15641
-
#5650 Nálam trialnál a modulok nem frissültek, amióta teljes verziós azóta havonta egyszer kiír egy ilyet: "Programösszetevők frissítve." -
#5649 Egyenértékű. -
#5648 Pedig nincs semmiben korlátozva. -
#5647 Hát nem tom, szerintem egy trial nem egyenértékű a teljes verzióval. -
#5646 Gondolom nod-nál elég a sima letelepítés és újra felrakás hogy megint adja a 30 napot. -
#5645 Ez valami hasonló módszer mint a Kaspersky-nél a trial reset? :D -
#5644 Igen zöld volt az ikonja. Azt mondta, úgy használja hogy havonta letelepíti, aztán vissza.
Egyébként szerintem hasonló eseteknél a Nem-explórer használat is felér egy védelemmel :) Már az adblock megfogja a "gratulálok ön nyert" és " az ön gépe fertőzött" típusú üzeneteket. -
etele34 #5643 A NOD32/ESS valóban nem brillírozik a spywarevédelem terén és ezért valóban érdemes feltenni valamit mellé. Bár feladata lenne.
Nálam az A-Squared van és ez a [URL=http://kepfeltolto.hu/i/?303295&t=img]mai "termése"[/URL]. -
#5642 Érdemes felrakni az ilyen embereknek ESS mellé Ad-aware-t(ingyenes) vagy Ashampoo Antispyware-t. Vistan elég a beépített Defender.
Valóban van valamilyen antispyware modulja az ESS-nak, de inkább piaci nyomásra került bele, mert a konkurencia is így hirdeti magát(KIS, Norton). Én tesztelni se tudtam, mert engem szerencsére elkerülnek az ilyen okosságok.
Még mondtam volna, hogy Firefox-hoz NoScript kiegészítőt is érdemes feltenni, de ilyen embereknek inkább ne.
Avast-tal nekem az a bajom, hogy sok a fals riasztása, saját gépemen is meg ismerősökén is, lehet azóta jobb lett, mostanság nem teszteltem. F-secure meg évekkel ezelőtt volt a gépemen szóval erről nem tudok érdemben nyilatkozni. Most ESS 4.0-át használom, egész jó.
Hülye kérdés lehet, de akkor is felteszem.
Legális ESS volt naprakészre frissítve? Volt olyan haverom aki letiltotta a frissítését mert bezavart a netes játékaiba és majd ő hetente egyszer frissíti.... :S -
#5641 Az a baj hogy egyre több bözsinéni és vérpisti használja.
Megkérdeztem tőle feltegyem e a Firefox-ot - mondta tegyem, csak nem tudja mi az ( eccer már valamit hallott róla ).
Na most ha egy védelem teljeskörű biztonságot hirdet akkor szerintem abba ( épp az ilyen felhasználók miatt ) a spyware szűrés is beletartozik. ESS volt a gépen ami - ha jól tudom feladatának tekinti a ezt is.
Természetesen nem lehet tudni hogy ha más védelem lett volna a gépén akkor mennyire lett volna fertőzött, de tapasztalatból mondom hogy raktam már fel Avast-ot, vagy F-secure-t ( nem röhögni ) bözsinénis gépre, de még egyet sem hoztak eddig vissza így. -
#5640 Egyébként ki használta? Bözsi néni? Vér Pista? Vagy valamilyen számtechben járatosabb személy? Mert azt vettem észre ha odafigyelek, hogy mire klikkelek és mit töltök le akkor semmi baj nincs. -
#5639 Az nem vírus. -
#5638 ( Nem cookie-k ) -
#5637 Épp két napja volt nálam egy nodos gép azért elég jól televolt genyával.
Malwarebytes: 19 találat. -
#5636 pont ez az egyetlen virusirtó amelynek ilyen gondjai nem voltak))) -
#5635 A NOD4 már most stabil! Nem csak a Skin újult meg a honlapján megtalálod az újításokat. Ami igazán mellette szól, hogy ha letöltöd a trial verziót angol honlapról 2009 március 2-ig frissít nem kell a jelszavas baromsággal fogalalkozni! -
etele34 #5634 Mintha az ilyen kütyük már nem működnének a nyár óta a nodnál. Volt egy nagytakarításuk és beszigorítottak nagyban azután esetéknél. Amióta nem fix 30 napos a próbaverzió sem és azóta szerintem nem is műkdik, de nem tudom biztosra mondani.
Kérdés:
Miért nem jó Neked a havonkénti magazinos kód? Sokan azt használjuk és mindig beteszi ide valaki a legfrissebbet. -
#5633 Tizstreletem!
A marsu-fix 2.6 jó a NOD32 Antivírus 3.0669-hez?
Tapasztalat?
Üdv: KO -
Dopeman90 #5632 Nincs mit. -
phoenix1 #5631 Nincsen két nikkem. Érdekes viszont, hogy ma már rendesen mutatja a tálcán lévő ikon az adatforgalmat. Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a vírus miatt volt, tegnap nagyon hazavágta a gépet, pl. jó néhány szolgáltatás nem töltődött be, még a hangkártya drivere sem.
Most már úgy néz ki, hogy jó, nem akarom elkiabálni.
Dopeman90: nagyon köszi a segítségedet, ahogy írtam fent megjvault. :) Első dolgom mindig az ahogy írtad, hogy kitegyem a tálcára, hogy lehessen látni "nagyjából" mikor tölt valamit valami :xD -
etele34 #5630 Na most ezt nem igazán értem.
...a tálcán látszódjön a ki/bejövő kapcsolatok animációja...
Én úgy értelmezem ebből meg a visszaválaszból : - ...nem igazán működik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat..., hogy mintha az ESS ikonjának kellene valami animációkat megjelenítenie. Vagy nem? Ilyet nem tud szerintem.
De a két nick név sem egyezik egymással, aki kérdezett(#5627) és aki megköszönte(#5629), úgyhogy szerintem én keverem a dolgokat. -
Genyoka27 #5629 Köszönöm a segítséget, de nem igazán működik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat! Köszi mégegyszer!
Üdv mindenkinek! -
Dopeman90 #5628 Szevasz!
Ha a hálózati adatforgalomra gondolsz így tudod elérni:
"Start"->"Beállítások"->"Hálózati kapcsolatok" erre katt. kétszer->"Helyi kapcsolt"-ra jobb gombbal kattintasz (vagy ha más a neve akkor arra)->"Tulajdonságok"->"Ikon megjelenítése..." kipipálod->"OK"
Remélem tudtam segíteni! -
phoenix1 #5627 Sziasztok. Nem tudjátok hogyan lehetne visszakapcsolni, hogy a tálcán látszódjön a ki/bejövő kapcsolatok animációja. Amióta fent van az Eset Smart Security egyáltalán meg sem villan.
Előre is köszönöm a választ. -
#5626 És egy vírusirtó esetében bizony ez elég nagy gáz :))) -
#5625 Mi a tapasztalatotok a Nod 4-ről ?
Felismeri már a vírusokat rendesen és irtani is képes ?
Mert eddig mindig ez volt a probléma vele -
pirobi #5624 Köszönjük -
chamo #5623 ez szép, köszi :) és működik -
chamo #5622 de lehet :D xp-n nekem 9.7 van de ugye az 32bites :) -
#5621 http://www.nod123.cn/ -
etele34 #5620 Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.
Genyoka27 #5619 sziasztok
olyan gon9don van hogy a nodom nem frissít mindegy mit irok be neki!kellene egy név meg jelszó ha tudtok segítsetek köszi( 3.0.667.0 nodom van) már kifktet!!!!!!!
köszi. -
#5618 egyszerü nem kaphato még. -
chamo #5617 ez is kamu. 9.6 van benne -
#5616 talán ez ? -
chamo #5615 tud vki küldeni egy valódi nodlogin9.7es linket :)
mert csak olyat találok ahol kivan írva hogy 9.7 aztán 9.6 van benne... 64bites kéne thx -
#5614 igen az lehet a személy -
mitch01 #5613 Gyökér... -
#5612 -
mitch01 #5611 Köszi a kódot Möbiusz!!!Ilyen verebekkel meg nem kell foglalkozni, mint Doomista.