Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy problémám a firefoxban
mit kellene csinálnom hogy látható legyen az hogy a sütiket tudjam blokkolni mert máskor úgy állt de most az a rész nincs meg

Illetve ha XP32-t használnál esetleg akkor a fixit-et töltsd le (freeware), és futtasd. Restart kell, elõtte, utána. Semmit ne futtass közben.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Hiába csinálod manuálisan (egyszer-kétszer), nem mész semmire, nekem egy régebbi (3-as??) verziónál az volt a megoldás ha manuális frissítést kértem de nem automatikus szerver kereséssel, hanem kiválasztottam találomra egyet, próbálkoztam csak attól lekérni az adatbázist, ha semmi akkor egy másikat és újra, így tovább.. ezt a 4-esben nem találtam meg (kivették??) de anno ez nekem megoldotta a problémáimat.
Még egy szakbarbár megoldás hogy a manuális frissítést lekéred egymás után 15-20-szor és akkor egyszercsak frissít. vicces..
Hozzáteszem, nekem a 4.0.467.0-val semmi ilyen bajom nem volt, de az elõzõek általában szenvedtek rendesen telepítés után pár óráig/1-2 napig.(2.7(?)-es és 3-as nod32)
A szakértõktõl most elnézést kérek ezekért a szakbarbár dolgokért amiket itt leírtam, nyilván csak messzirõl ugatom a témát, elvégre qtya vagyok.. :-)
(tényleg csak azért írtam le a tapasztalataimat, hátha valakin segít)
Amúgy ezt azért kérdezem mert hogy lehet ott van a probléma..
De ahogy látom másnál is így van.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem az ESS4 -es van a gépemen megvásárolt licenccel. A frissítés sajnos nekem sem sikerült az adatbázisom a 4651-es.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
kezdeményesttél frissítést vagy egy frissítõ csomagot töltöttél le?<#confused>#confused>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nálam a 4651 van.
de még mindig nem frissít
lehet hogy vírus?
csak az a röhej hogy még kb 5 perce a 4651-es adatbázisom volt most meg csak 4628
Kép
mindegy lehet hogy újratelepítem a nodot nem árthatok vele
néztem az oldalukon hogy már van, de nekem a nod nem akart idáig frissíteni,kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
2009. 11. 28.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/313567099/ess_ena_v30_20091128.zip
Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/313567105/nod32_v27_20091128.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
(bocs ha láma kérdés)
úgy távolítottam el a régebbi nodot ahogy tanácsoltátok, a beállításokat visszaimportáltam
a 4.0.474.0 miben más mint az elõde?
A 442-esnél az ezt megelõzõ 467-es is már frissebb volt. Ideje behozNOD a lemaradást.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LINK
a segítséget
Most a szakértelmed kell! :-))))
elõbb a munka...