15641
  • Narxis
    Nálam trialnál a modulok nem frissültek, amióta teljes verziós azóta havonta egyszer kiír egy ilyet: "Programösszetevők frissítve."
  • lck
    Egyenértékű.
  • slime001
    Pedig nincs semmiben korlátozva.
  • Narxis
    Hát nem tom, szerintem egy trial nem egyenértékű a teljes verzióval.
  • lck
    Gondolom nod-nál elég a sima letelepítés és újra felrakás hogy megint adja a 30 napot.
  • Narxis
    Ez valami hasonló módszer mint a Kaspersky-nél a trial reset? :D
  • lck
    Igen zöld volt az ikonja. Azt mondta, úgy használja hogy havonta letelepíti, aztán vissza.
    Egyébként szerintem hasonló eseteknél a Nem-explórer használat is felér egy védelemmel :) Már az adblock megfogja a "gratulálok ön nyert" és " az ön gépe fertőzött" típusú üzeneteket.
  • etele34
    A NOD32/ESS valóban nem brillírozik a spywarevédelem terén és ezért valóban érdemes feltenni valamit mellé. Bár feladata lenne.
    Nálam az A-Squared van és ez a [URL=http://kepfeltolto.hu/i/?303295&t=img]mai "termése"[/URL].
  • Narxis
    Érdemes felrakni az ilyen embereknek ESS mellé Ad-aware-t(ingyenes) vagy Ashampoo Antispyware-t. Vistan elég a beépített Defender.

Valóban van valamilyen antispyware modulja az ESS-nak, de inkább piaci nyomásra került bele, mert a konkurencia is így hirdeti magát(KIS, Norton). Én tesztelni se tudtam, mert engem szerencsére elkerülnek az ilyen okosságok.

Még mondtam volna, hogy Firefox-hoz NoScript kiegészítőt is érdemes feltenni, de ilyen embereknek inkább ne.

Avast-tal nekem az a bajom, hogy sok a fals riasztása, saját gépemen is meg ismerősökén is, lehet azóta jobb lett, mostanság nem teszteltem. F-secure meg évekkel ezelőtt volt a gépemen szóval erről nem tudok érdemben nyilatkozni. Most ESS 4.0-át használom, egész jó.

Hülye kérdés lehet, de akkor is felteszem.
    Legális ESS volt naprakészre frissítve? Volt olyan haverom aki letiltotta a frissítését mert bezavart a netes játékaiba és majd ő hetente egyszer frissíti.... :S
  • lck
    Az a baj hogy egyre több bözsinéni és vérpisti használja.
    Megkérdeztem tőle feltegyem e a Firefox-ot - mondta tegyem, csak nem tudja mi az ( eccer már valamit hallott róla ).
    Na most ha egy védelem teljeskörű biztonságot hirdet akkor szerintem abba ( épp az ilyen felhasználók miatt ) a spyware szűrés is beletartozik. ESS volt a gépen ami - ha jól tudom feladatának tekinti a ezt is.
    Természetesen nem lehet tudni hogy ha más védelem lett volna a gépén akkor mennyire lett volna fertőzött, de tapasztalatból mondom hogy raktam már fel Avast-ot, vagy F-secure-t ( nem röhögni ) bözsinénis gépre, de még egyet sem hoztak eddig vissza így.
  • Narxis
    Egyébként ki használta? Bözsi néni? Vér Pista? Vagy valamilyen számtechben járatosabb személy? Mert azt vettem észre ha odafigyelek, hogy mire klikkelek és mit töltök le akkor semmi baj nincs.
  • Narxis
    Az nem vírus.
  • lck
    ( Nem cookie-k )
  • lck
    Épp két napja volt nálam egy nodos gép azért elég jól televolt genyával.
    Malwarebytes: 19 találat.
  • Montanosz
    pont ez az egyetlen virusirtó amelynek ilyen gondjai nem voltak)))
  • DjDano
    A NOD4 már most stabil! Nem csak a Skin újult meg a honlapján megtalálod az újításokat. Ami igazán mellette szól, hogy ha letöltöd a trial verziót angol honlapról 2009 március 2-ig frissít nem kell a jelszavas baromsággal fogalalkozni!
  • etele34
    Mintha az ilyen kütyük már nem működnének a nyár óta a nodnál. Volt egy nagytakarításuk és beszigorítottak nagyban azután esetéknél. Amióta nem fix 30 napos a próbaverzió sem és azóta szerintem nem is műkdik, de nem tudom biztosra mondani.
    Kérdés:
    Miért nem jó Neked a havonkénti magazinos kód? Sokan azt használjuk és mindig beteszi ide valaki a legfrissebbet.
  • KO
    Tizstreletem!

A marsu-fix 2.6 jó a NOD32 Antivírus 3.0669-hez?
    Tapasztalat?

Üdv: KO
  • Dopeman90
    Nincs mit.
  • phoenix1
    Nincsen két nikkem. Érdekes viszont, hogy ma már rendesen mutatja a tálcán lévő ikon az adatforgalmat. Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a vírus miatt volt, tegnap nagyon hazavágta a gépet, pl. jó néhány szolgáltatás nem töltődött be, még a hangkártya drivere sem.
    Most már úgy néz ki, hogy jó, nem akarom elkiabálni.

Dopeman90: nagyon köszi a segítségedet, ahogy írtam fent megjvault. :) Első dolgom mindig az ahogy írtad, hogy kitegyem a tálcára, hogy lehessen látni "nagyjából" mikor tölt valamit valami :xD
  • etele34
    Na most ezt nem igazán értem.
    ...a tálcán látszódjön a ki/bejövő kapcsolatok animációja...
    Én úgy értelmezem ebből meg a visszaválaszból : - ...nem igazán működik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat..., hogy mintha az ESS ikonjának kellene valami animációkat megjelenítenie. Vagy nem? Ilyet nem tud szerintem.
    De a két nick név sem egyezik egymással, aki kérdezett(#5627) és aki megköszönte(#5629), úgyhogy szerintem én keverem a dolgokat.
  • Genyoka27
    Köszönöm a segítséget, de nem igazán működik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat! Köszi mégegyszer!
    Üdv mindenkinek!
  • Dopeman90
    Szevasz!
    Ha a hálózati adatforgalomra gondolsz így tudod elérni:
    "Start"->"Beállítások"->"Hálózati kapcsolatok" erre katt. kétszer->"Helyi kapcsolt"-ra jobb gombbal kattintasz (vagy ha más a neve akkor arra)->"Tulajdonságok"->"Ikon megjelenítése..." kipipálod->"OK"
    Remélem tudtam segíteni!
  • phoenix1
    Sziasztok. Nem tudjátok hogyan lehetne visszakapcsolni, hogy a tálcán látszódjön a ki/bejövő kapcsolatok animációja. Amióta fent van az Eset Smart Security egyáltalán meg sem villan.
    Előre is köszönöm a választ.
  • lck
    És egy vírusirtó esetében bizony ez elég nagy gáz :)))
  • Dark Angel 666
    Mi a tapasztalatotok a Nod 4-ről ?
    Felismeri már a vírusokat rendesen és irtani is képes ?
    Mert eddig mindig ez volt a probléma vele
  • pirobi
    Köszönjük
  • chamo
    ez szép, köszi :) és működik
  • chamo
    de lehet :D xp-n nekem 9.7 van de ugye az 32bites :)
  • Montanosz
    http://www.nod123.cn/
  • etele34
    Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
    2009.01.15.-ig érvényes.
    sziasztok
    olyan gon9don van hogy a nodom nem frissít mindegy mit irok be neki!kellene egy név meg jelszó ha tudtok segítsetek köszi( 3.0.667.0 nodom van) már kifktet!!!!!!!
    köszi.
  • Doomista
    egyszerü nem kaphato még.
  • chamo
    ez is kamu. 9.6 van benne
  • Doomista
    talán ez ?
  • chamo
    tud vki küldeni egy valódi nodlogin9.7es linket :)
    mert csak olyat találok ahol kivan írva hogy 9.7 aztán 9.6 van benne... 64bites kéne thx
  • Doomista
    igen az lehet a személy
  • mitch01
    Gyökér...
  • Doomista
  • mitch01
    Köszi a kódot Möbiusz!!!Ilyen verebekkel meg nem kell foglalkozni, mint Doomista.