15641
  • etele34
    És meddig fogsz nodot használni?
  • etele34
    Mi volt a gondod az AVIRA-val?
  • Doomista
    thx
  • slime001
    gz
  • Doomista
    nem,leszedtem !
    már nodot használok !
  • slime001
    De azért Avirát használsz!
  • Doomista
    még mindig nem érted ?
    nod párti vagyok !
  • Freddycom
    Nem teljesen értelek, de biztos igazad van.
  • Doomista
    Köszönjük Emese ! De már tudjuk ! Mármint azt tudjuk,hogy a kis jobb.De azért télleg köszönjük Emese !
  • etele34
    Hát ha már másért nem, akkor azért, mert könnyebb és egyszerűbb is kiejteni a nevét.
  • Freddycom
    Ráadásul ez a topic kb 1,5 évvel korábban nyitódott.
    A Nod jobb, kész, punktum.
  • etele34
    Ez így nem helyes megközelítés. NOD felhasználó legalább egy nagyságrenddel több van, mint kasperskys. Így már árnyaltabb, nem?
  • Doomista
    hát kaspersky topikban csak 396 hsz,ittmeg 5517...azért khm :D
  • etele34
    Így igaz. A program meg már magában is egy remekbe sikerült szoftver (az egyik legjobb ), így érthető a kevés hsz. a témában.
  • Freddycom
    Főleg, h kapjuk a PC worldös és a CHIP magazinos kódokotat, ezért még a user/pass-sal se kell szórakozni.
  • Möbiusz
  • etele34
    Nincs hsz. az utóbbi napokban. Ez jó. Nagyon jó.
    Talán ez is mutatja végre ( a kételkedőknek ), hogy arányosan, legtöbb felhasználó/legkevesebb probléma,- a noddal van.
  • etele34
    ESET Update Info. A zárójelben lévők ...
  • etele34
    Igen, nekem is ez van. De kicsit kétértelmű volt (direkte persze) amit és ahogyan írtam. A NOD kicsit máshogy frissít. Nem tölt le irdatlan mennyiségű, beazonosított vírusokat mint például az AVAST! . Éppen a kiemelkedő heurisztikája miatt elég ez is.
  • balcsi70
    Neked is ez van nem?
  • slime001
    Avira 11-én 5-ször frissített. Update 1 , Update 2 , Update 3 , Update 4 , Update 5
  • etele34
    Hát (többek között) ezért olyan a NOD amilyen.
  • pirobi
    Vírusadatbázis frissítés részletei
    Verzió: 3605(2008.11.11.)
    VBS/Agent.DB, Win32/CnsMin (3), Win32/Kryptik.BL, Win32/PassRecovery (2), Win32/Sality.T
    hát nem sokat frissitettek
  • garaml
    Azt gondolom, sérült valami..,ill. jó tele lehet "szeméttel" a vas. Levenni úgy lehet, hogy a programok telepítése törlése ablakban az Eset progin nem törlést nyomsz, hanem módosítást. Ekkor feldobja a Nod telepítőjét, hogy javítás, vagy eltávolítás. Ekkor kell az eltávolítást nyomni. Ezzel a módszerrel én mindig le tudtam szedni. Mielőtt feltennéd újra, javallanék egy tisztességes Registry pucolást. Sok jó progi van erre. Az alap a CCleaner, aztán az Advanced Windows Care, TuneUpUtilities, WinXP Manager, Uniblue Registry Booster, stb, stb.
  • Zénó13
    Hello!
    Sűrgös segítségre lenne szükségem! Valami miatt, minden frissítéskor hibaüzit dob az ESS: Hiba történt az ideiglenes fájl létrehozása során!Csak múlt héten kétszer tettem újra az ESS-t, pár napig jó aztán kiírja ezt a szarságot... ráadásul uninstallalni sem lehet csak Uninstallerrel, meg javítani sem engedi magát...
    Ez mi miatt van???
    Már próbáltam amit írtatok meg mindenfélét de nem segít...
  • etele34
    Íme tessék és tessék éstessék és tessék.
  • Szasza20
    Melyik NOD megy 32 bites Vista alatt? mert már felraktam egy csomót és nem igazán akar menni!
  • Zsolt01
    C/Documents and Settings/felhasználói neved/Start Menu/Programs/Indítópult

Ide tedd be,pl. Én parancsikont hoztam létre 1 ismerősnél 1 progihoz és azt tettem be. Elvileg a felhasználói fiókoddal való bejelenezéskor indítani fogja.
  • hitch
    10000.köszönet:D
  • red bull
    megoldottam, de azért kösz. viszont lenne még 1 kérdésem csak nemtudom hova forduljak segítségűl: Lenne egy .exe fájl amit mindig be kell töltenem a gép beíndítása után, és az lenne a kérdésem hogy hol lehetne berakni a automatikus indításba ezt a fájlt, mert már az agyamra megy hogy mindig el kell indítani...
  • phoenix1
    http://www.for-ever.cn/nod32/ :)
  • hitch
    sziasztok.nem tudjátok annak az oldalnak a nevét ahol mindennap kodokat irtak ki?? felhaszn és jelszókat.asszem egy kínai oldal volt vagy japán:D

elöre is thx a helpet.
  • etele34
    Persze, hogy használom és ezért nem fogom lecserélni. Csak eddig mintha nem csinált volna ilyeneket. Az A-Squared Anti-Malware az tényleg megfogta frissítésekkor a gépet, de a napokban lehúzott vagy 23 ezer kb frissítést és azóta már nincs ilyen gond vele. Most kezdi NOD.
  • Rundstedt17
    mégis használod akkor csak nem olyan szörnyű....
  • Zsolt01
    Óra mellett lévő Nod kis ikon, jobb egérgomb és vírus és kémprogram ideiglenes leállítása, ezt próbáltad ?
  • red bull
    Hiába kapcsolom ki, hozzáférés megtagadva , vagy nem win32 alkalmazás vagy mindig kiir valamit... HELP
  • etele34
    Én is észrevettem hasonlót, most hogy mondjátok. NOD-ék megint alkottak!
  • slime001
    Nekem eddig is belassult.
  • Möbiusz
    Tegnap - többek között - frissítette a NOD a Kiterjesztett heuriszika modulját is.
    Nem tudom más is észrevette-e, hogy ettől kezdve ha frissíti az adatbázisát akkor belassul a gép? Legalább is nálam igen! Valamit megint elb@sztak ESET-éknél.
    Onnan vettem észre, hogy a frissítési buborék feldobása előtt - tegnap óta - lassulást veszek észre amíg frissít a NOD. Utána visszaáll a gyorsasága a gépemnek.
  • Zsolt01
    Ha kell az adott cucc, akkor kapcsold ki a Nod -ot és úgy csomagold ki.