15641
  • Narxis
    Nem feltétlen, nálam pl. hálókártya drivert kellett frissíteni és kész. Nem az én gépem volt hanem szüleimé, de 1000000%, hogy nem vírusos volt. Persze andrejfejé lehet az volt.
  • tigerbácsi
    az egy féreg, s a smart nem ismery fel. nekem is volt ilyen, meg a. exe s c.exe stb. ha addig nem adnak nevet otthonról majd tudok adni féregírtónevet :-)
  • Narxis
    Ilyen nekem is volt egyszer, nem tudom mi okozhatta.
  • andrejfej
    Hűű... ki kellett kapcsolnom a gépet, mert már majdnem elszállt, úgy tekerte a ventit. Szóval: felugrott egy értesítő ablak, hogy az Eset új programmodulokat töltött le, a frissítés sikerült. Ezután elkezdte hajtani a procikat, mint az áááááállat, a feladatkezelő szerint az ekrn.exe folyamat. Még lelőni sem lehetett, mert rendszergizdai fiókból sem engedett hozzáférni.. Most újraindítás után nyugiban pötyög 00-01%-on. Normális ez?
  • andrejfej
    Srácok, miajóóó_sten baja van az eset smart security 4-nek, az ekrn.exe folyamat 98%-ra hajtja a kétmagos AMD-procit, még a feladatkezelővel se lehet lelőni... segítséég..
  • Wreck86
    Köszi!
  • moonster
    , fejléc frissítve
  • Alex2
    Februári PC Word Kód

B8WFAS
    Regisztráció

Érvényes:2010.03.15
  • moonster
    ha ikon nyomul a systrayben, akkor talán ott
    Általában a műveleti memóriát csekkolja, esetleg pár kritikus helyet.
  • Wreck86
    Azt még megkérdezném,hogy azt hol lehet megnézni éppen mit ellenőriz az eset smart security 4?
  • Wreck86
  • HJ
    A nem frissít? menühöz egy tipp:
    Hozzáértő mód - Beállítások - Minden további beállítás - Frissítés - További frissítési beálítások - HTTP proxy - Proxyszerver használatának mellőzése
    Ez a beállítás is szokott segíteni ha nem akar frissíteni!
  • Zsolt01
    Vizsgálódik. Ez normál.
  • perelli
    Ez nem neked szólt, mellé kattintott, csak arra utalt, hogy aki a Sicontacthoz fordul, és bár nem szokásuk, megkérdeznék, honnan van a licenc, ne a fórumot mondja, hanem hogy vette a magazint.
  • morcosqtya
    ??
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az eset smart security 4.0.474nél amikor haveromnál a gép bekapcsolódik,az ikonja lent egy darabig forog,vmi olyasmit ír ki ,hogy az ellenőrzés indítása folyamatban.Ez mi lehet?
  • Freddycom
    Szép az új interfész. És köszöntem a kódot, már nagyon sírt a NOD h kéne neki a friss kaja.
  • Shep
    Nem értem én ezt a nodot megint nem akar frissíteni, nyomkodtam jópárszor, de semmi :(
  • xNoodlex
    Csak felejtsd el megemlíteni, hogy fórumon talált magazinos kóddal használod. ^^
  • Lac99
    Sziasztok! 3 hete telepítettem Windows 7 64 bites verziót a gépemre, mellé Eset Smart Security 4.0.474-et, szint 64 bitest. Akkor biztosan működött, mert megnyitottam az ablakot, beállítottam a heti egy automatikus ellenőrzést és az újságos kódot is beírtam. Most viszont nem nyílik meg az ablak. Csak az ikon kikerül a tálcára és a központ nem jön be. Értesítési területen ablak megnyitásával sem, valamint Start menüből sem. Mi lehet a baj? Leszedtem, újra is telepítettem, de ilyen maradt. Mit lehet vele kezdeni? Így új kódot sem tudok beírni, ha nem nyitja meg... :-/ Próbaképpen újra leszedtem és felraktam csak a NOD32-t, akkor megnyílik az ablak. Jahh és minden rendszerindításkor követeli az MSVCR71.dll fájlt (Microsoft Visual C++ Runtime environment - ez micsoda?), amit hiába másolok be a system32 mappába, két indítás múlva megint kéri.
  • morcosqtya
    Igazad van. Köszönöm!
  • perelli
    Ezt nem tartom annyira jó ötletnek, nincs az vírusvédelem, amiért megéri, hogy kikapcsold, ha nem kapsz itt megoldást, hívd fel a Sicontactot, biztos szívesen segítenek.
  • Heuro #8269
    Nálam is volt ilyen, éppen ma.
    Az SP3 eltávolítása oldotta csak meg a problémát.
    Egyébként annyira nem frissített, hogy az ESET honlapjaira sem tudtam felmenni a böngészőből.
    Fene se érti ...
    Na mind1, a win automatikus frissítései ezennel letiltva
  • perelli
    Nyugalom az első frissítés után kiírja. ;) De ez eddig is így volt.
  • morcosqtya
    frankó.
    négynulla nem hajlandó közölni velem meddig él a licenszem... :(
    oszteztígyhogy?
  • Wreck86
    Az op.rendszeres megvan,a másikat meg benéztem egy beállításnál:)
  • Wreck86
    Ok,fent van!:)
    De lenne pár kérdés még azért:)
    Azt írja ki,hogy az operációs rendszer nem naprakész és sárgán van az ikon is.Tudom,hogy nem frissítettük még le,de ezt hogy lehet kikapcsolni?
    A másik kérdés az lenne,hogy ha blokkolni szeretne bizonyos tartalmakat,azt hol lehet beállítani?
    Mert nod32ben tudtam ,hogy ha beírom *kuka* akkor az össze kuka szavas weblapot tiltja,be se hozza.
    köszi!
  • perelli
    Az ESS az teljeskörű védelem, a 4-est tedd fel.
  • piamania
    Nem kellett.Most már magától megoldódott a probléma.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Nos rábeszéltem és azt mondta oké,csak annyi a kérdés,hogy Eset Smart Security-ban benne van alapból az antivirus is?
    Illetve melyiket érdemes feltenni? 3 v 4-est?
  • computerguru
    Nézd,különösebben nem kell beállitani rajta semmit,feltelepited és végzi szépen a dolgát,én az Eset 3.0.650.0-ás verziót használom,a harminc naposat,csak nálam sosem jár le,tehát mindig harminc nap,én megvagyok vele elégedve,de kinek hogy?
    Csak magánvélemény!!!
  • perelli
    A simán jó nálam azt jelenti, hogy jó... :P :D Nekem is úgy van.
  • Wreck86
    Csak én vagyok annyira lelkiismeretes,hogy szeretné kegy jó védelmet adni neki :D
  • perelli
    Szerintem ha nem ért hozzá, alapbeállításon simán jó neki.
  • Wreck86
    Nem használtam még sajnos.:(
    Bonyolult a beállítása egy jó tűzfalként?
  • computerguru
    Miért nem rakjátok fel az Eset Smart Security 3,vagy 4-et,saját tűzfala van,nem kell külön telepiteni!
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Egyik haverom kért tőlem tűzfalat és vírusírtót.
    Adtam neki Nod32 Antivirust és ZoneAlarm tűzfalat.
    A nod32 az jó,de a ZoneAlarm-ot nem szereti.
    Az lenne a kérdésem,hogy milyen tűzfalat tudnátok ajánlani nod32 antivirus mellé.
    A srácnak windows xp-je van és nem nagyon ért a dolgokhoz ilyen tűzfalak tekintetében.
    köszi!
  • perelli
    Telepítsd újra!
  • piamania
    GYerekek nagy baj van.Azt írja az ESS, hogy a vírus védelem le van tiltva.Pedig nem csináltam semmit.Mi lehet a gond?
    A vírus kereső inicializálása nem sikerült.Az Eset Smart Security moduljainak többsége nem fog megfelelően működni.

Ezt írja ki.Mi lehet a gond?Tegnap írtam be a februári kódot.
  • piamania
    Nincs mit.