Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 08. 06.

Smart Security és NOD 3-as verzió
http://rapidshare.com/files/264394182/ess_ena_v30_20090806.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/264394183/nod32_v27_20090806.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Mostanaban nincs ESET offline frissites?
computerguru
Nekem már vagy fél éve megy ezzel,és frissül szépen,ha meg megbolondulna,akkor uninstall,majd újra rakni,ennyi az egész,de ilyen még nem volt.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Hát nekem is volt annó ilyesmi aztán egy jó idõ után nem frissült rendesen, úgyhogy ...
Újságos kódokkal biztosabb a dolog. Meg nem nagy idõ, hogy kb. havonta beírogatni kódokat.
computerguru
Miért kinlódsz vele? Tegyél fel egy tört verziót,nekem is az van,30 napos,az az mindig 30 nap,nem jár le,max:2050-ben.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

fekete0012
köszi

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Használd a kódokat amiket írogatnak a fórumtársaid

Klikk
fekete0012
hali nod 32 4.0.422 van fent ez proba változat.Az lenne a kérdésem ha lejár a 30 nap akkor ha le instalálom ujra fel lehet e rakni.letõltöttem ujra a probaváltozatot.

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Fehercsoki
Köszi.

ITT a lap alján megtalálod a különbséget.
Fehercsoki
Mi a különbség a smart security 3.0 és 4.0 közt?

DarkJedi
Helo!
Egy olyan problémám lenne, hogy kb 2 napja azt csinálja a NOD hogy nem indul el ha bekapcsolom a gépet, aztán pár perc mulva megjelenik egy hibaüzi hogy probléma lépett fel a kernel szolgáltatással való kommunikáció során. Ez mi lehet?
Letöröltem, újra akartam telepíteni de a telepítés végén megint ezt írja ki hogy a kernel nem tud elindulni és hogy ellenõrizzem a jogosultságokat... tudtok segíteni hogy mi lehet ez? vírus?

Wreck86
Köszi a kódot.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

qetuol
persze, mert annyi a fals riasztása, hogy csak el találja a "szarva között a tõgyit" XD.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Végülis megoldódott a gond, felraktam ezt a SuperAntiSpyware nevû progit, amit lentebb ajánlott valaki egy sorstársamnak, ez aztán elsõ körben 170(!) kártékony szösszenetet talált a gépen (ami véleményem szerint kicsit sok egy NOD+Spybot+Spyware Doctor kombó használata után) és irtott le, azóta aztán a NOD sem visít a Windows indulásakor... :)
Erre jo az Avast!, mert van boot ideju keresoje, ami azt jelenit, hogy toltodik a Windows, de mire bejonne a felhasznalonev (es jelszo), mar elkezdodik a kereses, ezert a memoriaba kerult virusokat is ki tudja irtani (ha felismeri oket).
A tünetekbõl ítélve valami huncut cuccocska a winlogon.exe-hez csatolta magát. Igy mire a is NOD elindul, már a memóriában vn a kártevõ.
Sokat segítene a megoldáson ha beírtad volna pontosan mi a neve annak amit a nod karanténba rakott. Igaz akkor könnyen találnál is ellenszert - csak a googlet kell használni... xxx removal általában segít.
A rendszer visszaállítást természetesen butaság volt kikapcsolni, mert most pl. ha azt csinálnád, hogy tudod mióta van a fertõzés és egyszerûen visszaállítod elõzõ napra a rendszert.

Szerintetek az mitõl lehet, hogy a NOD folyton dobálja fel nekem a kis piros ablakokat, hogy ezt meg azt talált (pl. a system32 mappában egy fájlt, amit ott sincs, ill. ugyanitt a config/Temporary Internet Files mappában egy fájlt, ami mindig visszakerül még manuális törlás után is), de mikor teljes rendszerellenõrzést csináltatok vele (akár csökkentett módban), akkor meg nem találja meg ezeket a fertõzött fájlokat? Ráadásul idegesítõ, hogy mikor felugrik egy ilyen piros ablak, akkor még törölni sem engedi az adott fertõzött fájlt, csak kiírja, hogy rakott egy másolatot a karanténba... amivel rohadt sokra megyek, mert a következõ Windows újraindításkor újra ugranak fel az ablakok. NOD mellett amúgy még Spybot-ot és Spyware Doctor-t használok, illetve néha manuálisan is ki szoktam törölgetni ezt-azt (pl. az átmeneti mappák tartalmát). A rendszer visszaállítást természetesen ki van lõve (alapból ki is van kapcsolva). Több ötletem sajna nincs...

Elõre is köszi a segítséget!
Ja ja ,szerintem is.
qetuol
nem hiányozhat, sztem a tûzfalad automatikusra van állítva. állítsd interaktívra

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

kabel15
Nekem onnan ez az opció hiányzik :S
4.0.442.0 versiom van.

BattleTag: kabel15#2672

Itt a kép arról amit írtam.

majd ha megjelenik a kis ablak akkor meglátod mirõl beszéltem,és ott majd az Utorrent-nél a kis + nyilacskát lenyitod és a szerkesztésnél meglátod mit akarsz vele csinálni.(engeded ,letiltod stb.

Amúgy itt van a ESS-i beállítása képekkel.(6-oldal)

ESS-i beállítása
kabel15
Kikapcsoltam a NOD32 de így is ez a gondom :S
Lehet hogy elállította magát.
Van egy routerem is lehet hogy az kavar be hogy tegnap rádugtam még 1 gépet a routerre és valami elcseszõdött benne.
Azt írja hogy valami portot kéne nyitnom leellenõriztem az utorrentben és valami hibát ír a jelenlegi portal.
Át lehet valahogy írni?

kabel15
Szia!

Próbáltalak követni de nem jutottam el a végéig.

Idáig jutottam innetõl nem találok semmi beállítást. :S

Rámész baloldalt a Beállításokba,alatta a Személyi Tûzfal(ra menj rá) aztán a jobboldali ablakban a Szabályok és zónák konfigurálása és ott menj rá nyisd le a kis + nyilacskát és majd a szerkesztésnél beállítod.
Igen. ez volt az elsõ dolog.
Azóta újra raktam a gépet. Nem volt más megoldás.

A Nod csak annyira volt képes, hogy a Windoes Care telepítését megakasztotta egy "lehetséges" "ismeretlen vírus" miatt.
Azonban az igazi problémát képtelen volt megtalálni!
Nálam lebõgött, mert még az ingyenes keresõk is hatékonyabbak voltak nála.
kabel15
Sziasztok!

Leszedtem a NOD32 próba verzióját de van egy kis gondom.
Letiltotta az UTORRENTEMET fel lehet valahogy oldani hogy amit az utorrenttel töltök le azt engedje?

Visszajött az oldal <#pias>
Kösz a adatbázis!
És további jó eset frissítést<#pias>

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 07. 24.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/259470705/ess_ena_v30_20090724.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/259470706/nod32_v27_20090724.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Sziasztok.Szerintetek ezek a portszkennelések ártanak nekem?
Vagy mit akarhatnak?
A Nod naplóz nekem ilyeneket .
2009.07.24. 11:39:02 Portszkennelés 216.109.9.77:1742
2009.07.24. 8:53:56 Portszkennelés 204.85.9.35:4232
És az az érdekes hogy az Ip-cím mindig valami amerikai egyetemre vagy iskolára mutat.Pl:
North Carolina Research and Education Network
Alabama Research Education Network
San Diego County Office of Education
Úgy vizsgáltál ezekkel a programokkal, hogy a rendszer visszaállítást kikapcsoltad?

A következõk vannak fent:
Iobit Advanced Windows cleaner
Nod32
SuperAntispyware
..volt még Avasat is.
A Nodon kívül mind megtalálta a problémát. Törlik is a trójait, de semmi.
Érdekes, hogy a beállított Google kezdõoldalról nem tudok tovább lépni.
"Insecure Browsing: Navigation on hold, Insecure Internet activity"
Ekkor felkínálja, hogy egy full ingyenes spyware programot telepít, ami a Perfect Defender névre hallgat.
Úgy tûnik, mintha maga a kezdõ oldal lenne fertõzött.
A Nod32 szerintem azert nem vette eszre, mert a virusdefiniciokat ugy allitjak ossze, hogy keves falcs riasztasa legyen, de sokszor ez nem jo.
Nod 32 anti-vírus nem produkált semmit. Avasat megtalálta, letörölte, de a böngészõk továbbra is összeomlanak.
Mind a Firefox, mind az Exp..
Egyéb ötlet?
<#eljen>
Egyébként (én) értem, hogy mire érted. De ez inkább az antispyware-k munkaterülete.

Ezt tedd fel.

lck
Tegyél fel vírusirtót.
Épp ma szedtem össze egy Win32 Bronto vírust, de a Nod képtelen leszedni!
Pedig még az online víruskeresõjét is próbáltam, de nem találja!
Valakinek van ötlete mit csináljak?<#help>
Köszi !
Köszönöm sikerült
Köszi, ilyen hamar még sosem volt itt, tartsd meg jó szokásod!:)
THX.(ezt így még nem csináltam,beütöd a kódot a regisztráció oldalon meg név meg email aztán küldik oda? ) köszi.
Köszi <#vigyor4>,visszajártam én oda is még ha 2-hétbe egyszer kellett is tudom hogy csak 2-percbe telt (csak gondoltam tud valaki valamit az oldalról) azért thx.
Kód:nm8zkc
Regisztráció:regisztráció
Lejárat ideje:09.15.
Visszajársz ide havonta és beírod a magazinos kódokat.Havonta kell rászánni 10 (sokat mondok) percet az életedbõl.
Sziasztok.Tud valaki valamit arról a kinyai oldalról ahol a kódokat lehetett leszedni? Tejesen másképp jön be de semmi nyoma a kodoknak.Tud valaki valamit errõl?
Nekem is írt ilyet. Megnyomtam még párszor a frissítést és utána jó lett.
"találtam, pl. csacsi.hu. ki akartam próbálni h operában is kiírja e h blokkolt tartalom mint a firefoxban, de nem, ott nem írja ki.. "

ez mire jo ?