Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most ezt nem igazán értem. <#fejvakaras>
...a tálcán látszódjön a ki/bejövõ kapcsolatok animációja...
Én úgy értelmezem ebbõl meg a visszaválaszból : - ...nem igazán mûködik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat..., hogy mintha az ESS ikonjának kellene valami animációkat megjelenítenie. Vagy nem? Ilyet nem tud szerintem.
De a két nick név sem egyezik egymással, aki kérdezett(#5627) és aki megköszönte(#5629), úgyhogy szerintem én keverem a dolgokat.<#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Köszönöm a segítséget, de nem igazán mûködik, sebaj töltöttem le másik 30 naposat! Köszi mégegyszer!
Üdv mindenkinek!<#wave><#wave>
Szevasz!
Ha a hálózati adatforgalomra gondolsz így tudod elérni:
"Start"->"Beállítások"->"Hálózati kapcsolatok" erre katt. kétszer->"Helyi kapcsolt"-ra jobb gombbal kattintasz (vagy ha más a neve akkor arra)->"Tulajdonságok"->"Ikon megjelenítése..." kipipálod->"OK"
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok. Nem tudjátok hogyan lehetne visszakapcsolni, hogy a tálcán látszódjön a ki/bejövõ kapcsolatok animációja. Amióta fent van az Eset Smart Security egyáltalán meg sem villan.
Elõre is köszönöm a választ.

lck
És egy vírusirtó esetében bizony ez elég nagy gáz :)))
Dark Angel 666
Mi a tapasztalatotok a Nod 4-rõl ?
Felismeri már a vírusokat rendesen és irtani is képes ?
Mert eddig mindig ez volt a probléma vele

Köszönjük<#wave>
ez szép, köszi :) és mûködik
de lehet :D xp-n nekem 9.7 van de ugye az 32bites :)
Montanosz
http://www.nod123.cn/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

sziasztok
olyan gon9don van hogy a nodom nem frissít mindegy mit irok be neki!kellene egy név meg jelszó ha tudtok segítsetek köszi( 3.0.667.0 nodom van) már kifktet!!!!!!!
köszi.<#violent>
Doomista
egyszerü nem kaphato még.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ez is kamu. 9.6 van benne
Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

tud vki küldeni egy valódi nodlogin9.7es linket :)
mert csak olyat találok ahol kivan írva hogy 9.7 aztán 9.6 van benne... 64bites kéne thx
Doomista
igen az lehet a személy

Gyökér...
Doomista
<#boxer>

Köszi a kódot Möbiusz!!!<#wink><#wink><#wink>Ilyen verebekkel meg nem kell foglalkozni, mint Doomista.<#boxer><#boxer><#boxer>
Doomista
ok<#schmoll2>

Mondjuk én is azt mondom, hogy ez a húzás most nem volt szép Tõled. Jobb lesz ha elteszed magad holnapra, aztán pihenten jössz vissza ide.

Doomista
<#help>

Én becsületesen és jó szándékkal tettem be az enyémet. Te meg szemétkedsz itt!!! Velem is meg mindenkivel!!!<#boxer><#boxer><#boxer>
Jut eszembe talán azért, mert szombat este van? Már meg van alapozva <#pias> a hangulatod estére gondolom.<#pias>
Szép kis alak vagy mondhatom.

Doomista
ezt bevetted :DDDDDD

<#nyes><#nyes><#eplus2><#nyes><#nyes><#eplus2><#nyes><#nyes><#nyes><#eplus2>

sz4bolcs
Köszi szépen a sok tanácsot. Egyrészt nem tudom, mi az a KAV, másrészt a windows helyett egy vírustelep futott a gépen. nod-dal szépen le is ellenõriztem volna, csak a regisztrációt blokkolta valami vírust, ezért csak 2008 eleji vírusadatbázissal tudtam volna futtatni, annak meg sok értelme nincs.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Doomista
Novemberi PC WORLD Magazinos kód: lwtvo6
2009.03.05.-ig érvényes

Novemberi CHIP Magazinos kód: cvhwa4
2009.01.15.-ig érvényes.
Köszöntem. <#nevetes1>

<#sir>

slime001
Szerintem te nem érted a hozzászólásom mondanivalóját.

AVIRA - \"More than security.\"

De nem tudta regisztrálni, csak telepíteni vagy mi ha jól értettem. Ezért gondoltam a KAV-ra mint második megoldásra és annak is a 30 napos próba verziójára (bocs!), de írhattam volna egyébb online keresõket is még, amik ilyenkor (többnyire) megoldják az ilyen jellegû problémákat és nem kell újra telepíteni a Windowst. Én ezt a megoldást választottam volna.
De bocs, hogy szóltam a témában.

Erõssen ajánlom a Hirens Boot CD-t, nagyon hasznos. Ha még csak az alap Windows XP-t plusz drivereket rakod is fel, sokkal hamarább meg vagy vele, mintha újból kellene tenni. Amit visszakapsz az tiszta telepített windows. Már többször is használtam és nagyon jó bevált elhiheted.

slime001
Érdekes lenne, hogy KAV-al ellenõrzi a gépet amikor megvette az ESS-t. Ezért nem érdemes egyik antivírusért se pénzt adni...

Doomista
nekem mire a kav levizsgálja full a gépemet,vagy egyéb virusirto,az alatt én ujrarakom a wint :DDDDD szal nálam már nem is tudom melyik lenne a jobb megoldás :D

Bocs, hogy beleszólok de nem lett volna egyszerûbb csak egy víruskersés és tisztítás? Mondjuk a KAV-al? Csak kérdezem, mert most már úgyis mind1.

sz4bolcs
De az vót. De újraraktam a windowst és így most már jó.

Akkor bocs, hogy szóltam. <#pardon1>

slime001
Miért ne lehetne vírus? Rengeteg olyan vírus van ami ha felkerül a gépre elsõ dolga az, hogy blokkolja az összes ismert vírusirtó weblapját ahonnan letölthetnéd.

Mindig a hónap utolsó napjaiban szokott megjelenni. (tudtommal, bár nekem nem jár)

Vírus biztos nem.

Mikor jelenik meg a PC world, amiben a januárig érvényes aktiváló kód lesz?
sz4bolcs
akkor biztos valami köcsög vírus blokkolja....

Nekem azonnal bejött. eset.hu

sz4bolcs
Most vett apum egy ESET Smart Security nevû csomagot, és regisztrálnom kéne, de az eset.hu oldala nem érhetõ el. Nektek sem? Mi a teendõ ilyenkor?

Csak hiányoztak Microsofték az órákról. Eddig. Vagy még továbbra is? <#nyes>

Doomista
már rég felvolt adva a lecke nekik :D

Mondjuk, hogy minimum egy AVAST! Home Edition tudás szint elvárható kell, hogy legyen majd, mert különben sehol nem lesz. Azt tudjuk ugye, hogy az AVAST! egy elég jó antivírus és fõleg, hogy hamarosan kijön az ötös verzió ami állítólag nagyon fel lesz javítva a mostanihoz képest. És ez érvényes lesz a Home változatra is gondolom. Tehát a lecke fel van adva Microszoftéknak.