Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ejnye srácok.<#ejnye1><#alien>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Avastról NODra ? Ennél rosszabb döntést még nem hoztál életed során, de sok szerencsét kivánok neked, mert szükséged lesz rá.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Rossz döntés volt.
Ne kapcsold ki,hanem inkább sürgõsen telepítsed felfelé a frissítéseket.

Most váltottam avastról nod-ra. De mindig kiírja, hogy frissítsem a windowst. Hogyan lehetne ezt kikapcsolni?

Shortstop
eddig tartott örömöm most megint elkezdte feldobni a hibaüzenetet az ndis file-ra vontkozóan a nod. viszont azt már nem tapasztalom hogy le lenne lassulva a netem. malware nem talál semmit és nod sem ha direkt módon keresek erre a file-ra.

esetleg megpróbálom még az hogy hugom gépérõl átmásolom ezt a file-t

Shortstop
hál' istennek sikerült ezt az eshetõséget lekerülnöm úgy néz ki jó nagyon remélem hogy így is marad. természetesen köszönöm a válaszod!

Shortstop
köszönöm most úgy néz ki hogy mûködik a dolog. lefuttattam a keresést talált sokmindent most eddigi kis netezés során nem írt ki semmi hülyeséget, és nem is hivatkozott erre a file-ra. Nod sem talál hibát a file-ban mikor rákerestem külön erre. Malwarebytes-ban aktiváltam valami páncél félét az villog folyamatosan félpercenként hogy veszély van folyamatosan és írja hozzá az IP-t. Na mindegy egyelõre megy úgy néz ki!
Köszönöm szépen a segítségedet és Narxis neked is

computerguru
Nem sok jót tudok neked mondani,ha jól emlékszem nekem is volt ilyen fájlom,csak nekem úgy volt,hogy valamiéert újrakellett telepitenem a nodot,de nem engedte,mert ez az egy fájl bennemaradt a nod mappájában,és az istennek sem engedte magát törölni,még az Unlocker progival sem,de ha gondolod azzal megpróbálhatod,de lehet hogy nem engedi,kifogja irni,hogy hozzáférés megtagadva!Visszatérve az én problémámra,mivel elég kesze kusza volt már az xp-m,megérett egy újratelepitésre,igy aztán ez a fájl eltünt,természetesen az adatok egy másik vinyóra ki lettek mentve.Most semmi gond!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Vagyis ez azt jelenti,ha esetleg újratelepíteném a rendszert,eme probléma ugyanúgy fennál..Csodás..Rendben,köszi!..
Ha Induc A jelzésû,akkor nincs gond,mert az csak azon rendszereken okoz problémákat,amelyeken telepített Delphi fejlesztõeszköz is megtalálható.Ha nem talál Delphi-t,akkor nem hajt végre semmiféle káros tevékenységet.Javaslom a fertõzött állományt elõszõr ellenõrizd le a VírusTotal oldalán:Link.

Aham..Eddig csak ezzel az egy progival volt problémám ezidáig..de valószínû,hogy lesz még a többivel is..de gondolom,ez is valami új lehet sok közül..Mert még nem találkoztam véle..Nem mintha most annyira hiányzott volna..
Valószínû hogy sehogy.Per pillanat még nem dolgoztak ki az antivírus gyártók tisztitó rutint.Lefuttatsz egy keresést a teljes merevlemezen,a fertõzött állományok kukamûvek.Aztán ha tiszta a géped vissza telepited a programjaidat.

Az fain..És ezt hogyan lehet orvosolni?..
Az jó.Az Induc vírus minden olyan alkalmazást megfertõz a gépeden,amit Delphi programozási nyelven irtak.

Igen,az..
Narxis
Induc?

Csak nálad.

Sziasztok!
Csak nálam jelez vírust Wise Registry Cleaner 4.62,és 4.64-es változatnál az ESET,vagy esetleg már másoknál is fellépett ez a probléma?..
Narxis
Vagy csökkentett módban indítsd a Windows-t és úgy csinálj egy teljes vizsgálatot Nod-al.

[Jakuza]
Ha torlod valoszinuleg elmegy a neted es csak trukkozessel lehet visszahozni. Lasd ITT.

Probalj leszedni Malware irtokat es azzal eltavolitani, mint pl a Malwarebytes' Anti-Malware

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shortstop
elõre is köszönöm ha valaki tud mondani valami gyógyírt erre!

Shortstop
hello. tegnap óta a nod32 ezzel a hibával zklat és mintha kicsit a net is belassult volna. a file-t törölni nemtudom (nem is vagyok biztos benne hogy kellene)

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez
2009. 08. 31.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/273922871/ess_ena_v30_20090831.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/273922872/nod32_v27_20090831.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Bogyi007
Köszi elvitték elõlem az ehavi Chip magazinból az új számot és így nem tudtam megvenni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Aquir
detto😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

me and a monkey
Köszi én is !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Köszi.
Köszönöm!
Köszönöm.
xNoodlex
Köszi!

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

én is köszönöm
köszi.
Köszönöm!😊
Kód:wk67x6
Licensz érvényes:2009.10.15.
regisztráció
Pl. a BitDefender-nek van egy olyan tulajdonsaga, hogy mikor a fertozott fajlot detektalta eloszor megprobalja kitisztitani, ha pedig nem lehet, akkor torli.
Most nem tudom, hogyha egy gep JEEFO, VIRUT, stb. virussdal van fertozve, ami megfertozi a rendszer fajlokat/programokat, ilyen esetben hogyan reagal a BitDefender, sikerul-e neki kitisztitani a fertozott programot vagy nem.
Emlekszem mikor az uncsim gepjen JEEFO volt betelepedve, persze a McAfee nem tudta torolni es azutan mar a Norton-t nem lehetett feltelepiteni.
Biztos vagyok abban, hogy hamar ilyen virusokkal van fertozve egy gep, akkor mar nem lehet antivirust telepiteni, de szerintem a BitDefender elintezne, de csak abban az esetben, ha mar telepitve van.
gergely1991
bizony ám 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

moonster
de lassabban sem...😊
Mikiller
Igen arra godoltam, csak azt hittem, hogy ha kikapcsolom, attól még nem áll fel gyorsabban a rendszer.<#smile>
Köszi!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

A 4-es nod új featurjai között az eggyik az, hogy ha nem tud irtani egy vírust (védet rendszerfájlok között) akkor köv. bootoláskor a win betöltés elõtt megdolgozza. Ez nagyon heppy. De! Történt minap, hogy egy olyan gépre tettem egy 4.0.442 -es eav -ot amirõl tudtam, hogy conflicker -es nyilván tisztítási célból és adott, volt, hogy a ez a gép 5 hdd -t tartalmaz. Az eredmény az lett, hogy a rendszer hdd -rõl nem tudja leszedni 3 hdd-rõl leszedte 1-en rajta hagyta (nem tud vele mit kezdeni) az ötödiknek meg szétcseszte a particiós tábláját. 😞 Elõtte mondta is, hogy ezen a vinyán redszerindításkor kíséri meg az amúgy megtalált conflicker irtását és kicsit bánom már, hogy hagytam neki.

Szóval szeretem én a nod -ot de ezen a featuron még van mit csiholni.
gergely1991
Ha a üdvözlõ képernyõre gondolsz akkor azt ki lehet kapcsolni.
Beállításoknál a Felhasználói felület menüpontban lehet.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kmarha
mielött kiprobálhattam volna az eltávolítot teljesen összeomlott a rendszer, már csökkentett módban sem indult el. Aztán meghalt a kijelzõje. A CD olvasója amúgy sem müködött rendesen.. usbrõl nem tud bootolni, igy most elbucsuztattam a laptopomat. Kocsmázok egyett azt talán holnap folytatom a harcot vele 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mikiller
Hi!
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy egy picit hamarabb elinduljon a rendszerindításkor a NOD32?
Bootolás után vagy fél percet mutatja a Splash screent.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Azért a formázás elõtt tegyél egy próbát egy spéci Virut eltávolítóval...
http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2009-022016-4444-99
Ott le van írva pontosan mit kell csinálni.

Narxis
Kellemetlen. :S Formázd az egész vinyót, partíciókat is töröld akkr tuti annyi a szemétjének! Macerás, az tuti. :S

Kmarha
virut.. hogy pusztulna meg aki kitalálta.. ez tette tönkre az elözõ windowsomat is most már biztos. Ugye megfertöz minden elinditott exe és com fájlt, beirja magát a windows összetevök közé. Aztán nálam létrehoz valami tmp fájlt, mely szép lassan összeakadó fájlhibákat okoz. És most megjelent az a zcwfsvagyakármi sys fájl, ami nevét a kék halálba jelezte korábbi windowsom fagyásának okaként.

Pörgeti a winyot, hihetetlen hálózati forgalom generálodik, .. bele fogok izzadni mire ettõl megszabadulok és kiválogatom a maradék, fontos és még tiszta fájlaimat.. biztos k jót röhög aki ezt a szart megcsinálta.. :S

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gergely1991
Elfelejtettem meg említeni hogy ha van olyan rendszer fájl amit nem tud a vírusirtó kitakarítani(mármint törölni tudja a fájlt vagy eltávolítani a vírust de valami akadályozza)akkor sorold fel😊
ha sok van akkor valoszínûleg reinstall lesz a vége(:-(

gergely1991
Milyen vírus(ok)? jeefo?(elõször ez jutott az eszembe, mely exékre támad)

Narxis
Jaja, az egyik legundorítóbb kártevõ.

Kmarha
rendben teljes gyalu valoszinuleg segit, csak igy minden összegyujtott programom es fajlom mehet ki a kukába?