15641
  • geris197
    Esetleg a Spam mappában nézd meg, nekem oda jött orosz oldalról.
  • Attis971
    Szia,

Én ritkán fordulok meg itt így új ez a helyzet, de az "orosz" oldalon én is kértem viszont nem jött meg most már 15 perccel később se semmi
  • Taki001
    Nagyon Köszi !!!!
  • Csilles
    Köszönöm Kubu! Működött az orosz oldal, nagy segítség volt. :)
  • parts1
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Lysandus
    Hálás köszönet az eddigi, és reméljük a további segítségedért is, kedves Kubu!

Nekem is működik az orosz oldal.

Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.04.19. 14:51:56
  • szzoltanfm
    Nagyon köszönöm Kubu!
  • Kubu86
    Szívesen mindenkinek!
  • Wreck86
    Szia Kubu!
    Nagyon köszönöm én is az általad megadott elérhetőséget!
    Az e-mail cím megadása után jött is a levél, az új licenc kulccsal.
    Új licenc érvényessége: 2020.07.19.
    Köszönöm!
    M.
  • atesz1974
    Nagyon köszönöm Kubu! Az orosz oldal által kapott kód 07.17-ig aktiválta az Internet Security-t. Nagyon szépen köszönöm! Király vagy!
  • ZaD
    Szia Livius!

A Sicontact Kft.-tól vásárolt kód egy PC-re használható, ha több gép van a háztartásban, akkor annyi kódot kell vásárolni. Vannak kedvezmények, ezáltal olcsóbban hozzá lehet jutni.

https://www.eset.com/hu/vasarlas/otthoni/kedvezmenyek/
    Utoljára szerkesztette: ZaD, 2020.04.18. 19:44:09
  • hangacsi
    Nekem is pillanatok alatt megjött a kód, és eddig működik. Köszönöm szépen ezt és az eddigi munkádat is Kubu86!
  • Livius
    Sziasztok!
    A magazinos kódok nem nagyon nézték hány gépre voltak beaktiválva, szóval gond nélkül ment több gépen is egyszerre.

Ha veszek normális licenszet az ESET webshopba Internet Security-hez, de csak egy gépre, ott is ilyen laza lenne vagy azoknál a kódoknál már komolyan ellenőrzi a rendszerűk, hogy hány gép használja egy időben? Van valakinek erről már tapasztalata?
  • Plityu
    Köszönöm
  • farkasbora
    Köszönöm Kubu! Remekül múködik az orosz oldal! Már frissítettem is a Nod 32-met! 2020 07.18-ig le van a gond a védelemről! Mégegyszer köszi a kódot és a sok munkát, amivel itt segítesz nekünk!
  • isss
    ..szintén nagyon Köszöntem !!
  • VaFec
    Aki nem akar próbálkozni a saját e-mail címével, annak ajánlom a https://10minutemail.com/ oldalt.
    Ez egy webes e-mail cím kezelő, ugyanúgy működik, mint a software-es társai, csak ezt 10 percen belül hosszabítani kell, különben megváltozik. Használni egyszerű és szerintem egyértelmű, minimális angol előny.
  • ntex
    Köszi szépen, működik! Translate se kell hozzá, letekrsz alul az oldal aljára, beírod az email címet ahová kéred a kódot, mire megnyitottam az emailem már meg is jött benne a kóddal.
  • Lacus54
    Köszönöm szépen a tippet, kb 1 perccel az igénylés után jött az e-mail. tökéletesen működik a 3 hónap. Köszönöm mégegyszer!
  • BPatty
    Nagyon szépen köszönöm. Működik.
    Puszi: Patrícia
    Utoljára szerkesztette: BPatty, 2020.04.17. 15:05:16
  • Kubu86
    Nagyon szívesen!

Nem nincs szükség másik emailcímre ugyan arra igényelhetsz minden hónapban kódot mielőtt lejárna az előző.

Közben találtam egy másik lehetőséget viszont ez korlátozott ideig szól. Ugyan úgy megadtok egy emailcímet és igénylitek a kódot viszont annyi hogy ez Orosz oldal és kell hozzá a google fordító de simán meg lehet érteni. 3Hónapra és 3 ezközre küldenek érvényes licensz kódot amit értelemszerűen a programon belül kell aktiválni.

Itt tudtok kódot igényelni 3 Hónapra: Ingyenes
    ESET NOD32 Internet Security licenc
    3 eszközre 3 hónapra

Próba képpen igényeltem magamnak de mivel nekem nincs rá szükségem aki jelzi felém privátban átküldöm és használhatja hogy ne vesszen kárba a 3 Hónap.

Üdv.: Kubu
    Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2020.04.17. 14:41:12
  • omunka
    Jól értelmezem, hogy nem változik semmi, csak kell egy Gamestar fiók és abból kell regisztrálni az újságos kódot? Vagy minden Gamestar újságban egyedi kód lesz, nem egyforma?
    https://www.eset.com/fileadmin/ESET/HU/Fajlok/Web/PDF/Gamestar_REG_Help.pdf
  • tototto
    Köszönöm Kubu az új lehetőséget, de felmerült bennem egy kérdés: mivel ezek trial kódok, ha lejár a liszensz egy hónap után akkor egy regisztrált email címre újra fog szerintetek engedni regisztrálni, vagy egy email címre csak egyszer enged (mert ez scak egy "próba"), mert ha ez utóbbi akkor az gáz, akkor minden hónapban kellene regisztrálni egy új gmail fiókot emiatt? :)
  • Kubu86
    Örömmel látom hogy eddig jól működnek a kód igénylések viszont ha megkérhetlek benneteket amiket igényeltek kódokat ne posztoljátok ide ki a fórumra és ne osszátok meg senkivel mert előfordulhat hogy tiltani fogják a kódot amit igényeltetek a töbszörös használat miatt. Tudom hogy csak egy hónapig érvényesek a kódok de szerintem senki nem szeretné ha tiltanák menet közben a saját kódját.

• lulu600107
    Általam is igen tisztelt Kubu86!

A megadott Nod licensz igénylése emailcímre! szuperül működik.
    1 percen belül megjött az email, a következő licenc-el 2020.május 16-ig érvényesítettem az ESET NOD32 Antivirus-omat:

BDKV-XB68-345P-HRFF-77R6

Nagyon szépen köszönöm önzetlen segítségedet.
  • Tobikunta
    Szia Kubu! Az első licenckulccsal (7UBG-XV9T-XXXF-G483-4MMJ) aktiváltam, 05.12-ig meghosszabbította. ESET Internet Security. Köszönöm!!
  • geris197
    Szia!
    Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de ez minek a kódja? Eset Internet Security? És ha aktiválom meddig érvényes? ☺️
  • Kubu86
    Very willingly!
  • MANULIN
    Thank you for sharing this code for a few years .Kubu86
  • Kubu86
    Kedves barátom minden respect az önzetlen megosztásért! :)
  • Alex2
    Használd egészséggel. :)
  • MANULIN
    thank you Alex2
  • Alex2
    Sziasztok! Múlthéten vettem meg digitálisan a Chip magazint. De sajnos nem kaptam meg a dvd melléklet kódját. Ügyfélszolgálatnak írtam, pótolták a kódot, de már azóta megvettem fizikailag is az újságot így erre a kódra màr nincs szükségem. Kérem aki elvitte és sikeresen regisztrált az jelezze utána.
    Regisztráció
    Kód:2FTHLTAH
  • marsu
    Köszönöm!
  • szozo75
    Köszi, sikerült.
  • geris197
    Sziasztok!
    Használtam kb. 2 hétig a G Data - t az itt közzétett kóddal, de ma leszedtem, mert elég jól lefogja az emígy sem erős gépet. Nem indul el bizonyos játék, van amiből kilép, szóval nem nyerő. Megpróbáltam most az ESS-t. Igényeltem hozzá licenc kulcsot, el is fogadta, de közölte frissíteni kell a programot. Engedtem is neki és ugyan úgy jártam mint a fórumtárs EIS lett belőle. Igaz megy tovább a kért licencel. Meglátom mi lesz majd egy hónap múlva, de maradni szeretnék Eset vonalon, nekem nagyon bevált.
  • piamania
    Bátyáméknál is műdödik, Internet Security-val.
  • Kubu86
    Nagyon szívesen!
    Ürülök neki hogy hasznát veszed az itt megosztott kódoknak! :)

• Kubu86
    1-2 percen belül meg kell hogy kapd a kódot. Ha nem érkezik meg valószínű nem jó emailcímet használsz vagy helytelenül adtad meg.
    Javaslom hogy gmail.com-emailcímet használj ha esetleg nem ezt használnád a kód igényléséhez.
  • szozo75
    Mennyi idő múlva érkezik meg a kód?