Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most nekem küldted? <#fejvakaras>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszike de én nem is ismerem/ismertem ezeket. Meg aztán ennyire nem is "vágom" a témát. Lényeg, hogy sikerült a problémát megoldanom csak nehogy majd ezek után azt higgyék, hogy "isteni hatalmam" van és állandóan engem keressenek az ilyen problémákkal.
Mondjuk ha a lány öt évvel idõsebb lenne akkor még talán talán...

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Ez etele 34-k ment.

Én vittem volna magammal a CD lemezre kiírva az Avira AntiVir Rescue System-t február 6. adatbázissal.Errõl indítottam volna a rendszert és végeztem volna el a mentesítést.
Vagy pendrive-n a VIPRE PC Rescue-t.Kicsomagolás után parancssori felületrõl indítottam volna az ellenõrzést.Van lehetõség a boot idejû keresés ütemezésére is.

Gratula.
Én is várom azokat a képeket,kíváncsi vagyok mivel másabb a beállítása mint enyémén pl.
Sziasztok!
@pirobi: ezt én is ismerem nálam is fent van még a gépen mert lusta vagyok leszedni, de telepíteni kell ezért gondoltam valami gyorsabb megoldásra, de azért köszi.
@balcsi70: - Nos a NOD beállításai a legszigorúbbak voltak, általam lett most leellenõrizve, mielõtt aztán leszedtem volna. A beállításokat én állítottam be még akkor amikor megvették a kamaszlánynak(diák kedvezményre) és most is úgy voltak nem állították el.
@Narxis: azokat a képeket tedd be, mert hátha nekem is kell még valamit beállítanom a NOD-ban, amit eddig nem vettem figyelembe.
Akkor végre a lényeg, bár kissé hosszúra fog sikeredni. Most végeztem nemrégen a probléma megoldásával. Tehát. Le akartm tölteni és futtatni a Dr.WEB-et (ezt nem kell telepíteni) de nem sikerült sehogyan sem. Kezdett gyanús lenni a dolog ekkor. Nálam eddig mindig pöccre ment akár milyen antivírus is volt a gépemen telepítve. Most már mindegy alapon mert nem megy másképpen, leszedtem a NOD-ot és fel akartam tenni a KAV-ot, hogy biztosra menjek mert az tuti, hogy leszedi. KAV sem akart letöltõdni! Na ekkor már végképp gyanús lett a dolog. Áthoztam a NIS telepítõ lemezét - jobb híján - és felraktam azt. (nem röhögni senkinek!!!) Annak fel kell mennie mert ha tiltódik valamiért az antivírus szoftverek letöltése akkor lemezrõl feltudom telepíteni. Ötlet bevált. Feltelepült, frissített az újabb verzióra. Elindítottam a Teljes rendszervizsgálatot. (Közben egy ebéd és annak néhány sörrel való lefojtása is megtörtént ez alatt.)
NIS is megtalálta ezt a HackTool.Patcher.A - alkalmazás módosulatot három helyen is és mellé még két trojan.downloadert is meg vagy kétszáz sütit. Ennyit még nem is láttam egy helyen. Ezt mindet kitöröltettem. Utána már le lehetett tölteni a KAV-ot. Tehát valószinüleg sikerrel jártunk. NIS le, KAV föl. Nem talált már semmit. KAV le és NOD32 vissza az eredeti állapotra. Lefuttatva vele is full scant de már õ sem talált semmit. Természetesen a Rendszer-visszaállítást kikapcsoltam az elején. (nem vagyok ámátõr)
Most minden OK. Egyelõre.

Ja én is egybõl szoktam scannelni.Ja kíváncsi vagyok azokra a képekre.
Narxis
A Nod detektálásban jobb mint eltávolításban, legalábbis ha a 3-as verzióról beszélünk. Ezért nagyon tanácsos MINDEN letöltött fájlt scannelni vele, tök mindegy kitõl kapta. A másik amit észre vettem, hogy se a 3-as se a 4-es defaulton nincs beállítva a legszigorúbb védelemre, ha valaki akarja felrakom képekben mit kell beállítani, hogy a NOD a legszigorúbban védje a számítógépet. Pl. én bekapcsoltam, hogy a nem kívánatos szoftvereket is detektálja, mikor Nero 9-et feltelepítettem, egybõl észlelt a NOD valami Toolbar szerûséget ami nem veszélyes csak felesleges és megkérdezte, hogy mit csináljon vele. Én meg eltakarítattam vele a gépemrõl.

Ez a FREE verzió. Nem kell telepiteni!!!!!
Nekem is meg van ez a a-squared Anti-Malware(nagyon jó) de ezt telepíteni kellett,igaz ez a 30 napos.(de szerintem azt is kell telepíteni amit te küldtél linket).
ez igaz
A második oldaltól kezdõdik a beállítása.(képekkel ilusztrálva),végig kell szépen zongorázni és úgy elmenteni.(és utána biztos ki fogja törölni).
Na meg azért szerintem be is kellene állítani rendesen azt a Nod-ot,nekem még sose volt olyan hogy ne törülje ki.

Itt a link:Nod beállitása
http://data.hu/get/1170242/a2FreeSetup.exe
Szedd le,majd frissítsed. Telepíteni nem kell,ugy hogy összeakadni nem fog a Nod-al. Csak futtatod és kész.Magyar menüs. Lehet mást is fog találni.Légyszives ird meg hogy jó volt e!!!
Mindjárt adom a linket amit le kell töltened
Sziasztok!
Szomszédom 15 éves gyermeke beszedett valami kártevõt a gépére. A (fizetõs) NOD szerint ez: HackTool.Patcher.A > alkalmazás módosulat<
Kézi keresésnél megtalálja és berakja a karanténba. Töröltük, de megint ugyan ez. Már csökkentett módban indított Windows és rendszer visszaállítás kikapcsolása is megvolt, de mindig, minden egyes manuálisan indított keresésnél (akár csökkentett módban akár nem) megtalálja a nod és beteszi a karanténba. Töröljük és kezdõdik elõlrõl minden. Én feladtam a noddal a harcot. Van ötletetek? Valami gyors megoldás klelene mert nem sok idõm van szuttyogni a szomszéd gépén. Nem akarom leszedni a nodot meg visszarakni meg feltenni egy másik antivírust meg leszedni. Szóval valami egyszerûbb és gyorsabb megoldás és fõleg hatékony megoldás kellene.
Köszi elõre is.

Narxis
Mint ahogy a 3836-nak is. :)

02.06-án ezek jöttek: 3832-3836

Tehát ez mind tegnapi frissítés. Akkor meg nem mai. :)

Threat Center szerint!

Pano
de-de :) Az általad említett leíróknak a kiadási dátuma 02.06 :)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Nem-nem, a mai frissítésbe még beletartozik a 3835 és 3834-es is ami nem csak ennyit tartalmazott.

Verzió: 3836(2009.02.06.)

Win32/Agent

A mai frissités. <#mf1><#wow1>
Már a letöltése se megy. :D Rögtön szól az ESS

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Narxis
Ki lehet de nem tanácsos.

Belépsz a bõvített Setup-ba, Valós idejû védelem, felülrõl a második és jobb oldalt az ablak lsó részén kiveszed a pipát, majd látni fogod.

Nehéz elmagyaráznom mert most a 4.0 beta van elõttem és az is angol.

sziasztok tud vki abban segíteni, hogyan lehet a bootoláskori vírus keresést kikapcsolni, h ne kelljen a progira várni majd 1 percet? (gép boottol 32.7 mp alatt)

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Narxis
Igen így is jó, vagy ha interaktív módba állítod a tûzfalat akkor rákérdez a játék indításakor és véglegesen is tilthatod.

Sziasztok! Azt kell mondanom hogy van egy játék amit elvileg úgy lehet mûködésre bírni ha letiltom a tûzfalba, mert másképp mindig online akar belépni (ez a COH:OF) Na most még nem raktam fel mert nbincs VGA-m. De elvileg így kell letiltani majd a játékot ahogy a képen látható? Tom h nem a mozzillával ha nem a játékkal kell majd csinálnom KÉP. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Pano
küld el elemzésre, aztán ha tévesz riasztás kijavítják így nem fog jelezni többet senki másnak sem, aki nod32-vel a gépén találkozik vele.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Akkor no problem. :)

grebber
Az már mondták a magyarítások fórumán!

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Szerintem téves riasztás.

grebber
Felraktam ezt írta rá:

Narxis
Azért, hogy érdekeljen ez a roppant fontos információ.

xNoodlex
De hogy a felhasználó nevedet most miért satíroztad ki azt te se tudod megmondani.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Narxis
De olyan szempontból igen, hogy nem a minõségre ad választ, tehát ha mûködik a teszt attól még lehet gyenge a vírusirtód, ez csak egy egyszerû módja, hogy ellenõrizd, hogy mûködik-e a védelem.

köszi de akkor mégsem hülyeség :D

Narxis
Töltsd fel ide: http://www.virustotal.com/hu/

grebber
Már nem tudom.De most pl egy game magyarítására írja hogy win 32 Agent trójai ami kb 1 éve fent van a gépen de csak most érezte úgy hogy jelezzen.

Narxis
ESET Smart Security 4.0 beta:

Narxis
Itt van, angolul: Klikk!

Narxis
Szerintem ez valami kamu, hülyeség. :D

:D Volt olyan írás hogy hozz lére az asztalon egy txt fájlt. Másold bele ezt (volt egy hosszú karaktersor). Mentsd el! Sikerült? Csomagold be! Sikerült?...tovább nem tudom. És az a vége ha sikerül valamelyik lépés akkor nem megfelelõ a vírusvédelem, csak már nem tom hol olvastam :S

Narxis
Milyen teszt? :S

Narxis
Milyen fájl? Milyen vírusnak jelzi? Lehet téves riasztás.

Valaki megtudja mondani mit kell csinálni a TXT fájlal a vírusírtó tesztelése miatt? Egyszer valaki írta de nem találom meg, lehet nem is itt volt :S

grebber
Az mitõl van hogy ez a köcsög nod nem jelzi a vírusokat???

Volt egy csomó programom a gépem kiírtam õket DVD-re.Mondom akkor törlöm õket a géprõl törlés közben meg elkezdett rinyálni ez a szar fos hogy amit a tempbe rakott az vírusos.

Köszi a segítséget :)

Narxis

Narxis
Bár én ilyen hibával még nem találkoztam, ezt a "megoldást" alkalmazva már vírus kerülhet a gépre. Az is igaz, hogy ha zárt oldalról töltünk torrentet akkor nincs gond, minden egyéb esetben igen.

olvass:
http://www.bpcity.hu/index.php/torrent-eset-smart-security-belassulas/
Bocs! Közben rájöttem arra hogy ha a tûzfalat letiltom a Nod-ba akkor sokkal gyorsabban bejönnek z oldalak, sõt meg is szûnik teljesen a lassúság :S. Kicsit közelebb vagyok a megoldáshoz, tûzfal beállítás baj lesz itt!