Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
virut az.. most olvasok utána neten.. itthon örülni fognak ha átvittem ezt a szart a többi gépre is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Narxis
Mit ír ki? Milyen kártevõ? Virut?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kmarha
hmm.. sot, az osszes olyan progim virusos szerinte, amit mar evek ota hasznalok (kodeket, adobe acrobat, ps, btengine, de meg a hivatalos gyari driver cdrol felpakolt cuccok fele is) Most elszabadult valami ami mindenbe beirta magát vagy mi?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
na, hosszu honapok utan (meg miutan osszeomlott a windowsom) visszatertem a nodhoz. Felrakom a 4est, lefuttatom az uj rendszeren, erre az osszes system32ben levo faljt virusosnak veli. 😊 Lehet le torlom, jobb ha nem is tudom mi van a hatterben 😄

Köszi !
Narxis
haha<#nevetes1>

A virágokat és az édességet,majd az öltözõmbe kérem.<#crazya>

Narxis
<#eljen><#worship>

K5VZBT
Regisztráció:Link.
Lejárat:2009.09.30.

En letoltom a virusdefinicios fajlokat, mert szukseg az egyik gepre, ahol ESET Nod32 termek van es nincs internet azon a gepen.

Mikor lehetseges, akkor mindig tedd fel ezeket a frissitesi csomagokat. Elore is koszonom.
Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 08. 18.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/268683835/ess_ena_v30_20090818.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/268683836/nod32_v27_20090818.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Pont erre gondoltam.Azt hittem hogyha belerakja egy adott mappába akkor onnét ki lehet szedni és következõ telepítéskor frissíteni.Dehát nem ugy van ahogy elgondoltam..

http://tesztgep.blogspot.co.at/

hi nem tudnátok eset kódot adni, valahonnan linket

Ha ez nekem szólt, akkor ezek a fájlok így sehova sem, ebbõl frissíti magát.
Lesz belõlük em002_32.dat meg hasonló.
Ezeket egy munkahelyi szerverrõl tudom leszedni, hogy õk honnan kapják, azt nem tudom, de a hálózat minden gépe innen frissül, ezekbõl a fájlokból (persze a kicsomagolt változatból).
és ezeket a fájlokat hova teszi a nod?

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 08. 11.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/266176525/ess_ena_v30_20090811.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/266176526/nod32_v27_20090811.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Narxis
Nem fognak örülni. :p 😄

Doomista
Majd Avirás pólóba támadom meg õket a szigeten 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Lehet utálni a Nod-ot de én szívesen látnám ha a G DATA-t vagy Avira-t a Sicontact forgalmazná Magyarországon.
Ebben én is teljesen egyetértek Veled. Kiegészítve azzal még, hogy a Kaspersky-t is forgalmazhatná, ugyanis ezen szoftver hazai forgalmazója (enyhén fogalmazva is) közel sem áll a helyzet magaslatán.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
De amúgy ez a marketing magasiskolája, a legtöbb magyar forgalmazó még a PC-s rendezvényekre se viszi ki a "programjait", azt meg várhatják, hogy az emberek többsége utánaolvas meg sg-re írogat vagy PC World-öt, CHIP magazint olvas.

Lehet utálni a Nod-ot de én szívesen látnám ha a G DATA-t vagy Avira-t a Sicontact forgalmazná Magyarországon.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

<#nyes> Hehehe <#eplus2>

Doomista
Kész. Vége. Fatal Error az agyamra. Ez már LOL.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
LOL

Sziasztok!

Ha valaki megy a Szigetre, érdekes lehet a NOD32 forgalmazójának játéka... féléves licencet lehet nyerni:

"Vírusvadászat
Nem minden vírustól kell tartanod a Szigeten. Annak érdekében, hogy közelebbrõl megismerhesd a kártevõket, elõállítottunk egy-egy jobbára ártalmatlan mutánst a Magyarországon legtöbb problémát okozó 10 kártevõbõl, illetve a leghírhedtebb vírusokból. Látogass ki a Szigetre a fesztivál elsõ két napján, szerdán és csütörtökön, és vadászd le õket."

Bõvebb információ: www.eset.hu/virusvadaszat
Tenzing
Köszönöm!

Teacher of English in Miskolc - [email protected]

Csá!

Megy.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Tenzing
Sziasztok!

Win7 alatt megy az Eset Smart Security 4?

Teacher of English in Miskolc - [email protected]

Mivel naponta akár többször is frissíthet!!! Ez a mai:
2009-08-07 20:10 Update 4316 (20090807)

2009-08-07 15:38 Update 4315 (20090807)

2009-08-07 11:51 Update 4314 (20090807)

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

CroftManor
Az mitõl lehet h egy nap kb 3x kiírja h megtörtént a legújabb vírusadatbázis frissítése? <#fejvakaras> Win 7em van

Nothing is True, Everything is Permitted

Hali.Mem tudja valaki hogy amit leötltünk frissítéseket azt hova teszi a nod?

computerguru
Megoldodott a probléma,amúgy is ráfért már egy újratelepités,úgyhogy
Format C:
De attól függetlenûl fogalmam sincs mi lehetett az?Remélem mégegyszer nem futok bele ebbe a hibába!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Csá!

Próbáld meg ezzel.A Nod32 Removal Tool-al!

Valami olyan cucc foghatja, amit a windows kapásból elindít, ha nem fut, gondolom valami komolyabban beépült kütyû.

+d.
Az alap win tûzfalra gondoltam.

Lõd ki a tûzfaladat, és utána próbáld meg Unlockerrel, hátha.

computerguru
Kiváncsiságból lefuttattam a scandiscet volna de amikor a fájlokat ellenörzi,akkor 19 százaléknál újra inditja a gépet és megint elkezdi,aztán megint,nem tudom mi lehet?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Semmi! A hozzáférés letiltva,már mindent próbáltam,talán.

Csökkentett módba indítás?
computerguru
Próbáltam az unlockerrel is de semmi,azt mondja,hogy hozzáférés megtagadva!
Ennek a fájlnak köze van valószinû a windowsban valamihez,de nem tudom,egy kicsit még várok,aztán lehet hogy újrarakom az xp-t

Nem létezik hogy az Unlocker progival nem tudod törölni.(kizárt dolog) egyszer old fel aztán töröld.
computerguru
A Hiba változatlan,úgy csináltam,ahogy mondtad,de ez az egy fájl ottmarad a programfájlok eset mappába.

Na megoldottad?
1. Telepítés elõtt távolítsd el a régi verziókat!

Sajátgép, Vezérlõpult, Programok telepítése és törlése (ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security). Indítsd újból a gépet.

Töröld manuálisan a Program Files\ESET könyvtárat.

Start menü, Futtatás, regedit parancs, és ágak törlése.

2. Telepítsd az ESET Smart Security-t!

A többit gondolom tudod.
computerguru
Ja,és feltettem az EMS 4-es változatot,de azt azért engedte,mert érdekes módon a programfájlokban ugyanabba a mappába rakta,csak mellé egy másik mappába,de ez meg nem frissül,úgy hogy ugyanott vagyok....

computerguru
Szevasztok,ilyennel már találkozott valaki?
Egy gépen törölve lett az Eset Smart Security 3.0.650 ,igen ám de a mappájában ott maradt ez a fájl:epfwndis.sys csak az a nagy baj vele,hogy sehogy sem engedi törölni,már próbáltam mindennel,átnevezni,áthelyezni,nem engedi,aztán RevoUninstaller , vagy Unlocker,semmi nem lehet sehogy sem törölni,és ez miatt a virusirtót nem engedi visszatelepiteni,próbáltam,másik particióra tenni,vagy másik vinyóra,de ezt akkor is valahogy felismeri és nem enged a 21-bõl,ez miatt most újrakéne telepitenem a windows?Nem tudom! Van valakinek valami ötlete?

Koszonom!<#eljen><#pias>
Doomista