Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wicked
<#taps><#eljen>

husiego
<#eljen>

husiego
Ezek szerint tényleg nem lesznek 2 hónapos kódok? <#wow1>
Még az áprilisi PC WORLD-ben bízom, hátha...

Pc guru 2011/5

Kód:CHEM9F
Regisztráció
Érvényes: 2011.05.15
moonster
Köszönjük, de nem élünk ilyennel.
Jobb ha elvégzi az ember azt a pár másodperces melót 1-2 havonta, az a frissítés legalább hivatalos.

Itt van egy pár frissítõszerver cím, ezt be kell írni a NOD vagy ESS, -Beállítások - Frissítés menüpontban található frissítési szerver szerkesztésbe, ez után hozzáad és kész ! ! !
A felhasználó nevet, a jelszót törölni kell, mert így megy. nem kell kódokat meg jelszavakat írogatni.
Hát ennyi!
Jó étvágyat hozzá!!!
Nekem már megy egy jó ideje, semmi gond!!!

* 4-es verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/v4

* 3-as verzió: http://esetupdate.tk/update/eset_upd/

* 2.7-es verzió: http://esetupdate.tk/update/nod_upd/

Üdv!!!

moonster
CH1P link javítva. Elnézést és köszönöm a visszajelzéseket!
Shiwo
jé, tényleg jó már.. köszi :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

husiego
Gondolom már nem áll fenn a probléma, azért bemásolom, az atw válaszát:

A hiba nem nálunk volt, valószínûleg valamelyik ingyenes tárhelyen vírusos tartalom volt, a NOD rendszere viszont nem választotta külön az aldomaineket egymástól és így az összes tiltásra került. Alapvetõen a problémát mi nem tudjuk megoldani, a szoftver üzemeltetõjének jeleztük a hibát és a legújabb 6005-ös frissítésben a problémát már elhárították.

Shiwo
Hali !

Van egy atw-s tárhelyem, ahol pár képet, egy játékhoz FAQ-t meg egy fórumot tárolok (utóbbit csak haverjaimmal használom)

a mai napon azt vettem észre, hogy a következõt írja ki a böngészõ, mikor hozzá akarok férni:

"Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján."

Tudomásom szerint nincs rajta semmi olyan dolog, ami vírust tartalmazna.. FTP-vel ráenged, azt nem akadályozza a nod..most egyelõre szedem le a cumókat, és ráakarom küldeni a vírkert..

de miért került fel a listára ? s ha nem találok semmi vírusos dolgot, akkor hogy lehetne leszedetni ? vagy mi a csuda van ? ilyenkor mit lehet tenni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszönöm!
Köszi!
THX!
me and a monkey

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Köszi!
wicked
<#eljen> <#taps>

tommygear
chip-es link rossz a bannerban
Csak szólok,hogy ha a villogó Ch1p feliratra kattintok, akkor nem a hozzátartozó post jön be,hanem másik.Amúgy köszönöm a kódot!
<#eljen>
moonster
<#eljen>
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CH1P 2011/04

rdxw3h
Regisztráció

Érvényes: 2011.05.15

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

<#taps>
wicked
<#eljen>

Köszi.
Narxis
Köszönjük!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
thx<#eljen>
Gamestar március

Kód: SU8RAN

Regisztráció

Érvényes: 2011.04.30

Oké, azt hiszem nem lesz most már semmi gond, köszi a segítséget.<#vigyor0>
elnézést, elírtam
wicked
<#eljen>

moonster
Thx, fõleg, h nem kezdtél trollkodni!
Max Respect!
ChaosTeam
Elírtad a kódot!

PC GURU

Kód: T8UHEF

Érvényes: 2011.04.15.

Regisztráció

( tiédbõl kimaradt a H ... )
Fejlécet nézd. Ami villog az a legújabb.

Tud-e valaki nekem segíteni? nod 32 kod kellene. Lejárt a 30 nap próbaidõm.
Köszönöm.
gergely1991
ha ez levantöltve és csak a darabokat kellene összerakni akkor netkábel kihúz vagy hálozati kapcsolat felfüggeszt nod kikapcs és úgy:)

#9807: Remélem igazad lesz:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Természetesen nem akarok a bolhából elefántot csinálni. Remélem nem lesz ilyen gond többet, nem szeretnék megválni tõle, nagyon meg vagyok vele elégedve.
moonster
Akkor lehet, h csak valami átmenetei gond és a következõ update-ben javításra kerül. Nem aggódnék a helyedben :)
Tudom hogy ellenõrzi a fájlokat, de itt olyan volt mintha elakadt volna valahol, és IDM-be a várólistán lévõ letöltések sem folytatódtak. Millió rar fájlt szedtem le már ugyanígy és eddig nem volt ilyen gondom.
gergely1991
csupán a nod ellenõrzi a fájlokat:)
aszem rar fájlok ellenõrzését kell kipipálni hogy azokat ne nézze át.(késõbb pedig nézd át nem-e vírusos) :)
emlékeim szerint a fájlrendszer-védelemnél kell beállítani.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv.
Tegnap érdekes dolgot tapasztaltam a NOD-al kapcsolatban. Azt leszögezem elõre hogy immár 2 és fél éve használom minden gond nélkül, meg vagyok vele elégedve.
De most elõször volt egy kis gondom vele. Történt ugyanis hogy IDM-el töltöttem le egy RAR file-t ami 7 szálon jött,és amikor elérte a 100%-ot, és jött volna a letöltött fájldarabok összeillesztése, egyszer csak proci felugrott 100%-ra fájl összeillesztés megakadt és nem volt hajlandó csinálni semmit, feladatkezelõben megnéztem mi a gond és láttam hogy az ekrn.exe használja 100%-on a procit. És be se tudtam zárni a NOD-ot még feladatkezelõben sem, mert ahogy bezártam ismét elindította magát. Végül is újraindítás lett a vége, ami után ismét nem volt semmi gond, de érdekelne hogy vajon mi történt, mert eddig nem tapasztaltam ilyen gondot.
wicked
Akkor jó. <#eljen>
Megnyugodtam. <#wink>

xy21
Lenne egy olyan problémám hogy mikor fellépek a facebookra akkor a nod32 kiirja hogy cím letiltva és valami ilyesmi címet ír ki: external.ak.fbcdn.net
Ez most mi akar lenni? valami reklám vagy vírus?

KranaZoli
<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

<#eljen>
moonster
thx narxis
wicked
Ha nem használják túl sokan, akkor nem veszik észre, hogy feketekód. Én is küldtem régebben KranaZolinak egyet, nem tudom az mûködik-e még.

wicked
<#eljen>