlet jó volt. Igényeltem másik felh/jelszót. És ahogy irtad ugy jártam el,és frissitett 3582 re. Ugyanis nálam ismét olyan gond volt,mint Zénó13 nál
  • etele34
    Egy lehetséges és talán megoldás lehet erre a problémára a következőkben. Sorrendben írom le:
    1. Igényelsz új CHIP magazinos felh.nevet/jelszót.
    2. NOD >>Beállítások/Minden további beállítási lehetőség megtekintése .../Frissítés/ >> Frissítési gyorsítótár kiürítése fülre kattintasz és üríted a gyorsítótárat
    3. Ezután beírod az új felh.nevet/jelszót
    4. Kézzel indítassz egy frissítést
  • pirobi
    Nekem rendszervisszaállitás után javult meg a dolog
  • Zénó13
    Hello!
    Igényeltem új 'kódokat' a Chipes kóddal de miután beírtam: Hiba történt az ideiglenes fáj létrehozása során...
    Láttam másnál is előfordult már, nálam már valamiért másodszor...
    Tudja valaki esetleg hogy miért írja ezt ki?
  • etele34