15641
  • vg
    Csodálatos. Úgyis azonnal törlik az adatbázisból, mert figyelik a fórumot, most már az oldaladat is.
  • nicki001
    Sziasztok!

Tök jó ez a NOD-os fórum. Gondoltam megosztom veletek, én honnan szerzem a friss felhasználónevet+jelszót, hátha valaki más is hasznát veszi.

Az oldal címe:

www.szánalmasspammervagyok.uw.hu
  • moonster
    THX
  • nbs86
    Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
    2010. 07. 27.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
    http://data.hu/get/2801028/ess_ena_v30_20100727.zip

Nod32 2.7
    http://data.hu/get/2801027/nod32_v27_20100727.zip

Használat:
    http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
    vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
    A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
  • Pano
    Attól függ, hogy te mennyire vagy magyar kezelőfelület függő. Ha feltétel neked a magyar nyelvű kommunikáció, akkor mindenképp várj, amennyiben nem, akkor nyugodtan válthatsz, ha gondolod. Tényleg sokban javult a progi teljesítménye a rendszerhez viszonyítva.
  • R3TR0
    De egyáltalán érdemes ezt az uj angolt feltenni a magyar helyett?

Megéri váltani??
  • R3TR0
    Hali

A nemrég kijött uj verzio mikor fog kb kijönni magyarul?

Egyáltalán kifog?
  • Zsolt01
    Nem volt feltéve régebben valami "okosságos" progi ami napok lejárását gátolta!
    Ha igen akkor még mindig fent lehet vagy valami utóhatása megmaradt.

Ilyesmi okozhat talán ilyen problémát.
  • vg
    Erre a legjobb módszer az offline frissítés. Ott van fent.
  • Japep

Köszi, megpróbálom majd. :D
  • Arkon
    Próbáld meg azt, hogy mielőtt beírod az új adatokat, előtte csinálsz egy Frissítési gyorsítótár ürítést, majd ezután írd be az új adatokat és (csak ezt követően!) a Főablakban indítasz egy kézi a Frissítést. Általában ez szokott segíteni.
    De lehet, hogy ezek után majd csak a következő gép bekapcsoláskor lépnek érvénybe az új adatok.
  • Japep

Hello.
    Mikor lejár a NOD32, akkor mindig igényelek új kódot, hogy frissítsen továbbra is.
    De sosem fogadja el. "Frissítés" > "Felhasználónév és jelszó beállítása...": ide beírom, aztán ok, de nem változik meg a hátralévő próbaidő napjainak száma... hogy kell akkor csinálni?
    Mert ha nekem lejár, akkor mindig le kell törölnöm a gépről, és leszedni újra 30 napért.

Köszi előre is.
  • moonster
    Köszi a kódot, és szívesen:)
  • MaxM
    Köszönöm a kódokat!
  • Gary
    2010/08 CH1p kód:

t6awzp
    Regisztráció
    Érvényes: 2010.09.15.

Ui.: Kösz a múlt havi link javítását, moonster!
  • Narxis
    nem
  • moonster
    Gamestar 2010/08

Kód: 5P5HZX
    Regisztráció
    Lejárat: 2010.08.31

köszi gyonax
  • gergely1991
    Szerintem meg töröld az ilyeneket
  • Alex2
    új kód beírása után mindig ez történik
  • Eurolac
    Szia! Köszi, most sikerült, pedig csak rányomtam a frissítésre de nem töltött le semmit.Gondoltam, ha most sem jó, kipróbálok egy újraindítást, de már nem volt rá szükség.
    Ez akkor tehát vagy egy bug volt, vagy tegnap este az Eset oldalán lehetett valami gond, és nem jött a gépen felé rendes visszajelzés ezekkel a bejelentkezési adatokkal kapcsolatban.
    No, csak mindig ennyi bajom legyen vele!
  • moonster
    Jakuza, Black7seven: A személyeskedést kéretik mellőzni. Úgy is lehet kardoskodni az álláspontod mellett, hogy aláznád a másikat. Maradjunk objektívek.
  • Zsolt01
    Frissítést úgy értem, hogy le is tölt, nem csak frissítés gomb.
  • Zsolt01
    Ha minden igaz, új kód beírás után vagy egy frissítés után, vagy gép újra indítás után írja ki az újat.
  • Eurolac
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Előre jelzem, h nemrég óta használom a Nod32-őt.Tegnap a fent villogó lehetőségben megigényeltem és megkaptam a 09.15-ig használható adatokat. Azonban ha beírom a frissítési ablakba (utána nyomok egy frissítést) az első oldalon; a védelem állapota ablakban nem jelenik meg a licens érvényességi idejének vége, azaz az egész sor!
    Ha visszaírom a régi kódokat (08.15-ig) ill. megpróbáltam más adatokkal is - amit igazán nem akarok használni -, megjelenik az érv. idő vége sor.
    Ez valami bug, vagy én nem tudok még valamit? Előre is köszi!
  • Jakuza001
    Hagyd rajuk, felesleges vitazni idiotakkal, arrol nem is beszelve hogy en nem is tettem fel kerdest, de itt mar latnokok vannak es kerdojelek nelkul is felfedeznek, kerdo mondatokat. :D

Pedig ami itt egyedul megkerdojelezheto az epelmejusege, par rossz indulatu ember allando kotekedesi maniajanak.
  • gyonax
    Már nem azért, de ezt az értelmetlen vitát NEM ő kezdte, így nem is értem, hogy mi a bajod igazából.
  • Arkon
    Hali barátom!

Hogy én is beszóljak. (szavaddal élve)

Valamit nem értek. Ha ilyen okosnak tartod magadat, akkor miért kérdezel itt bármit is? Hiszen (ha ilyen okos vagy) akkor alapból tudod is a kérdésedre a választ. Akkor meg minek teszel fel itt kérdéseket, hogy angol vagy magyar? a jobb vagy talán 4.2.40 vs 4.2.58 a gyorsabb? Hiszen úgy is tudod rá a választ. Mert ugye te okosabb vagy a másiknál.

Vagy csak egyszerűen flémelni akartál volna?
  • Narxis
    De nem a magyar nyelv a különbség hanem a verziószám, ergo lehet gyorsabb.
    Vita lezárva.
  • gergely1991
    "...hanem beforditott dll es hasonlo fajlok tartalmaztak a masik nyelvet es azzal szep bugokat sikerult beletenniuk a fejlesztoknek..."
    Ezt nevezzük elgépelésnek akik vagy az ott dolgozók vagy önkéntesek csinálták csupán véletlenszerűen(ezek szerint nem foglalkozhattak a teszteléssel).
  • Jakuza001
    Marmint, igaza van, mikor leirom hogy az ujabb angol verzio gyorsabb mint a regi magyar ? :D
    Itt azert vannak ketsegeim emiatt. :D

De ha megvizsgaljuk a masik kerdest, amirol o beszel vagy te.
    Bizony en tudok mutatni nem egy olyan szoftvert ami szimpla szovegfajlokbol taplalkozott, hanem beforditott dll es hasonlo fajlok tartalmaztak a masik nyelvet es azzal szep bugokat sikerult beletenniuk a fejlesztoknek, amitol a masik nyelvi verziokhoz patcheket kellett letolteni.
    Rengeteg ilyen is akad.

• vg
    Pedig igaza van. Azzal, hogy egy másik nyelvet használsz - ami egy külön modul a programban, nem a program szerves része - nem lesz sem gyorsabb, sem lassabb. Ez egy olyan urban legend mint a magyar-angol windowsok sebessége.
  • Jakuza001
    *beszologatni
  • Jakuza001
    Te milyen okos vagy, hogy ezek utan is probalod beallitani nagyon okosnak.
    Szerintem meg vasarolj magadnak egy szarukeretes szemuveget, hatha ugy meg okosabbnak tunsz, ha belenezel a tukorbe.
    Persze ettol, meg nem leszel az, meg attol se hogy a nagy egodnak koszonhetoen , megprobalsz beszoloni masoknak, jelezve a felsobbrendusegedet, mikozben jo nagy marhasagokat beszelsz.

Jah es ne ismetelgess probalj kitalalni valami egyedit, mert unalmas ha leirod ugyanazokat a dolgokat, amit en.
    Mondjuk ez nem sok eszre vall.
  • Black7Seven
    Ugy baratom, ha eszt osztottak volna neked, akkor gondolgoznal is, mielott beszolsz,ugyanis a magyar állítottam én ezt?) az nem a 4.2.58 verzio, hanem csak 4.2.40.23.
    Ha Te hallgattal volna, akkor bolcs maradtal volna.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvasd végig és értelmezd azt a hsz.-t ha már annyi észt osztottak ki neked, velem ellentétben. Egyébként egy pontozásos IQ teszten szívesen összemérném veled az észt.
  • Jakuza001
    Ugy baratom, ha eszt osztottak volna neked, akkor gondolgoznal is, mielott beszolsz,ugyanis a magyar az nem a 4.2.58 verzio, hanem csak 4.2.40.23.
    Ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna.
  • Black7Seven
    Hali !

És mitől is lenne gyorsabb? Mert talán gördülékenyebben beszélik az angol nyelvet? Csak magadat áltatod az ilyen önmagyarázkodással, mert semmi alapja nincs egyébként. Attól, hogy ha nem magyar nyelvű egy szoftver, attól még nem fog gyorsabban működni. Ez nem ettől függ. Sok minden mástól igen, de ettől biztos, hogy nem.
  • Jakuza001
    Meg is tettem.
    Gyorsabbnak tunik, de meg igy sem eri el a 4.0 sebesseget szvsz.
  • Narxis
    Nem rossz ötlet.
  • Jakuza001
    En meg azon filozom, hogy a magyar verziorol atterek az angolra, mert lehet ez a belassulas csak a magyar verzional fordul elo, arrol nem is beszelve, hogy a program verziofrissitese allandoan kesik.

Az angol nyelvel pedig nincs problemam, kiismerem magam a programban ugy is.
  • HJ
    Én a 4.2-es jelentős belassulása miatt vissza is álltam a 4.0.474-re.
    Persze tudom, hogy ajánlott lenne a legfrisebb kiadást használni, dehát... majd ha eléri a 4.0 sebességét újra.