15641
-
Alex2 #7930 már megoldottam bocs -
Alex2 #7929 újratelepítettem a rendszert már elterveztem egyszer,mert lassú volt
lenne egy problémám a firefoxban
mit kellene csinálnom hogy látható legyen az hogy a sütiket tudjam blokkolni mert máskor úgy állt de most az a rész nincs meg -
#7928 Szerintem ezen ne akadj fenn, jó a nod, (semmi sem tökéletes), egy uninstall-restart-ccleaner/regclean - restart - Nod install folyamattal próbálkozz. Ez segíthet.
Illetve ha XP32-t használnál esetleg akkor a fixit-et töltsd le (freeware), és futtasd. Restart kell, előtte, utána. Semmit ne futtass közben. -
Puhos #7927 Nekem is sikerült manuálisan! Kezd ebből elegem lenni, hogy az ember megveszi a licencet és nem frissít. Amint lejár nem is hosszabbítom meg. -
#7926 Nincs semmilyen probléma. Amikor felrakod a nod-ot az első 1-2 napban a jókedvétől és hangulatától :-) függ hogy fog-e frissíteni adatbázist. (ez persze konyhanyelv, valójában szoftveres környezettel lehet baja szvsz, de ehhez valóban nem értek.)
Hiába csinálod manuálisan (egyszer-kétszer), nem mész semmire, nekem egy régebbi (3-as??) verziónál az volt a megoldás ha manuális frissítést kértem de nem automatikus szerver kereséssel, hanem kiválasztottam találomra egyet, próbálkoztam csak attól lekérni az adatbázist, ha semmi akkor egy másikat és újra, így tovább.. ezt a 4-esben nem találtam meg (kivették??) de anno ez nekem megoldotta a problémáimat.
Még egy szakbarbár megoldás hogy a manuális frissítést lekéred egymás után 15-20-szor és akkor egyszercsak frissít. vicces..
Hozzáteszem, nekem a 4.0.467.0-val semmi ilyen bajom nem volt, de az előzőek általában szenvedtek rendesen telepítés után pár óráig/1-2 napig.(2.7(?)-es és 3-as nod32)
A szakértőktől most elnézést kérek ezekért a szakbarbár dolgokért amiket itt leírtam, nyilván csak messziről ugatom a témát, elvégre qtya vagyok.. :-)
(tényleg csak azért írtam le a tapasztalataimat, hátha valakin segít) -
Coronita21 #7925 itt is mükszik.
-
pirobi #7924 Nekem most frissített 4652 re -
#7923 "vagy egy frissítő csomagot töltöttél le?"
Amúgy ezt azért kérdezem mert hogy lehet ott van a probléma..
De ahogy látom másnál is így van..... -
Puhos #7922 Csá!
Nekem az ESS4 -es van a gépemen megvásárolt licenccel. A frissítés sajnos nekem sem sikerült az adatbázisom a 4651-es.
-
#7921 "kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges"
kezdeményesttél frissítést vagy egy frissítő csomagot töltöttél le? -
Coronita21 #7920 akkor várj. valószinű, hogy nem nálad van a hiba és helyre fog állni. -
Alex2 #7919 sajnos most nem oldotta meg én is próbáltam párszor -
Coronita21 #7918 jaja, sokszor megoldja a problémát. -
Möbiusz #7917 Próbáld meg, hogy a 'Frissítési gyorsítótárat' (Beállítások/Frissítés alatt található) kiüríted majd indítasz manuálisan egy frissítést.
Nálam a 4651 van. -
Alex2 #7916 újratelepítettem a nod-ot
de még mindig nem frissít
lehet hogy vírus?
csak az a röhej hogy még kb 5 perce a 4651-es adatbázisom volt most meg csak 4628 -
Zénó13 #7915 Tényleg fura... Nekem még ma is frissített vagy háromszor mégis novemberi az update. Nem igazán értem pont tegnap húztam rá az új verziót de ezt nem vettem észre.
Kép -
Alex2 #7914 én is újságos kódokat használok
mindegy lehet hogy újratelepítem a nodot nem árthatok vele -
Coronita21 #7913 nálam régen ezt a fixek okozták. utána váltottam át újságos kódokra. -
Alex2 #7912 nektek frissített már a NOD a 4652-es adatbázisra?
néztem az oldalukon hogy már van, de nekem a nod nem akart idáig frissíteni,kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges -
-
#7910 csak stoppolunk.. -
perelli #7909 Ennyi hüvelykujjat, kannibáléknál körömpörkölt lesz...
-
#7908 C-C-CCOMBO BREAKER -
#7907 combo breaker! -
Coronita21 #7906 :) -
#7905 -
#7904 -
#7903 -
Coronita21 #7902 -
nbs86 #7901 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
2009. 11. 28.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/313567099/ess_ena_v30_20091128.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/313567105/nod32_v27_20091128.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
Möbiusz #7900 Nem kellett volna leszedned, elég lett volna csak rátelepítened de most már mind egy.
-
#7899 köszönöm szépen! -
Möbiusz #7898 Alex2 már válaszolt is Neked. Folytatólagosan megy tovább a használat. Töltsd le a legújabbat (a magazinos kódra kapott felh. név + jelszó kell majd hozzá) és csak indítsd el a telepítést. Rá lehet telepíteni a 467-esre, mert a telepítéskor majd az egyik felugró ablakban úgy is rákérdez, hogy a jelenlegi beállításokkal szeretnéd-e a telepítést? Okézod és két perc alatt fel is megy és már az új, 474.-esed lesz. -
#7897 thx! -
Alex2 #7896 én magazinos kódot használok,az előzőhöz használt liszenszel töltöttem le az újat, azzal is tökéletesen működött épp az előbb frissített -
#7895 *-467. -
#7894 nekem 464 van. Ha veszek licenszt, vagy használom a magazinos kódokat, akkor verzófrissítés esetén az újhoz is használhatom majd?? Ha leszedem az adott verziót és felrakom az újat, gondolom új kód kell.. (?)
(bocs ha láma kérdés) -
Alex2 #7893 köszönöm a linket
úgy távolítottam el a régebbi nodot ahogy tanácsoltátok, a beállításokat visszaimportáltam
a 4.0.474.0 miben más mint az előde? -
Möbiusz #7892 Ez még kérdés nálad? Cseréld azonnal!
A 442-esnél az ezt megelőző 467-es is már frissebb volt. Ideje behozNOD a lemaradást. -
#7891 Érdemes, rengeteg problémát orvosol!