15641
  • Diamond500
    Csökkentett módba indítás?
  • computerguru
    Próbáltam az unlockerrel is de semmi,azt mondja,hogy hozzáférés megtagadva!
    Ennek a fájlnak köze van valószinű a windowsban valamihez,de nem tudom,egy kicsit még várok,aztán lehet hogy újrarakom az xp-t
  • balcsi70
    Nem létezik hogy az Unlocker progival nem tudod törölni.(kizárt dolog) egyszer old fel aztán töröld.
  • computerguru
    A Hiba változatlan,úgy csináltam,ahogy mondtad,de ez az egy fájl ottmarad a programfájlok eset mappába.
  • balcsi70
    Na megoldottad?
  • balcsi70
    1. Telepítés előtt távolítsd el a régi verziókat!

Sajátgép, Vezérlőpult, Programok telepítése és törlése (ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security). Indítsd újból a gépet.

Töröld manuálisan a Program Files\ESET könyvtárat.

Start menü, Futtatás, regedit parancs, [HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET] és [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET] ágak törlése.

2. Telepítsd az ESET Smart Security-t!

A többit gondolom tudod.
  • computerguru
    Ja,és feltettem az EMS 4-es változatot,de azt azért engedte,mert érdekes módon a programfájlokban ugyanabba a mappába rakta,csak mellé egy másik mappába,de ez meg nem frissül,úgy hogy ugyanott vagyok....
  • computerguru
    Szevasztok,ilyennel már találkozott valaki?
    Egy gépen törölve lett az Eset Smart Security 3.0.650 ,igen ám de a mappájában ott maradt ez a fájl:epfwndis.sys csak az a nagy baj vele,hogy sehogy sem engedi törölni,már próbáltam mindennel,átnevezni,áthelyezni,nem engedi,aztán RevoUninstaller , vagy Unlocker,semmi nem lehet sehogy sem törölni,és ez miatt a virusirtót nem engedi visszatelepiteni,próbáltam,másik particióra tenni,vagy másik vinyóra,de ezt akkor is valahogy felismeri és nem enged a 21-ből,ez miatt most újrakéne telepitenem a windows?Nem tudom! Van valakinek valami ötlete?
  • kl24h
    Koszonom!
  • Doomista
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
    2009. 08. 06.

Smart Security és NOD 3-as verzió
    http://rapidshare.com/files/264394182/ess_ena_v30_20090806.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/264394183/nod32_v27_20090806.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • kl24h
    Mostanaban nincs ESET offline frissites?
  • computerguru
    Nekem már vagy fél éve megy ezzel,és frissül szépen,ha meg megbolondulna,akkor uninstall,majd újra rakni,ennyi az egész,de ilyen még nem volt.
  • Zsolt01
    Hát nekem is volt annó ilyesmi aztán egy jó idő után nem frissült rendesen, úgyhogy ...
    Újságos kódokkal biztosabb a dolog. Meg nem nagy idő, hogy kb. havonta beírogatni kódokat.
  • computerguru
    Miért kinlódsz vele? Tegyél fel egy tört verziót,nekem is az van,30 napos,az az mindig 30 nap,nem jár le,max:2050-ben.
  • fekete0012
    köszi
  • Apocalipto
    Használd a kódokat amiket írogatnak a fórumtársaid

Klikk
  • fekete0012
    hali nod 32 4.0.422 van fent ez proba változat.Az lenne a kérdésem ha lejár a 30 nap akkor ha le instalálom ujra fel lehet e rakni.letőltöttem ujra a probaváltozatot.
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • perelli
    ITT a lap alján megtalálod a különbséget.
  • Fehercsoki
    Mi a különbség a smart security 3.0 és 4.0 közt?
  • DarkJedi
    Helo!
    Egy olyan problémám lenne, hogy kb 2 napja azt csinálja a NOD hogy nem indul el ha bekapcsolom a gépet, aztán pár perc mulva megjelenik egy hibaüzi hogy probléma lépett fel a kernel szolgáltatással való kommunikáció során. Ez mi lehet?
    Letöröltem, újra akartam telepíteni de a telepítés végén megint ezt írja ki hogy a kernel nem tud elindulni és hogy ellenőrizzem a jogosultságokat... tudtok segíteni hogy mi lehet ez? vírus?
  • Wreck86
    Köszi a kódot.
  • qetuol
    persze, mert annyi a fals riasztása, hogy csak el találja a "szarva között a tőgyit" XD.
  • cerebrum
    Végülis megoldódott a gond, felraktam ezt a SuperAntiSpyware nevű progit, amit lentebb ajánlott valaki egy sorstársamnak, ez aztán első körben 170(!) kártékony szösszenetet talált a gépen (ami véleményem szerint kicsit sok egy NOD+Spybot+Spyware Doctor kombó használata után) és irtott le, azóta aztán a NOD sem visít a Windows indulásakor... :)
  • kl24h
    Erre jo az Avast!, mert van boot ideju keresoje, ami azt jelenit, hogy toltodik a Windows, de mire bejonne a felhasznalonev (es jelszo), mar elkezdodik a kereses, ezert a memoriaba kerult virusokat is ki tudja irtani (ha felismeri oket).
  • HJ
    A tünetekből ítélve valami huncut cuccocska a winlogon.exe-hez csatolta magát. Igy mire a is NOD elindul, már a memóriában vn a kártevő.
    Sokat segítene a megoldáson ha beírtad volna pontosan mi a neve annak amit a nod karanténba rakott. Igaz akkor könnyen találnál is ellenszert - csak a googlet kell használni... xxx removal általában segít.
    A rendszer visszaállítást természetesen butaság volt kikapcsolni, mert most pl. ha azt csinálnád, hogy tudod mióta van a fertőzés és egyszerűen visszaállítod előző napra a rendszert.
  • cerebrum
    Szerintetek az mitől lehet, hogy a NOD folyton dobálja fel nekem a kis piros ablakokat, hogy ezt meg azt talált (pl. a system32 mappában egy fájlt, amit ott sincs, ill. ugyanitt a config/Temporary Internet Files mappában egy fájlt, ami mindig visszakerül még manuális törlás után is), de mikor teljes rendszerellenőrzést csináltatok vele (akár csökkentett módban), akkor meg nem találja meg ezeket a fertőzött fájlokat? Ráadásul idegesítő, hogy mikor felugrik egy ilyen piros ablak, akkor még törölni sem engedi az adott fertőzött fájlt, csak kiírja, hogy rakott egy másolatot a karanténba... amivel rohadt sokra megyek, mert a következő Windows újraindításkor újra ugranak fel az ablakok. NOD mellett amúgy még Spybot-ot és Spyware Doctor-t használok, illetve néha manuálisan is ki szoktam törölgetni ezt-azt (pl. az átmeneti mappák tartalmát). A rendszer visszaállítást természetesen ki van lőve (alapból ki is van kapcsolva). Több ötletem sajna nincs...

Előre is köszi a segítséget!
  • balcsi70
    Ja ja ,szerintem is.
  • qetuol
    nem hiányozhat, sztem a tűzfalad automatikusra van állítva. állítsd interaktívra
  • kabel15
    Nekem onnan ez az opció hiányzik :S
    4.0.442.0 versiom van.
  • balcsi70
    Itt a kép arról amit írtam.

majd ha megjelenik a kis ablak akkor meglátod miről beszéltem,és ott majd az Utorrent-nél a kis + nyilacskát lenyitod és a szerkesztésnél meglátod mit akarsz vele csinálni.(engeded ,letiltod stb.

Amúgy itt van a ESS-i beállítása képekkel.(6-oldal)

ESS-i beállítása
  • kabel15
    Kikapcsoltam a NOD32 de így is ez a gondom :S
    Lehet hogy elállította magát.
    Van egy routerem is lehet hogy az kavar be hogy tegnap rádugtam még 1 gépet a routerre és valami elcsesződött benne.
    Azt írja hogy valami portot kéne nyitnom leellenőriztem az utorrentben és valami hibát ír a jelenlegi portal.
    Át lehet valahogy írni?
  • kabel15
    Szia!

Próbáltalak követni de nem jutottam el a végéig.

Idáig jutottam innetől nem találok semmi beállítást. :S
  • balcsi70
    Rámész baloldalt a Beállításokba,alatta a Személyi Tűzfal(ra menj rá) aztán a jobboldali ablakban a Szabályok és zónák konfigurálása és ott menj rá nyisd le a kis + nyilacskát és majd a szerkesztésnél beállítod.
  • boomsly
    Igen. ez volt az első dolog.
    Azóta újra raktam a gépet. Nem volt más megoldás.

A Nod csak annyira volt képes, hogy a Windoes Care telepítését megakasztotta egy "lehetséges" "ismeretlen vírus" miatt.
    Azonban az igazi problémát képtelen volt megtalálni!
    Nálam lebőgött, mert még az ingyenes keresők is hatékonyabbak voltak nála.
  • kabel15
    Sziasztok!

Leszedtem a NOD32 próba verzióját de van egy kis gondom.
    Letiltotta az UTORRENTEMET fel lehet valahogy oldani hogy amit az utorrenttel töltök le azt engedje?
  • balcsi70
    Visszajött az oldal
  • marci013
    Kösz a adatbázis!
    És további jó eset frissítést
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
    2009. 07. 24.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
    http://rapidshare.com/files/259470705/ess_ena_v30_20090724.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/259470706/nod32_v27_20090724.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.