Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PC World 2011/06

Kód: KA8A8E
Regisztráció
Érvényes: 2011.07.15
moonster
Kérlek, hogy mindenképpen írd meg az eset-nek, hogy milyen problémád volt az 5RC-vel. Segíts nekik, hogy jobb legyen a progi.
ESET Kapcsolatfelvétel

kösz
Kipróbáltam az ESS5 RC-t. Elsõre nem volt problémám vele, de az Outlookban némely levelemben elromlottak karakterek, az UTF-8-ak. Gugliban olvastam, hogy az ESS beépülõje lehet az oka. Mivel mást nem is csináltam, visszaraktam a 4-est, most az új levelekkel nincs is gond, de a régiek úgy maradtak...
jamekka
PC Guru 2011/07 kód tetszik neki ahogy nézem...😄 rem nem lesz vele gondom.

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

jamekka
Hello!

Hogyan tudom aktiválni a NOD32 Antivirus 5 RC-t??Feltettem és mot kér mail címet.Meg van it két lehetõség is :S Melyiket kell választanom?Beírtam a mail címem de nem jött semmi jelzés mail-ben...:S

Köszi!!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

moonster
Tökéletes a PCGVRV kód, én is azt használom.
Gondolom, ez még nem tud magyarul?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

tugja valaki az uj pc guru kodot?
nem jo a kod
DjDano
Nálam is ugyan ez a helyzet, csak jókat tudok róla mondani! 😊

vg: Egy kiadásra jelölt verzióban már nem szokott gond lenni a stabilitással...

Jakuza001
Nalam meg ez mukodik hibatlanul. 😄
A FF + ESET parosnal nem egyszer tortent meg velem a 4-es verzioig, hogy a lapok betoltesenel illetve fajlok letoltesenel 99%-nal a virusellenorzesnel beragadt az oldal vagy a letoltes, na most ez a v5RC1-el teljesen megszunt, raadasul mintha a sok kepet vagy flash tartalmat tartalmazo oldalak is furgebben toltodnenek be.

Kizárt, hogy feltegyem az eddig szinte hibátlanul mûködõ verziómra.
Jakuza001
Release Candidate (kiadasra jelolt valtozat)

Igen ratelepitheto.

Szia

Az RC változat mit jelent ?
Rátelepíthetõ a 4 es verzióra ??
DjDano
A trial licenc 2011 augusztus végéig frissít!

DjDano
moonster
Teljesen mindegy, h melyik kódot használod, mert bármeliyk jó a NOD32-höz 😊
Köszönjük a kódot.
Hát azért nem jó, mert én a PCWORLD-ös verziót használom, de akit érdekel a júniusi kód: KA8A8E csakhogy ne írogassak ide feleslegesen.
Ja valamiért nem engedi beszúrni a webcímet!?
Remélem segítettem néhány embernek...
wicked
Szia!

A többi miért nem jó? A PC GVRV például 2011.08.15-ig jó. Pár hozzászólással lejjebb megtalálod. <#kacsint>

Sziasztok! Még új fórumozó vagyok és a PC WORLD nod32 júniusi kódját keresném sürgõsen! Ha ide feldobnátok nagyon megköszönném....
THX!
me and a monkey

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Szívesen mindenkinek!
Jövõ hónapban nem lesz pcguru kód mivel szabadságra mennek,nem lesz új lapszám így kód sem,ezért is adták 08.15-ig, legközelebb augusztusban jön a kód, aki esetleg hiányolni fogja júliusban annak leírtam elõre.
<#worship>
Ha feltelepítenétek az ESET Smart Security 5/ESET Nod 32 Antivirus (beta verziót), akkor egy email címmel egészen szeptember 2-ig (legalábbis nálam eddig írja ki) van ingyen védelem.
Nagyon szupernek tûnik ez az 5 verzió. A múltkor említettem valami scannolási hibákat, látom már javítva vannak ebbe a beta verzióban, de gondolom már rég javították a jelenlegi 4-es verzióban is.
Szaszura
Hatalmas thx!!!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

<#taps><#eljen>
husiego
<#eljen>

Köszönöm!
wicked
<#worship>

PC Guru 2011/07

Kód: RUPR7W
Regisztráció
Érvényes: 2011.08.15
Jakuza001
Azert jo a hatterben a winpatrol is, bar az mas funkciot segit elo.

Én is feltettem a beta verziót, lássam mit újítottak benne. Érdekes módon egyrészt követték a Norton-t, a Cloud-Powered Reputation, ez nagyon jó dolog. Csak mégsem annyira komplex, mint Norton esetében, hogy egy pár perc és megvan az egész rendszer ellenõrzése (Reputation Scan: Full Scan).
Már csak a SandBox hiányzik. Igaz nekem nem tetszik a SandBox.
Airbus A380
is-is. mielõtt megkérdezed, hogy akkor mér nodom van, 1 mert elég jó neve van és ezekkel a kódokkal LEGÁLISAN használhatom a full verziót, 2 van tûzfala, 3 optimális a gépem teljesítményéhez.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Azok a trójaiak a futó folyamatok között voltak?
Narxis
Ezért kell a 2. ami 5 különbözõ antivírussal scannel. 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Airbus A380
az elsõ fenn van, kussolt 😊 errrõl ennyit 😉

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Narxis
Ha annyira nem bízol benne akkor egy malwarebytes-ot és egy hitman pro-t tegyél fel. Másnak nincs értelme.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Airbus A380
dehogy törlöm le a nagy nodkirály pár trójait nem vett észre....

ST marad fõleg a nod32 mellé...

Másképpen a Spyware Terminator-nak nincs olyan jó detektálása, mint az ESS-nak. Le is törölheted végleg a ST.
Airbus A380
van fwenn 4 kémíyrtó , de aktívba csak a terminátor, de akkor azt is hibernálom.

Én azt ajánlom, hogy egy védelmi szoftvert használj, és akkor az legyen az ESS. Lehet nem akadnak össze, de nagyon lassítják a gépet és detektáláskor meg valós idõben való védelemkor sokat használják a HDD, memóriát, stb.
Ha mégis akarsz valamit feltenni az ESS mellé, akkor egy olyan legyen, aminek nincs valós idejû védelme, pl. Malwarebytes Antimalware Free, Spybot Search and Destroy (TeaTimer nélkül) és még vannak.
Airbus A380
Sziasztok. az ESS mellett ugye nem baj ha használom a spyware terminátor aktív védelmét is? Gondolom mivel nem ugyan az a két program feladata nem akadnak össze , de jobb a biztonság alapon inkább megkérdezem.

moonster
Regisztrálj magadnak és az tuti jó lesz. Kattints a fejlécben a CH1P -re és utána a hozzászólásban lévõ kódot másold a regisztrációnál lévõ linket megnyitva a kód mezõbe. A többit meg töltsd ki a saját adataiddal. Egy percen belül kapsz egy tuti jó usernév - jelszó párost.
adjatok már usernamet meg passwordot! ami jó persze....
Alapból így állítottam be.
Megpróbáltam újra telepíteni, de sajnos az sem segített.

Rendben.
moonster
Nem gondolom, h bárki szívesen adná ilyen listához az e-mail címét. Nem kell magyaráznom a nem kívánt reklámleveket és a hasonlókat.
Nem egy ilyen projekthez keresem az embereket. Semmi köze a frissítõ szerverhez, viszont ugyanúgy az "élet" megkönnyítése a célom. Nem értem mi a problémád, én is a segítségeteket kérem.
Konkrétan egy olyan oldalt akarok létrehozni, amihez egyszer kell csak beírni az e-mail címet, majd utána automatikusan mindig újraküldené a jelszót.
Ha tényleg nem szeretnétek, hogy ilyen jellegû dolgokat itt közé tegyek, akkor elnézéseteket kérem, és egy hátrasasszéval elvonulok. Én kérek elnézést.
<#eljen>