Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdem elveszteni a türelmem. Van képed itt vadászni emberre olyan projecthez, amiben egy hete majdnem megütötted a bokádat. Ez a fórum jó szándékú, egymást ÖNZETLENÜL SEGÍTÕ tagokból áll.
Ha még egy hasonló hozzászólást produkálsz, akkor kénytelen leszek a kitiltásodat kérni.
Ha mégis formázásra kerül a winyó akkor mind a két particiót célszerû lenne törölni vagy elég azt amin az op.rendszer van?
Jelentkezni privátban lehet.
A segítséget elõre is köszönöm!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése tart sokáig.
Fél éve vettem egy HDD-t és miután felraktam rá az XP-t a nod MBR sector hibát írt ki de nem tudtam vele csinálni semmit mivel csak no action lehetõséget ajánlott fel. Kerestem a fórumban hogy miért volt ez, viszont nem foglalkoztam vele. Történt két napja hogy a gép (gyanítom hogy a HDD amit vettem) látványosan lassult, azonban a NOD már nem dobál MBR-es hibát fel. Lehet összefüggésben a két dolog?
Tudna vki segíteni?
Ui.: Win XP SP3 op. rendsz-em van és NOD32 4.2.64.12-t használok.
De kérdés, ha ide belinkelem, ahogy eddig, abból nem lehet baj?
Kicsit off leszek ezért a spoiler.
Ugye a Proxy szervereknél a legtöbbje csak addig jegyzi meg a felkapcsolódó gép IP címét, amíg tart a kapcsolat a sz.gép és a proxy között. Nem kötelezi az IP cím tárolására semmi nemzetközi szabály egyébként a proxy szerverek üzemeltetõit. Ha lekapcsolódtál a proxyról akkor a szerver törli a cím adatokat és visszakövethetetlen a keresett gép címe. Éppen ebben van/lenne a proxy elõnye. A próba alatt un. láncolt proxy szervereket használtak. Az elsõ csak addig jegyezte meg az adott gép IP címét amíg meg nem történt a következõhöz való kapcsolódás. Öt proxy volt láncba kapcsolva. Elvileg így csak az utolsó proxy szerver tárolt IP címet és az is csak az elõtte lévõ proxy címét, nem pedig az alany gép IP-jét. Tehát anonim volt a kapcsolat. (eddig) Nos ez az eredetileg titkos szolgálatoknak kifejlesztett szoftver alig fél perc alatt, miután lekapcsolódott az alany számítógép a proxyról, visszakövette a proxy címeket, és szépen megtalálta a kiinduló gép IP-jét is. Már nem meglévõ kapcsolat ellenére! Ilyen egyszerû ez már manapság, csak a megfelelõ szoftver kell hozzá. Hát ezért javasoltam, hogy tedd felejtõsre ezt a témát, ne keresd a bajt mert ma már sosem lehet tudni...
Elvégre csak külsõ link van/lenne az oldalon, talán ez így nem annyira vészes. Bár a fene tudja...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy 07.15-ig jó
valaki leirná magyarul?
Ezen a címen érhetõ el:
http://essupdate.wordpress.com/
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Move that folder to the C:\. (You should have "c:\eset_upd")
- Open up the NOD32 Control Center by clicking on the system tray icon.
- Open the "Update" screen and click on "Setup"
- In the "Server" dropdown list, choose the last item which should point to C:\eset_upd.
- Click OK to close the update setup window.
- Back at the update screen, click "Update now"
Letöltés
A másik oldal pedig a DTSH-ra irányítja át a látogatót.
(Egyébként most ellenõriztem, egy kanyi frissítés nincs fent rajtuk)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
V 3/4 http://esetupd.dtsh.hu/
V 2.7 http://eset.wps4.info
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
Nem tudjátok, van-e mûködõ privát update szerver valahol? Csak azért kérdezem, mert ami itt is meg volt említve, az mint tudjátok nem mûködik és azért valljuk be, ez sokkal kényelmesebb mint az újságos kód, vagy serialokat vadászgatni a neten.
Köszi.
Nah mind1 még várok vele ma és ha nem jön mail akkor delete...
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Narxis: kösz az offlinet <#eljen>#eljen>
Alex2: kösz a kódot <#eljen>#eljen>
ESET NOD32 Antivirus 5 Beta van most a gépemen.Gondóltam megsasolom.De nemis frissít csak akkor ha adok pass-t és nevet.Most akkor nem is lehet jelszó nélkül tesztelni?
Köszi!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
- Extract to any folder. You should get a folder called "eset_upd" along with the update files inside.
- Move that folder to the C:\. (You should have "c:\eset_upd")
- Open up the NOD32 Control Center by clicking on the system tray icon.
- Open the "Update" screen and click on "Setup"
- In the "Server" dropdown list, choose the last item which should point to C:\eset_upd.
- Click OK to close the update setup window.
- Back at the update screen, click "Update now"
Letöltés
Mirror
Következõnél magyarul írom le az utasításokat, csak már fáradt vagyok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehet felváltva is, ha úgy könnyebb...
Csak remélem, h nem került a fórum a látótérbe és nem leszünk a következõk.
<#worship>#worship>