15641
-
#8291 Nem feltétlen, nálam pl. hálókártya drivert kellett frissíteni és kész. Nem az én gépem volt hanem szüleimé, de 1000000%, hogy nem vírusos volt. Persze andrejfejé lehet az volt. -
#8290 az egy féreg, s a smart nem ismery fel. nekem is volt ilyen, meg a. exe s c.exe stb. ha addig nem adnak nevet otthonról majd tudok adni féregírtónevet :-) -
#8289 Ilyen nekem is volt egyszer, nem tudom mi okozhatta. -
andrejfej #8288 Hűű... ki kellett kapcsolnom a gépet, mert már majdnem elszállt, úgy tekerte a ventit. Szóval: felugrott egy értesítő ablak, hogy az Eset új programmodulokat töltött le, a frissítés sikerült. Ezután elkezdte hajtani a procikat, mint az áááááállat, a feladatkezelő szerint az ekrn.exe folyamat. Még lelőni sem lehetett, mert rendszergizdai fiókból sem engedett hozzáférni.. Most újraindítás után nyugiban pötyög 00-01%-on. Normális ez? -
andrejfej #8287 Srácok, miajóóó_sten baja van az eset smart security 4-nek, az ekrn.exe folyamat 98%-ra hajtja a kétmagos AMD-procit, még a feladatkezelővel se lehet lelőni... segítséég.. -
#8286 Köszi! -
#8285 , fejléc frissítve -
Alex2 #8284 Februári PC Word Kód
B8WFAS
Regisztráció
Érvényes:2010.03.15 -
#8283 ha ikon nyomul a systrayben, akkor talán ott
Általában a műveleti memóriát csekkolja, esetleg pár kritikus helyet. -
#8282 Azt még megkérdezném,hogy azt hol lehet megnézni éppen mit ellenőriz az eset smart security 4? -
#8281 -
HJ #8280 A nem frissít? menühöz egy tipp:
Hozzáértő mód - Beállítások - Minden további beállítás - Frissítés - További frissítési beálítások - HTTP proxy - Proxyszerver használatának mellőzése
Ez a beállítás is szokott segíteni ha nem akar frissíteni! -
Zsolt01 #8279 Vizsgálódik. Ez normál. -
perelli #8278 Ez nem neked szólt, mellé kattintott, csak arra utalt, hogy aki a Sicontacthoz fordul, és bár nem szokásuk, megkérdeznék, honnan van a licenc, ne a fórumot mondja, hanem hogy vette a magazint. -
#8277 ?? -
#8276 Sziasztok!
Az eset smart security 4.0.474nél amikor haveromnál a gép bekapcsolódik,az ikonja lent egy darabig forog,vmi olyasmit ír ki ,hogy az ellenőrzés indítása folyamatban.Ez mi lehet? -
#8275 Szép az új interfész. És köszöntem a kódot, már nagyon sírt a NOD h kéne neki a friss kaja. -
#8274 Nem értem én ezt a nodot megint nem akar frissíteni, nyomkodtam jópárszor, de semmi :( -
#8273 Csak felejtsd el megemlíteni, hogy fórumon talált magazinos kóddal használod. ^^ -
Lac99 #8272 Sziasztok! 3 hete telepítettem Windows 7 64 bites verziót a gépemre, mellé Eset Smart Security 4.0.474-et, szint 64 bitest. Akkor biztosan működött, mert megnyitottam az ablakot, beállítottam a heti egy automatikus ellenőrzést és az újságos kódot is beírtam. Most viszont nem nyílik meg az ablak. Csak az ikon kikerül a tálcára és a központ nem jön be. Értesítési területen ablak megnyitásával sem, valamint Start menüből sem. Mi lehet a baj? Leszedtem, újra is telepítettem, de ilyen maradt. Mit lehet vele kezdeni? Így új kódot sem tudok beírni, ha nem nyitja meg... :-/ Próbaképpen újra leszedtem és felraktam csak a NOD32-t, akkor megnyílik az ablak. Jahh és minden rendszerindításkor követeli az MSVCR71.dll fájlt (Microsoft Visual C++ Runtime environment - ez micsoda?), amit hiába másolok be a system32 mappába, két indítás múlva megint kéri. -
#8271 Igazad van. Köszönöm! -
perelli #8270 Ezt nem tartom annyira jó ötletnek, nincs az vírusvédelem, amiért megéri, hogy kikapcsold, ha nem kapsz itt megoldást, hívd fel a Sicontactot, biztos szívesen segítenek. -
#8269 Nálam is volt ilyen, éppen ma.
Az SP3 eltávolítása oldotta csak meg a problémát.
Egyébként annyira nem frissített, hogy az ESET honlapjaira sem tudtam felmenni a böngészőből.
Fene se érti ...
Na mind1, a win automatikus frissítései ezennel letiltva -
perelli #8268 Nyugalom az első frissítés után kiírja. ;) De ez eddig is így volt. -
#8267 frankó.
négynulla nem hajlandó közölni velem meddig él a licenszem... :(
oszteztígyhogy? -
#8266 Az op.rendszeres megvan,a másikat meg benéztem egy beállításnál:) -
#8265 Ok,fent van!:)
De lenne pár kérdés még azért:)
Azt írja ki,hogy az operációs rendszer nem naprakész és sárgán van az ikon is.Tudom,hogy nem frissítettük még le,de ezt hogy lehet kikapcsolni?
A másik kérdés az lenne,hogy ha blokkolni szeretne bizonyos tartalmakat,azt hol lehet beállítani?
Mert nod32ben tudtam ,hogy ha beírom *kuka* akkor az össze kuka szavas weblapot tiltja,be se hozza.
köszi! -
perelli #8264 Az ESS az teljeskörű védelem, a 4-est tedd fel. -
piamania #8263 Nem kellett.Most már magától megoldódott a probléma. -
#8262 Sziasztok!
Nos rábeszéltem és azt mondta oké,csak annyi a kérdés,hogy Eset Smart Security-ban benne van alapból az antivirus is?
Illetve melyiket érdemes feltenni? 3 v 4-est? -
#8261 Nézd,különösebben nem kell beállitani rajta semmit,feltelepited és végzi szépen a dolgát,én az Eset 3.0.650.0-ás verziót használom,a harminc naposat,csak nálam sosem jár le,tehát mindig harminc nap,én megvagyok vele elégedve,de kinek hogy?
Csak magánvélemény!!! -
perelli #8260 A simán jó nálam azt jelenti, hogy jó... :P :D Nekem is úgy van. -
#8259 Csak én vagyok annyira lelkiismeretes,hogy szeretné kegy jó védelmet adni neki :D -
perelli #8258 Szerintem ha nem ért hozzá, alapbeállításon simán jó neki. -
#8257 Nem használtam még sajnos.:(
Bonyolult a beállítása egy jó tűzfalként? -
#8256 Miért nem rakjátok fel az Eset Smart Security 3,vagy 4-et,saját tűzfala van,nem kell külön telepiteni! -
#8255 Sziasztok!
Egyik haverom kért tőlem tűzfalat és vírusírtót.
Adtam neki Nod32 Antivirust és ZoneAlarm tűzfalat.
A nod32 az jó,de a ZoneAlarm-ot nem szereti.
Az lenne a kérdésem,hogy milyen tűzfalat tudnátok ajánlani nod32 antivirus mellé.
A srácnak windows xp-je van és nem nagyon ért a dolgokhoz ilyen tűzfalak tekintetében.
köszi! -
perelli #8254 Telepítsd újra! -
piamania #8253 GYerekek nagy baj van.Azt írja az ESS, hogy a vírus védelem le van tiltva.Pedig nem csináltam semmit.Mi lehet a gond?
A vírus kereső inicializálása nem sikerült.Az Eset Smart Security moduljainak többsége nem fog megfelelően működni.
Ezt írja ki.Mi lehet a gond?Tegnap írtam be a februári kódot. -
piamania #8252 Nincs mit.