15641
-
farkasbora #11078 Köszönöm ! -
#11077 Elég, ha a topic linkjét elküldöd nekik. Ha narancs lesz az ikon, idejönnek, 5 kattintással kapnak egy "személyes kódot" a postaládájukba.
Valóban egy vírusirtó-t hackkelni nem a legszerencsésebb dolog.
A username-password párosokat tartalmazó oldalak sok esetben rejtett, ártó kódokat tartalmaznak, valamint a kinn lévő username-password párosok idővel, általában a lejáratuk előtt sok idővel, a kikerülésük uán pár nappal black-listre kerülnek és nem fognak funkcionálni.
Tanítsd meg őket használni ezt az oldalt és a kódot, így járnak a legjobban. -
lally #11076 Köszi, gyors voltál; megelőztél!
-így is közölve, most már mindenki (sőt, még az újonnan "idetévedők") számára is sokkal "Világosabb" a szitu !(?)
-
#11075 PCGURU 2012/07
Kód: 1Q184L
Regisztráció
Lejárat: 2012.08.01 -
lally #11074 Eléggé "fogós"-kérdést feszegetsz !
-eléggé, sőt "Qrvára"-pénzéhes világunkban nem olyan sok "dinka-fazont" ismerünk,
aki temérdek melóval töri majd fel Azt_a_"Baciellenőrt" csak azért,
hogy mindezt
minden ellenszolgáltatás nélkül; Közkinccsé is tegye.
lásd időnként:
"http://www.virushirado.hu/"
-
f3lhasznaloinev #11073 Köszönöm szépen! Működik! -
Mr O #11072 Egy teljesen nolmáris kérdést tettem fel kulturált stílusban és meg köszöntem ha valaki reagál.
Nem tudom miért kell ilyen falmenti stílusban vállaszolni??A fórum célja,h segítsünk is ha a másik kérdez valamit szerintem.Ha nem akarsz nem írsz...
Ha jól tudom nem ismersz és én sem téged ezért én nem minősítenélek.Ellentétben veled lehet 30 felett már nincs időm mindig a gép elött csücsűlni.Sőt a kód nem is csak nekem lesz, több ismerősnek ajánlottam.Akik nincsenek a fórumon és szintén nem tudnak 1.5 havonta kódok után keresgélni.Ezért kérdeztem mint hossútávó megoldást.
-
Terence007 #11071 Itt vannak mindig a legfrissebb kódok az oldalon, kb. ki van nyalva a segged, úgy megvan csinálva a környezet a frissítési regisztrációhoz. Hat darab kattintásba és fél percbe telik az egész művelet 1.5 (azaz másfél) havonta. Ennyit kell csinálnod és teljesen hivatalos frissítés megy a gépedre.
Érzed már, hogy mennyire értelmetlen és gáz a posztod? -
#11070 köszönjük neked -
Mr O #11069 Sziasztok!
Az ilyen free oldalak mennyire megbízhatók?A kód nem jár-e le mondjuk 2 hét után,vírusok ect...
Promo ESET
Köszönöm! -
#11068 Thx:)
-
#11067 -
z1980 #11066 Köszönöm! -
farkasbora #11065 Köszönöm ! -
Gary #11064 CH1P 2012/06
9sq3kd
Regisztráció
Érvényes: 2012.07.15
Ui.: Bocs' a késlekedés miatt, szabadságon voltam :Ð -
lally #11063 -ajaaa:
"Minden tesztnek (is!), maga-felé hajlik a Keze ?"! -
#11062 Ezen nem teljesített valami jól az ESET. :( -
z1980 #11061 av-teszt 05.2012
-
z1980 #11060 av-test 05.2012 -
barmi #11059 köszi a gyors választ ! ; ) -
#11058 Tobb lehetoseg is van
Tovabbi beallitasok > Halozat > Szemelyi Tuzfal > Szabalyok es Zonak > Zona es Szabalyszerkesztonel a beallitasok gombra tenyerelj ra.
Ott latni fogod azokat az alkalmazasokat, amik engedelyt kertek mar.
Fencsikenek.
Ugyanitt lehet ezeknek a programoknak megadni az adott kommunikaciot a portokon, ha a szerkesztesre klikkel. -
barmi #11057 Sziasztok ! Hol tudom megtiltani egy konkrét programnak hogy a neten kommunikáljon ? SS 4.0.474.0 -t használok. Köszi ! -
farkasbora #11056 Beállítások>alul>további beállítások>szülői felügyelet>a pipát ki kell venni az integrálás a rendszerbe kockából. (remélem sikerül)Üdv ! -
Frobi #11055 Hali valaki tudja hogyan kell véglegesen letiltani a szülői felügyeletet az eset smart security 5 röl?
Az a problémám hogy csak 1-2-4 vagy a következő inditásig és ennyi.
Jelszóval nincsen levédve
előre is köszönöm a segítséget.
-
#11054 Eléggé brutális a Smart Security tűzfala, most fel kellett tennem egy másik dlna szoftvert és automatikus védelemnél ezt is úgy kilövi, hogy a TV-t sem látja a hálózaton :)
A bajom, hogy ennél már nem tudom, hogy milyen portokat kell kinyitni ezért az a legegyszerűbb ha filmnézés előtt lelövöm a tűzfalat :) -
lally #11053 Előre ne is deklarálj semmit se.
Üzemelés közben, ami nagyon ki is akar menni, csak azok közül, és csakis akkor szanálj! -
lally #11052 Nálam, mintegy 8-10perc alatt zajlott le az:"5.2.9.12." -
#11051 Köszi, most már jó. Az elején lesz gondolom egy kis tökölés amíg minden egyes programot kézileg hozzáadom a listához, de utána már remélem jó lesz. -
7alvoo #11050 igen, a torrent kliensnek muszáj szabadon kommunikálnia -
#11049 A képet a kép beszúrása gombbal tedd ki, nem kell oda az anonym előtag.
-
Lac99 #11048 Bocs a flame miatt, mi ez az atom bonyolult rendszer itt?! kép
Ha most sem jó, feladom... -
Lac99 #11047 A kép meg nem látszódik nálam, tehát link: kép -
Lac99 #11046 Srácok, az 5.2 mennyi idő alatt telepítődik? Délben elindítottam, 5 perc alatt eljutott idáig, azóta semmi:
-
#11045 Nekem fut mellette torrent is és az minden egyes kapcsolatra rákérdez, azokat is végig engedjem? -
7alvoo #11044 A hálózati védelmi mód legyen megosztott, és "interaktív szűrési üzemmód" -ban rá fog kérdezni a médiaszerveredre és akkor be tudod állítani, hogy kiengedje. -
#11043 Azt nem tudja valaki, hogy Eset Smart Security 5-ben hogyan lehet bizonyos portokat kinyitni vagy egy programot átengedni a tűzfalon?
Van egy smart tv-m és egy dlna szoftveren keresztül szoktam wifi-vel filmet nézni és ha be van kapcsolva a tűzfal akkor nem jön létre a kapcsolat, amint kikapcsolom megint jó.
Nem igazán találtam meg a beállításokban azt a helyet ahol ki lehetne engedni ezt a szoftvert a blokkolás alól. -
7alvoo #11042 7186 -
#11041 Az adatbázisra kérnék.
-
lally #11040 -magára a programra, avagy csak(!) egy "Offline" adatbázisra ? -
#11039 Sziasztok Nod 32 frissítést szeretnék kérni.