Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek és hozzátenném: én nem hiszem hogy a NOD a legjobb vírusirtó, sõt tudom hogy van nála jobb, mégis ehhez szoktam hozzá és ebben bízom, ezért használom ezt...
slime001
"Na persze mindezt csakis akkor ha észrevette. Ha... Mert ha nem akkor..."
Ja mert ha az Avast nem ismeri fel akkor ugye nem engedi fel a gépre!
Egyébként a legnagyobb baromság arról vitatkozni, hogy melyik vírusirtó a jobb! Nem kéne mindig belemennem és kiállni a Nod32 mellet! Ha nektek az Avast jött be akkor használjátok azt, ennyi! Nem kell itt vitatkozni arról, hogy melyik a jobb amikor egyértelmûen el se dönthetõ. Bár ha már itt tartunk a tesztek is mást mondanak! Na mindegy téma részemrõl lezárva!

AVIRA - \"More than security.\"

Ha van rá lehetõséged,akkor szerezz be még legalább 256MB memóriát,és ha úgy látod hogy az Avast a te konfigurációdon gyorsabb mint a Nod,akkor legyen az Avast.

Hát nem tudom de azért a virus bulletin tesztjei is csak jelentenek valamit... A legutóbbi 5 tesztbõl az avast csak 3-on felelt meg, a nod 5-ön... Összesített eredmények:

avast! 25-öt telejsített / 22 megbukott / 11 nincs adat(tehát nem lett tesztelve)

NOD32: 50-en átment / 3 megbukott / 5 nincs adat

Én se az !avastot akarom ezzel szidni, mindenki használja azt amelyik jól esik, de azzal ne érveljen hogy az avast! jobb... ja még annyi hogy nálam is volt fent avast, de valami elképesztõen sok téves riasztást adott...
Mármint melyikre érted?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Airbus A380
én szakaszokba 5 éve használom de még sose monta azt hogy megölte a bûnözõkeet...

amúgy a nodosok szivvel lélekkel tudják védeni a nodot. :)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

... a nod elõnye nálam hogyha van v-mi azt nem karanténozza, mint az avast hanem "legyilkolja helybõl" ha tudja...
Na persze mindezt csakis akkor ha észrevette. Ha... Mert ha nem akkor...
Szépen mosolyogva felengedi a gépre. Nah de nem bántom a NOD-ot (megvannak annak is a hibái), mert még ezzel megbántanám azokat is akik ezt használják. Ezt meg szeretném elkerülni.
Egyébként nálam az AVAST! volt már, hogy talált és a felajánlott, választható mûveletek között ott volt az irtás is. Persze ha akartam volna, akkor karanténba is rakathattam volna vele.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Airbus A380
256-ra nod vagy avast ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Avast akkor miért gyorsabb ?

Akkor már meg is válaszoltad a problémádat.A 256MB memória manapság elég soványnak számít.Ha rápillantasz a feladatkezelõben a Teljesítmény fülön a rendszer pillanatnyi lapozófájl használatára,valószinûleg magasabb értéket fogsz látni,mint 256MB.Ebben az esetben,ha nincs elég rendszermemória,a Windows amit lehet kilapoz a virtuális memóriába.Mivel ez a merevlemezen van,így sokkal lassabban éri el azt,mint ha a rendszermemóriát használná.Megjegyzem a Windows akkor is kilapoz amit lehet,ha van elég rendszermemória,mivel nem mai darab és annak idején,amikor megjelent a gépekben még nem volt általános a 2-4GB rendszermemória,mint manapság.Szóval nem a virusirtó tehet arról,ha a rendszerben kevés memória áll rendelkezésre.256MB memória a Windows optimális mûködéséhez is kevés,igy ne csodálkozz,ha a rendszered válaszideje nem megfelelõ.

Airbus A380
Na nekem pont 256 van .

Airbus A380
Nézz szét annak bizonjyitéjajént amit mondtam.

Amúgy meg nekem pocivel kevesebet eszik az avast a nodnál.

lck
Persze döcögõsebb - minden vírusirtó csere megterheli a gépet. Ha Avastról cserélnél Nodra akkor meg a Nod terhelné jobban.
Másrészt - a memória használatnál meg olyan mindegy hogy mondjuk 32 vagy 48 Mega - persze ha nem 256 van összesen a gépben.
A személyes véleményem hogy az Avast semmivel nem rosszabb a Nodnál. Ha az Avastot törni kellene legalább olyan népszerû lenne.
slime001
Nem tudom! nekem elég egyértelmû a fele akkora ram fogyasztása alapján! Én meg Nod32 után tettem fel Avastot és éreztem, hogy sokkal döcögõsebb a gépem, mint Nod32-vel!

Airbus A380
Egyébkémt a nod elõnye nálam hogyha van v-mi azt nem karanténozza mint az avast hanem "legyilkolja helybõl" ha tudja m

Airbus A380
Sokkal kisebb erõforrásigénye van mint az Avastnak Igen ?

Akkor mér panaszkodnak más fórumokon is akiknek gyengébb gépük van hogy szivja a gépüket a nod32 az avast pedig nem ?

Airbus A380
Na nekem ez már bika gép. A tieden eltudom képzelni hogy nem fogta viszont az enyém gyengébb és fogta.-...

Airbus A380
Azért alapvetõ illem hogy nem nézed hülyének a másikat.... Azt már csak eltudom dönteni hogy nod elõtt és után észrevettem e lassulást-

Egyetértek a 2.7-nél kisebb az erõsorrásigénye... Nekem a Smart Security fogyaszt összesen(tûzfallal mindennel) 39MB-ot
<#wink>
Szerintem nincs bika gépem <#wink>
Abit NF7-S2(G), AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz, Kingston 2*512(400) RAM, SAMSUNG 120 G 8m., Inno3D 7600GT 256(AGP), (XP sp3)
slime001
Milyen kegyetlenséget mûvelt a Nod32? És mit hogy képzeltek? Egyébként nem tudom miért lassú nálatok! Sokkal kisebb erõforrásigénye van mint az Avastnak szóval szerintem bebeszéled magadnak vagy nem tudom!

Airbus A380
Ez kegyetlen volt amit mûvelt..... a nod32....

Azt nem tom hogy ezt az esetnél hogy képzelték.... Jaja az 5-ös állitólag brutál lesz és állitólag megörzi ingyenességét. (vagyis inkább lesz belõle free berzió mint most is a 4-esnél)

Zsolt lehet neked bika géped van azon nem érezni..... lehet a haverod is ezér ódzkódik a nodtól... mutasd meg neki az avast-ot.

Nekem semmi bajom a Nod32 3.0-val !!!
...avast megy vissza...
Jó döntés részedrõl. <#vigyor4>
Már nagyon várom az AVAST! ötöst.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Airbus A380
Rakasd fel az avastot vele. Ingyenes és nagyon jó én is csak azér szettem le mer aszittem noddal gyorsabb leszek de kegyetlenül lassit ugyhogy avast megy vissza.

Airbus A380
Sztem rájöttél hogy neked ment.,.....

Amúgy elfelejtettem....

Az új nod32 meg tényleg lassabb mint a régi.

Válasz gombot használd.

Én nagyon jól tudom, hogy a Nod32 3.0-nál tartunk, Én is azt használom.
Csak pár hónapja amikor ezt feltettem az ismerõsömnek, a gáp teljesen belassult tõle. A 2.7-sel meg jó volt.
Azóta új xp-je van és nem akarja a 3.0-át egyáltalán.
Airbus A380
Már rég a nod32 3.0-nál tartunk.

Amúgy ha ragaszkodik hozzá mit izgatja az esetleges avg miatti lassulás ? <#mf2>

Sziasztok.

Nod32 2.7-hez képest jelentõsen lassíthatja a gépet az AVG 7.5 ?
Egy ismerõsömnél tapasztaltam:
a gép indításnál az xp ok, csak lassan töltõdnek be a cuccok, ezt okozhatja az AVG? Sajna ragaszkodik hozzá.
Tehát ez az AVG okozhatja ?
Airbus A380
Nem is tudtam róla hosszú ideje avast-oztam a rég 2.7-es nodba meg ilyet nem láttam. Ezt meg amikor kipróbáltam ezt az új 3.0-ásat nem is vettem észre aztán meg ugye jött avast.-

köszi.

slime001
Ezt én is megtaláltam! De hogy a francba lehet innen letölteni?

Köszi ki fogom próbálni.
Közben én is keresgéltem.
Spyware Doctor

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001
Pontosan! Eddig nem használtad ezt az opciót?

Airbus A380
A nod32-be van olyan menü hogy beállitások importálása/exportálása. Ezek szerint le lehet menteni a program beállitásait és be lehet rakni a következõ haviba , hogy ne keljen mindeggyiknél a beállitással szöszölni?

Airbus A380
Na igen ez is igaz. Én repülõs oldalról kaptam 1szer ....pedig biztonságosnak nézett ki több 100.000-es látogatottsággal.

slime001
Nem csak crack oldalakról kaphatsz be kártevõt. Ma már bármilyen oldalt feltörhetnek és kártevõt helyezhetnek rá! Múltkor egy hivatalos oldalról akartam letölteni a Spyware Blastert és ott talált valamilyen trójait a Nod32!

slime001
Ez az OnGuard az állandó védelme. Ez van belõle kihagyva aminek én nagyon örülök mert iszonyatosan lefogja a gépet! A Starter változatból sajnos még nincs 6.0 (ez a legújabb) csak 5.5! Az itt van http://www.vnudownloads.com/5.5.0.212VNU-sdstart.exe

Airbus A380
Sokak szerint jó bár sokak nem élnek pl crack oldalakon....

Ennek az ingyenes Spyware Doctornak van állandó védelme is? Ha nincs az sem akkora baj persze´de jobb lenne ha lenne. Be tudnád linkelni, hogy honnan tölthetem le?
Köszi.
(Remélem ez nem valami warez megoldás?

slime001
Létezik belõle ingyenes verzió ami frissít és írtja a spyware-ket csak nincs OnGuard. De szerintem aki egyszer is kipróbálta a Spyware Doctor OnGuardját örülni fog, hogy nincs benne!:D

Ja ezt úgy értem, hogy a spyware terminatoe és spybot elbukott !
Szerintem a Spyware Doctor a király, igaz nem lenne ingyenes, de ...
(Tapasztalat, hogy nagyon jó, már megmentett 1 új xp telepítéstõl.)
Köszi.
Nálam az avast! mellett a W.Defender, az A-Squared Free és az AVG Anti-Spyware free vannak.

slime001
Egyébként a kódot is belehet szerezni internetrõl!:) Mármint a PC World-ös kódot!

Airbus A380
Aki nem akar újságot venni (pl engem se érdekel nod kódér meg nem veszem meg) annak mint montam ott a gyáro 30 napos példány ugyanúgy 30 napos mint az újság csak épp teljesen ingyen :)

Airbus A380
Szerintem abszolút nem baj hogy kiadtad magadból. Én már soxor megtettem ... ahogy látom mást is zavar. És igen amit mondasz ha mindenképp crack -kel ott a pü.

Airbus A380
spyware terminator

Airbus A380
spyware terminatoe és spybot. Mindkettõ ingyenes.

Simaji
Hello mindenki!

Miért ide warez? Minden hónaphab jár egy teljesen ingyenes NOD 32 Smart Security program a Pc Guru nevû újsághoz egy kóddal ami egy hónapig használható. Teljesen eredeti! Szerintem megéri megvenni az újságot de ha valaki nem akar még arra sem költeni akkor meg szerintem a kód megadása nem gond mert szerintem több e-mail címre is be lehet regelni!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein