15641
-
#9014 Igen, és igen :) -
bigbigle #9013 A smart security-ra mindig kerülnek fel frissebb tovább tartó kódok?
És ha lejár akkor lehet hosszabbítani? -
#9012 Öcsém...ennél bonyolultban nem is lehetne :)
Köszönjük.
Összefoglalom azért:
PC W0RLD KÓD:MXT98T
Lejárati idő:2010.09.15
Regisztráció -
HJ #9011 Pár óra használat után úgy tűnik ez a verzió sebességben a 4.0 körül van. Valamit csak faragtak a motorján... De majd pár nap útán kiderül mi is a valós helyzet a sebességgel. -
lally #9010 - most már, tán sikerül is:
-
lally #9009 Bocsi! -de a (képtelen!): "Belső kommunikációs hiba", idővel tán meg isjavul(?)!
----------------
kód (-kép-):
link (-kép-):
Érvényesség dátuma: 2010.09.15. ('10.08.14. éjfél!)
-
perelli #9008 Néha árt, de igen, összességében nem véletlenül dolgoznak a fejlesztők. -
vg #9007 Áhh nem basztatom, most tökéletesen megy minden. -
#9006 Azért csak frissíts, sose árt. -
vg #9005 Hát ezért nincs sok értelme frissíteni. -
Black7Seven #9004 Elérhető már magyarul is a NOD32/ESS 4.2.64 -
#9003 Hm az angol oldalon meg az 58 van kint. -
#9002 ESET Smart Security 4.2.64 has been released. You can download the new build from the download page.
Changelog:
Enhancement: Support for Thunderbird 3.1
Enhancement: Added ribbon support for Outlook 2010
Fix: Computer hangs when going to sleep/hibernate on Windows 7 (usually in combination with Dropbox)
Fix: Sysrescue Wizard cannot detect the Czech version of Windows Automated Installation Kit
Fix: enhanced support of scanning of virtual drives used by Office 2010
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with turned off message read scan
Fix: Opening Office documents from Novell shared folder is not possible
Fix: Thunderbird may crash on IMAP account with scanning of read messages turned off -
#9001 Köszönjük.
Legközelebb kérlek használd a megszokott formulát.
kód
link
érv. dátum.
Akár most is javíthatod egy új hsz-ban és akkor letörlöm a #9000-t.
Nehogy félre értsd, nem a hozzászólásod szövegével van bajom, csak ha ráteszem a linket, akkor akik csak idelátogatnak kódért nem biztos, hogy használni tudják.
Köszönöm megértésed :) -
lally #9000 A Csip jobbján lévő kék PC fejlécén is módosíthatjuk a dátumot: 2010.09.15-re.
Kódja pedig: MXT98T -
#8999 Oké köszi a válaszokat. -
pirobi #8998 Nekem sima Nod van, és a Anti Malware fizetős változatával nem akad össze. Régóta így használom
SZIA -
Black7Seven #8997 Hali!
A free verziónak nincs valós védelme, már csak ezért sem tudna összeakadni egyik antivirus szoftverrel sem. A fizetősnek (ez van nekem) van valós védelme, de mivel teljesen más területet céloznak meg a védelemmel így az sem fog/tudna összeakadni. Nálam asztali gépen már egy éve megy az ESS mellett, de a KIS mellett is elmegy a laptopomon gond nélkül, pedig a Kaspersky igen csak rigolyás program egyébként.
Úgyhogy nyugodtan felteheted és elég, ha hetente futtatsz egy full scant vele. -
#8996 Ez az Anti Malware nem akad össze a nod smartal?Nyugodtan fel lehet ezt is telepíteni? -
#8995 A tömörített állományokat kicsomagolja és úgy ellenőrzi.Utána meg helyreáll...
Más AV is ez csinálja.. -
#8994 Köszi -
#8993 Köszi!
Nem tudtam könyvtárba menni :( -
#8992 Köszi ! -
atidnaB #8991 PC GVRV KÓD:YU38UV
Lejárati idő:2010.10.15
Regisztráció -
#8990 Sziasztok!Csinált már valakinek olyant,h ellenörzés közben folyamtosan fogy a hely a merevlemezről:Most dobtam fel a progit gondóltam csinálok egy ellenörzést erre nézem,h lassan kajálja a merevlemezt...
Miért lehet ez?
Köszönöm!Szép estét :) -
Black7Seven #8989 Hát ami azt illeti bizony eléggé késésben vannak tény és való.
De ez a legutolsó (alig néhány órás) hivatalos válasz a magyar supporttól. Csak remélhetjük, hogy valóban így is lesz. -
pirobi #8988 Na végre. Így is el vannak késve ...... -
Black7Seven #8987 Várhatóan augusztus hónapban, annak is inkább a vége felé, kijön és elérhető lesz magyar nyelven is az újabb NOD32/ESS (4.2.58) honosított hivatalos verziója.
-
balcsi70 #8986 Talált egy csomó cookie-t ami nem volt szimpi -
balcsi70 #8985 Szia. Nos visszajöttem eddig nem voltam.
Ez is meg van(minnyá lefuttatom+még a a-squared et is.
Én is ezt a 3-at szoktam csak már elég régen nem volt semmi bibi(úgyhogy eszembe se jutott majd meglátjuk mit találnak még ezek. -
Black7Seven #8984 Könnyen lehet, hogy ez volt a bűnös.
Még megpróbálhatod ezt is, hátha talál még >> Super AntiSpyware-Free.
Telepítés után már tudsz magyar nyelvet is állítani benne. -
#8983 vótmá :P -
#8982 bash-ról:
. üzenete:
milyen az eseted?
Kata üzenete:
nemtom
de ez a srác nem
. üzenete:
tudod milyen az én esetem?
Kata üzenete:
nem
. üzenete:
Smart Security 4.0.474.0 -
balcsi70 #8981 Nos ilyet találtam Malware ki is töröltem nem tudom ha ez kezdeményezte e a kommunikációt de kitöröltem. -
balcsi70 #8980 Szia.Köszi
Ez meg van nekem már kb 3-éve csak mostanában nem futtattam
Nó máris adok a szájára. -
Black7Seven #8979 Hali!
Én is tiltanám.
Tedd fel ezt (a free-t) és futtass le vele egy teljes keresést. Jó eséllyel lehet, hogy meg fogja találni. Tud magyarul is. -
balcsi70 #8978 Köszi.
Mindig azt nyomtam neki hogy pillanatnyilag tiltom.(amíg nem tudom mi az)
Most a másik gépről lett letöltés kezdeményezve de szerintem ide ennek semmi köze vagy nem?(de ezzel a géppel nem lett kommunikáció kezdeményezve).Azt nem tudom kideríteni hogy milyen program?(ha ártalmas)? -
#8977 én tiltanám
Olyan, mintha a saját belső hálózatodról akarna valami beszélgetni. Ha a hálózatodon lévő másik gépről nem kezdeményeztél bármilyen kommunikációt, akkor lehet, hogy ártalmas program -
balcsi70 #8976 Sziasztok.
Szerintetek ezt kell engedélyezni? netbios
Köszi. -
#8975 Mi itt szeretjük, ha a felhasználói név, jelszó párosunkat senki nem ismeri.
Az általad linkelt, azaz inkább csak beírt oldalon lévő adatokkal nem lehet tudni, h meddig frissít a program. A hasonló oldalak szoktak általában fertőzve lenni különböző vírusokkal.
Jó szándék vezérelt, gondolom, így köszönjük.