15641
  • N0RB3RT
    Ha már szóbakerült a revo, nincs valakinek hozzá kulcsa vagy törése, nemtudom mivel müködik de olvastam, hogy a pro változat full 64bit kompatibilis éshát ezért kellene mert egyes programokat nem lát a free változat.
  • perelli
    Én a Revo Uninstallert javaslom, annak a speciális eltávolítás funkciójával az ilyen dolgokat mindig sikerült megoldanom. Kicsi, egyszerű, ingyenes.
  • Puhos
    Próbáld meg ezzel leszedni.
  • Zsolt01
    Majd ha a gép közelébe járok, megpróbálom.
  • morcosqtya
    + regisztrációs kulcs javítása
  • morcosqtya
    próbld először is ccleaner után és előtt a Your Uninstallerrel leszedni az egészet
    majd reboot
    ccleaner (esetleg comodo system cleaner (óvatosan, ésszel!!))
    reinstall
    aztán gyere vissza hogy mi van
  • moonster
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Ismerősnél probléma az ESET Smart Security 4 -el.
    Valós idejű fájlrendszer védelem nem megy! Egyszer csak "nyekk"!
    Beállításoknál hiába pipálom be és ok, visszanézek és pipa eltűnik. Tálcánál Eset ikonnál szürkén írja.
    Azt írja, hogy fájlrendszer sérülés, újra rakás.
    Eltávolítás, CCleaner tisztítás, külön még rákerestem Eset fájlokra (Documents and Settings/felhasználónév/...) és törlés.
    Hiába tettem újra, ugyan az! Próbáltam Nod32 4 -et is, ugyan az!

Vélemények !?
  • perelli
    THX!
  • Gary
    2010/4 CH1P kód:

dynz5v
    Regisztráció
    Érvényes: 2010.05.15
  • Arkon
    Megoldás lehet erre (is) talán a Beállítások/Frissítés > Frissítési gyorsítótár kiürítése.

Én két másik gépen ESS-t használok már régóta, de még sosem volt ilyen probléma(sem) velük. Igaz ezek vásárolt éves kóddal mennek mind ketten, bár ez nem lehet ilyen hiba forrása.
  • morcosqtya
    erre érdekelne mások válasza.. kinek hogy működik az ESS?? Másnak is problémás?
    Tűzfal miatt (is) érdemes felrakni?
  • FGB
    azt tudja valaki mért omlik össze x naponta az ESET?
    W7-alatt használom a ESET SS 4.0.474.0-át Chip magazinos kóddal. ennek ellenére havonta bemondja az unalmast valami inicializációs hibával...
  • moonster
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
    2010. 03. 19.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
    http://data.hu/get/2354284/ess_ena_v30_20100319.zip

Nod32 2.7
    http://data.hu/get/2354283/nod32_v27_20100319.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Alex2
    Elnézést az off-ért!
    Tegnap frissítettem a xp-n a Microsoft.NET Framework-ot a 3.5-re
    A feladatkezelőt nézegettem és megláttam a mscorsvw.exé-t.
    Ezt el lehet távolítani onnan?
    Előre is köszönöm a választ!
  • tototto
    hajnali fél1kor megjött amugy, szal megemlékezett Petőfiékről Eset is :D
  • Wreck86
    Hi!
    Ezt hol tudtad megnézni?
  • Tudományos
    Üdv!

Telepités után egyből ezt kapom. Megállás nélkül blokkolja, már 2x üritettem ki a naplófájlokat mert rengeteg gyülemlett fel kb negyedóra alatt.

• moonster
    Nekem megjött pár napja, a szokásos ütemben. Reg+2 perc.
  • N0RB3RT
    Ez automatikusan müködik:) és volt ma 2 frissités is. Legutobb én is jópár órát vártam mire megjött, biztos megkapjátok nyugi !
  • tototto
    én is jópár órája regeltem de még semmi, remélem holnapra megjön, lehet esetnél is munkaszüneti nap volt :D
  • xNoodlex
    Másnak se jön meg a magazinos regisztrációra az új felh.név/jelszó?
  • Möbiusz
    Ha a Helyi kapcsolatnak adtad meg akkor nem is fogsz mert amikor bebootol a Windows akkor utána rögtön bejelentkezik az ADSL a DHCP szerver felé aki azonnal kioszt egy IP címet. (automatikus IP cím kiosztás). De mert Te (feltételezésem szerint ) rossz helyre adtad meg a fix IP címet ezért a DHCP szerver már nem oszt ki IP címet, hiába kéri az ADSL modem mert azt látja, hogy már van egy.
    Megoldáds. Töröld azt amit beírtál és állítsd IP-cím automatikus kérésre.
    Majd:
    Start/Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/ 1394-kapcsolat(nálam ez van) > Tulajdonságok/TCP/IP protokoll. Itt add meg a megadott adatokat.
  • piamania
    Sziasztok. Ez alapján adtam egy fix TCP/IP protokollt a hálókártyának, de utána nem működik a net.Mi lehet a gond?ADSL-em van.köszi szépen.
  • Alex2
    Szerintetek mi lehet a probléma?
    A www.gphungary.hu oldalról szeretném letölteni az F1 Birkuc 06-09 Final-t.Kicsit több mint 500MB.Nagy nehezen elindul a letöltés és az ekrn.exe 100%-osan el kezdi pörgetni a processzort.
    Ha más oldalról töltők hasonló méretű vagy nagyobb fájlt akkor nyugiban van.
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Coronita21
    Talán jővőhéten
  • xxx007
    Sziasztok!
    Nemtudjátok valaki,hogy mikor lesz elérhetö 4.2es verzio magyar nyelven...?
  • morcosqtya
    Majd valamikor lehet hogy nekiállok..
  • 7alvoo
    Én javasolnám, hogy próbáld ki az ess-t interaktív módban, ha ki fod derülni értelmes figura vagy-e (boccs) ez egy iparba állítható tűzfal. Én sok gépet tartok karban és általában lekreálom az alapszabályokat aztán a módosítást le is tiltom. Nagyon hatékony dolog. A luzer sem tud hülyeséget nyomni. Igazi ipari megoldás. A kevesebb néha több - ez egy fontos szabály, az ess tűzfala pont annyit tud amennyit egy szoftveres tűzfalnak tudnia kell és ami a legfontosabb, hogy gyors mármint egy normális ma koerszerűnek mondható core2 vas alatt.
  • me and a monkey
    A Win7 tűzfalát is jónak mondják akik használják, én nem mélyedtem el benne.
  • morcosqtya
    tudom, csak ez egy olyan jó (szar) szójáték... :))
  • perko
    Hülyeséget akartam írni.
  • morcosqtya
    Mármint engedélyt kér akármilyen hozzáférésnél, ha egy program módosítást akar végrehajtani.
    Ezt szerettem a Comodo-ban is csak be kellett tanítani egy felálló rendszerben, illetve ha új progikat raktam fel vagy a régiekben új funkciót használtam stb... 4 hónap mire nem pofázik bele mindenbe, van persze training mode/paranoid/safe/clean pc mode és telepítési mód, ekkor enged mindent.
    Azért nem raktam most vissza mert megnyugtattak h a win7 tűzfala is jó, illetve sokat kellett újraraknom a rendszert egy mocskos probléma miatt ezért nem szarakodtam vele... egyelőre.
  • me and a monkey
    Hogy jó-e?
    Nem annyira profi mint a csak tűzfalra specializálódott alkalmazások, Outpost, Online Armor, Comodo de megbízható védelmet ad.
    Egy átlagos home usernek pont elég a védelme, a Moszad nem téged fog kipécézni, hogy behatoljon a gépedre, csak arra vigyázz, hogy ne utazz Dubaiba szállodába.
    Ha felteszed az ESS-t akkor állítsd interaktív módba a tűzfalat és akkor jelez is ha valamilyen aktivitás történik.
  • morcosqtya
    "Bocs, lehet hogy HÜLYÉT kérdezek,"
    lol... Te most sértegetni akarsz?? :DD

öö... erre most nem tudok neked olyan választ adni ami ne váltana itt ki flémet... igazából azt meg nem szeretem.

De majd lehet h kipróbálom ESS-t.
    Jó egyébként?
    Nem túlzottan ismerem.
  • perko
    Bocs, lehet hogy hülyét kérdezek, de miért nem a Eset Smart Security 4 tűzfalát használod?
  • morcosqtya
    Ez csak 1db teszt. Nem én írtam.
    Gondolom ha felelősségteljesen és okosan akarsz dönteni akkor előtte megnézel a neten 10-15 tesztet is, tájékozódsz a témában, aztán döntesz.
    Teljesen objektív azonban sohasem lehetsz, mert nyilván lesz amelyik alapból szimpatikusabb, ajánlották a haverok, hallottál róla, az van xy-nak is és milyen jól megfogta a behatolásokat, felhasználóbarátabb a felülete, ingyenes stb stb.

Aztán ha megvan és tetszik, megszokod, megtanulod használni, preferálod majd a többivel szemben.. stb.
    Más technikai sőt nem technikai dolgokkal is így van ez.
    Az ember természete alapvetően ilyen.

#8453: Nem tudom miről van szó. Én Kaspersky-t, Comodo-t és Win7 tűzfalat használtam eddig.
  • 7alvoo
    Azért ez a teszt egy rakás sz@rnál is rosszab. Mondok egy pédát. outpostot énis szeretem maradjunk annyiban, hogy az agnitum legnagyobb baklövése volt a smartscann, ami egy rootkit alapú baromság. Főleg akkor keseríti meg az életed ha külső vinyát használsz mert esetleg egy nem smartscannes gépen letörölsz ezt azt aztán visszaviszed az outpostos gépre aztán kaphatod a frászokat mert míg nem szkennelte le muatja, hogy ott a fájl amit pedig már letöröltél amit meg még nem szkennelt le azt meg eltünteti. Én írtam erről a supportnak és azt írták vissza nyomjak egy scann-t a lemeznek. Ja egy 1TB -os külső vinyának fogok nyomni hetenete 8x scannt és kivám, sőt még az antitallentum cimbinek is elmagyarázom ezt a bullshit -et.

Namost emelkedjünk felül azon, hogy az outpost csak custom gui-s sandibox vagy sem? Én a magam részéről akkor mondtam le róla mikor a teamviwer a tűzfal iteraktív módja melett is kérdés nélkűl kapcsolódott a netre sandibox ide vagy oda úgy lépett át az outposton mintha nem is lenne. Ezt egy ESS interatív módban 2x is megkérdi ki és bemenő forgalomként is, és ha blokkolod akkor egy bit -sem megy sehova. Ez a normális. Aki meg ess-t autómatikus tűfallal futtat az jól meg is érdemli, ahogy a mondás is járja néma gyereknek a .....
  • me and a monkey
    Szerintem a linkelt oldalon - mivel a magyar hivatalos oldal a -a magyar verzió jön le.
    Aztán használhatod 30 napig, régen legalábbis így volt.
    Egy kulcsot találtam neked, próbáld ki hátha jó.
    PM-ben küldöm és egy aktuális oldalt is.