Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ESET Kapcsolatfelvétel
kösz
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Hogyan tudom aktiválni a NOD32 Antivirus 5 RC-t??Feltettem és mot kér mail címet.Meg van it két lehetõség is :S Melyiket kell választanom?Beírtam a mail címem de nem jött semmi jelzés mail-ben...:S
Köszi!!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
vg: Egy kiadásra jelölt verzióban már nem szokott gond lenni a stabilitással...
A FF + ESET parosnal nem egyszer tortent meg velem a 4-es verzioig, hogy a lapok betoltesenel illetve fajlok letoltesenel 99%-nal a virusellenorzesnel beragadt az oldal vagy a letoltes, na most ez a v5RC1-el teljesen megszunt, raadasul mintha a sok kepet vagy flash tartalmat tartalmazo oldalak is furgebben toltodnenek be.
Az RC változat mit jelent ?
Rátelepíthetõ a 4 es verzióra ??
NOD32 Antivirus 5 RC (32-bit)
NOD32 Antivirus 5 RC (64-bit)
ESET Smart Security 5 RC (32-bit)
ESET Smart Security 5 RC (64-bit)
Köszönjük a kódot.
Ja valamiért nem engedi beszúrni a webcímet!?
Remélem segítettem néhány embernek...
A többi miért nem jó? A PC GVRV például 2011.08.15-ig jó. Pár hozzászólással lejjebb megtalálod. <#kacsint>#kacsint>
Jövõ hónapban nem lesz pcguru kód mivel szabadságra mennek,nem lesz új lapszám így kód sem,ezért is adták 08.15-ig, legközelebb augusztusban jön a kód, aki esetleg hiányolni fogja júliusban annak leírtam elõre.
Nagyon szupernek tûnik ez az 5 verzió. A múltkor említettem valami scannolási hibákat, látom már javítva vannak ebbe a beta verzióban, de gondolom már rég javították a jelenlegi 4-es verzióban is.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Már csak a SandBox hiányzik. Igaz nekem nem tetszik a SandBox.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ST marad fõleg a nod32 mellé...
Ha mégis akarsz valamit feltenni az ESS mellé, akkor egy olyan legyen, aminek nincs valós idejû védelme, pl. Malwarebytes Antimalware Free, Spybot Search and Destroy (TeaTimer nélkül) és még vannak.
Megpróbáltam újra telepíteni, de sajnos az sem segített.
Konkrétan egy olyan oldalt akarok létrehozni, amihez egyszer kell csak beírni az e-mail címet, majd utána automatikusan mindig újraküldené a jelszót.
Ha tényleg nem szeretnétek, hogy ilyen jellegû dolgokat itt közé tegyek, akkor elnézéseteket kérem, és egy hátrasasszéval elvonulok. Én kérek elnézést.
<#worship>#worship>