Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C64ESE
Regisztráció:Link.
Lejárat:2009.03.31.

moonster
Ha megvan a kódod a magazinból, utána nem tehetnek semmit szerintem, mert lehet, h te elolvastad az újságot, aztán elégetted, vagy elajándékoztad.
Nem kötelezhetnek, h mutasd be a magazint vagy a számlát vagy bármit róla.

Viszont, ha a neten keresel azonosito-jelszo parost, akkor valszeg azt mas is megtalalja, igy a kozpontban eszreveszik, h tobb, kulonbozo IP-rol is hasznaljak ugyanazt a username-jelszo parost. Ha ez az IP szam tullepi a username-hez rendelt licencek szamat, akkor valszeg blacklistre kerul.
Igen, és?
A Sicontact csak az egyik (MO.-i) forgalmazó a sok közül Európában. A felhasználókat az IP címük alapján azonosítják és ezt Pozsonyban kezelik a központi szerverükön.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

ja ne de ezt már ne ide, mert megharagudnak ránk és jogosan 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

hehe az automatikus vizsgálat pontosan elindult 5 órakor 😄

5-re állítottam be majd meglátjuk 😄

Veled mindig történik vmi!😊 Az automatikus vizsgálatot csinálja?
SZiasztok! A Malwarebytes' Anti-Malware-ben be van állítva, hogy autómatikusan ellenõrzi a frissítéseket! Na nekem nem frissíti. Délután 4-re van beállítva de az elöbb frissítettem kézileg 1750-rõl 53-ra. Erre valami megoldás?

Narxis
<#unalmas>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wink>
Evidenciákat felesleges írogatnotok, a lényeg, a Sicontact legális felhasználóként regisztrál, és ha gond van, úgy is kezel! Amúgy a a tavaly nyári tisztogatás óta használok magazinos kódot, még nem volt olyan hónap, hogy valaki ne tette volna be. Egy emailt nagy fáradtság elolvasni?! Nálam még nem volt gond a frissítéssel, de igazad van, mki azt csinál, amit akar.
Nem baj. ( hleb i sol

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Ugyanezt írtam, de nem baj. 😊

Fiúkák!
Pontosítsuk a fogalmakat.
Legálisnak minõsül - a felhasználó részérõl - egy szoftver használata akkor, ha megvetted az 1-2-3 éves liszenszét vagy megvetted havonta valamelyik magazint és abból írod be a kulcsot. Minden további próbálkozás (jogi értelemben) csalás és illetéktelen szoftver használatnak minõsül. Aki mégis így használja az vállalja az esetleges következményeket. A hangsúly a félkövéren kiemelt szavakon van!

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Van olyan amelyiket karácsony elõtt szereztem ESS-hez és még mindig jó, azt írj, hogy 2009.05.01-ig érvényes. Gondolom addigra csak blacklisted lesz, de én már nem szenvedek a kódokkal mert nem tudják minden hónapban feltenni, legalábbis tavaly így volt, meg aktiválni kell, e-mailezni kell stb. Csinálja mindenki úgy ahogy akarja de nekem a magazinosdi után ez vált be jobban. Ez olyan formában legális, hogy ugyanolyan kulcsok mintha megvetted volna, csak felrakta valaki netre. Viszont teljesen legális csak akkor lesz ha megveszed a magazint mert annak az árában van benne ez az 1 hónapos kulcs. Ha viszont uganúgy netrõl szeded akkor csak annyiban különbözik, hogy garantált az 1 hónap frissítés, bár volt már ebbõl is gikszer mert emlékszem egyszer 2 hét után azt írta NOD, hogy lejárt a kulcs.

Mintha azt írtad volna, tovább tartanak a magazinosoknál!😊 Nem egyszerûbb havonta egyszer egy percet rááldozni, pontosan lehet tudni, hogy mikor. Legális, ami a támogatásnál nem mellékes!
Narxis
Is-is, de naponta updatelik. Nekem általában 1-2-3 hétig tartanak.

moonster
Valakinek szerencseje van vele, masoknak kevesbe
me and a monkey
Én úgy tudom ezek gyakran pár nap múlva már feketelistásak lesznek.
Rosszul tudom?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

<#eplus2><#taps><#eplus2>

Narxis
Szavazzunk kedvenc termékünkre, ESET-re:

Klikk!

Narxis
Ez egyszerûbb és tovább tart: http://www.for-ever.cn/nod32/

Látom mostmá müxik neked is.Amugy nem csináltam semmit,az elsõ kodot amit adott(amit dobott a gép 😊 azt bé is vette. 😊
Persze, a lényeg mindig az, de lesz még, hogy vmit szõröstõl-bõröstõl kell leszedni, hogy menjen a dolog, erre van pl. a Revo. Idõt és energiát takaríthatsz meg vele.
chipes van.: 6019-es hozzászólás.
nincs egy e havi PCWorld kódotok ? köszi
vezérlõpult-ból nyomtam le... és ott csak 1 lehetõség volt. Egybõl szedte nem kérdezett semmit. NA de lényeg h megy még 1x köszi. És jó párosítás a Nod mellé!!!

Szívesen!😊Az uninstallnál mondjuk Revora vagy vmi hasonlóra gondoltam, akkor egybõl ment volna...😊
Zsír!!!! Registribõl kitöröltem minden Malwarebytes' Anti-Malware-hez tartozó cuccot és lám elfogadta. Ajánlom akinek nem jó! Köszi a kódot Perelli

Ezt nem értem, nálam semmi gond nincs.
hogy csináltad hogy elfogadja? Én újratelepítettem úgy sem jó :S

THX.-nállam is elfogadta.(volt nekem 3 régebbi kód mellékelve de azt nem akarta bevenni a mocsok). 😊
Nekem se fogadja el,tehát az Állandó Védelem NEM megoldható. Bocs az OFF ért
mármint 1.34-re és nem fogadja el a kódot.

nálam is frissített, de nekem a kód nem jó. generálok, de azt írja ki hogy érvénytelen :S

Narxis

Milyen, mûködik? Nálam jó.
Sziasztok. Bocs az Off ért. tud valaki müködõ kulcsot a Malwarebytes Anti-Malware 1.34 / új / progihoz?
Én rövidre zárom <#email>,egy USB kábel mindkét végét bedugom a gépbe, egyiket a laptop baloldalára másikat a jobboldalába és abba futkároznak körbe körbe a mocskok,még szabad szemmel is látszanak.
<#hehe> <#wow3> <#hehe>
Narxis
Némítsd el a mocskokat.<#eplus2><#hehe>

Nekem is tehetnek akár több szívességet is. Csak egyedül egy bajom van velük, hogy van amelyik olyan "hangos", hogy nem udok tõle aludni éjjelente. <#eplus2><#vigyor0>

Narxis
Jaja, nálam se gond az erõforrás. A kártevõk meg tehetnek egy szívességet...<#eplus2>

Így állítottam be az ESS-it is amióta létezik. Azt kell hogy mondjam hogy még nem igazán volt olyan amit ne irtott volna ki.(vagy ne fogott volna meg).Már csak biztonság kedvéért raktam fel a a-squared Anti-Malware +
Malwarebytes' Anti-Malware + és most meg a SUPERAntiSpyware Professional.
A rendszerfogyasztás hogy nõ,hát hadd nõjön,hisz azért van <#nevetes1>.De amióta mindez így van rajta a gépen azóta a férgek csinálnak egy kanyart a gép körül és elhúznak a francba. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>.
Narxis
Végignéztem teljesen ezt a tutorialt, tökéletes, aki így beállítja a NOD-ot vagy ESS-t az a lehetõ legszigorúbbra állítja, viszont így nõhet a rendszerfogyasztása a NOD-nak vagy ESS-nak. Erre figyelmeztet is az Advanced heurisztika bekapcsolásakor.

Narxis
Na ezaz, ezekre a beállításokra gondoltam. Nem is tudtam, hogy van ilyen jól összerakott tutorial. Bár én csak a ThreatSense setup-nál állítottam be mindent szigorúra.

Most nem tudom miért mondod de én 2003-ba kezdtem el használni a Nod-ot és azóta aszt használtam,(a beállításokkal),amióta ESS-i van azóta aszt használom
Eset
Szerintem te valamit letiltottál. Ja és most Interaktiv üzemmódba van.
Szóljon valaki ha teljesen más beállításokkal használja.
grebber
Ez jó beállítás csak ajánlani tudom mindenkinek!
Egyszer a leírtak szerint végigcsináltam mindent ahogy le van írva és az eredmény tényleg magáért beszélt tuti így nem lesz egy vírus sem mivel internetre sem lehetett fellépni a beállítások miatt!<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Okés. <#circling>

Narxis
Nem, csak ha már szóba került...