Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://images.netbag.hu/20080729/19260761731.JPG
kiprobáltam és valamit elkezdett tölteni, de az adatbázis marad az ami volt 2007 08 07-i megprobálok berakni egy képet

Majd elfelejtettem. Az utolsó Vírusdefiníciós adatbázis száma:3007ma 18:03-kor

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Próbáld meg betenni erre a szerverre: http://u35.eset.com/eset_eval
Beállítások/Frissítés/Frissítési szerver/Szerkesztés. Írd be ide és ezt add meg az aut. helyett. Nem biztos, hogy jelen esetben segít, de próba szerencse. Azért ha végeztél akkor tedd vissza az aut.-ra.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

köszi, de ezt csinálom folyamatosan már vagy egy órája ,de semmi
Kezdj el kattintgatni a manuális frissítésre és a sokadik kattintás után, de frissíti majd magát. Már mások is írták, hogy valami gond van a szerverrel és ezért ez a lassúság. Türelem és a NOD frissítést terem.<#nevetes1>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

sziasztok
a probaverziómat újratelepítettem de nem akar megint lefrissülni.
nálatok mükszik a frissitás?
KO
Nod32 3.0.667-hez mûködõ okosságot tudtok adni?

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

http://www.eset.hu/?uname=AV-3169156
Helo valahonnan le lehet tölteni ingyen is a nod 32-õt?mert nincs vírusirtóm és így kicsit tartok a vírusoktól
sziasztok.mi van akkor amikor a Nod lejárat augusztus 22 lett volna , és az iménti frissités után eltünt ahol ezt irta. Akkor most mi van?
Wreck86
nyugi,nézem nálam próba verzió van,de ugyanezzel a verziószámmal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
apropó,próbáltam frissíteni,de sztem kell hozzá felhsznév+jelszó.vki tudna egy mûködõt adni,esetleg vmi fix van rá,mint a régebbiekre?köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ezt nem tudom. Nekem is ez van a 3.0.667-es.

" A NOD hívatalos oldaláról a 3.0.669-es verziót lehet letölteni de nekem a 3.0.667 települt. Hogy van ez? " Nálam is ez van!!!!
ez az Eset kód nekem jól bekavart mint irtam is pár hozzászólással korábban. Ujra kellett raknom a Nod-ot. Sajnos nincs hozzá leirás mit hogyan
Próbáltam. Végig fut a frissítõ, letölt egy csomó dolgot majd feljön egy kisebb ablak, hogy a Frissítés a teljes verzióra megtörtént. Ez volt eddig is ha rákattintottam a Frissítés a teljes verzióra. A dátum ma pedig tegnaphoz képest már egy nappal kevesebbet mutat. 27 nap a hátralévõ. Auguszts 20-ig sehogyan sem jön ki a 20 nap ha mától számolom. Van telepítve egy ilyen hozzá. ECU
Lehet, hogy mégis csak jó így?

Wreck86
próbálkozz megint frissíteni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Itt egy kép a mai állapotról. Kicsit kesze-kuszák a dátumok.[/img]
A NOD hívatalos oldaláról a 3.0.669-es verziót lehet letölteni de nekem a 3.0.667 települt. Hogy van ez?

Net game

Nekem NOD32 van, 120éves Licencel. Próba licenc nem hinném h létezik, maga a program próba verzió. A védelem állapotát pedig a windowsnak kell jelezni Te csak a frissités dátumát tudod megnézni. Ami elég is ahhoz h tudd mennyire friss a keresõ vírusdefiníciós adatbázisa.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, aki a NOD 30 napos próbaverzióját használja most éppen (és nem crackkelt hanem tiszta), hogy azon a párbeszéd ablakon, ahol a Védelem állapota van mi van pontosan odaírva?
A licenc érvényességi idejének vége: xxxxxxx vagy a próba licenc érvényességi idejének vége:xxxxx? Az érdekelne, hogy simán csak licenc vagy elõtte ott a próba szó is. Fontos lenne.
Köszi.
30 naposról van szó!

Jaja. Nálam is fent van lassan egy hete ez az a-squared Anti-Malware (tud magyarul is). És tényleg egy évig ingyenes. Nekem 2009.07.21.-ig érvényes a licencem. Remek program szerintem és valóban kell a NOD mellé valami még, mert önmagában nem elég a védelme. Ez szerintem elég a NOD mellé. A CounterSpy és a Spy Sweeper (nálam) igen csak lefogta a gépet, fõleg az elején a bekapcsolás után. Pedig nekem bivaly erõs laptopom van: 1.5 GB RAM és 180 GB HDD.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

http://www.techsupportalert.com/a2.htm

1 évig ingyenes a-squared Anti-Malware.
Július 31-ig tart az akció!
Próbáld meg inkább valami profibb spyware irtóval!
Nod32 mellé amúgy is kötelezõ használni!
Néhány pl:
Spy Sweeper, spyware doctor, a-squared, counter spy
Flamer
"sziasztok, tudna valaki segíteni?
van 1 vista-s toshiba laptop a családban, ami néhány napja ****. lejárt a gyári norton vírusirtója és valszeg beszopott vmi vírust. próbáljuk kiirtani, de nem nagyon megy. nekiestünk spyboot-tal és ad-aware-el is, hátha azok találnak vmit. még mindig nem jó. akad a böngészés is, és startupnál ezt írja ki 2 RunDLL ablakban:
a következõ fájl nem tölthetõ be: C:\Windows\system32\khfFcwVP.dll
C:\Users\Juliszabo\AppData\Local\Temp\eFwVoLdd.dll
A megadott modul nem található

Problem was caused by
Trojan:Win32/Vundo.gen!H

amúgy egy toshiba L40-es géprõl van szó, vista home premiummal
kösz"

"Ugyanemiatt a görény miatt kellett újrahúznom a vistát!!! Semmi nem írtotta le, se virusölõ, se spyware...nem tudom, honnan szoptam be....Ez a dll-eket gyilkolja, vagy nem tudom mit csinál, de dll hibát lökött a görény állandóan.."

idézet volt google-tõl.

http://loal.atw.hu

van 1 vista-s toshiba laptop a családban, ami néhány napja szarakodik. lejárt a gyári norton vírusirtója és valszeg beszopott vmi vírust. próbáljuk kiirtani, de nem nagyon megy. nekiestünk spyboot-tal és ad-aware-el is, hátha azok találnak vmit.
még mindig nem jó. akad a böngészés is, és startupnál ezt írja ki 2 RunDLL ablakban:
a következõ fájl nem tölthetõ be:
C:\Windows\system32\khfFcwVP.dll
C:\Users\Juliszabo\AppData\Local\Temp\eFwVoLdd.dll
A megadott modul nem található

Idõközben nekiestünk nod32-vel, ami 80 vírust talált, amibõl 25-öt ki is gyomlált. Viszont restart után már nem talált többet. 3-4X még lefuttattuk, de már csak a spybot és az ad-aware talál 1-2 szemetet.

A gép továbbra is nyûglõdik.
amúgy mik ezek a dll fájlok, amiket hiányol? (most már 3-at)

(egy toshiba L40-es géprõl van szó, vista home premiummal)
köszi
@pirobi
Várd meg a soron következõ frissítést akkor kizöldül megint. Én a telepítéskor rákattintottam kétszer és ez a progi a felajánlott Start Code Updater-be települt, majd újra indítani kell a gépet. Piros volt nálam is a NOD ikon, de a soron következõ frissítéskor már kizöldült és eltûntek a figyelmeztetõ ablakok is. Nálam a próbaverzió (így adta a szerver) aug.20.-ig jó, most is ez a dátum van majd meglátom mit csinál a lejárati dátum után? Ha nem mûködik akkor ennyi volt és vége, de állítólag akk használják azoknál hónapok óta mûkxik rendesen. Várjuk ki a végét. Megy az ESS-el is!

Eset Code Updater. érdekes egy progi. Csak tudnám hogyan kell használni. PL: hova kell másolni stb... én feltelepitettem utána bepirosodott a Nod. Rakhattam ujra az egészet. Kár hogy nincs hozzá valami leirás
Hát jó sz@r lett a kép. Nem sok látszik belõle.

[/img]

Letöltöttem és telepítettem ezt. Újra kellett indítani a gépet de a NOD ikonja kipirosodott azonnal. Néhány másodperc után viszont kizöldült megint és feldobta a frissítés megtörténtérõl a buborékot >>3294-re frissült. A magyar oldalon még csak a 3293-as van. És a Frissétésnél eltünt a 2008 08.20.-ig való érvényesség. Nincs más csak a legutóbbi frissítés dátuma és a vírusdefiníciós adatbázis szignatura száma. Ez azt jelentené, hogy nincs korlátozva meddig érvényes a NOD? Hurrááá!!!

Mi ez a TemDono Fix ?
Közben találtam egy ilyet. Errõl mit tudtok?

Hali!
Lenne egy kérdésem a tapasztalt NOD megszállottak felé mert én nem igazán ismerem ezt a programot. Néhány napja felraktam egy másik gépre és a lefuttatott teljes/mély kereséskor 54! fájlra azt írta ki, hogy hiba a megnyitáskor-képtelen a keresésre. (minden lehetséges jelölõ négyzetben benne van a pipa!)Ebbõl az 54-bõl 27-hez még külön megjegyezte, hogy '.hibás CRC összeg; lehet, hogy a fájl hibás'. Na most ez teljesen nem igaz állítás az biztos. Tökéletesen tiszta a gép és hibátlan a Windows is. Elõtte KAV volt fent, de sajnos lejárt az egy éve, de az belenézett mindenbe semmit sem hagyott ellenõrizetlenül és nem írt ki ilyen sületlenségeket mint most a vizsgálat végén a NOD.
Tudtok erre magyarázatot?

urbijoe
nekem megy a fix

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hát itt voltak akiknek mûködött a Nod32 3-sal a TemDono Fix.
De nekem nem mûködött !
sziasztok. Az uj Nod 32 3.0.669 verzióhoz nem jó a TemDono Fix ?
Sajnos azt nem tudom. Én ha bekapcsolom a gépemet a Modem azonnal nyomja a számítógép felé az IP címet már a Windows betöltõdése alatt, így a Windows azonnal tud csatlakozni is és nem kell keresgélnie. De mint mondtam ez az (UPC)kábel internetnél van így.

Esetleg nincs vmi más megoldás, mert ha fix IP címet használok, akkor nem tudok fellépni a netre?
elõre is kösz
Sajnos ez a trükk az UPC szolgáltatónál nem mûködik. Elõtte amíg nem ennél a szolgáltatónál voltam én is alkalmaztam ezt a megoldást és tényleg jó és mûködik is.

<#wink>
nagyon király, köszönöm a segítséget. ez a fix ip cím megoldást jelentett: most már csak 37.671 mp a boot idõ 😄
http://www.planetsoft.org/ - (boottimer.exe) <- ezzel mértem le.

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

naon köszönöm, mihelyt hazamek kipróbálom.

Egy ismerõsnél próbáltam a 2.7-nél és tényleg gyorsabban eltûnt a bejelentkezési képernyõ,

De, hogy mûködik-e a Nod32 3-nál!?
Konkrétan a Nod32 bejelentkezõ képernyõjét látod ilyen sokáig is !

Régebben találtam ezt a Nod32 bejelentkezõ képernyõ sokáig tart, akkor egy megoldás:

" A probléma oka, hogy a Windows indulásakor az automatikus IP-cím beállítás tartja fel a hálózati kommunikációt.
Megoldás: állítson be egy IP címet a hálózati interfészre:

* Nyissa meg Start menü\Vezérlõpult\Hálózati kapcsolatok ablakot.

* A Helyi kapcsolat ikonon kattintson jobb gombbal majd válassza ki a TCP/IP protokoll sort és nyomja meg a Tulajdonságok gombot.

* "A következõ IP-cím használata:" mezõbe írja be a következõket:
IP-cím: 192.168.2.7
Alhálózati maszk: 255.255.255.0 "
Wreck86
sziasztok! a nod32 -nél (3.0.667.0) hol lehet azt kikapcsolni,hogy amikor egy film dvd-t teszek be,és kiválasztom a progit,amivel lejátszom,akkor ne álljon sokáig(sztem ellenõrzi akkor a dvd-t),hanem mint régen egybõl nyissa.
köszi

most nem otthonról netezem, de holnap este megcsinálom.

Elõbb mérd le a BootTimerel,hogy mennyi is ez az idõ pontosan:Link.

sziasztok.
segítsen vki pls
60-80 másodpercig is eltart mire a winxp-m használható állapotba kerül.
pedig amikor betölt a rendszer kb 30 mp alatt, aztán elindul a nod32 és meg se moccan a vas ujabb 30-40 mp-ig.
a nod32 akkor is ennyi ideig "tartja fel" a rendszert ha kikapcsolok minden automatikus vírusellenõrzést, frissítést stb...
pedig a vírusirtón kívül csak a skype indul el.
a vas meg azé elég joo: amd 6000+, 2Gb 800mhz ram...
miután befejezi a munkálatokat a nod32-vel utánna indul el minden más...
én naon szeretem ezt a vírusirtót mert nagyon hatékony nem nagyon akarnám leszedni vagy van egyéb 5let?
persze ha vki ismeri a beállítási lehetõségeket ehhez a vírtóhoz azt is megköszönném. lehet, hogy el lehet úgy indítani vele a vasat, hogy ne terhelje ennyire a gépet.
a nod-om verziószáma: 3.0.642.0
elõre is kössz.

Heló! Pont ma tettem fel az új ESS-t. Eddig a 2.7xx-es változat volt. Ebbe nincs olyan h pl mélyrehatoló vizsgálat stb? És hol tudom beállítani, hogy ha talál valamilyen fertõzött fájlt akkor mit csináljon vele? Pl karantén, törlés. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

sziasztok, Tudja valaki azt,hogy a Nod mennyi vírust képes felismerni?? Csak összehasonlitás miatt szeretném megtudni😊
Silius
Hy
Mi a tehendõ akkor ha a nod blokkol egy adott oldalt?
A beállítások/http/tiltott címek közt nincs az oldal:S
Valahogy lehet engedélyezni?