Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem lefrissitett rola 08.05-re.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
sajnos ehhez nem értek
Beállítások/Minden további beállítási lehetõség megtekintése...Frissítés/Frissítési szerver: Szerkesztés ezután írd be a mezõbe a szerver elérhetõségét )>> Hozzáadás fülre kattintás és végül OKÉ. Ennyi.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nektek még megvannak?
vagy másnál is tüntek el szerverek!
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nem tudom nálatok hogy van de nekem még mindig 3317es adatbázis van és 1-je ota nem frissül a nod.Lehet tiltora raktak?
A nod bejelentkezõ képernyõje túl sokáig látható a windows indulásakor, és a nod honlapján lévõ javaslat nem mûködik. http://www.eset.hu/segitseg/gyik/bejelentkezokep
Tudna vki segíteni?
elõre is kösz
Viszont ebbõl a chip magazinos kódós frissités után nekem a szerver listából eltünt az u20-as u22-es és u23-as szerver!
nektek még megvannak?
vagy másnál is tüntek el szerverek!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Milyen jó, hogy én a teljesen legális 30 napos verziókat használom. Legalább is a szerverek így látják és ezért ilyen formában tiszta vagyok.<#eljen>#eljen>
Ezt a választ adták, így csak nyugalom.
A problémát az okozza, hogy jelenleg egy nagyobb méretû vírusadatbázis alapfrissítést kell letöltenie a klienseknek, és ha mindegyik egyszerre tenné ezt, akkor az túlterhelné a frissítõ szervereket. Ez a terhelés elosztás várhatóan pár napon belül lecseng, így azután már minden változat gond nélkül fog tudni frissülni. Mindazonáltal elõfordulhat, hogy a kézzel indított frissítés is sikerrel jár, többszöri próbálkozásra ez megtörténhet.
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2,40Ghz, 2GB RAM, Gigabyte 8800GTS 512, RAZER Lachesis, RAZER Piranha, RAZER Mantis Control, RAZER Lycosa
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2,40Ghz, 2GB RAM, Gigabyte 8800GTS 512, RAZER Lachesis, RAZER Piranha, RAZER Mantis Control, RAZER Lycosa
De próbáld meg és juss el addig ahogy az elõbb leírtam. Átváltás Alkalmazás alapú nézetre és ott >> Új fülre katt. De hogy mit kell beírni azt nem tudom csak azt, hogy itt lehet ÚJ alkalmazásokat hozzá adni vagy éppen törölni vagy ha az kell, akkor módosítani a szabályait.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Beállítások (baloldalt)>> Személyi tûzfal >> Szabályok és zónák konfigurálása... Szerintem itt de biztosra nem tudom.
Itt még majd tudsz váltani Alkalmazás alapú vagy részletes nézetre. Nézd meg mindkettõvel, melyikkel találod meg.
A Smart Securityban hol lehet engedélyezni a Media Estendert? Egy Xbox 360-at szeretnék Media Centeren keresztül összekötni a pc-vel, de csak a pc látja a boxot fordítva nem.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a kül a 2 és a 3 között? ugyanazokat a vírus definíciókat frissíti szal gond nem lehet belõle ,ha a 2 est használom nem?
Állítólag ESET-éknél most van egy nagyobb szerver karbantartás és egyben egy füst alatt ki is akarják szûrni, vagy legalább is szeretnék a minimálisra csökkenteni a nem jogos szoftver használók számát. Krakkelt, TemDono-s, 50-50-100 éves licenc meg hasonlóak.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
@rochelle
Tedd fel próbára a hármast. Szerintem a régebbihez már nincs vagy alig van támogatás. Legalább is ez szokott lenni a gyakorlat.
3-as vagy a régebbi?
nekem a régebbi abszolút nem akarja lefrissiteni magát hiába kattingattam rá vagy egymás után akár 50szer is, napok óta semmit nem csinált.
Ma végülis kiprobáltam egy chip magazinos kóddal, igy most lefrissült, de jó lenne ha a sima probaverziós módszert tudnám továbbra is használni..
csak kérdés mikor tud frissülni az.
ja persze nektek már az biztos idiótának tünik, de mindegy...
kösz a semmit
úgyhogy nem ez a gond.
és pl ha egy chip magazinos kóddal probálkozom akkor lefrissiti, csak én nem szeretném ilyen kódokkal használni, és a sima 30 napos probaverziót szeretném, igy használom már régóta, és eddig jó volt. nem hinném hogy most pont tegnap óta ne menne...
csak valami más gond van.
Tedd fel a legújabbat a hármast és azzal próbáld. Persze, hogy ehhez már nincs frissítés hiszen már elavult.NOD 32letöltés
és nem akar frissülni..