Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy két kérdésem lenne:
Én a serialokat innen szedem le : http://www.for-ever.cn/nod32/. És ha errõl frissitema 3.669-es verziót, hogy http://www.nod32sky.com, akkor elméletileg az aktivált licence élni fog nem, mert ez nem hivatalos nod server nem ?
Nekem most a leszedet koddal 11 hó 10-ig megy. DE ha aut.-én frissitem akkor egy két nap alaa a felhasznált licence kod elavaul.
Még egy kérdés: hogy a 2.7 verzióknál folymatosan frissit a http://www.nod32sky.com-rõl ?
ÜDv:kovacsp
Nekem is frissítési problémáim vannak. Felrakta ugyan azt a hatlams 11 megás frissítést de azóta semmi :S. 2.70-es Nodom van és gondolkozok a cserén ebben kérnék segítséget. Kinéztem az Avast free-t 4.8 legújabbat. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban illetve ebben is benne van-e a realtime keresés tehát ahogy böngészek ellenõrizi is azt.
Köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
[/img]
Nálam a próbaverzió elsõ 30 napja július 30.-án telt le. Úgy emlékszem, hogy addig mutatta a vissza számolást és a névjegynél ott volt az, hogy a Próba licencbõl még vissza van xx nap. 30.-án amikor a nulladik napot mutatta egyszer csak aut. frissült (egy kis segédprogrammal) és a frissítés után feldobott egy ablakot, miszerint Sikerült a frissítés a teljes verzióra. Eltûnt a vissza felé csökkenõ számlálandó napok kijelzése és megjelent az új, 2008.09.20.-ig tartó dátum. Van erre valami okosságos magyarázata valakinek?
Köszike.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
A jelenlegi trial 2008.09.20-ig tökéletesen fut és frissít. Az bõ 6 hét. Utána meg beírja mindenki az újat <#taps>#taps>
Tehát akinek nem megy a frissítés, az írja be ezt és elvben menni fog a fenti dátumig! A törések esetlegesen bezavarhatják... De egy próbát megér... <#vigyor>#vigyor>
ESET Smart Security v3.0.667.0 HUN
név: esstrial25
jelszó: vqwe8e7us
ESET NOD32 Antivirus v3.0.667.0 HUN
név: eavtrial25
jelszó: 9huqrhbra
A név+jelszó páros a telepítés elsõ lépéseinél ki is olvasható. Az utóbbi pöttyözésének megfejtését egy Password Tracker megoldja fél pillanat alatt.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Üdv.
adig meg nem frisitünk
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Én nálam sem frissít a NOD, a legutóbbi verzió a julius 27. Azóta nem képes frissiteni, mindig azt írja nincs újabb frissítés.
Nálatok is így van ez?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
nem tom most mit tegyek 😊 és nodot használtam amiota az eszemet tudom, de mivel most nincs egy normális verzió, javitsatok ki ha nem jól tom.
felraktam a kaspersky 8at, és a kérdésem az lenne hogy van belöle magyar és normális key??
nagyon fontos lenne
üdv
Eszközök/Feladatütemezõ >> itt rákattintasz a 'Rendszeres automatikus frissítés' bejegyzésre,(ez nálam a legelsõ/legfelsõ) >> kikékül >> majd ezután alul a 'Szerkesztés' fülre kattintasz és utána már nincs más dolgod, mint értelem szerûen végig menni a beállítás Varázslóval. Ilyen egyszerû.
Ja és NOD32 2.70.31-est használok. 😊
Egyébként nálam tegnap reggel óta újból automatikusan frissíti magát megint az ESS. (30 napos próba verziót használok) Úgy mint a régi szép - egy héttel ezelõtti - idõkben. Remélem megszûnt a "hisztije". Végleg!<#violent>#violent>
Látom soknak gond, hogy nem frissít a NOD32. Nekem is ez a gondom, július 26. óta nem frissített.
Kedves Zyra, azt írod, hogy 2008.08.05.-vel meg kell szûnnie ezeknek a problémáknak.
Háááááááááát, 06. van, de még mindig él ez a probléma........😞((
ÉN már elég régóta kaspersky használó vagyok, és egyben elégedett is. Egy próbát megér mindenkinek a Kaspersky Internet Security 2009. Ha ez nem nyeri el a tetszését, akkor AVG internet Security 8, vagy megvárja a Bitdefender 2009-es verzióját, mert a 2008 kicsit teljesítményigényes, de emellett ez is elég biztos választás. Ha teszteket akartok, akkor töltsetek le vírusgyûjteményeket, majd töltsétek fel ide, itt kaphattok egy viszonylag reális képet az egészrõl...
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Múltkor azt írtad, hogy simán vissza lehet írni a szervereket!
Én viszont nem tudom a pontos címeket.
tudnál abban segíteni?
A feltevésed tényen nem változtat: ESET Smart Security v3.0.650.0 HUN póbaverzió vagy ennek fix-elt változataként több nap után automatikusan sem és többszöri kézi frissítési kísérlet után sem frissít.
Az ESET SmartSecurity v3.0.667.0 pedig telepítés után egybõl és automatikusan frissített.
Ebbõl következtetek arra, hogy ebben az esetben nem valószínû a prioritásos dolog...
[/img]ESS frissítés.
Kedves Felhasználó!
A problémának, amelyet tapasztal a mai nappal (2008.08.05.) meg kell szûnnie az ESET tájékoztatása szerint.
Ezt - az Ön által jelzett problémát - egy 150 000 darabos vírusadatbázis frissítés okozza, melyet egyszerre kell szétosztania a frissítõ szervereknek az összes felhasználó számára.
Ilyen nagy frissítés még nem volt, és a jövõben sem várható.
A program proaktiv védelmi modulja ilyen esetben is - mikor több napig nem frissít a program - védi a számítógépet a kártevõktõl.
Biztosítom róla, hogy az ESET fejlesztõi legjobb tudásuk szerint biztosítják, hogy ne fertõzõdjön meg felhasználóink számítógépe.
Elnézését kérem a kényelmetlenségért...
Tegnap óta már visszatért a szokásos frissítés nálam, semmi problémám nincs ezzel.
A 650 -es ess/eva 1.2 dono -val megy. Az, reggel mikor bekapcsolod a gépet nem rögtön azzal kezdi, hogy leszippantja a az aznapi ápdétet még nem azt jelenti, hogy behalt. Világosan írták itt is, hogy az egyéni felhasználók frissítése akadozni ennek valószínûleg belsõ karbantartási okai lehetnek. A vállalati felhasználókat ez oly annyira nem érinti mert ha vettél volna már business licence -t tudnád, hogy ott az ápdétet a vállalati hálózatra az admintól kapják és csak az adminé jön az eset -tõl. Azt el tudom képzelni, hogy a trial kódos user -ek alacsonyabb prioritással kapnak ápdétet mint a normálok bár ez sem volna túl logikus a marketig szempontjából kockázatokat hordozhat ha a próbaverzió is szarul frissít. Ha olvasgatnál egy keveset megtudhatnád azt is, hogy ez a fixes dolog komoly borstörés azomban mradéktalanúl betömni a rést a program próbaverziójának arhitektúrális megváltoztatása nélkûl csak részben lehetséges.
Majd a következõ 2-3 napban dõl el, hogy muzsikál 😊
Már 5 hónapja használom a SmartSecurity progit a TemDono töréssel. 2008. augusztus 4. óta nem frissít vírus adatbázist.
Mi a lényeg?
Feltettem az ESET Smart Security v3.0.650.0 HUN progit újra, nem törtem és frissítettem... volna. De accongya az sstrial11 névhez tartozó licence lejárt!
Mit lehet tenni?! Le kell szedni az aktuális próba verziót (ESET NOD32 - ESET SmartSecurity) a hivatalos oldalukról 😊 Az így leszedett ESET SmartSecurity v3.0.667.0 már tényleg új jelszóval fut: esstrial25 😊 ÉS FRISSÍT IS!
FIGYELEM!
Sajnos a TemDono törés után már ez sem frissített... Így marad az a megoldás, hogy a júzer az újabb (frissíteni tudó) demó verziót feltelepíti és vár egy hozzá való újabb törést...