15641
  • Alex2
    már megoldottam bocs
  • Alex2
    újratelepítettem a rendszert már elterveztem egyszer,mert lassú volt
    lenne egy problémám a firefoxban
    mit kellene csinálnom hogy látható legyen az hogy a sütiket tudjam blokkolni mert máskor úgy állt de most az a rész nincs meg
  • morcosqtya
    Szerintem ezen ne akadj fenn, jó a nod, (semmi sem tökéletes), egy uninstall-restart-ccleaner/regclean - restart - Nod install folyamattal próbálkozz. Ez segíthet.
    Illetve ha XP32-t használnál esetleg akkor a fixit-et töltsd le (freeware), és futtasd. Restart kell, előtte, utána. Semmit ne futtass közben.
  • Puhos
    Nekem is sikerült manuálisan! Kezd ebből elegem lenni, hogy az ember megveszi a licencet és nem frissít. Amint lejár nem is hosszabbítom meg.
  • morcosqtya
    Nincs semmilyen probléma. Amikor felrakod a nod-ot az első 1-2 napban a jókedvétől és hangulatától :-) függ hogy fog-e frissíteni adatbázist. (ez persze konyhanyelv, valójában szoftveres környezettel lehet baja szvsz, de ehhez valóban nem értek.)
    Hiába csinálod manuálisan (egyszer-kétszer), nem mész semmire, nekem egy régebbi (3-as??) verziónál az volt a megoldás ha manuális frissítést kértem de nem automatikus szerver kereséssel, hanem kiválasztottam találomra egyet, próbálkoztam csak attól lekérni az adatbázist, ha semmi akkor egy másikat és újra, így tovább.. ezt a 4-esben nem találtam meg (kivették??) de anno ez nekem megoldotta a problémáimat.

Még egy szakbarbár megoldás hogy a manuális frissítést lekéred egymás után 15-20-szor és akkor egyszercsak frissít. vicces..
    Hozzáteszem, nekem a 4.0.467.0-val semmi ilyen bajom nem volt, de az előzőek általában szenvedtek rendesen telepítés után pár óráig/1-2 napig.(2.7(?)-es és 3-as nod32)

A szakértőktől most elnézést kérek ezekért a szakbarbár dolgokért amiket itt leírtam, nyilván csak messziről ugatom a témát, elvégre qtya vagyok.. :-)

(tényleg csak azért írtam le a tapasztalataimat, hátha valakin segít)
  • Coronita21
    itt is mükszik.

• pirobi
    Nekem most frissített 4652 re
  • gergely1991
    "vagy egy frissítő csomagot töltöttél le?"
    Amúgy ezt azért kérdezem mert hogy lehet ott van a probléma..
    De ahogy látom másnál is így van.....
  • Puhos
    Csá!

Nekem az ESS4 -es van a gépemen megvásárolt licenccel. A frissítés sajnos nekem sem sikerült az adatbázisom a 4651-es.
  • gergely1991
    "kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges"
    kezdeményesttél frissítést vagy egy frissítő csomagot töltöttél le?
  • Coronita21
    akkor várj. valószinű, hogy nem nálad van a hiba és helyre fog állni.
  • Alex2
    sajnos most nem oldotta meg én is próbáltam párszor
  • Coronita21
    jaja, sokszor megoldja a problémát.
  • Möbiusz
    Próbáld meg, hogy a 'Frissítési gyorsítótárat' (Beállítások/Frissítés alatt található) kiüríted majd indítasz manuálisan egy frissítést.
    Nálam a 4651 van.
  • Alex2
    újratelepítettem a nod-ot
    de még mindig nem frissít
    lehet hogy vírus?
    csak az a röhej hogy még kb 5 perce a 4651-es adatbázisom volt most meg csak 4628
  • Zénó13
    Tényleg fura... Nekem még ma is frissített vagy háromszor mégis novemberi az update. Nem igazán értem pont tegnap húztam rá az új verziót de ezt nem vettem észre.
    Kép
  • Alex2
    én is újságos kódokat használok
    mindegy lehet hogy újratelepítem a nodot nem árthatok vele
  • Coronita21
    nálam régen ezt a fixek okozták. utána váltottam át újságos kódokra.
  • Alex2
    nektek frissített már a NOD a 4652-es adatbázisra?
    néztem az oldalukon hogy már van, de nekem a nod nem akart idáig frissíteni,kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges
  • moonster

• morcosqtya
    csak stoppolunk..
  • perelli
    Ennyi hüvelykujjat, kannibáléknál körömpörkölt lesz...
  • Narxis
    C-C-CCOMBO BREAKER
  • morcosqtya
    combo breaker!
  • Coronita21
    :)
  • morcosqtya
  • Narxis
  • Doomista
  • Coronita21
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
    2009. 11. 28.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
    http://rapidshare.com/files/313567099/ess_ena_v30_20091128.zip

Nod32 2.7
    http://rapidshare.com/files/313567105/nod32_v27_20091128.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Möbiusz
    Nem kellett volna leszedned, elég lett volna csak rátelepítened de most már mind egy.
  • morcosqtya
    köszönöm szépen!
  • Möbiusz
    Alex2 már válaszolt is Neked. Folytatólagosan megy tovább a használat. Töltsd le a legújabbat (a magazinos kódra kapott felh. név + jelszó kell majd hozzá) és csak indítsd el a telepítést. Rá lehet telepíteni a 467-esre, mert a telepítéskor majd az egyik felugró ablakban úgy is rákérdez, hogy a jelenlegi beállításokkal szeretnéd-e a telepítést? Okézod és két perc alatt fel is megy és már az új, 474.-esed lesz.
  • morcosqtya
    thx!
  • Alex2
    én magazinos kódot használok,az előzőhöz használt liszenszel töltöttem le az újat, azzal is tökéletesen működött épp az előbb frissített
  • morcosqtya
    *-467.
  • morcosqtya
    nekem 464 van. Ha veszek licenszt, vagy használom a magazinos kódokat, akkor verzófrissítés esetén az újhoz is használhatom majd?? Ha leszedem az adott verziót és felrakom az újat, gondolom új kód kell.. (?)
    (bocs ha láma kérdés)
  • Alex2
    köszönöm a linket
    úgy távolítottam el a régebbi nodot ahogy tanácsoltátok, a beállításokat visszaimportáltam
    a 4.0.474.0 miben más mint az előde?
  • Möbiusz
    Ez még kérdés nálad? Cseréld azonnal!

A 442-esnél az ezt megelőző 467-es is már frissebb volt. Ideje behozNOD a lemaradást.
  • Narxis
    Érdemes, rengeteg problémát orvosol!