Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ezeket megírta okos volt, hogy ezt kitalálta. Ott van a gépeden az adatlopó kis falovacska, miközben annak vagy tudatában, hogy véd egy antivirus 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ESS 3.x-hez mûködõ "okosság(fix)" vkinek .. Ebben szeretném vkinek a segítségét kérni PM-ben!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
azt mondta,hogy ilyen 1 hónaposat õs is tud szerezni.
Bármilyen nodot teszek fel nem tudom frissíteni mert a felhasználónév és a jelszó nem jó azt írja, pedig telepítésnél elfogadta!
Segítsetek már , hogy honnan tudnék normális nodot leszedni!
Elõre is köszi!
ma fleraktam a gépre a Nod 32 4.0 verziot és hozzá a lgujabb Gamestar kodot
DE nm irja sehol ki a no medig jo sõta liszensz verificationnál is hibát ir de viszont firrsül
Ez normális? Vagy van egyáltalán hozzá jo kod?
Még új vagyok,de ezt annak is érdemes letölteni és frissíteni a vírusírtót,akinek rendesen frissíti magát a program nap mint nap?
2009. 03. 20.
Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/211337533/ess_ena_v30_20090320.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/211338888/nod32_v27_20090320.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Blacklist-re került a felhasznonév-jelszó páros, azaz túl sokan használták, különbözõ gépekrõl
Használd a magazinos kódokat. Havonta 1x kell csak pár percet rászánni és saját, személyreszabott kódot generál neked.
Nod32 Business Edition verziót használok.Mind a mai napig jól mûködött amikor egyszer csak feldobta hogy nemjó a jelszó és a felhasználó név!Pedig amikor felraktam úgyvolt hogy 11. hóig jó a licensze.
Mi történhetett?
Hogyan lehetne beállítani, hogy gyorsabban töltsön be?
De inkább legyen több / többféle (mint egy se betéve).
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én is feltettem az új ESS-t és beírtam az általad megadott kódot, nekem is frissít vele de aztán bepirosodik. A licence elméletileg 2007 decemberében lejárt...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ugyanis nalam az Update ablaknal, ahol a regi verzio kiirta, semmilyen datumot nem jelez ki.