Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Köszönöm a megoldást, ismét kizöldült a nodom!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Én még kiegészíteném annyival, hogy a legutolsó 3.0.672.0-ban az elõzõ, 3.0.669.0-hoz képest 14(tizennégy) kompatibilitási problémát javítottak. A többi (még)közel harminc másik közben adódott hibákkal együtt. Na ilyen támogatást már valóban nem kap a 2.7-es. Ezért fényévre van már lemaradva a mostani hármastól. Ha másért nem akkor ezért már igenis érdemes lecserélni. Az ÚJ mindig jobb.

Talán ezért ha másért nem. ESET-éknél már régóta kifutó termék a 2.7 verzió és nem adnak hozzá már támogatást. A 'Vírusdefiníciós adatbázis' még kapja ugyan a frissítéseket a 2.7-nél is, de ki tudja még meddig? Szerintem is érdemes váltani. Mielõbb.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

stingfan
de, ha ez normálisan mûködik és minden megvan hozzá akkor mért váltsak??? vki nem tudja elmondani, ami a progi honlápján le volt írva errõl azt megcsináltam és már mélyreható vizsgálatot is tudok, de az Amon még mindig rossz és még mindig piros a logó is, Caps Lookra meg azért váltottam mert az azelõtti üzenetemre senki nem válaszolt és hátha így vki észrevesz, most meg az összes fájlhoz azt írja ki, hogy a fájl zárolva, hiba megnyitáskor és kizárólagos programmal használja egy másik progr. v. operációs rendszer...

\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung

slime001
KAPCSOLD KI A CAPSLOCKOT LÉGYSZÍVES ÉS TALÁN VÁLTS MÁR ÍGY EGY ÉV ELTELTÉVEL NOD32 3.0-RA! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!444NÉGY!

AVIRA - \"More than security.\"

stingfan
NEM MÛKÖDIK AZ AMON, AMIKOR BEKAPCSOLOM A GÉPET ÉS ELKEZDD DOLGOZNI A NOD, AZT ÍRJA KI, HOGY HIBA TÖRTÉNT AZ INCIALIZÁSKOR ÉS A NOD32.000 FÁJL NEM TALÁLHATÓ ÉS AZ AMON NEM MEGY CSAK, DE ÍGY AZ EGÉSZ PROGI SEMMIT NEM ÍR ÉS A LOGÓ ZÖLDRÕL VÖRÖSRE VÁLTOZTT!!! HELP PLS

2napja megint nem frissül nekem, megállt 3484-nél..3489 lenne az aktuális :(
Montanosz
tessék az 10.01 kód

Username:EAV-04799766
Password:rnjhefw6wx

Username:EAV-04799768
Password:2a46fvwsh4

Username:EAV-05807313
Password:75k4kx2tdn

Username:EAV-05807309
Password:b45utkprvx

Username:EAV-04751288
Password:7fr3fn864w

Username:EAV-05545541
Password:bxe7wd4xjr

Username:EAV-06074336
Password:ke373bcaw7

Username:EAV-04754400
Password:wkkrwm2srw

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kicsit vissza olvasva az #5242-benle van írva egy megoldás. Használd. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Sziasztok!
A Nodom kis zöld szembõl sárgára váltott.
Nem tud valaki Új jelszót ami vel tud tovább védeni?
Ha tudtok valami okosságot irjatok Légyszi!
Köszönöm mki segítségét!!!!!!!
<#wow3><#wow3><#wow3>
stingfan
Hello van egy kis gondom! ma amikor bekapcsoltam vmi szart írt ki a progi és amikor víruskeresésre mentem volna akkor azt írja ki, hogy a Nod32.000 fájl nem található mi lehet a gond???

Nagyon köszönöm. Rosz helyen keresgéltem, pedig még ki is van írva :O
Öregszem. Már töltöm is, köszönöm etele34, slime001 a rávezetést.

A magyar oldalról bármelyiket le lehet tölteni, úgy hogy nem lehet probléma ezzel.

A próba változatot a magyar oldalról le lehet tölteni. De le lehet az eset.com oldaláról is tölteni. Nem kell semmi hozzá.
Érdekeset változtattak ESET-ék, ha az eset.com oldaláról szeretnéd letölteni a Trial verziót. De ez csak az ESS-re érvényes a NOD32-re nem. Eddig nem így mûködött. Én most végig zongoráztam a dolgot és a következõ a menete.
Rákattintasz az ESS-Trial letöltésre ha a Trial ESS-t akarod leszedni és megadod az e-mail címedet. Oda küldenek néhány perc múlva egy felhasználó nevet/jelszót. Utána, ha megkaptad az adatokat akkor ide beírod és máris letölthetõ.
Nekem ezt küldték amikor ma reggel próbáltam:
EAV-05928122
xpre6jkwr8
Ez egy egy hónapos kulcs. Ha nem sikerülne Neked, akkor szedd le ezzel.
Üdv.

slime001
A trial verziót töltsd le!

Miért kér jelszót amikor leakarom tölteni a nodot? akármelyiket, mindegy, mindegyiknél azt kéri, hogy azonosítsam magam? Nálatok mûködik a letöltés? Gondolkozom rajta, hogy átálja nodra, na de így, hogy még letölteni sem lehet a saját oldaláról. :(((

Na bakker. Restart után jó :D

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

A system, és a ekrn.exe együtt 100-on járatják a procit. Mivan ezzel? (még nem próbáltam újraindítani)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Kösz a segítséget, de a SD semmit nem ért mert a trójai nem engedte frissülniXD Letöltöttem az SDFixet, csökkentett mód, DOS feeling, de rendbejött:D Ajánlom Mindenkinek a progit aki hasonló problémával küzd.
Ilyen Trojan-Downloadert talált tegnap nekem az ESS. Csak az mp3 volt

Na fölraktam ezt a a-squared Free 3.5 3-at talált egy Trojan-Downloader.Win32.Small.abni nevezetü xart kiirtotta. Más progik nem találtak semmit(elötte).Találkoztam olyan spy-irtokkal is hogy mikor feltelepited már kapásbol feltelepit egy kamu spy-t és megfogja és bemutatja hogy milyen fasza progi mert megtalált egy spywaret és hogy hatásosabb legyen vedd meg a fizetös változatát. (vajon ez is ilyen?vagy ténylegesen ott volt a gépen? de majd letesztelem egy másik gépen is a progit.
Trojan.DDSServ.
Trojan.DDSServ/ Spyware Doctor.
Tedd fel a Dokit és azzal próbáld meg leszedni, de itt van egy erre "szakosodott" program is. Nagy valószínûséggel le tudja szedni.

Törölheted.

Tegnap elindítottam ezt 1percre csak, és rögtön talált vmi cuki és süti izét. Ezeket is lelehet törölni?

Bizonyos TDSServ nevû trójaim van... Valaki tudna segíteni az eltávolításában? Minden magához kapcsolódó oldalt letiltott XD
Kössz. Hála égnek amiota fent van a ESS-i és belöve fulosan nincs semmi a gépen.Kiváncsiságbol kiszoktam probálni ezeket a progikat de nem találnak semmit ugyhogy innen gondolom hogy nincs semmi a gépen,az ESS-i el szokta kapni idöben.
Nálam ez addig volt így, szinte idegesítõ mértékû, amíg a téonlány modemre a gép tárcsázott. A Nod hamarább töltõdik be, mint hogy lenne kapcsolat, és e tény végett minden indulásnál hosszú-hosszú nyüglõdés következett. Vettem egy Linksys routert , pl itt, és azóta ez a jelenség megszûnt. A router tárcsáz be, a gép indulásakor ott a "hálózat", és a Nod bejelentkezõ képernyõje max. 1-2 mp-ig látható. Túlzás nélkül nagyságrendekkel gyorsabban töltõdik be így a program.
Dehogy, fut szépen. Hasonló, mint a SUPERAntiSpyware , vagy az Ad-Aware 2008 , én néha el-elindítom valamelyiket, és talál, amit talál. Mind három elég közkedvelt. Az AntiSpyware napi adatbázis frissítésû, a másik kettõ nem, viszont komolyabb. Többek között Registry problémákat is javítanak.
Ez összeakad a ESS-ival vagy nem? Kösszike a választ.
Lenne egy problémám.
A nod bejelentkezõ képernyõje túl sokáig látható a windows indulásakor, és a nod honlapján lévõ segítség sem mûködik. http://www.eset.hu/segitseg/gyik/bejelentkezokep
Tudna vki segíteni?
elõre is kösz
a-squared Free 3.5 3.a sorban. Frissítés után tud magyarul.
Bocsesz, este van. Tudsz adni egy linket? :) Ugye ez nem fut a háttérben? Azaz nem terheli a gépet?

az egyik legjobb,a Nod után. Másfél milliós adatbázis
Montanosz
futtasd a a-squared progit - free@magyar -
megfogsz lepõdni)))
nekem a nod32 és agnitum után is talál még trójait, malware-t, miegyebet

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Elmentem kajálni, gondoltam bekapcsolom a keresést a Smarton. Visszajövök, erre "Kártevõk száma: 2" :D
Többre számítottam :)

Köszönjük
Nálam megy.
Most léptem be éppen két perccel ezelõtt.

Eset.hu csak nálam nem megy?
Októberi CHIP magazinos NOD/ESS kód ami 11.15.-ig érvényes: u66jvg
Regisztrálni és felhaszn.nevet/jelszót kérni innen kell.

Postázva...<#lookaround>
Ez annyira nem ide tartozik<#buck>De azért megadhatod a Uniblue Registry Booster 2009 kulcsát <#buck> Nekem is kéne <#buck>

Nem nagyon reagál senki sem, igaz nagyon nem Nod-os a téma, megpróbálok tapasztalataim alapján segíteni, hátha..
Használatban lévõ rendszerfájlokat, stb, nemigen lehet megnyitni, mindenkinél kb. ez a látvány. A géped belassulását valszeg nem vírus okozza, hanem a Nero irgalmatlan nagy mérete - telepítésnél a kibontásnál csak a temp-be 600 mega kerül, de az össz helyigény több mint 2 giga, ha mindent telepít, több ezer registry bejegyzéssel megspékelve. Ha egy régebbi Nero is ott ül a gépen, amit nem sikerült rendesen eltávolítani (tisztességesen kínkeserves dolog), rendes káoszt tud csinálni. Pár rendszer optimalizáló progit tudnék ajánlani, ami kitakarít, és rendbe tesz nagyjából mindent. Az egyik az Uniblue Registry Booster , a másik az Advanced Windows Care, ennek csak a registry, és temp takarítóját, a TuneUpUtilities2008, és végül a legvégén a Perfect Disk 2008 Professional , ami után csodákat fogsz érezni a géped gyorsaságát nézve. (ha kell kulcs valamihez, keress meg)
stingfan
Hello valaki segítsen, amikor mélyreható vizsgálatra megyek szinte az összes fájlnál azt írja ki, hogy a fájl zárolva és nem nyitható meg, pár napja látványosan belassult a gépem és már nemtom mi az oka, azóta lassul mióta letöltöttem egy új Nero Burninget. A választ elõre is köszönöm

nem csak nálad van ez a jelenség
Sziasztok.Mostanában miért jön be olyan nehezen a ESS-i kodjainak honlapja? tud valaki valamit? nállam most 10 perce és még nem nyitotta meg.
slime001
Ezt most baromi fontos volt beírni!:)

Hú, 3 napja semmi hozzászólás

A magyar oldalon is ez van.
Itt a központi oldaluk.

ez miért nem frissül? az oldal szerint a 3422 a lefrisebb pedig azon már túlvagyunk nem kicsit.NOD Updates
Azt mondod Spyware Terminator? <#eplus2> Hát ezt én is használtam régebben de hamar kitelt nálam a becsülete.
A napokban jártam egy ismerõsömnél, akinél szintén ott csücsül a gépén ez a program. Valós védelem(?) meg amit akarsz. Na mondok - csak úgy viccbõl, cukkolás képpen - nézzük mit találok a gépeden. Áááá semmit sem fogsz. Terminator persze semmit nem talált miután lefutott a vizsgálata. Hogyan is talált volna? Felraktam az A-Squared free-t és azt lefuttatva tiszta piros lett a találati oldal!!! Nem számoltuk meg mennyi kártevõt talált, de jó sok volt. Ez két hónap termése. Nah ezt még megfejeltem azzal, hogy harmadikként felraktam a Malwarebytes-AntiMalware-t is. Na aztán még ez is talált egy rakás dolgot. Ezt csak azért írtam, hogy csak óvatosan a Terminatorral mert hamis érzetet kelthet a felhasználókban azzal, hogy ott van "véd" és közben besétálnak mellette a kártevõk.