Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
esetleg megpróbálom még az hogy hugom gépérõl átmásolom ezt a file-t
Köszönöm szépen a segítségedet és Narxis neked is
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Csak nálam jelez vírust Wise Registry Cleaner 4.62,és 4.64-es változatnál az ESET,vagy esetleg már másoknál is fellépett ez a probléma?..
Probalj leszedni Malware irtokat es azzal eltavolitani, mint pl a Malwarebytes' Anti-Malware
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2009. 08. 31.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/273922871/ess_ena_v30_20090831.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/273922872/nod32_v27_20090831.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most nem tudom, hogyha egy gep JEEFO, VIRUT, stb. virussdal van fertozve, ami megfertozi a rendszer fajlokat/programokat, ilyen esetben hogyan reagal a BitDefender, sikerul-e neki kitisztitani a fertozott programot vagy nem.
Emlekszem mikor az uncsim gepjen JEEFO volt betelepedve, persze a McAfee nem tudta torolni es azutan mar a Norton-t nem lehetett feltelepiteni.
Biztos vagyok abban, hogy hamar ilyen virusokkal van fertozve egy gep, akkor mar nem lehet antivirust telepiteni, de szerintem a BitDefender elintezne, de csak abban az esetben, ha mar telepitve van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszi!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Szóval szeretem én a nod -ot de ezen a featuron még van mit csiholni.
Beállításoknál a Felhasználói felület menüpontban lehet.😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy egy picit hamarabb elinduljon a rendszerindításkor a NOD32?
Bootolás után vagy fél percet mutatja a Splash screent.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2009-022016-4444-99
Ott le van írva pontosan mit kell csinálni.
Pörgeti a winyot, hihetetlen hálózati forgalom generálodik, .. bele fogok izzadni mire ettõl megszabadulok és kiválogatom a maradék, fontos és még tiszta fájlaimat.. biztos k jót röhög aki ezt a szart megcsinálta.. :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ha sok van akkor valoszínûleg reinstall lesz a vége(:-(