Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2009. 07. 21.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/258279462/ess_ena_v30_20090721.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/258279463/nod32_v27_20090721.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Én a 3.0.650.0-ás verziót használom.olvasd el ezt:7078
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
lenne 1 nagy problémám...3 nodot is probáltam már de midegyik meghlat 2 honap után :S
lenne valakinek egy jo nodja+crack ami mükszik is 😊 ess x64 hun, ez a lényeg hogy ilyen legyen a verzio mind1
köszike
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nézd meg nodban a definíciós fájlok dátumát.
Az egyik gepen ESET Nod32 van felteve, de nincs internet. Latom lehet manualisan is frisiteni a virusdefiniciokat.
A Virusolo mar nem volt frisitve marcius vegetol es ha felfrisitem a #7176 megadott *.zip fajl alapjan (persze ki kell csomagolni, stb...), vajon felfrissul rendesen az antivirus?
Azt figyeltem meg, hogy a #7176 megadott *.zip fajl kisebb meretu, mint az ezelotti (#7156).
A régit leszedtem az eltávolítóval.
Nem tudom, hogy fixes volt-e nem volt vele semmi dolgom feltelepítettem, semmi kódot jelszót nem adtam meg és pár újraindítás után frissült magától.
Úgy látszik marad a Sicontact
Telepítettem egy másikat újságos jelszóval, de egyenlõre szintén semmi.
Talán ha várok csak frissül
Majd megírom mire jutottam
Köszönöm a kódot!!
<#email>#email>
Köszönöm mindenkinek, de legfõképp perellinek. Köszi, köszi 😊
Lázár Dávid: Regelj magadnak egy Pc gurus kódot, frissíts a teljes verzióra, és jó lesz.
PCgurus kód igénylése
Kód:8B2JAP - Érvényes: 2009-07-31-ig
Miután kiküldték az email címedre a kódot, írd be nodba, és a fõképernyõn van egy olyan pont hogy frissítés a teljes verzióra. Úgy szerintem megjavul.
Amikor én még a próbaverziót használtam és gond volt a frissítéssel akkor felhívtam a Sicontact Kft-t. Itt minden esetben kaptam segítséget a problémámra. Egyébként most rendelkezem licenccel a 4.0-ás ESS-hez, és nálam is elõfordul, hogy nehezebben frissít az adatbázis. A Sicontactnál a frissítéssel kapcsolatban azt mondták, hogy elõször minden esetben a licenccel rendelkezõk adatbázisát frissítik és csak utánna a próbaverziókat.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Eset termék eltávolítás.
Pl.: CCleaner -rel Rendszerleíró tisztítás-javítás. (Tisztítót se árt használni ...)
Újra tenni újságos kóddal, Én pl. Weboldalról az Otthoni felhasználok részére letöltés, újságos kóddal.
Ez az Én tippem.
Mivel új vagyok visszaolvastam kb 10 oldalt, de nem vagyok okosabb.
3-as nod-om volt "67 év" érvényeséggel. sem felhasználó nevet sem jelszót nem kellett beírni. Pár napja nem frissít. Felraktam 1 4-es magyar verziót 442 az itt található újságos kóddal és még mindig semmi. Már leszedtem az egészet és újra telepítettem, de szintén semmi.
Biztos van megoldás, de mi? Segítségetek kérem, mert 05.28-dikai adatbázisom van csak jelenleg.