Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

me and a monkey
Jé, híres lettem. :)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

slime001
Hello!
Nem vagyok elvakult NODos éppen ezért reagálnék etele34 hozzászólására!
Kipróbáltam az említett vírusírtót teljesen ledöbbentem... 8 megát foglal és nagyon gyors. Eddig azért használtam ESS-t mert kevésbé rendszerigényes és engem mindig kiszolgált sosem volt vírus gondom, de ha van ami még kevésbé rendszerigényes és ugyanazt a védelmet biztosítja...
Ha tud valaki tört verziót a NIS 2009 IS -hez örülnék ha megosztaná :)
AZért valami véleményt elõször meghallgatnék.

slime001
Felteszed és majd te eldöntöd.

AVIRA - \"More than security.\"

Olyanra gondoltam hogy mi a véleménye róla annak aki használta, és hogy megéri-e bétaként feltenni a 3.0 helyett.

Tessék:Link.

Valaki írna egy összegzést a 4.0-ról?

Ismerem. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

slime001

Ez a tûzfalteszt korrektebb a másik kettõnél.
Használata, csak ha gondot okozna azért írom le: Megnyitod az oldalt >> 'Proced' >> 'All Service port' (ha esetleg dobna figyelmeztetést az FF, akkor felül jobb oldalt 'Beállítások fül/Megbízhatatlan újratöltése és máris indul a tûzfal teszt.
Egyébként én most, azaz tegnap (innentõl lehet jókat röhögni rajtam) leszedtem az ESS-t és felraktam a NIS 2009 IS-t már csak azért is mert van egy 90 napos próba verziója most. Mit mondjak. Nem is rossz elsõre és valóban nem fogja a gépet és igen szépre sikeredett a kezelõ felülete, meg elég egyértelmûek és átláthatóak a kezelõ felületei is.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Na,én is felraktam a ESS 4.0-át.Úgy jártam vele ma reggel,hogy le akartam futtatni rajta egy tûzfaltesztet a Biztonságportálról.Nekiáll,gondolkodik,gondolkodik.....Egyszercsak kiírja az oldal tetejére:megszakítva a kapcsolat.Nézem,mi fáj neki:a Naplójába beírta:"Port scanneléses támadás tõrtént".Szerencsétlen Biztonságportál-os oldalt meg vmi feketelistára rakta,mert azóta sem tudom megnyitni.A régivel nem volt ilyen gondom.Aztán megpróbáltam a Wigwam-os tûzfaltesztet.Na,az lefutott,gond nélkül,"minden port láthatatlan"eredménnyel.

Köszönjük!<#eljen><#smile>

Akit érdekel. Decemberi PCWorld magazin NOD kódja: E41YA3

<#zavart1>szívesen!

slime001
/me behúzza fülét-farkát és elkullog.<#rinya>

Wreck86
köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.

slime001
9x3thp
Dec. 15-ig jó. Egyelõre csak ezt találtam.

Szép jó estét!!!!!

Valaki tud nekem és minden egyes NOD3 32-t használó emberkének egy PC World-s kódot Irni!!!

Nagyon szépen köszönöm!!!
slime001
Ennek a fórumnak a tagja mikor jutnak el arra az értelmi szintre, hogy nem szaroznak le mindent érvelés nélkül?

lck
:)
Na, azért az is tud valamit. A múltkor majdnem bedöglött a rendszerem, az Avast mentette meg a helyzetet. ui: a biztonság kedvéért azért visszaraktam a Nod-ot...
lck
Oké ! Legközelebb ha majd a topic ugrik egy oldalt csak akkor írom be. <#wilting>
DjDano
Avast egy nagy trágya, még csak említeni se érdemes a NOD32-vel egy lapon...

Gondoltam azonnal. Csak arra írtam, hogy nálam elég régen dobott már fel a NOD/ESS ablakot arról, hogy: "Programösszetevõk frissítve."

Csá!

Igaz nekem nem ESS van hanem Nod32 licenc, de nálam is így áll minden.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hát nálam van olyan programösszetevõ ami már elég régen nem frissült. Érdekes. Katt.

slime001
Frissíti csak be kell állítani.

Narxis
Most megnéztem a honlapjukat ahol a próbaverziónál azt írják, hogy teljes körû védelem 30 napig, de ha ráklikkelek a próbaváltozat letöltésére akkor régebbi verziókat lehet letölteni(Nod 32 3.0.669, ESS 3.0.667) ha meg a Letöltés részhez mentek ott csak érvényes felhasználónév és jelszó megadása után tölthetitek le mindkettõbõl a 3.0.672-es verziót amiket ha felraktok egybõl felhasználónevet és jelszót kér különben nem frissíti a vírusdefiníciós adatbázist.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nálam trialnál a modulok nem frissültek, amióta teljes verziós azóta havonta egyszer kiír egy ilyet: "Programösszetevõk frissítve."

lck
Egyenértékû.
slime001
Pedig nincs semmiben korlátozva.

Narxis
Hát nem tom, szerintem egy trial nem egyenértékû a teljes verzióval.

lck
Gondolom nod-nál elég a sima letelepítés és újra felrakás hogy megint adja a 30 napot.
Narxis
Ez valami hasonló módszer mint a Kaspersky-nél a trial reset? :D

lck
Igen zöld volt az ikonja. Azt mondta, úgy használja hogy havonta letelepíti, aztán vissza.
Egyébként szerintem hasonló eseteknél a Nem-explórer használat is felér egy védelemmel :) Már az adblock megfogja a "gratulálok ön nyert" és " az ön gépe fertõzött" típusú üzeneteket.
A NOD32/ESS valóban nem brillírozik a spywarevédelem terén és ezért valóban érdemes feltenni valamit mellé. Bár feladata lenne.
Nálam az A-Squared van és ez a mai "termése".

Narxis
Érdemes felrakni az ilyen embereknek ESS mellé Ad-aware-t(ingyenes) vagy Ashampoo Antispyware-t. Vistan elég a beépített Defender.

Valóban van valamilyen antispyware modulja az ESS-nak, de inkább piaci nyomásra került bele, mert a konkurencia is így hirdeti magát(KIS, Norton). Én tesztelni se tudtam, mert engem szerencsére elkerülnek az ilyen okosságok.

Még mondtam volna, hogy Firefox-hoz NoScript kiegészítõt is érdemes feltenni, de ilyen embereknek inkább ne.

Avast-tal nekem az a bajom, hogy sok a fals riasztása, saját gépemen is meg ismerõsökén is, lehet azóta jobb lett, mostanság nem teszteltem. F-secure meg évekkel ezelõtt volt a gépemen szóval errõl nem tudok érdemben nyilatkozni. Most ESS 4.0-át használom, egész jó.

Hülye kérdés lehet, de akkor is felteszem.
Legális ESS volt naprakészre frissítve? Volt olyan haverom aki letiltotta a frissítését mert bezavart a netes játékaiba és majd õ hetente egyszer frissíti.... :S

lck
Az a baj hogy egyre több bözsinéni és vérpisti használja.
Megkérdeztem tõle feltegyem e a Firefox-ot - mondta tegyem, csak nem tudja mi az ( eccer már valamit hallott róla ).
Na most ha egy védelem teljeskörû biztonságot hirdet akkor szerintem abba ( épp az ilyen felhasználók miatt ) a spyware szûrés is beletartozik. ESS volt a gépen ami - ha jól tudom feladatának tekinti a ezt is.
Természetesen nem lehet tudni hogy ha más védelem lett volna a gépén akkor mennyire lett volna fertõzött, de tapasztalatból mondom hogy raktam már fel Avast-ot, vagy F-secure-t ( nem röhögni ) bözsinénis gépre, de még egyet sem hoztak eddig vissza így.
Narxis
Egyébként ki használta? Bözsi néni? Vér Pista? Vagy valamilyen számtechben járatosabb személy? Mert azt vettem észre ha odafigyelek, hogy mire klikkelek és mit töltök le akkor semmi baj nincs.

Narxis
Az nem vírus.

lck
( Nem cookie-k )
lck
Épp két napja volt nálam egy nodos gép azért elég jól televolt genyával.
Malwarebytes: 19 találat.
Montanosz
pont ez az egyetlen virusirtó amelynek ilyen gondjai nem voltak)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DjDano
A NOD4 már most stabil! Nem csak a Skin újult meg a honlapján megtalálod az újításokat. Ami igazán mellette szól, hogy ha letöltöd a trial verziót angol honlapról 2009 március 2-ig frissít nem kell a jelszavas baromsággal fogalalkozni!

Mintha az ilyen kütyük már nem mûködnének a nyár óta a nodnál. Volt egy nagytakarításuk és beszigorítottak nagyban azután esetéknél. Amióta nem fix 30 napos a próbaverzió sem és azóta szerintem nem is mûkdik, de nem tudom biztosra mondani.
Kérdés:
Miért nem jó Neked a havonkénti magazinos kód? Sokan azt használjuk és mindig beteszi ide valaki a legfrissebbet.

KO
Tizstreletem!

A marsu-fix 2.6 jó a NOD32 Antivírus 3.0669-hez?
Tapasztalat?

Üdv: KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Nincs mit.
Nincsen két nikkem. Érdekes viszont, hogy ma már rendesen mutatja a tálcán lévõ ikon az adatforgalmat. Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a vírus miatt volt, tegnap nagyon hazavágta a gépet, pl. jó néhány szolgáltatás nem töltõdött be, még a hangkártya drivere sem.
Most már úgy néz ki, hogy jó, nem akarom elkiabálni.

Dopeman90: nagyon köszi a segítségedet, ahogy írtam fent megjvault. :) Elsõ dolgom mindig az ahogy írtad, hogy kitegyem a tálcára, hogy lehessen látni "nagyjából" mikor tölt valamit valami :xD