Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung
AVIRA - \"More than security.\"
Username:EAV-04799766
Password:rnjhefw6wx
Username:EAV-04799768
Password:2a46fvwsh4
Username:EAV-05807313
Password:75k4kx2tdn
Username:EAV-05807309
Password:b45utkprvx
Username:EAV-04751288
Password:7fr3fn864w
Username:EAV-05545541
Password:bxe7wd4xjr
Username:EAV-06074336
Password:ke373bcaw7
Username:EAV-04754400
Password:wkkrwm2srw
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A Nodom kis zöld szembõl sárgára váltott.
Nem tud valaki Új jelszót ami vel tud tovább védeni?
Ha tudtok valami okosságot irjatok Légyszi!
Köszönöm mki segítségét!!!!!!!
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Öregszem. Már töltöm is, köszönöm etele34, slime001 a rávezetést.
Érdekeset változtattak ESET-ék, ha az eset.com oldaláról szeretnéd letölteni a Trial verziót. De ez csak az ESS-re érvényes a NOD32-re nem. Eddig nem így mûködött. Én most végig zongoráztam a dolgot és a következõ a menete.
Rákattintasz az ESS-Trial letöltésre ha a Trial ESS-t akarod leszedni és megadod az e-mail címedet. Oda küldenek néhány perc múlva egy felhasználó nevet/jelszót. Utána, ha megkaptad az adatokat akkor ide beírod és máris letölthetõ.
Nekem ezt küldték amikor ma reggel próbáltam:
EAV-05928122
xpre6jkwr8
Ez egy egy hónapos kulcs. Ha nem sikerülne Neked, akkor szedd le ezzel.
Üdv.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Trojan.DDSServ/ Spyware Doctor.
Tedd fel a Dokit és azzal próbáld meg leszedni, de itt van egy erre "szakosodott" program is. Nagy valószínûséggel le tudja szedni.
A nod bejelentkezõ képernyõje túl sokáig látható a windows indulásakor, és a nod honlapján lévõ segítség sem mûködik. http://www.eset.hu/segitseg/gyik/bejelentkezokep
Tudna vki segíteni?
elõre is kösz
megfogsz lepõdni)))
nekem a nod32 és agnitum után is talál még trójait, malware-t, miegyebet
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Többre számítottam :)
Most léptem be éppen két perccel ezelõtt.
Regisztrálni és felhaszn.nevet/jelszót kérni innen kell.
Használatban lévõ rendszerfájlokat, stb, nemigen lehet megnyitni, mindenkinél kb. ez a látvány. A géped belassulását valszeg nem vírus okozza, hanem a Nero irgalmatlan nagy mérete - telepítésnél a kibontásnál csak a temp-be 600 mega kerül, de az össz helyigény több mint 2 giga, ha mindent telepít, több ezer registry bejegyzéssel megspékelve. Ha egy régebbi Nero is ott ül a gépen, amit nem sikerült rendesen eltávolítani (tisztességesen kínkeserves dolog), rendes káoszt tud csinálni. Pár rendszer optimalizáló progit tudnék ajánlani, ami kitakarít, és rendbe tesz nagyjából mindent. Az egyik az Uniblue Registry Booster , a másik az Advanced Windows Care, ennek csak a registry, és temp takarítóját, a TuneUpUtilities2008, és végül a legvégén a Perfect Disk 2008 Professional , ami után csodákat fogsz érezni a géped gyorsaságát nézve. (ha kell kulcs valamihez, keress meg)
A napokban jártam egy ismerõsömnél, akinél szintén ott csücsül a gépén ez a program. Valós védelem(?) meg amit akarsz. Na mondok - csak úgy viccbõl, cukkolás képpen - nézzük mit találok a gépeden. Áááá semmit sem fogsz. Terminator persze semmit nem talált miután lefutott a vizsgálata. Hogyan is talált volna? Felraktam az A-Squared free-t és azt lefuttatva tiszta piros lett a találati oldal!!! Nem számoltuk meg mennyi kártevõt talált, de jó sok volt. Ez két hónap termése. Nah ezt még megfejeltem azzal, hogy harmadikként felraktam a Malwarebytes-AntiMalware-t is. Na aztán még ez is talált egy rakás dolgot. Ezt csak azért írtam, hogy csak óvatosan a Terminatorral mert hamis érzetet kelthet a felhasználókban azzal, hogy ott van "véd" és közben besétálnak mellette a kártevõk.