Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Nemrég írtam egy vírus miatt. Újratelepítettem a windows-t egy olyan XP-t tettem fel amit még soha nem használtam. Nagyon tetszett a gyorsasága (meg is voltma lepõdve). Közben megtaláltam a jól bevált Carlosca XP-met és feltettem. Ameddig nem állítottam be a Nod-ot szigorú védelemre addig nem neteztem. És feltûnt hogy a net lassabb (eddig is az volt, de nem tudtam viszonyítani). Maga a letöltés nem, de az oldalak betöltése igen. A nodban állítottam be valami funkciót ami lassítaná? Vagy windows probléma? Bocs a regényért, elõre is köszi a választ.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

JoeFromHun
Szerintem tök egyszerû akár Offline is vírust kapni!
De köszönöm a kimerítõ választ!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Higany
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Hali!

xNoodlex
Nem tudom, én még soha nem találkoztam adathordozón lévõ vírussal.
Bár jó pár éve offline géppel se nagyon...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

lck
Régebben soha nem raktam vírusirtót a csak offline gépekre. Aztán egyszer visszahoztak egyet, gyakorlatilag az összes exe fájl fertõzött volt. CD-rõl szedte be.
Azóta rakok.
Ez már itt párnapja be volt téve.
Angyal szólna belõled. Elég sokszor elõfordul, fõleg a hordozható adathordozóknak köszönhetõen, hogy megfertõzõdik az számítógép vírussal. A legtöbb esetben még az USB adathordozó tulajdonosa sem tudja, hogy mi rejtõzik az adathordozón.

xNoodlex
Valóban hülye kérdés. <#zavart2>
Egyáltalán minek bármilyen vírusirtó ha offline vagy?! Úgy viszonylag nehéz vírust kapni...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Jogos az észrevételed. Pozsonyban is beszélik a magyar nyelvet és ismerik a kritikus oldalakat így tehetnek lépéseket és szankciókat is, mivel az õ termékük az érintett.
Elnézést az offolásért.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Ezt az oldalt (többek között) ilyen betett kódokért büntették meg és záratták be.
Csak óvatosan.

Wreck86
köszi szépen!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Chip magazin kód: k8dndu
www.eset.hu/chip
2009.03.15-ig
JoeFromHun
Sziasztok!

Lehet,hogy hülye kérdés: De lehet valahogyan frissíteno Offline a 2.70-es NOD-ot?

És ha igen akkor hogyan...

Köszi a segítséget elõre is!

Üdv:JoE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Úgy nézem, hogy hosszú mérgelõdés után végülis megoldódott. Az eventwvr.msc-be figyelmeztetés jelent meg, hogy a számítógép nem tudta megújítani a hálózati címû hálózati kártyájához tartozó címét a hálózatról (a DHCP-kiszolgálótól) (+router). Fura, hogy eddig nem volt gond vele.
Lényeg, hogy IP-t és DNS-t fix-re beálítottam és most már jó.
Mindenesetre nagyon köszönöm, hátha valakinek elõfordul, elõjön ez a jelenség akkor valamit ki lehet bogozni ebbõl. Még egyszer köszönöm.

Egy jó ideje már. Sajnos más gépeken is. A számítógép konfigja: 2.6GHz, 2GB RAM, XP SP3 Pro

Mindig vagy csak néha?
Hi. Találkozotatok olyan jelenséggel, hogy a Smart Security xp betöltéskör hosszú másodpercekig kb. 1 percig is egy helyben megáll s eközben csak hálózati forgalom van? Érdekes módon a kijelentkezés után vissza belépek a windowsba abban a pillanatban eltünik a splash screen.
Ha van valakinek tippje, google-vel még keresgélek. Múltkor az újratelepítés megoldotta így sejtem, hogy erõssen összefüghet a szolgáltatások indulásával.

Sziasztok!
Legujabb magazinos kóddal megdobna vki?

Elõre is köszönöm!

THX!

Ha nem jó, ashampoo winoptimizer6? A ccleaner tökéletes, és az is tetszik benne, hogy a sütiket egyenként lehet megtartani tisztításnál(Firefoxban is, ezt más proginál nem láttam), viszont nincs optimalizáló benne, ezért kíváncsi voltam.
Nem, én is feltettem, hogy kipróbáljam, mielõtt elküldöm, nálam minden rendben volt.
nalátod ezért írtam h esetleg :S FOgalmam sincs mi a baja :S. Érdekes a kép elszürkül de az ikonok színesek 😞

Malwarebytes' Anti-Malware zavar be? Én is ezt a progit használom és nem zavar be
ha valaki tud segíteni szívesen fogadom, de ha a CCleaner is jó+ hatásos + minden akkor a másik már felelsleges!

sajnos elszürkül a kép... Nem lehet hogy a Malwarebytes' Anti-Malware zavar be? Vagy fogalmam sincs :S

mi a helyzet a systemcare-rel?
jó értem a pach-et azért nem tudja törölni mert az DVD-re volt kiírva...

moonster
En sima NOD32-t meg Search & Destroyt hasznalok a Tietimer-el. Nem találkoztam virussal, sem ra utalo dologgal, de lehet, h csak en vagyok bamba.
Csak megjegyzem, a Kaspersky nem is fogja vírusnak érzékelni, csak a nodot zavarja a saját patch-ja.
Nem egyrõl beszéltek, õk a nod-patch-rõl, te meg a mairól. A maiakat ki is törölheted a karanténból, a patch meg jó helyen van, ha még kell.
MAGLEV
Igen ahogy @1114 is írja, de a csökkentett módnál még ajánlatos a rendszer-visszaállítást is kikapcsolni. De lehet, hogy még ekkor sem sikerül az eltávolítása a kártevõknek.(nod tudja ezt is) Ilyenkor kell a KAV-ot felrakni és azt futtatni. De elég csak ezt >>
Kaspersky Virus Removal Toolfuttatni. Nem kell leszedni a telepített antivírust, mert megy mellette akár párhuzamosan is és nem akadnak össze. De nagyobb eséllyel leszedi (végleg) a kártevõket mint a nod.

Karanténba + naplófájloknák is még ott van! De elvileg törölte, mert azt írja h törléssel megtisztítva és karanténba helyezve. Vagy honnan kéne törölni?

Ha nem tudja törölni a fájlokat, mint az a képem látható, akkor vagy a következõ újraindítás után távolítja el, vagy ha még akkor sem, akkor csökkentett módban kell futtatni a víruskeresést
Kipróbáltam, nekem a ccleaner + ashampoo defrag2 jobban bejött.
kell igen+a serial is!!!

Vagyis már 3.1.2 is van nekem 3.1.1-hez van, talán jó az újhoz, vagy frissít.
Advanced Systemcare3.1.1 Pro jó? Ez ugyanaz, csak most így hívják, kell?
Ez is jó progi: Advanced WindowsCare V2 Pro... csak kéne hozzá serial

és ha karanténból delete-el törlöm a fájlokat akkor mi van?

Jó így.
Na van egy ILYENEM. Azt írja ki hogy törléssel megtisztítva karanténba helyzve. Akkor most vírusos vagyok vagy nem? Vagy a Temp mappából törölte és karanténba helyzte, magyarul tiszta a gépem és onnan már nem fertõz meg semmit?

Van ami szokott? Mármint a Nodon kívül?
Azt gondolom, az jó.
nekem még van Revo Uninstaller és Ashampoo defrag2, ami lemeztöredezettség-mentesítõ, ráadásul folyamatosan ellenõriz, kb. ennyi a rendszerprogram kollekcióm, ha már belejöttünk.
malwarebyte's szerencse nálam soha nem talál semmit
1.3.3 van serial

ccleaner. Kicsi,egyszerû a beállítás, ingyenes. A malwarebyte's milyen verzió, van serialod?
Nod 32 ESS + Malwarebytes' Anti-Malware van fenn amit ajánlottatok. Valami Regisztri tisztítót is tudtok ami tényleg jó? Most nagyon rá vagyok cuppanva hogy tiszta legyen a gépem <#email>

Szerintem ne erõltesd, nem is szeretnéd, inkább add nekem a licenszed , és mindenki boldog lesz!😊
Pano
Maga a Fix azt nem tudom, hogy vírus-e. Azonban hallottam már olyan antivirus crackrõl, ami ugyan használhatóvá tette illegálisan a programot, de "meghackelte" a program önvédelmét vagy funkcióját: pl weboldal címeket tett bele a kivételek közé úgy, hogy azok a beállítások listában ne jelenjen meg és ha véletlenül oda tévedtél, onnan a program beengedte a vírusokat.
DE számtalan példát látni információ gyûjtõ crackekrõl is. Ezen dolgok miatt is inkább vásárolom a programokat ha lehet, ha nincs rá pénzem ingyenes alternatíva addig, amíg ki nem spórolom.
Sokáig úgy voltam vele, hogy a másolt windows is ugyan az, mintha veszed, egészen addig amíg nem vettem egyet. Ég és föld a stabilitást és gyorsaságot illetõen a különbség. Szal ha vírusokat nem is raknak bele, bizony megpiszkálhatnak olyan dolgokat amiket nem kéne.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

me and a monkey
A komplett sorozat is fent van de keresd csak meg.
A legjobb dolgokért mindig meg kell szenvedni.......

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com