15641
-
#10471 Nem is tudom...nagyjából ismerem azt a progit,én a ccleanert és a windows doktort használom,szerintem elég jól!Az hogy zabálja a memóriát,fene tudja,nálam olyan 20-30%-nál ugrál,nem vettem észre hogy lassúbb lenne,majd meglátom.Azért köszi az infókat! -
#10470 Privátban küldtem pár infót nézd meg -
#10469 Figyu!Van két alapprogram ami ingyenes magyar nyelvü és nagyon rendbe rakja a gépedet.Advanced System Care.A másik meg a Revo Uninstaller utobbival gyerekjáték letörölni egy programot a gépről..semmi nem marad a registryben.A system care-kipucol minden ganéjt a gépedről.Ha a tisztítással végeztél,töltsd le az Eset honlapjáról az uj 5-öst.email-cim megadása után kapsz egy 30 napos kódot,ha lejár innen már tudod a folytatást.Szerintem ne telepíts ujra még.Ne add fel!Használtam Avast-ot én is nem rossz de zabálja nekem a memoriát..belassít.Az eset meg ugyebár nem eszik semmit!:) -
#10468 Nos sikerült leszednem,úgy csináltam,ahogy a YouTubos videon mutatják,de nekem aktiválás közben hibát jelez,na jólvan,mondom,nem szórakozom vele,kitörlöm a gépből és visszarakom a régebbi nodot,igen ám,de ennek az uj 5-ös verziónak egyszerűen nem volt uninstalja,és hát úgye úgy nehéz törölni,mire végre az Unlockerrel sikerült,ekkor valószinű sérülhetett,ugyanis a régebbi verziómat már nem engedi feltelepiteni,azt irta ki,hogy az eset service szolgáltatás(ekrn) nem telepithető,na jó mondom én ezzel most nem kinlódok,úgy hogy felraktam a legújabb Avastot,az legalább egy évig csöndben van,aztán majd ha újrarakom a gépet,akkor visszatudom rakni a nodot. -
#10467 Hali!Rengeteg oldalon rajta van ne csináld már! 1-2mb lehet nem több 1 perc alatt lent van!You tube-on is van info.Letöltöd nem csinálsz semmit vele!Automatikusan beállítja magát hogy amint érzékeli a net kapcsolatot a legfrissebb kódokkal ajándékoz meg! -
#10466 Már három helyről töltöttem le,de nem tudom kicsomagolni,mert jelszót kér,az meg nincs,jó mi? -
#10465 Sajnos nem találok hozzá magyar leirást,hogy hogyan is kell csinálni?Ösze-vissza meg nem akarok kattintgatni!Tulajdonképpen mit is csinál ez? -
#10464 Hali! Szerintem töltsd le ezt: Tnod user and password finder. Egész jó progi és elfelejtheted a jelszókeresgélést örökre! -
#10463 Kipróbáltam,működne is,de egy órán belül kidobta,hogy frissiteni kellene,de kéri a jelszavakat,különben nem frissit,azt hiszem visszarakom a jó öreg bevált 3-as verziót,azzal nem volt semmi gond,de ha van ehez valakinek jelszava,azt megköszönném! A verziószáma:5.0.93.7 -
#10462 Próbáld ki! -
#10461 Oké! De találtam egy ilyent,kiütve:
ESET NOD32 Antivirus + Fix (Verzió: 5.0.93.7 x86 & x64) de szerintem az én xp-mre nem jó! -
#10460 Az újságos kódok használata nem kínlódás. -
#10459 Is,de van mikor kiirja,hogy a programmodulok frissitése megtörtént,ezek szerint csak bevált! De te tudod?Nekem szuper,és még kinlódnom sem kell vele!Szia! -
#10458 Csak az adatbázist frissíti. -
#10457 Mint mondtam,frissit szépen minden nap,ha nem lenne jó,már gondok lennének vele,és jónéhány virust is bekaptam volna,de semmi,na mindegy! -
#10456 Elavult Nod-ot használsz, valószínűleg a programmoduljai se frissülnek. Ez nem magánvélemény hanem tény. -
#10455 Épppen elnézem,hogy miket kinlódtok a noddal,nem semmi! Én a 3.0650.0-ást használom,ami ki van ütve,sosem jár le,frissit szépen naponta,már évek óta,nekem bevált! Csak magánvélemény! -
Arkon #10454 Na ez nagyon f@sza! Bár félig-meddig jogos is. (sajnos, de be kell látnunk)
Egyébként én NIS 2012-őt használok így nem érint személy szerint a dolog.
De azért a többieket sajnálom, hogy így jártak.
Csak azért próbáltam kérni mert kicsit unatkoztam. -
#10453 Nekem is megjött, de lefogják tiltani ha nem lengyel ip-ről frissít a Nod-od. -
Arkon #10452 Heló "főnök"!
Kell egy 90 napos felh.név/jelszó?
Nekem sikerült igényelnem és megjöttek rendesen a kért adatok.
-
Gary #10451 CH1P 2011/10
cuabhc
Regisztráció
Érvényes: 2011.11.15. -
#10450 Sajnos nekem se sikerült...
Bocsi, nem gondoltam hogy ilyen körülményes lesz.. -
#10449 Már le is tiltották amit igényeltem, kb. fél nap alatt. Szemetek, de nincs gond mert visszaraktam az újságos kódot. :) -
#10448 Mindig felcsillan a szemem, amikor meglátom a 90 napos kódokat, de azután jön a fekete-leves: annyi meló van vele és még soha nem sikerült :) -
pirobi #10447 Szia.
Valóban régen dumáltunk,nem tudom már hogy mikor. De ami változott hogy öregebb lettem.
DE....
Nem szerettem volna lecserélni a tuti licencet, csak kérdeztem.. -
perelli #10446 Rég dumáltunk, de nem változol! :D Ezeknél a licenceknél egy idő után észreveszik, h nem onnan frissít, ahonnan legális. Érdemes a tuti 60 naposat lecserélni 90-esre, lemondani a supportról? -
pirobi #10445 szia
ha valakinek sikerült a licenc regisztrálása az megírhatná hogy sikerült neki -
#10444 90 napos ingyen licenc:
ESET Smart Security 5 Free 90 days Username and Password -
vadcitrom #10443 4.2-nél tökéletesen működik.
-
#10442 Kiterjesztett heurisztika kivan kapcsolva?Mondjuk a valós védelemnél a önkicsomagolós fájlok kivételével az összes tömörített fájlt kivenném az ellenőrzésből(csak futtatás előtt ellenőrizném kézileg). Esetleg állítsd át a valós-védelem beállításában a "kiterjesztések"-nél jelöld ki a Minden fájl ellenőrzése opciót.
4.2 verzió is ugyanazt produkálja? -
#10441 Akkor írj a magyar képviseletnek. -
vadcitrom #10440 Frissítettem a drivereket, semmi hatás, ugyanaz a problem. -
mucike #10439 Köszönöm a kódot! -
#10438 Drivereid frissítsd. Videokártya, hálózati kártya stb. -
vadcitrom #10437 Sziasztok!
Telepítettem az 5-ös ESS-t. A telepítésnél minden normálisan alakult, de utána újraindítottam. Újraindítás után betölti a Windows7-t de nod-nak csak egy részét, A rendszer belassul. Újratelepítettem a Wint, akkor is ugyanaz. -
#10436 Egyáltalán nem röhejes, felesleges állandóan figyelmeztetni, havonta úgyis megnézem, hogy van e frissítés, tehát én még a windows automatikus frissítést is teljesen kikapcsoltam.
-
Zsolt01 #10435 Köszönöm! -
#10434 Megtámadták a géped és a Nod kivédte. Nem kell aggódnod. -
#10433 Köszönöm a kódot! -
Balázs 17 #10432 hi
most jött figyelmeztetés, hogy icmp alapú támadás van, ez mi a f?:O