Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kód: DKVYR8
Regisztráció
Érvényes: 2010.11.15
Tudom hogy van újabb kód,de nem akarom hogy a gamestar-os kódok sorsára jusson. xD
Linkscanner-t alapból nem rakom, mivel egyáltalán nem befolyásolna az oldalak megnyitásában. Állítólag már nem lassít. Mások szerint nem is lassított.
Egyszer próbáld ki AVG-t. Kíváncsi lennék a véleményedre.
az "új" gépem már több mint 2 éves azóta még egyszer se raktam újra az oprendszert pedig napi szinten sok órát megy a gép
msot egy másik gépre is szerettem volna feltenni nodot viszont az eset oldaláról 2.7-et XP alá már nem engedi letölteni csak 95/98 alá
szerencsére a telepítõ megvolt még régrõl
nekem teljesen jól szuperál beriaszt ha vírusos az oldal , és frissít rendszeresen naponta
mivel bevált és semmi gond vele nem tervezem lecserélni újabbra, meg gondolom az újabb csilivili grafikájú verzióknak nagyobb is a gépigénye
szal tudja valaki miért nem lehet letölteni xphez már a 2.7-et?
Ha megnézed a listámban lévõket akkor azok úgy tudtak alacsony gépigényt elérni, hogy vagy eleve ezzel a céllal írták õket(Nod, Vipre) vagy újraírták az alapoktól(Norton, Avast 5).
Kozmetikázással nem sokat lehet elérni.
A másik ami zavar a bugok, Kaspersky eleinte nem de késõbb az õrületbe kergetett, AVG-nél is hasonlókat olvasok, fõleg a Linkscannerrel kapcsolatosan, lassítja a böngészést stb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A listádba ezentúl nyugodtan vedd bele az AVG-t is. Én már megtettem. Pedig korábban nagyon lenéztem.
A raymond teszt lehet, hogy még a 9-ces AVG-t használta, az igaz...
Igen, Kaspersky IS-re gondoltam.
Norton az elmúlt 4-5 évben gyökeres fordulatot vett, nem néz bele a segglukadba, hanem reputációs fertõzések találatakor elküldi a sample-t a labornak és a címet is ahonnan a fertõzés jött, ugyanígy a Sonar 3 találatait, van egy erõs cloud rendszere, de személyes adatokat nem gyûjt, az kiderült volna már és óriási botrány lett volna belõle.
Számomra a következõ vírusirtók jók: Norton, Nod, Vipre, Avast 5
A többi vagy jól véd vagy lassít(a fentiekhez képest).
Raymond-on meg szerintem még régebbi AVG-t teszteltek.
Egyébként egyetértünk hogy ezek a dolgok nagyon relatívak.
Kaspersky-bõl nekem AV nem volt rossz. IS már lassított.
Norton nekem túl sok - mármint az hogy valamiért az az érzésem hogy belenéz a segglukamba is.
Lehet furcsán hangzik, de az elmúlt 10 év vírusirtó tesztelgetéseim során AVG 2011-el vagyok a legelégedettebb.
Mindez abból is látszik, hogy immár 2 hónapja van fenn és nincs szívem lecserélni. ( Pedig nálam ez nagy szó. )
Egyébként teszteken többnyire jobb eredményeket hoz NOD-nál. Bár tudom hogy ez relatív és nem feltétlen mérvadó.
Thank you for downloading AVG Internet Security 2011 from freeavg.com. To extend your protection from 30 days to 12 months,
the following license number needs to be entered into the product.
Your license number is:
IMOG7-XXXXX-7WY73-XXXXX-GG9HM-XXXXX
G4mest4rt kivettem, mert majd fél éve nincs kód, direkt linket a vásárlói oldalhoz beraktam.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Na jo ott olcsobb volt de azt legalabb azert vettem meg, mert nincs az allando eves koltseg.
Így tökéletes ahogy van.
<#pias>#pias>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Eset NOD32 v4 Home Edition 50% kedvezménnyel 1 gépre: 7000Ft/Év
Eset Smart Security 50% kedvezménnyel 1 gépre: 8500 Ft/Év
50% kedvezmény jár: diákoknak, pedagógusoknak, orvosoknak, Non-profit egészségügyi, oktatási intézményeknek
20% kedvezmény önkormányzatoknak
További kedvezmények ha több évre és/vagy több gépre vásárolsz licenszt.
https://www.eset.hu/vasarlas
Eddig a sima Nod volt a gépemen, viszont 2 napja frissítettem a ESET Smart Security -ra. Jól müködik. A kérdésem az hogy a Tüzfalban kell valami speciális beállítás ,vagy ha jól müködik akkor nem kell piszkálni ?
eset.hu -n megtalálod.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OFF
Most kissé fáradt vagyok:(
/OFF
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egyeb kerdes ?
pl.:bmp,gif,png,tiff?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De miért van, hogy hiába állítom úgy, ahogy mondtad, akkor is webhozzáférés statisztikánál jelzi, hogy vizsgálja a jpg fájlokat is. A számláló is ugrik felette.
A második képen pedig az látható,hogy a webhozzáférés védelem,kiterjesztések,minden fájl ellenõrzésének kikapcsolásával ugyan ki iktattuk a jpg állományok és egyebek ellenõrzését,de a fáj rendszer védelem a böngészõ gyorsítótárába letöltõdött "fertõzött"jpg állományra riasztott.Igy a védelem csak kis mértékben szenvedett csorbát.

Egy weboldal betöltésénél valóban fölösleges a képeket csekkolni.
Írtam Esetnek, de a válaszlevélben a valós idejû fájlrendszer védelemben kapcsoltatta állíttatta be a kiterjesztéseket, ami nem az amit kerestünk.
Én sem értem, hogy miért nem mûxik.
Jakuza: A stílusod néha-néha átcsap erõszakosba. Figyelj oda, kérlek.