Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NÉZZÉTEK MEG LÉGYSZI
ha valaki tudna rá megoldást hogy töröljem ezt az egész vírus cuccot segítsen légyszi. <#help>#help> már próbáltam az AVG Anti- SPyware-t de nem segített :(
köszi
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A Malwarebytes nálam sem talál semmit (kivéve egyszer) amióta az a-squared valós védelme megy és fõleg most, hogy kiegészült ezzel a számomra teljesen ismeretlen Ikarus antivírus technology-val.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
KIS & KAV okosság.
Mindegyik mindkét verzióhoz jó.
Egyébként csak zárójelben: A Kaspersky trial reset szerintem nem tekinthetõ wareznek, mivel a kaspersky teljes letelepítése után, 30 naposra újra felrakható.
Mindegyikben van leírás, a legfontosabb mindegyiknél az hogy a mûveletek elõtt a kaspersky önvédelmét ki kell kapcsolni.
Másrészt Kaspersky mellé nem kell más VALÓS IDEJÛ védelem.
( Kaspersky mellet a Malwarebytes nekem soha nem talál semmit.)
Hát akkor Én is megosztom a tapasztalatomat.
(lehet már régebben írtam itt)
Egy havernál nem tudott mit kezdeni egy vírussal a 2.7-es rendesen frissítve volt.
Feltettem neki 3.0-ást (még amikor elõszór elérhetõ volt,angol)
Nemhogy csak azt az egyet elintézte amit a 2.7-es nem, hanem még további 3-mat is talált és el is intézte õket !
Nem zavartál meg senkit szerintem. Én személy szerint örülök annak, hogy írtál és elmondtad a véleményedet. De azért merthogy a Counter Spy még nem talált semmit az nem száz százalék, hogy nincs valami a gépeden (sajnos tapasztalat. Ezért javaslom, hogy töltsd le, majd telepítsd és futtasd le ezt is. Nem árt az óvatosság és ez egy igen kiváló program. Sokunknak segített az undok kémprogramok leszedésében. Én is felraktam és biztos voltam benne, hogy tiszta a gépem amíg nem talált vagy 17 közepes és magas kockázatúnak besorolt fájlt a gépemen. Azóta naponta lefuttatom vele a 'Gyors keresést' és hetente a 'Mély vizsgálatot' is. Ajánlom Neked is, elfér a gépen és hasznos/hatékony.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Én felraknám a KIS-t ha lehetne "örök idõkre". Ezzel a trial reset okossággal kombinálva, de:
1. Nincs magyar nyelven a KIS 2009, csak angol nyelvût tudnék letölteni és telepíteni. Magyar nyelvû létezik a 7-es verzióból, csak kérdés, hogy még meddig lesz hozzá támogatás.
2.Nem tudom hogyan kell használni ezt a trial resetet. (de tanulható gondolom)
3.És talán ez a legfontosabb!
Telepítve van nálam az A-Squared Anti-Malware (éppen most frissített ma már harmadszor!)és a Malwarebytes' Anti-Malware. Ezt az a-squared-et a napokban frissítették a négyes verzióra, amiben már benne van a 'Powered by a-squared and Ikarus double technology ... is. Hogy aztán ez a kettõ hogyan menne a Kasperskyvel, azt nem tudom, de nagy az esély rá, hogy sehogy. A Kaspersky nagyon rigolyás az ilyen dolgokra. Tapasztaltam már.
Ha a Nod32 fogott egy fertõzött fájlt és kiírta,hogy karanténba tette,ahol látom is.Jobb gombbal ráklikk és törlöm a karanténból.Ez akkor a géprõl is törli ugye,nem teszi el máshova?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Pl.: Az Avast mivel free, ugye frissítáési problémák nincsenek, illeve a frissítés a gyakorlatban teljesen simán lezajlik.
És a KAV-val sincsen semmi féle ilyen probléma, a trial reset nevû okossággal gond nélkül mûködik hosszú távon.
Ha nekem azt mondanák hogy az ESS-t KAV-t, Avast-ot teljesen ingyen örök idõre megkapnám. Akkor elsõ helyen KAV-ot, aztán Avast-ot választanám és csak harmadiknak az ESS-t.
Köszi a választ. Csak az az érdekes, hogy amikor régebben avast!-ot használtam annál sosem volt ilyen probléma. De a KAV-nál sem.
Nah mindegy.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Én azt próbáltam meg, hogy kivettem a pipát a felhasználói bejelentkezéskor, meg a kapcsolat létrejöttekor elõl is, és az automatikus frissítések gyakoriságának idejét 10 percre állítottam. Gondoltam, így szépen fel BUT-ol a gép, és majd leszedi az új adatbázist 10 perc múlva, amikor már nincs processzor használat. Sajnos ez csak elmélet, ami nem nagyon akar így mûködni. Ha van új adatbázis, csak betöltõdik, és fogja kicsit a gépet. Nem tudok rá megoldást sajnos. Igyekszem "rendben" tartani a gépet, és így nincs gondom vele.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Nálam úgy van beállítva az ESS-nél a Frissítés (CHIP kódos ESS), hogy Eszköszök/Aut.frissítés >> Minden felhasználói bejelentkezéskor.
Ha akkor kapcsolom be a gépet amikorra már közben került fel újabb Vírusdefiníciós adatbázis frissítés a szerverre, akkor amíg azt le nem szedi az ESS addig szinte behal a gépem pedig egy elég bika erõs amúgy. De ez a lefagyáshoz hasonló dolog az olyan frissítéseknél már nem jelentkezik, ha használom a gépet és közben valamikor tölti le a frissítéseket mert lett újabb. Akkor észre sem venni semmi ilyen belassuláshoz hasonló jelenséget, csak onnan tudom hogy frissített, hogy feldobja a szokásos buborékait.
Tapasztalt már más ilyet? Mintha régebben nem csinálta volna ezt.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
AVIRA - \"More than security.\"
http://www.virustotal.com/hu/
Megvizsgálja néhány írtó, utána többet tudunk.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Analizáld magadnak.
Rögtön meglátod a kukacot benne.
"C:\WINDOWS\system32\explorer.exe"
A system32 mappában nem lehet explorer.exe
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Scan saved at 17:05:38, on 2008.10.05.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\x\RefreshLock_hun\RefreshLock_hun.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\x\Skype\Phone\Skype.exe
I:\E\BitTorrent+uTorrent\uTorrent.exe
C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 7\PCSuite.exe
C:\Windows\System32\explorer.exe
C:\Program Files\x\ObjectDock\ObjectDock.exe
C:\Program Files\x\a-squared Free\a2service.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclRSSrv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclMSBTSrv.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\explorer.exe
D:\Meizu miniPlayer\VirtualDub-MPEG2\VirtualDub-MPEG2\VirtualDub.exe
C:\Program Files\x\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\x\WinRAR\WinRAR.exe
C:\DOCUME~1\ALBUNO~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.516\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.origo.hu/index.html
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://windowsupdate.microsoft.com/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\RunOnce:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - Startup: Stardock ObjectDock.lnk = C:\Program Files\x\ObjectDock\ObjectDock.exe
O8 - Extra context menu item: Download with Xilisoft YouTube Video Converter - e:\YouTube Video Converter\upod_link.HTM
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\bonjour\mdnsnsp.dll
O11 - Options group:
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1203754219125
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy - %SystemRoot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: a-squared Free Service (a2free) - Emsi Software GmbH - C:\Program Files\x\a-squared Free\a2service.exe
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
AVIRA - \"More than security.\"
Van egy kis vírusom és azt szeretném megtudni tõletek hogy tudom eltüntetni . próbáltam már nod32-vel. elõre is köszi.http://www.kepfeltoltes.hu
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
http://www.for-ever.cn/nod32/
Szerintem megéri 30 naponta újrarakni, amíg nekem nem volt licencem addig én is így csináltam. Vagy keresni kell egy másik vírusirtót /ezt óvatosan írtam ezen a topikon/.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
DE! a 3.0.650.0 csak próbaidõs van még 30 napom , és minden nap talál vírust ami be akarna jönni a gépbe.(tegnap 2 ma már 1) mit csináljak hogy ne legyen próbaiõs? (nincs kedvem fizetni érte:D)
khm...khm...
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
http://update.eset.com/eset_upd
Nálam sárga az ESS már harmadik napja, de frissít rendesen. Én a trial verziót használom és aut. kiválasztáson van beállítva.
Írd be újra a név/jelszó párost, és végül egy manual frissítést nyomni.
* A leszedésnél ne az eltávolítást nyomd meg, hanem a módosítást, ekkor fel fog jönni az install-ja, ahol lehet választani a javítás, vagy az eltávolítás között. Ekkor kell az eltávolítást nyomni, és szépen leszedi...