Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Látom nem csak nálam nem lehet frissíteni a NOdot. Én mindig kódokat keresek, és azzal frissítem. Most nem lehet. Bármilyen kódot rakok fel. Már letöröltem, és újra telepítettem a Nodot. Van valami megoldás?

wicked
<#eljen>

moonster
Köszönöm a támogatást mindenkinek. Valószínûleg ezek is közrejátszhattak a következõ privát üzenet keletkezésénél.

moonster
Itt a fejlécben a Letöltés-re kattintasz, ott kiválasztod a NOD32 v ESS terméket és bal oldalon találod a próbaváltozatot, jobb oldalon meg a kereskedelmi verziót. Onnan ismered meg, hogy ha a letöltésére kattintasz, akkor kér felhasználói nevet és jelszót.

Nem kell fix, felejtsd el.

CCleanernél bal oldalt Tools, utána a listából kiválasztod a NOD32-t, esetleg a Fix-et és uninstallálod õket.
Ariane
Bocsika az elírásért, nekem még korán van kicsit.
Elõzõ hsz.-ben mmonster = moonster

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Ariane
Amikor szavazni kellett, akkor én is adtam egy szavazatot a mostani házigazdának(moonster). Teljesen elégedett vagyok vele, bár ritkán írok be, de rendszeresen olvasom a topikot. Így ha most megint szavazni kellene, akkor újra mmonster kapná a szavazatomat.

hát igazából én a régi házgazdát nem ismerem,de ha szavazni kell akkor moonsternek van egy szavazata tõlem
kb. 2 éve vagyok a fórumon és moonster elõtt nem volt ilyen szépen áttekinthetõ, dizájnos az oldal
me and a monkey
Pontosan. Ezt mi szavazzuk meg, ez nem öröklött jogcím, az csak a walesi hercegnek jár.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Köszi a segítséget!
Lenne néhány kérdésem:
- kereskedelmi változatot honnan tudok letölteni?
- ha leszedem a NOD-ot, az a fixet is leszedi, vagy azt valahol külön kell?
- CCleanernél az elõzményeket kell bepipálni?
moonster
Ne fixxeld, nincs rá szükség.
1. A fenti újságos kódok segítségével igényeélj egy felhasználói név - jelszó párost.
2. Töltsd le a N0D32 vagy ESS kereskedelmi változatát, ne a próbaváltozatot.
3. Uninstalláld a régebbi NOD-od, a Fix-szel együtt, CCleanerrel takaritsd le a fix nyomát, majd indítsd újra a géped.
4. Restart után telepítsd fel a letöltött N0D32, vagy ESS progit, használd az igényelt felhasznaloi nev - jelszo párost
5. Frissítsd!!!
6. Mosolyogj!
Kb. 2-3 napja áll fenn a probléma. Felraktam a nod32-t, fixxel megcsináltam, de nem tudja magát frissíteni, és kódot sem fogad el.
Amennyiben ez ma jött elõ akkor valami gubanc lehet, mert nekem is ezt csinálja! (PC WORLD-ös kóddal)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet kitörölni a registry-bõl a nod32 kódját, mert valami nem stimmel a felhasználónévvel, illetve a jelszóval, és újat pedig nem fogad el?
CCleaner-rel próbáltam, de az nem hozott megfelelõ eredményt, gugliban pedig azt találtam, hogy futtassam le a regeditet, és ott meg lehet csinálni, viszont ott nem igazán tudtam eligazodni...
Köszi.
Az eset online scanner megy. A c-vel végzett, most vizsgálja a másik vinyót. Ez egy barátom gépe. Ráment egy támadó webhelyre, azonnal kiírt vagy nyolcmilliárd vírust, és agresszíven követelte, hogy töltsd le a vírus eltávolító programot, amely nem csinál semmit, hanem azt akarja, hogy a vírus irtáshoz vedd meg a programot drága pénzért. Valószínûleg az "eltávolító" program telepíti a vírust.

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Akkor futtasd le az egész gépet, ha nincs túl sok mindent, ha túl sok minden van, akkor csak a C partíciót (amibe van a Windows telepítve) egészen.
talált egy linkflu trójait

Köszi a tanácsokat. Most fut az online scanner, 99% on van eddig nem talált semmit. Utána lefuttatom az ajánlott programot is. Gondolom, most már késõ jelszót beállítani a nodon, azt is újra telepítem és a telepítésnél állítok be jelszót. Gondolom azért a malware-eknek nincs kódfejtõ algoritmusuk...

Malwarebytes Antimalware, letöltöd a free verzióját, telepíted frissíted és elõször adsz egy Quick Scan-t. Ha nem engedi futtatni, akkor ahogy írtam átnevezed az mbam.exe valami más *.exe-re.
Már egyszer újra telepítettem a nodot, de nem védtem le jelszóval. Rescue cd s cuccum nincs. Tudsz valami linket az antimalware progihoz?

Én találkoztam olyannal, hogy a vírus letiltotta az antivírus valós idejû védelmét, csak a Tûzfalát hagyta meg aktívan. Persze a scannelés sem ment, csak az antivírus újratelepítése oldotta meg a problémát és rögtön újratelepítés után jelszóval védtem le. Szerencsére nem volt olyan intelligens a vírus, hogy még volt erre idõm.

Ezért ajánlatos az ESET esetén is jelszóval védd a védelmi komponenseit. Lehet, az online scannert sem fogja engedni. Hogy kitisztítsd a gépet, akkor lehet a Rescue CD cuccokat kell próbálnod.
Azért egy Malwarebytes Antimalware le lehet futtatni, ha ezt engedi. Annyit még lehet próbálni ha ezt sem engedi, hogy az Malwarebytes víruskeresõ programját átnevezed (mbam.exe pl. mbamhjfhikrk.exe-re) és akkor lehet engedni fogja.
Sziasztok! Létezhet az, hogy vírus, vagy spyware letiltja a nod32 kézi indítású víruskeresõ modult? AZ ad aware kézi keresõje szintén nem indul el. Most a eset online scannerét próbálom ráhajtani, de még tölt.

Köszönjük!!!! :)

<#wink>

Megírtam neki, h ha aktív lesz és tisztességgel ellátja a házigazda jogokat, valamint a moderátorok is úgy látják, akkor lemondok a házigazdai jogokról.

Ez még nem elég! Téged mi választottunk, ezért - a föntieken túl - új szavazás és minimum 2/3-os többség kell, hogy õ legyen a topic (régi/új) házigazdája! <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kivételek közé tenni adott programot.
Itt írtam pont a hozzászólásod elõtt:| #9861
Narxis
Neeeeeeee, csak kamuzik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Kedves üzenetet kaptam a régi házigazdától:

Megírtam neki, h ha aktív lesz és tisztességgel ellátja a házigazda jogokat, valamint a moderátorok is úgy látják, akkor lemondok a házigazdai jogokról.
moonster
Nem tudom mi lesz veled, ha az eset seggbe rúgja az általad linkelt oldal üzemeltetõjét?
Jössz ide kódért:)

Laczyi
Thx <#eljen>
Az elõbbi üzenetet okvasd!!!
Írd be ezt a szervercímet!

Megnyitod a Nod - ESS-t, nyomsz egy F5-öt, megjelenik a menü, kikeresed a frissítés menüt - frissitési szever - szerkesztés - beírod ezt a szervercímet - hozzáad - és kész. Azt hiszem ez elég szájbarágós!
Nem kell kódokat - jelszavakat pötyögni!!!
Csak próbáljátok ki!
Nem tudom mi lessz veletek ha majd már az újságokban sem lesznek kódok!!!
Üdv!!!

http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4

Jó szórakozást!!!
Ariane
Szia!

A kereskedelmi verziót telepítsd fel. Bocsi ha az van fent de ne a trialba írd be ezeket, bár azt hiszem az is elfogadja. A kapott felh.név/jelszóval le tudod tölteni és telepíteni is.
Ha ez megvan akkor csinálj egy frissítési gyorsítótár ürítést majd indíts egy kézzel indított frissítést a frissítési fülre kattintva. Általában ez meg szokta oldani. Én régebben használtam a nodot és ez megoldotta az ilyen jellegû problémát, ezért merem javasolni.

Egy kis segítséget szeretnék.
Eset NOD32 Antivirus 4.2 (64bit) használok, szinte mindig ide jövök az újságos kódért, majd ahogy kell regisztrálok. Az elmúlt Kb. 6 hónapban soha semmilyen itt található kód, azaz amire regisztrálok és visszakapom a kódot, nem fogadja el a NOD32, mert egybõl kiírja, hogy nem jó név jelszó. Már volt olyan is, hogy nem azonnal, de másnapra tuti írta, hogy nem jó név jelszó és ilyenkor akármire kérem a regisztrációt, mind egytõl egyik nem jó név jelszót ad. Eddig a megoldás NOD32 uninstal, majd instal és 1 hónapig megint minden oké.
Valami ötlet? Elõre is köszönöm.
Ui.: 2db gépem van itthon, mindkettõvel így járok.
Egy kollégámnál is én szoktam frissíteni, ott viszont soha ilyen még nem volt.
De geci bonyolult program ez a nod. <#wow2>
Huu.Köszi.Sikerült is.Ki hitte hogy ilyen bonyolult

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

moonster
Szia!
Angol nyelvû leírást találtam.
How do i create an application-based firewall rule!
Sziasztok! A NOD tüzfalán hogyan lehet átengedni programokat,úgy hogy ne kelljen kikapcsolni az egész tüzfalat?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hozzáértõ módba legyen Nod.
Beállítások / További beállítások bal oldalt "listába" / Kivételek és itt add meg a fájlt.
Helló! A segítségeteket kérném abban, hogy a nod32-nél hogyan lehet azt megoldani, hogy egy bizonyos ,,filet" (amit a nod vírusosnak észlel), azt ne vegye figyelembe és ne kérdezgessen rá hogy karanténba tegye vagy törölje?
Valójában az lenne az elképzelésem: Ha a bejelentkezek a win7-be, akkor ne tegye azt a bizonyos ,,filet" soha sem a karanténba!
Remélem válaszoltok!
A segítséget elõre is köszönöm!!!
Aquir
a bannerben levõ magazinokra kattintva a kódokkal meg lehet hosszabbítani

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Üdv!

Érdekelne, hogy van-e valakinek felesleges ESS licence amit el tudna küldeni? Cserébe 2 gépre érvényes NOD32 licencet tudnék adni (2013.06.-ig érvényes)
<#eljen>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Narxis
<#eljen>

<#eljen>
moonster
Pc W0RLD 2011/április

Kód: S6AT5E
Regisztráció
Érvényes: 2011.05.15

Köszönet brandd-nek
moonster
Köszönöm a gyors munkát!
<#eljen>
Narxis
<#worship>

Efreet
javítottam.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

moonster
Köszi a kódot.
Mivel házigazdaként nincs szerkesztési jogom, ezért megkértem egy aktív moderátort, hogy tegye meg. Reméljem, hogy mihamarabb eleget tud tenni a kérésemnek.

Egyébként a CH1P-es kód közel két hónapos, márc. 23-án postolták és május 15-ig jó.
wicked
Szerintem abban is egy hónapos kód lesz. Az elõzõ haviban is az volt. <#fejvakaras>