15641
  • Doomista
    ok
  • etele34
    Mondjuk én is azt mondom, hogy ez a húzás most nem volt szép Tőled. Jobb lesz ha elteszed magad holnapra, aztán pihenten jössz vissza ide.
  • Doomista
  • Möbiusz
    Én becsületesen és jó szándékkal tettem be az enyémet. Te meg szemétkedsz itt!!! Velem is meg mindenkivel!!!
    Jut eszembe talán azért, mert szombat este van? Már meg van alapozva a hangulatod estére gondolom.
    Szép kis alak vagy mondhatom.
  • Doomista
    ezt bevetted :DDDDDD
  • Möbiusz
  • sz4bolcs
    Köszi szépen a sok tanácsot. Egyrészt nem tudom, mi az a KAV, másrészt a windows helyett egy vírustelep futott a gépen. nod-dal szépen le is ellenőriztem volna, csak a regisztrációt blokkolta valami vírust, ezért csak 2008 eleji vírusadatbázissal tudtam volna futtatni, annak meg sok értelme nincs.
  • Möbiusz
    Invalid - false
    Érvénytelen sorozatszám!
  • Doomista
    Novemberi PC WORLD Magazinos kód: lwtvo6
    2009.03.05.-ig érvényes
  • Möbiusz
    Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
    2009.01.15.-ig érvényes.
    Köszöntem.
  • etele34
  • slime001
    Szerintem te nem érted a hozzászólásom mondanivalóját.
  • etele34
    De nem tudta regisztrálni, csak telepíteni vagy mi ha jól értettem. Ezért gondoltam a KAV-ra mint második megoldásra és annak is a 30 napos próba verziójára (bocs!), de írhattam volna egyébb online keresőket is még, amik ilyenkor (többnyire) megoldják az ilyen jellegű problémákat és nem kell újra telepíteni a Windowst. Én ezt a megoldást választottam volna.
    De bocs, hogy szóltam a témában.
  • phoenix1
    Erőssen ajánlom a Hirens Boot CD-t, nagyon hasznos. Ha még csak az alap Windows XP-t plusz drivereket rakod is fel, sokkal hamarább meg vagy vele, mintha újból kellene tenni. Amit visszakapsz az tiszta telepített windows. Már többször is használtam és nagyon jó bevált elhiheted.
  • slime001
    Érdekes lenne, hogy KAV-al ellenőrzi a gépet amikor megvette az ESS-t. Ezért nem érdemes egyik antivírusért se pénzt adni...
  • Doomista
    nekem mire a kav levizsgálja full a gépemet,vagy egyéb virusirto,az alatt én ujrarakom a wint :DDDDD szal nálam már nem is tudom melyik lenne a jobb megoldás :D
  • etele34
    Bocs, hogy beleszólok de nem lett volna egyszerűbb csak egy víruskersés és tisztítás? Mondjuk a KAV-al? Csak kérdezem, mert most már úgyis mind1.
  • sz4bolcs
    De az vót. De újraraktam a windowst és így most már jó.
  • Möbiusz
    Akkor bocs, hogy szóltam.
  • slime001
    Miért ne lehetne vírus? Rengeteg olyan vírus van ami ha felkerül a gépre első dolga az, hogy blokkolja az összes ismert vírusirtó weblapját ahonnan letölthetnéd.
  • Möbiusz
    Mindig a hónap utolsó napjaiban szokott megjelenni. (tudtommal, bár nekem nem jár)
  • Möbiusz
    Vírus biztos nem.
  • ribarszki
    Mikor jelenik meg a PC world, amiben a januárig érvényes aktiváló kód lesz?
  • sz4bolcs
    akkor biztos valami köcsög vírus blokkolja....
  • etele34
    Regisztáció itt.
  • etele34
    Nekem azonnal bejött. eset.hu
  • sz4bolcs
    Most vett apum egy ESET Smart Security nevű csomagot, és regisztrálnom kéne, de az eset.hu oldala nem érhető el. Nektek sem? Mi a teendő ilyenkor?
  • etele34
    Csak hiányoztak Microsofték az órákról. Eddig. Vagy még továbbra is?
  • Doomista
    már rég felvolt adva a lecke nekik :D
  • etele34
    Mondjuk, hogy minimum egy AVAST! Home Edition tudás szint elvárható kell, hogy legyen majd, mert különben sehol nem lesz. Azt tudjuk ugye, hogy az AVAST! egy elég jó antivírus és főleg, hogy hamarosan kijön az ötös verzió ami állítólag nagyon fel lesz javítva a mostanihoz képest. És ez érvényes lesz a Home változatra is gondolom. Tehát a lecke fel van adva Microszoftéknak.
  • Doomista
    bizony,azért kiváncsi leszek a tesztekben hogy fog szerepelni :D csak jobb lesz mint a defense,vagy a win tüzfal
  • etele34
    Jut eszembe, ha bejön az ingyenes Microsoft Morro, akkor minden más többi antivernyákkergetőnek VÉGE! Sehol sem lesznek!
  • etele34
    Múltkor csak szivattál vele!!! Ejnye ejnye!!
  • Doomista
    jaja jöhet :D
  • etele34
    Esetleg egy következő váltáson...? Már csak a szép szkinek kedvéért ?
  • Doomista
    szép az uj skine :D
  • etele34
    Képek az ÚJ NOD32 4.0.68.0. Beta-ról.
    Katt ide.
  • Wreck86
    így volt,eddig nov 20-ig volt a licenc határ,mostmár az új van,de ehhez új emailt kért,azért volt furcsa.
  • Palika20
    Már megoldódott a e-mailcímemmel volt a gond!
  • etele34