15641
  • xNoodlex
    NOD-os kollégák egy kis segítség kéne. Feltettem egy újabb gépre az ESS-t és 4-ből 3 indításnál teljesen meghal a gép az ESS indulásánál. Szívesen maradnék mellette, ezért jó lenne ha lenne erre valami megoldás.
  • piamania
    Valószinű a modemed kell kicseréltetned majd.Amikor mi is váltottunk nagyobb csomagra,akkor nem bírtam kihasználni letöltésnél a teljes sávszélt,felhívtam őket,és mondták,hogy modem csere.Már rögtön ott is termettem és meg is oldódott a probléma.
  • bajgunar
    Ahha! Értem. Köszi.
    És mit mondjak a szolgáltatónak? Mert már naon tele a f@szom velük.
    Most nem ez miatt. Hanem h kb 3 hete váltattam csomagot, elötte 8Mb -os volt, átnyomattam 15Mb -osra, azóta szakadozik a NET.
    Bent azt mondták rendbe van szerintük minden, kijött egy szerelö, az kicserélte az elosztót, csatlakozókat. Azóta is ugyanugy szakadozik. A 8Mb os net, teljesen hibátlan volt. Most cseréljem ki a modem-et?
    Az elején ment a 15Mb, mióta szóltam, nem megy, csak 10.6 -al.
    De állítólag ki van engedve 15Mb-ra. Most ebbe is hol lehet a hiba :S nem értem. Nah mind 1, várom h hivjanak, mert ez még nincs lezárva.
    Köszi a választ!
  • Netgear
    Tömören az a lényeg, hogy pár hete felfedeztek egy biztonsági rést az Internetben (igen, a teljes rendszerben), amit bár ki lehet javítani, de ehhez az összes internet szolgáltatónak lépnie kell - köztük a te szolgáltatódnak is. Ha ezt nem teszik meg, a hackerek / crackerek e hibát képesek úgy kihasználni, hogy te hiába írod be a böngésződbe, hogy pl http://www.sg.hu , teljesen más helyre fog elkalandozni a géped (és talán észre sem veszed). És erről nem te tehetsz, hanem a szolgáltatód. Az ESS meg képes érzékelni ezeket az eltévelyedéseket, ezeket írja ki a naplóba.
    Vagyis kissé rugdosd meg a szolgáltatódat, hogy talán foltozzák be a biztonsági rést.
  • bajgunar
    Hy
    Mi az a Hibás Hosszúságú IP-csomag??
    A személyi tűzfal napló -jában?
    És egy csomó van log -olva, összevissza időközönként, megy 1-2 percig,
    aztán órákig semmi, utánna megint logolva van 1-2 percig (szinte 5 másodpercenként van egy bejegyzés).
  • tesom
    Köszi a kódért.
  • perelli
    Már a letöltésnél is használja - ajánlottam - , gondoltam, az is-ből következik, hogy igen, tudja frissíteni, de akkor még egyszer, lehet vele.
  • Balázs 17
    ez engem is érdekel
  • perelli
    Szerintem már a letöltésnél is használd, azaz ne a próbaverziót, hanem az otthoni felhasználóknak szánt kereskedelmi verziót szedd le vele innen!
  • Wreck86
    Apropó!
    A 3as verzió beállításait át lehet vinni a 4esbe ilyen exportálással?
  • Wreck86
    Ok!Köszönöm!
    Akkor eset.hu-ról leszedem a 4-es verziót és az itt beírt újságos kóddal meg majd tudom frissíteni azt is?
  • gergely1991
    Szerintem válts át mert nálam valami ok miatt lusta volt irtani(de detektálni nem)....
  • Narxis
    Megéri váltani.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Nod32 antivírusom van régóta,de csak a 3as verzió.Megéri a 4esre váltani? Mivel tud többet?
    Köszi!
  • Zsolt01
    Köszi az oldal címért.
  • fekete0012
    xc xc xcv
  • kgbsvagyok
    Nod jelszó miatt próbáld meg a következő oldalt! Én mindig itt vadászok:
    http://nodszeria.fw.hu/
    Sok sikert!
  • moonster
    Mondasz valamit :)

Nehogy már a fika egye az óvodást.
  • perelli
    Szerinted az újságok fizetnek a nod-nak, és nem fordítva?
    Engem meglepne...
  • Pano
    Ez a NOD32-nek tudod mekkora reklám? Még ha nem is fizetnek sokan az újságért és úgy használják a kódot. Nagyon jó húzás, mert így sokkal több gépre pakolják fel az ő szoftvereiket és jobban beépül a köztudatba.
    Ez olyan mint a kóstolók az áruházakba, amikor kedvedre zabálod a standnál a cuccokat, ingyen :D
  • HJ
    Végülis igazad lehet. Az esetnek nincs kára az újságkódos használatból - max. az újságnak. Azt meg ki tudja hogy évi fixet fizetnek az újságok vagy a regisztráció darabszám után?
    De azért jobb nem rángatni az oroszlán bajúszát :D
  • Narxis
    Nem azt hanem, hogy ide jönnek kitöröltetni a topikot. Tudnak ők erről, 100%. Ez olyan számukra mint egy termékminta. Tavaly volt asszem egy interjú, Csiszér Béla a Sicontact Kft. vezérigazgatója nyilatkozta, hogy tudják, hogy sokan nem fizetnek a termékért, de így sincs okuk a panaszra, jól megy a szekér. Szerintem úgy gondolják, hogy így jobb népszerűsíteni(Bill Gates mondta egyszer, hogy "ha már lopnak, lopják a mi szoftvereinket") és aki nem akar havonta ezzel szenvedni az vesz úgyis legális kulcsot.
  • me and a monkey
    Mondjuk ezt a szolgáltatást ilyenkor lehetne használni.
    anonym.to

Így ilyen lenne a lépés pl. ide a fórumba: Katt
  • HJ
    Csak a referer listájukat kell megnézniük.
  • Narxis
    Azt megnézem.
  • HJ
    Nem kéne direkt belinkelni! Előbb-utóbb jönnek az esettől nézelődni mi folyik itt, mert sok látogató érkezik direktben erről a topicról az újság regisztrációs oldalakra... És akkor majd szépen töröltetik az egészet.
  • Narxis
    Nem veszed észre, bekapcsolhatod.
  • qetuol
    azt bekapcsoljam h "kiterjedt heurisztika használata" fájlok végrehatásánál? azt írja h le fogja húzni a gépet. mennyire?
  • Zsolt01
    Köszi.
  • Wreck86
    Köszi szépen!
  • Apocalipto
    Thx a lot.
  • mishutka
    Köszönöm
  • me and a monkey
    Köszi !
  • moonster
    köszönöm
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
    2009. 09. 26.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
    http://rapidshare.com/files/285207500/ess_ena_v30_20090926.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/285207503/nod32_v27_20090926.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • perelli
    Köszönöm!
  • Narxis
  • fekete0012
    wh28rc
    regisztrácio:link
    érvényességi idő 2009.11.15
  • Netgear
    4460
  • KO
    hm :)