Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze, hogy használom a WIN tûzfalat, de a router a legtöbb dolgot megfogja.
Úgy gondolom, hogy ha az ember "okosan" használj az internetet, akkor kevéssé van kitéve fertõzésnek.
Airbus:
Az álláspontom az, hogy biztonsági programból nem éri meg beta verziót használni, hacsak nem tesztelõ vagy. Lehet, h éppen valami hibás kódolás miatt letörli az összes dokumentumodat, de lehet, h nem. Ilyenkor nem lehet egy rossz szavad sem, mert beta!
A fejlécben van Letöltés menüpont. Az ott található kereskedelmi verziókat használd. Elõtte regisztrálj kódot és a levélben megkapott adatokkal tudod elérni a letöltést.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én ESS-t használok WinXP-n. Nem vettem észre, hogy lassabb lett volna tõle a laptopom mint ha "csak" NOD32-t és az XP saját falát használnám.
Az lehet, hogy nagyobb memóriaterület kell neki, de erõforrásban nem hinném, hogy számottevõen többet igényelne.
De talán majd egy - ha ezt a hsz.-emet olvassa valaki hozzáértõ is - nagyobb tapasztalattal rendelkezõ kijavít engem vagy éppen megerõsíti ezt.
volt a C meghajtón egy játéknak az iso fájlja amit ha daemon tools-ba tettem akkor egy 7-ZIP tömörítõ indult el és csomagolta ki
szerintem ez lehetett a probléma forrása mivel mikor letöröltem a fájlt azután nem volt gond az ellenõrzéskor
még a CCleaner-rel kitisztítottam a regisztrációs adatbázist
amúgy épp az elõbb megtaláltam a C:/Windows/Temp mappában a két GB nagyságú fájl amit létrehozott
mikor a dokumentumokat szeretném ellenõrizni akkor csinálja ezt
Nincs szükségem plusz tûzfalra, mert nem teszek fel semmi gyanús progit, no meg jóval több erõforrást kajál.
Nincs rá szükségem, igazából ennyi.
Alex2: Az elõzõt uninstalláltad, restart megvolt?
leszedtem a nod legújabb verzióját a 4.2.67.10-et
mikor ellenõrizném a rendszert 9%-nál megáll a keresés, és elkezdi enni a C meghajtóról a helyet,már két GB-ot megevett de nem ment tovább,sõt mikor leállítottam a keresést a megevett hely nem jött vissza.
mi lehet a probléma?
köszönöm
A kérdésre viszont nem tudok válaszolni, mivel csak NOD32-t használok, ESS-t nem.
Érdekes dolgot tapasztaltam az ESS-nél amit eddig még sosem. A Firefox gmail-fiókját használom már elég régóta. Ma (is)küldtem néhány e-mailt és amint csatolni akartam hozzájuk a fájlt is, az ESS két ablakot is feldobott egymás után. Elõször rákérdezett, hogy engedélyezze-e? (szabály létrehozása vagy csak egyszeri engedélyezés) Második ablakban pedig közölte, hogy a víruskeresés megtörtént, a csatolandó fájl tiszta. Csak ez után indult el a gmail-nél a kis csík ami jelzi a csatolandó fájl feltöltésének az állapotát, hogy hol tart a feltöltés.
Lehet, hogy változtattak ezen ESET-ék? tottaMert eddig nem vettem észre, hogy csinált volna ilyet az ESS. A beállításokon nem változtattam, úgy vannak ahogyan hónapokkal ezelõtt beállítottam.
Ajánlott más vírusellenõrzõ programmal is lefuttatni a gépet.
Nézd meg a LOG-ot és másold ide a tartalmát.
Olyan gondom lenne, hogy a nod egy url címet hoz fel vírusnak, ahol sosem jártam. Hiába futtatok vírusirtást, indítom újra a gépet, akkor is kb 10 percenként kiírja. Mi lehet a gond? Van rá megoldás? Elõre is kössz!
2010. 11. 20.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
http://data.hu/get/3206276/ess_ena_v30_20101120.zip
Nod32 2.7
http://data.hu/get/3206204/nod32_v27_20101120.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Lehet, h tévedek.
A legfrissebbre mutató link itt van a fejlécben.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
4.2.67.10-re frissített.
* Changes in 4.2.67.10:
* Fix: Outlook 2010 crashes when emptying the �Deleted Items� folder
* Fix: System stalls during logon
* Fix: Rare ESET service and SysInspector crashes
* Fix: Slow saving files to shared folders
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valamilyen Download installens mappában volt még egy példányban a telepítõ
Start/Futtatás beírni a cmd parancsot és Enter.
Utána a megjelenõ kis DOS-os ablakban a promt uán beírni ping updates.eset.co.uk és Enter
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha az Internet mûködik, akkor az ESET frissítési beállításoknál van a gond.
Én csak az ESET Smart Security Trial verzióját használtam és addig nem frissített, amig nem adtam meg a felhasználónevet és a jelszót (van egy beállítás ott), amivel letöltöttem.
xp sp3, angol ESS uninstall, mert angol, restart, majd magyar feltepeítve, magazinos kóddal, de nem akar frissíteni.
gyorsítótár kiürítve, proxy kikapcsolva.
Annyit írtam neki, hogy nézze meg, hogy a tûzfal kivételek között ott van-e az ESS.
Valakinek valami más ötlete, esetleg?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.