Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itamragy
#6518 válaszoljatok.kérlek

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Helyesbítés: Malwarebytes Anti-Malware 1.36
Sziasztok bocs az OFF ért.
Keresem az antimalware anti-Malware 1.36 új verziót + Serialt. Aki tud kérem segitsen. Kösz
Talán használnod kellene azt a két programot,amit linkeltem.És miután meggyõzõdtél róla,hogy garantáltan tiszta a rendszered,berekod a Windows telepítõ lemezét és elindítod a beépített rendszerfájl ellenõrzõ segédprogramot.Használata:Link.

Megtaláltam, nem is egy van a karanténban,hanem két tucat.
Mit lehet ezekkel kezdeni.
Visszaállítani, gondolom semmiképp nem tanácsos, a törléssel meg elmehet a windows. Mit célszerû ilyenkor tenni ?
A további lehetõségek:
A-Squared Free:
Link.
Kaspersky Virus Removal Tool: Link.

Hm,korai volt az örömködésem, mert mégsem tünt el, itt van ismét a felugró kis ablak.
A rejtett fájlokat is megnyitottam, keresõbe is be írtam, de sehol nem találom ezt a kis mocsadék trójait.😞
Köszi Narxis,
a csökkentett full scan megoldotta a problémám. Most nem jön elõ a "trójai"kis ablak😊
Üdv. Zint
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 04. 07.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/218398853/ess_ena_v30_20090407.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/218398854/nod32_v27_20090407.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Narxis
Próbálj meg csökkentett módban egy full scant futtatni. És töröld a Documents and settings/user mappa/user.exe-et, ezt is csökkentett módban. Windows betöltõdése elõtt nyomsz egy F8-at.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok,
Sikerült összeszednem egy trójait, melyet a NOD ESET Smart Securiti megtalált.
Az a gondom, hogy már napok óta felugrik alul egy kis ablak a következõ tájékoztatóval.

Objektum : C:/WINDOWS/System32/drivers/ws_32 sik.sys
Kártevõ: WIN32/TrojanDownloader.Wigon.BS trójai
Információk:Törléssel megtisztítva-karanténba helyezve.

Ezt hogy lehet a karanténból törölni, vagy, hogy ne jelenjen meg ez az üzenet állandóan?
Elõre is köszi a válaszokat.

Üdv. Zint
Breki33
felraknád ezt újra?
itamragy
nekem olyan problámám van hogy kéri a a felhasználo (vagy a computer nevet) nevet meg a jelszot.mi a computer név és a jelszó?
ha tudja valaki megkõszõném.

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Narxis
Mindenféleképpen frissíts, én azonban ajánlanám, hogy elõtte távolítsd el, töröld ki a Program Files-ból a könyvtárát miután rebootoltál és tedd fel a 417-es verziót, a tûzfal része kapott egy szép adag javítást.

Még nem, elõtte még pár dolgot lefuttatok ami van a gépen.

*log fájl

Sziasztok!

ESS 4.0.314-est használok. Jól is mûködik de a legfájl tele van piros DND poisioning attack bejegyzésekkel, és néha egy-két lapot nem szeret behozni.
Beállítások jók, nem akad semmivel, jól is mûködik ezt leszámítva.
Ha lefrissítem az eggyelé újabbra akkor megoldódnak ezek? Valahol olvastam h DNS attackokat fixálták az ujabban.
Érdemes frissíteni?
És ha frissítek akkor elõzõt unistalláljam, vagy csak telepítõ a már meglévõre?

Segítségeteket elõre is köszi!

Lefuttattad azt a progit amit küldtem???
És a registrybõl hogyan törölhetem? :S

Narxis
Igen azért kellene a csökkentett mód, hogy azt töröld, illetve a registrybe is beírta magát.

Vírusirtó nagy adatbázissal,ami naponta többször frissül.Én ezt használom a Nod mellett
Egy kis csellel sikerült törölnöm de sokat nem értem vele mert még mindig írja kifelé sorozatban a fertõzéseket...
pirobi: ez a program mire jó?

Használd ezt: http://data.hu/get/1337134/a2FreeSetup.exe
Magyarul is tud,nem kell " telepiteni " . Frissitsed az adatbázisát majd rajta. Ird meg mi a helyzet!!!
Nem mûködik a csökkentett mód mióta új vinyó van, úgyhogy az kilõve...
Amúgy észrevettem hogy létrehozott a Documents and settings/user mappa/user.exe-et , de nem tudom törölni.

Narxis
Próbálj meg csökkentett módban egy full scant futtatni. Hanyas verzió? 3-as?

Ha ezzel sem szûnik meg akkor másik géprõl Kasperskyt futtatva, ha nincs másik gép akkor tedd fel a Kasperskyt, updateld és full scan.

Hello!
Egy Wigon.BS trójait valahogy bekaptam, és 10 percenként írja kifelé a fertõzést csak mindig más fájlnál... Hogy tudok megszabadulni tõle véglegesen?

Narxis
Nem tom, szerintem van, már beta óta csak 4-est használok... :S

Ez még nincsen a hármasban ugye? :S

Narxis
http://www.wilderssecurity.com/attachment.php?attachmentid=207602&d=1238894814

Narxis
Ez neked be van pipálva?

Narxis
Melyik verziót használod? Pontosan mi a neve ennek a trójainak?

Csabesz6
Hello
Egy ideje állandóan talál valamilyen trójait a nod.Fpleg a c/temp mappában.Karantén meg törlés kiírja a tálcára, de sose hagyja abba.Olyan 2-3 percenként mindig megjelenik.Lefuttattam a vírusirtást, de utána is folyamatosan dolga van.Beszoptam egy vírust?Ilyenkor mi a szitu?Nincs semmi probléma amúgy, csak zavar hogy állandóan talál valamit.
Köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Narxis
Csak akkor kell csökkentett módban ellenõrzést futtatni ha olyan fertõzést észlelt amit In-depth scan esetén se tud eltávolítani.

Narxis
Nekem ilyen problémám nincs de a hivatalos fórumon olvastam errõl, megoldást nem találtak, visszarakták a 3-ast... Nézd már meg a tûzfal log fájljait, nincs benne egy rakás jelentés elhárított támadásokról?

Aquir
hogy ha van vírus megtalálja :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Omega888
Nekem lenne egy érdekes problémám a smart security-vel.

Történt hogy lefrissítettem a legújabb verzióra (4.0.417)és ezek után 4-5 perc internetezés elteltével nem szándékozik behozni a google kezdõlapot.
Bármilyen más weboldalt megjelenít de ezt nem ha meg program tûzfalát kikapcsolom megy minden rendben.
Próbáltam kivételt létrehozni de úgy se megy.

Tapaszalt hasonlót valaki?

Kérdésem lenne.Az normális,hogy ha csökkentett módban futtatom a vírus ellenõrzést,akkor ha újraindítom a gépet és megnézem mikor volt a legutóbbi ellenõrzés,akkor nem az aznapi dátumot írja ki?
Amúgy miért jobb csökkentett módban futtatni?
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 04. 04.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/217388532/ess_ena_v30_20090404.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/217388533/nod32_v27_20090404.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Nekem azt mondták, hogy májusra.
ESS 4 mire várható magyarul? 😊 Nagyon kipróbálnám, de angolul nem teszem fel a nyelvtudás hiánya miatt.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

ESS+Malwarebytes Ez biztos elfut,mert én igy használom
xNoodlex
ESS+Malwarebytes+SpyBot Search&Destroy
Ezek elfutnak egymás mellett összeakadás nélkül?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Nagyon hasznos lenne ha USB kulcson is lenne egy kis csúszka mint a flopy lemezeken volt, amivel írásvédetté lehetne tenni az USB kulcsot. Azt nem értem, hogy ilyen miért nem jut eszükbe a gyártóknak, így ilyen, mint ez is, hogy csatlakoztatod az USB kulcsot és már tele is van vírussal nem lenne.

qetuol
miután csatlakoztatod a gépedre a pendrájvot, my computer> jobb klikk a pendrájvra és kikeresed azt hogy ellenéorizze le.

attól meg ne félj h a vírusok a pendrájvra "maguktól" rámennek, mert nem fognak, csak ha jóváhagyod😊

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Helló!

Már egyszer felraktam, de még a net is elszállt tõle.
😞
Hát a kérdéseidre a választ nemtudom, azt viszont igen, hogy nyugodtan felrakhatnád a 4-es verziót.
Helló!

Két kérdésem lenne... Ez elsõ hogy eset smart security 3.0-ban be lehet-e állítani, hogy a pendrive-omat csatlakoztatáskor végigellenõrízze...

A másik nemigazán ide tartozik, de mivel a kiváltó ok a vírusok ezért merem feltenni... Sajnos muszáj a pendriveomat olyan gépen használnom, ami teli van vírussal. Nincs választásom, és kérédsem az lenne, hogy le lehet-e védeni valahogy a pent. Elég kényelmetlen a dolog, és mivel nem um3-as valószínûleg nem megoldaható.

A segítséget elõre is köszi.

U.I.: Ha nagyon off akkor mailban is jöhet a válasz, de gondolom, nem egyedül engem foglalkoztat.
Hello. Mire jöttek rá? :S Ugye nem arra amirõl már jó ideje van szó??

Narxis
Már ezer éve.

Tenzing
Köszönöm!

Teacher of English in Miskolc - [email protected]