15641
-
#7610 NOD-os kollégák egy kis segítség kéne. Feltettem egy újabb gépre az ESS-t és 4-ből 3 indításnál teljesen meghal a gép az ESS indulásánál. Szívesen maradnék mellette, ezért jó lenne ha lenne erre valami megoldás. -
piamania #7609 Valószinű a modemed kell kicseréltetned majd.Amikor mi is váltottunk nagyobb csomagra,akkor nem bírtam kihasználni letöltésnél a teljes sávszélt,felhívtam őket,és mondták,hogy modem csere.Már rögtön ott is termettem és meg is oldódott a probléma. -
#7608 Ahha! Értem. Köszi.
És mit mondjak a szolgáltatónak? Mert már naon tele a f@szom velük.
Most nem ez miatt. Hanem h kb 3 hete váltattam csomagot, elötte 8Mb -os volt, átnyomattam 15Mb -osra, azóta szakadozik a NET.
Bent azt mondták rendbe van szerintük minden, kijött egy szerelö, az kicserélte az elosztót, csatlakozókat. Azóta is ugyanugy szakadozik. A 8Mb os net, teljesen hibátlan volt. Most cseréljem ki a modem-et?
Az elején ment a 15Mb, mióta szóltam, nem megy, csak 10.6 -al.
De állítólag ki van engedve 15Mb-ra. Most ebbe is hol lehet a hiba :S nem értem. Nah mind 1, várom h hivjanak, mert ez még nincs lezárva.
Köszi a választ! -
#7607 Tömören az a lényeg, hogy pár hete felfedeztek egy biztonsági rést az Internetben (igen, a teljes rendszerben), amit bár ki lehet javítani, de ehhez az összes internet szolgáltatónak lépnie kell - köztük a te szolgáltatódnak is. Ha ezt nem teszik meg, a hackerek / crackerek e hibát képesek úgy kihasználni, hogy te hiába írod be a böngésződbe, hogy pl http://www.sg.hu , teljesen más helyre fog elkalandozni a géped (és talán észre sem veszed). És erről nem te tehetsz, hanem a szolgáltatód. Az ESS meg képes érzékelni ezeket az eltévelyedéseket, ezeket írja ki a naplóba.
Vagyis kissé rugdosd meg a szolgáltatódat, hogy talán foltozzák be a biztonsági rést. -
#7606 Hy
Mi az a Hibás Hosszúságú IP-csomag??
A személyi tűzfal napló -jában?
És egy csomó van log -olva, összevissza időközönként, megy 1-2 percig,
aztán órákig semmi, utánna megint logolva van 1-2 percig (szinte 5 másodpercenként van egy bejegyzés).
-
#7605 Köszi a kódért. -
perelli #7604 Már a letöltésnél is használja - ajánlottam - , gondoltam, az is-ből következik, hogy igen, tudja frissíteni, de akkor még egyszer, lehet vele. -
Balázs 17 #7603 ez engem is érdekel -
perelli #7602 Szerintem már a letöltésnél is használd, azaz ne a próbaverziót, hanem az otthoni felhasználóknak szánt kereskedelmi verziót szedd le vele innen! -
#7601 Apropó!
A 3as verzió beállításait át lehet vinni a 4esbe ilyen exportálással? -
#7600 Ok!Köszönöm!
Akkor eset.hu-ról leszedem a 4-es verziót és az itt beírt újságos kóddal meg majd tudom frissíteni azt is? -
#7599 Szerintem válts át mert nálam valami ok miatt lusta volt irtani(de detektálni nem).... -
#7598 Megéri váltani. -
#7597 Sziasztok!
Nod32 antivírusom van régóta,de csak a 3as verzió.Megéri a 4esre váltani? Mivel tud többet?
Köszi! -
Zsolt01 #7596 Köszi az oldal címért. -
#7595 xc xc xcv -
kgbsvagyok #7594 Nod jelszó miatt próbáld meg a következő oldalt! Én mindig itt vadászok:
http://nodszeria.fw.hu/
Sok sikert! -
#7593 Mondasz valamit :)
Nehogy már a fika egye az óvodást. -
perelli #7592 Szerinted az újságok fizetnek a nod-nak, és nem fordítva?
Engem meglepne... -
#7591 Ez a NOD32-nek tudod mekkora reklám? Még ha nem is fizetnek sokan az újságért és úgy használják a kódot. Nagyon jó húzás, mert így sokkal több gépre pakolják fel az ő szoftvereiket és jobban beépül a köztudatba.
Ez olyan mint a kóstolók az áruházakba, amikor kedvedre zabálod a standnál a cuccokat, ingyen :D -
HJ #7590 Végülis igazad lehet. Az esetnek nincs kára az újságkódos használatból - max. az újságnak. Azt meg ki tudja hogy évi fixet fizetnek az újságok vagy a regisztráció darabszám után?
De azért jobb nem rángatni az oroszlán bajúszát :D -
#7589 Nem azt hanem, hogy ide jönnek kitöröltetni a topikot. Tudnak ők erről, 100%. Ez olyan számukra mint egy termékminta. Tavaly volt asszem egy interjú, Csiszér Béla a Sicontact Kft. vezérigazgatója nyilatkozta, hogy tudják, hogy sokan nem fizetnek a termékért, de így sincs okuk a panaszra, jól megy a szekér. Szerintem úgy gondolják, hogy így jobb népszerűsíteni(Bill Gates mondta egyszer, hogy "ha már lopnak, lopják a mi szoftvereinket") és aki nem akar havonta ezzel szenvedni az vesz úgyis legális kulcsot. -
#7588 Mondjuk ezt a szolgáltatást ilyenkor lehetne használni.
anonym.to
Így ilyen lenne a lépés pl. ide a fórumba: Katt -
HJ #7587 Csak a referer listájukat kell megnézniük. -
#7586 Azt megnézem. -
HJ #7585 Nem kéne direkt belinkelni! Előbb-utóbb jönnek az esettől nézelődni mi folyik itt, mert sok látogató érkezik direktben erről a topicról az újság regisztrációs oldalakra... És akkor majd szépen töröltetik az egészet. -
#7584 Nem veszed észre, bekapcsolhatod. -
#7583 azt bekapcsoljam h "kiterjedt heurisztika használata" fájlok végrehatásánál? azt írja h le fogja húzni a gépet. mennyire? -
Zsolt01 #7582 Köszi. -
#7581 Köszi szépen! -
Apocalipto #7580 Thx a lot. -
mishutka #7579 Köszönöm -
#7578 Köszi ! -
#7577 köszönöm -
nbs86 #7576 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
2009. 09. 26.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/285207500/ess_ena_v30_20090926.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/285207503/nod32_v27_20090926.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
perelli #7575 Köszönöm! -
#7574 -
#7573 wh28rc
regisztrácio:link
érvényességi idő 2009.11.15 -
#7572 4460 -
#7571 hm :)