Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megoldottam bocs
újratelepítettem a rendszert már elterveztem egyszer,mert lassú volt
lenne egy problémám a firefoxban
mit kellene csinálnom hogy látható legyen az hogy a sütiket tudjam blokkolni mert máskor úgy állt de most az a rész nincs meg
morcosqtya
Szerintem ezen ne akadj fenn, jó a nod, (semmi sem tökéletes), egy uninstall-restart-ccleaner/regclean - restart - Nod install folyamattal próbálkozz. Ez segíthet.
Illetve ha XP32-t használnál esetleg akkor a fixit-et töltsd le (freeware), és futtasd. Restart kell, elõtte, utána. Semmit ne futtass közben.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nekem is sikerült manuálisan! Kezd ebbõl elegem lenni, hogy az ember megveszi a licencet és nem frissít. Amint lejár nem is hosszabbítom meg.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

morcosqtya
Nincs semmilyen probléma. Amikor felrakod a nod-ot az elsõ 1-2 napban a jókedvétõl és hangulatától :-) függ hogy fog-e frissíteni adatbázist. (ez persze konyhanyelv, valójában szoftveres környezettel lehet baja szvsz, de ehhez valóban nem értek.)
Hiába csinálod manuálisan (egyszer-kétszer), nem mész semmire, nekem egy régebbi (3-as??) verziónál az volt a megoldás ha manuális frissítést kértem de nem automatikus szerver kereséssel, hanem kiválasztottam találomra egyet, próbálkoztam csak attól lekérni az adatbázist, ha semmi akkor egy másikat és újra, így tovább.. ezt a 4-esben nem találtam meg (kivették??) de anno ez nekem megoldotta a problémáimat.

Még egy szakbarbár megoldás hogy a manuális frissítést lekéred egymás után 15-20-szor és akkor egyszercsak frissít. vicces..
Hozzáteszem, nekem a 4.0.467.0-val semmi ilyen bajom nem volt, de az elõzõek általában szenvedtek rendesen telepítés után pár óráig/1-2 napig.(2.7(?)-es és 3-as nod32)

A szakértõktõl most elnézést kérek ezekért a szakbarbár dolgokért amiket itt leírtam, nyilván csak messzirõl ugatom a témát, elvégre qtya vagyok.. :-)

(tényleg csak azért írtam le a tapasztalataimat, hátha valakin segít)

itt is mükszik.

Nekem most frissített 4652 re
gergely1991
"vagy egy frissítõ csomagot töltöttél le?"
Amúgy ezt azért kérdezem mert hogy lehet ott van a probléma..
De ahogy látom másnál is így van.....<#fejvakaras><#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Csá!

Nekem az ESS4 -es van a gépemen megvásárolt licenccel. A frissítés sajnos nekem sem sikerült az adatbázisom a 4651-es.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gergely1991
"kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges"
kezdeményesttél frissítést vagy egy frissítõ csomagot töltöttél le?<#confused>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

akkor várj. valószinû, hogy nem nálad van a hiba és helyre fog állni.

sajnos most nem oldotta meg én is próbáltam párszor
jaja, sokszor megoldja a problémát.

Próbáld meg, hogy a 'Frissítési gyorsítótárat' (Beállítások/Frissítés alatt található) kiüríted majd indítasz manuálisan egy frissítést.
Nálam a 4651 van.

újratelepítettem a nod-ot
de még mindig nem frissít
lehet hogy vírus?
csak az a röhej hogy még kb 5 perce a 4651-es adatbázisom volt most meg csak 4628
Tényleg fura... Nekem még ma is frissített vagy háromszor mégis novemberi az update. Nem igazán értem pont tegnap húztam rá az új verziót de ezt nem vettem észre.
Kép
én is újságos kódokat használok
mindegy lehet hogy újratelepítem a nodot nem árthatok vele
nálam régen ezt a fixek okozták. utána váltottam át újságos kódokra.

nektek frissített már a NOD a 4652-es adatbázisra?
néztem az oldalukon hogy már van, de nekem a nod nem akart idáig frissíteni,kézileg is próbáltam frissíteni de kiírta hogy nem szükséges
moonster
<#eljen>

morcosqtya
csak stoppolunk..

Ennyi hüvelykujjat, kannibáléknál körömpörkölt lesz...
Narxis
C-C-CCOMBO BREAKER

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
combo breaker!

:)

morcosqtya
<#eljen>

Narxis
<#eljen>

Doomista
<#eljen>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

<#eljen>

Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
2009. 11. 28.

Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió
http://rapidshare.com/files/313567099/ess_ena_v30_20091128.zip

Nod32 2.7
http://rapidshare.com/files/313567105/nod32_v27_20091128.zip

Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
Nem kellett volna leszedned, elég lett volna csak rátelepítened de most már mind egy.

morcosqtya
köszönöm szépen!

Alex2 már válaszolt is Neked. Folytatólagosan megy tovább a használat. Töltsd le a legújabbat (a magazinos kódra kapott felh. név + jelszó kell majd hozzá) és csak indítsd el a telepítést. Rá lehet telepíteni a 467-esre, mert a telepítéskor majd az egyik felugró ablakban úgy is rákérdez, hogy a jelenlegi beállításokkal szeretnéd-e a telepítést? Okézod és két perc alatt fel is megy és már az új, 474.-esed lesz.

morcosqtya
thx!

én magazinos kódot használok,az elõzõhöz használt liszenszel töltöttem le az újat, azzal is tökéletesen mûködött épp az elõbb frissített
morcosqtya
*-467.

morcosqtya
nekem 464 van. Ha veszek licenszt, vagy használom a magazinos kódokat, akkor verzófrissítés esetén az újhoz is használhatom majd?? Ha leszedem az adott verziót és felrakom az újat, gondolom új kód kell.. (?)
(bocs ha láma kérdés)

köszönöm a linket
úgy távolítottam el a régebbi nodot ahogy tanácsoltátok, a beállításokat visszaimportáltam
a 4.0.474.0 miben más mint az elõde?
Ez még kérdés nálad? Cseréld azonnal!<#vigyor0>

A 442-esnél az ezt megelõzõ 467-es is már frissebb volt. Ideje behozNOD a lemaradást.

Narxis
Érdemes, rengeteg problémát orvosol!

Érdemes ezt felrakni?Vagy elég a 4.0.442 is?
<#worship><#wave>
Akit érdekel. Letölthetõ már az újabb, NOD32/ESS 4.0.474.0 magyar nyelvû verzió is az ESET oldaláról. <#vigyor2>
LINK

gergely1991
ez nem ér<#szomoru1>

morcosqtya
jaja. Ok. Thx.

Nem. minden hónapban újat kell kérni. 3 percet vesz igénybe, de ha folyamatosan figyeled a topikot, néha le lehet csapni több hónapos kódokra. Az utolsó újságos kód is január 31-ig érvényes.

morcosqtya
mindig ugyanazzal a kóddal???

köszönöm szépen
a segítséget
Szerintem felesleges megvenni, mivel az újságos kódokkal megszakitás nélkül használható.

morcosqtya
ne most piáljá'
Most a szakértelmed kell! :-))))
elõbb a munka...