15641
-
Coronita21 #8371 Újrainditás után vagy csökkentett módban törölni tudod. De végülis mind1 mert újra és újra létrefogja hozni a fájlokat. -
klezzz #8370 Persze törlöm mindig, de újratermelődik, van amelyiket törölni se lehet mert használva van -
Coronita21 #8369 Nyugodtan törölheted a mappa tartalmát. -
klezzz #8368 Nektek is tele van szarva több giga HTTxxxx.tmp fileokkal a windows\temp könyvtár? Azt találtam a neten, hogy a nod csinálja. Nekem viszont kellene az a hely... -
#8367 Ma kezdte,de bizonyos időközönként ez a vírus jön be a gépemen:JS/Exploit.CVE-2010-0249 Mi lehet ez?Mindig valami oldal linkjét adja ki a smart security aztán pedig egy ahhoz köthető html filet,mindkettőnél ezt a vírust mutatja ki,hogy tüntessem el végleg?:S -
#8366 Azt hiszem mindegyiket... -
Alex2 #8365 Szeretném kérdezni azt hogy mikor nincs bekapcsolva a gépem,de kiadnak mondjuk 3 frissítést,mikor bekapcsolom akkor mindegyiket letölti vagy csak az utolsót? -
#8364 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(ezen beszartam) -
Coronita21 #8363 Adj neki egy büdös nagy pofont :D -
#8362 :PPPP -
#8361 lehet h igazad van, ezt nem fogom sose megtudni..
de ezen a "személyiségi jogokba ütközik dolgon" csak röhögni tudok...
Cégnevet nem mondok, de ahol dolgozom ott is ugye alkotmányos jogi korlátba ütközik (levéltitok megsértése - személyiségi jog) az hogy a rendszergazda belenézzen a levelezésembe. Ennek ellenére MÉGIS belenéz.
Ok, hogy beperelhetném ezért stb.. de ez nem változtat a tényen hogy BELENÉZ!!! És KONKRÉTAN TUDOM hogy belenéz...
Márpedig ha olvassa akkor bármikor vissza is élhet vele..
A törvény meg a jog az szép dolog de ugye tisztában vagyunk vele hogy azért vannak társadalmi retorziók mivel ezeket megsértik.
Ha valami tilos az még nem zárja ki sajna azt hogy csinálják...
Trösztölni se szabad mégis sok multi csinálja.
Ölni se szabad mégis csinálják....
-
#8360 Na töltsd csak fel, de nagyon gyorsan! -
Coronita21 #8359 Ez csak szóbeszéd. Ezek személyi jogokat sértenek. A vt nem fog visszaélni a feltöltött álományokkal. -
#8358 lehet hogy én vagyok már túlzottan paranoid de mindennel visszaélhetnek ma már..
mindennel. (twitteres/facebookos adatgyüjtés stb)
Volt szó egy olyan katonai használatra fejlesztett igen komoly és hatékony tűzfalról is (nevét elfelejtettem), amit kiadtak lakossági (civil) usereknek használatra, csak azt az apróságot elfelejtették említeni hogy nemzetbiztonsági céllal adatokat küldött/gyüjtött az userek letöltéseiről és nethasználatáról... (terrorizmus, pedofilok miatt stb)
van ez így... -
Coronita21 #8357 attól még feltölthetné.. -
#8356 Ki élne vissza vele?:D -
#8355 de bármit elküldhet nem? nem élhetnek vissza vele, vagy igen??
személyeset azért én se küldenék... -
#8354 Vagy crack vagy játékhoz cheat/trainer. :D -
Coronita21 #8353 valamit nagyon titkolsz :D -
#8352 mert a kisnyúl szőrös és nem borotválkozik -
Coronita21 #8351 de miértnem töltöd fel ? -
krisz940122 #8350 már időközbe megoldódott:) már nem zaklatja a fájlt :D -
Coronita21 #8349 csak tölcsd fel és az eredményt linkeld be ide :) -
krisz940122 #8348 10000000000000% h nem vírusos. -
krisz940122 #8347 kösz de miért töltsem fel? -
Coronita21 #8346 tölcsd fel ide azt a fájlt. -
krisz940122 #8345 csősztök.mit csináljak ha van egy fájl amiről tudom h nem vírusos de a vírusirtó mégis vírusosnak ítéli és letörli.hogy tudnám megcsinálni h hagyja békén ezt a fájlt? 100% h nem vírusos.a beállításokban beraktam a kivételek közé de ugyan úgy letörli.és nem szeretném kikapcsolni a vírusirtót.nod32-m van.előre is köszi -
#8344 THX Gary -
Coronita21 #8343 -
MaxM #8342 Köszönöm! -
Gary #8341 2010/3 CH1P kód:
4bz6pk
Regisztráció
Érvényes: 2010.04.15 -
Zénó13 #8340 Hello!
A 4.2 várhatóan mikor jelenik meg? nem találtam semmi infót...
Köszi -
#8339 köszi, végül is az lett, kóddal megy :)
(nem is tudtam, hogy a magazinokban van hozzá kód, eddig mindig 30 naponta újratelepítettem) -
perelli #8338 Igen, csak használjon hozzá magazinos kódot. -
#8337 szerintem -
#8336 Hali !
Leakartam szedni a legújabb nod32 trial 64 bites verzióját, de nem találom sehol..legalábbis a magyaron nem.. a hivatalos site meg mindig átküld a magyar verzió oldalára -.- -
thx.
(én is ezt reméltem, csak megerősítést vártam egy szakmailag kompetensebbtől.. :)) ) -
#8334 Úgy gondolom, hogy régi vírusmintákat nem dobják ki az adatbázisból, hanem bővítik. Fejlesztik a keresési metodikát is.
Sztem nem kell félned, ettől, inkább attól, h az írt DVD-k minőségtől függően 3-4-5 év után elveszíthetik a visszaolvashatósági tulajdonságaikat.
Ha felmásolod a merevlemezre a DVD tartalmát, akkor a valós idejű fájlrendszervédelem leellenőrzi az állományokat. Ha valamivel gond van, úgyis jelzi.
NO PARA -
#8333 thx!
Még egy teoretikus kérdés:
Az alapszitu:
1. valamikor (pl 1-1,5 éve) írtam ki olyan DVD-t/CD-t az akkori adataimról, amely időpontban a gépen VALÓSZÍNŰSÍTHETŐLEG valamilyen kártevő volt (vírus, rootkit) de ezt nem találta meg akkor se NOD, se KASPERSKY, se AVAST, se MBAM, sem SPYBOT S&D, se Blacklight, COMODO sem.
2. elképzelhető hogy az akkori vírusdefiniciós adatbázisokban AZ a vírus még nem szerepelt mert új volt, VAGY megfertőzte magát a vírusírtót is, ezáltal elrejtette önmagát (??) (ez elég valószerűtlen)
3. Manapság, másfél év múlva előveszem ezeket a lemezeket, és felrakom a gépre a tartalmukat. Ekkor ugye eltelt már 2 év, úgyhogy a legfrisebb NOD adatbázis már NAGY ESÉLLYEL ismeri a régi, akkor még ismeretlen vírust.
Vagyis: minél több idő telik el, az archivált adatoknál annál valószínűbb az hogy felismerné a vírust HA LENNE, vagyis mivel most NEM LÁT semmit, így egyre kisebb az esélye hogy a régi lemezeim fertőzöttek bármivel is... tehát valószínűleg tiszták..
Vagy van olyan kártevő amire másfél év alatt sem tudtak megoldást találni a vírusírtók?
Mennyire bízhatok ebben szerintetek? Féljek, ne féljek?
Sajnos vannak pótolhatatlan adatok is... :(
kb 1-1,5 év telt el..
-
#8332 Amíg lesznek az újságokban, addig remélhetőleg felkerülnek ide is.
Nem kell predesztinálni. Ha befuccsol a dolog, akkor majd eldöntjük, megvitatjuk, hogy melyik a legjobb, legegyszerűbb megoldás.
Egyelőre használjuk őket, és köszönjük meg őket a kommentelőknek.
Minden napnak elég a maga baja!