15641
  • wicked
    Ha jól emlékszem, most az aktuális verzió: -> ESET Smart Security 4.2.71.2
  • Janes76
    Köszi! :)
  • wicked
    A programot neked kell.
  • Janes76
    Az ESS a programverzió is frissíti vagy csak a def. adatbázist? A programot nekem kell?
  • pxxl
  • wicked
    Szerintem mikor feltelepül az ESS, akkor automatikusan ki is kapcsolja maga a Windows tűzfalát. Legalábbis nálam kikapcsolta. Ha nálad valamiért mégse kapcsolta ki, akkor kapcsold ki, mert két aktív tűzfal csak összeakad.
  • vg
  • Jakuza001
    Kapcsold ki, csak bekavarnak egymasnak.
  • Janes76
    Az ESS van fenn. Ebbe van tűzfal. A windows tűzfalat ki kell kapcsolni vagy maradjon bekapcsolva?
  • wicked
  • moonster
    Nincs baj Narxis-szal.
    kl24h volt gubancos, de úgy látszik, h megoldódik.
  • Narxis
    ESET NOD32 Offline Updater 5808 (20110122)

Note:
    - Definitions 5808 released : January 22, 2011 at 13:50
    - Updates : ESET NOD32 Antivirus / Smart Security 3 and 4 (x86/x64, all editions)
    - Required Code:
    #S#CCK4HJ2LSPAMYTHCH5KE2NIGUDZHTWARMFMADAGPFWQVQVSSIWUUNPIK1RLWMYY6DMDST3XESW5JNSPNZATGHAUA3HQ#E#

Letöltés

Nem tudom mi ez a Required Code, de szóljatok ha nem működik.
  • HJ
    Céges környezetben mindenképpen indokolt a beállítások jelszavas védelme. Egyes esetekben a külső adathordozók tiltása is. Otthoni felhasználásnál ez nem lényeges annyira.
    Az átlag felhasználónak én azt a tanácsot szoktam adni, hogy ha valamit nem ért akkor olvassa el a kézikönyvet, mert abban benne van, hogy mi micsoda :) Persze sokan erre azt válaszolják, hogy "nem értek ehhez". Ilyenkor megkérdezem, hogy magyarul csak tud olvasni és meg is érti a magyar szöveget :) A legaranyosabb esetem az volt amikor egy 60+ éves maminak raktam fel a gépére az ESS-t és megunva a kérdezősködést javasoltam neki a kézikönyv olvasgatást. Másnap felhívott, hogy elolvasta és meglepődött rajta, hogy mennyire érthető a leírásban minden :)
  • Jakuza001
    Marmint hogy, standard beallitasoknal a legjobb a Nod32 vedelme ? Kacc-kacc.
  • KaBuTo666
    Mert ő veszi a fáradtságot és normálisan válaszol.
  • Narxis
    Mert ő veszi a fáradtságot és normálisan válaszol.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

OFF
    Miért nem törlőd az ilyen hszeket?
    Narxis nálunk (antivirus topik) behozta a "stílust" ezzel, sok felháborgó hszt kellett törölnöm.Gondolom ez a utóhatása narxis barátunk tevékenykedésének. :D
    /OFF
  • kl24h
    Standard beállításon volt az ESET Smart Security, azért nem jelzett semmit. Én nyugodtan maximálisra állíthatom és akkor sokkal jobb védelmet nyújt vagy jelzi, hogy valami ismeretlen program akar az internetre kapcsolódni ha már bekerült.
    Én nemcsak egy antivírust telepítettem és állítottam maximálisra és tudom hogy kell beállítani, csak egy gond van, hogy milyen beállítást tudnék tenni egy átlag felhasználónak, aki nem ért a védelmi szoftverekhez. Ez a nagy kérdés. Egypár dolgot lehet maximálisra állítani, de mindent nem, mert akkor ha valamit jelez az ESET, akkor az illető hozzám kell forduljon. Általában több védelmi szoftver működik így.

Most felteszek egy kérdést (mert azt mondjátok, hogy nem értem magam) tehát a nagyobb védelemért: adtatok-e jelszót az ESET beállítások védésére.
    Ha igen, akkor gratulálok.

Lehet, hogy ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a topikban, nem fogom többet tölteni a helyet a "hűje hozzászólásokkal"!!!
  • gyonax
    Nem a te kommentedre válaszolt, hanem "Janes76"-éra.
  • kl24h
    Nem szükséges. Tudom hogy kell beállítani.
  • moonster
  • moonster
    Ahh, megnyugodtam...
    kl24h-t elkartam küldeni a fenébe, mert megint nem a kérdésre válaszol, hanem oltogatja a NOD32-t, mert valszeg balfasz és még a NOD-ot sem tudja beállítani.
    Mikor olvastam a hsz-át vissza kellett fognom magam, h ne oltsam le.
    [sodorból kihozás ON]
    kl24h: Kérlek hanyagold a forumunkat, ha nem tudsz építő, tudással vagy tapasztalattal alátámasztott hozzászólást írni, mert nincs annál rosszabb annál, amikor
    EGY HÜLYE OKOSKODIK!
    [sodorból kihozás OFF]
  • Narxis
    Interaktív módba kapcsolhatod ha tudni akarod mikor melyik program akar az internetre kapcsolódni. Mást nem kell állítani.
  • Janes76
    Tűzfalnál kell még vmit bekapcsolni?
  • Janes76
    Köszi a véleményeket. :)
  • Janes76
    Tűzfalat milyen beállítási módba kell használni hogy a legjobb (beállítási mód) legyen?
  • fondorlatos
  • Narxis
  • wicked
  • husiego
    Remélem még nem volt:

Gamestar 2011 Januári kód:
    Kód: FATRU9
    Regisztráció
    Érvényes: 2011.03.15.
  • brain57
    A nod32 beallitasait itt megtalalod ... www.wilderssecurity.com
  • me and a monkey
    Én meg a te javaslataid nem ajánlom, ennyi hülyeséget, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1182155842&no=36173]"szakbarbárságot"[/URL] még nem olvastam senki mástól.
    Nálad mindig vannak vírusok és mindig a Nod engedte be.
    De legalább a magyar nyelvtannal elég jól megbarátkoztál már, csak így tovább.
  • HJ
    Ezt azért nem állítanám ilyen kategórikusan :)
    Céges környezetben, 20 gépen, sok 1 bites userral használva a tapasztalatom: megfelelő védelem. 2 év alatt nem volt vírus/trójai/malware fertőzés.
  • kl24h
    "Maximális biztonság" > ezt felejtsd el. Ahhoz hogy biztonságban legyen a géped, az tőled is függ. Az ESET termékkel/termékekkel könnyen be lehet kapni valamit, ha olyan oldalakon jársz, ha tiszta oldalakat nyitsz fel, akkor megfelelő a védelme.

Megjegyzem, hogy egyik antivírus sem tud maximális (vagy 100%-os) védelmet adni. Ha jól érted magad a géphez, a vírusfertőzésekhez, akkor neked mehet az ESET Smart Security, de ha nem, akkor gyáltalán nem ajánlom.
  • Janes76
    Maximális biztonságot akarok és így is akarom beállítani, csak nem tudom. :) Privátba is leírhatja valaki, csak megköszönni tudom. Faszán be legyen lőve, ezt akarom.
  • Janes76
    Most váltottam NOD32 Smart Securityra. Valaki meg tudná mondani hogy kell tisztességesen beállítva, mert olvasva pano kolléga 1000 éves cikkét az alapbeállítás nem sokat ér. De szájbarágósan kéne, hogy mit kapcsoljak be vagy ki, a tűzfalat se értem alapba. Abszolút kezdő vagyok.
  • kl24h
    BestSpywareScanner_Setup.zip:> BestSpywareScanner_Setup.exe
  • moonster
    Hja, azt hittem, h itt élsz a városban :)

Narxis: thx az offline update-ért
  • Narxis
    1.50.1-es verzió a legújabb, amúgy azt a webhelyblokkolását én se használom, szinte minden oldalt blokkol vele.
  • perko
    Pontosan:
    Malwarebytes' Anti-Malvare 1.46