Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Balcsida!
Kezdem elveszteni a türelmem. Van képed itt vadászni emberre olyan projecthez, amiben egy hete majdnem megütötted a bokádat. Ez a fórum jó szándékú, egymást ÖNZETLENÜL SEGÍTÕ tagokból áll.
Ha még egy hasonló hozzászólást produkálsz, akkor kénytelen leszek a kitiltásodat kérni.
Shortstop
Mikor megvettem akkor kapott egy teljes formázást és úgy lett rá telepítve az xp. HDSentinel meg azt írja hogy minden rendben van vele.
Ha mégis formázásra kerül a winyó akkor mind a két particiót célszerû lenne törölni vagy elég azt amin az op.rendszer van?

A következõ projektemhez keresek olyan embert, aki havonta egyszer vállalná, hogy beírja az újságkódot a megadott adminisztrációs felületen!
Jelentkezni privátban lehet.
A segítséget elõre is köszönöm!
moonster
Nem szoktam figyelni a licensz lejáratát, csak a systray ikonját. Ha zöld, akkor minden rendben, ha sárga, akkor kattintok, h wazzup. Általában nemsokára lejár, vagy a frissítéssel van gond, vagy oprendszer frissítés hibádzik. Ha piros, akkor gubancos.
Na,nekem megjelent a licensz határidõ.DDD Majdnem 1 napra rá

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nos az MBR mint olvashattad a rendszer indításához szükséges fájl, ha fertõzött nagy eséllyel a géped illetve a winyo látja kárát.Érdemes egy teljes formázást ejteni a winyon(nem gyors).Ha a probléma akkor is fenn áll akkor hd sentinelt eressz rá lehet gyárilag hibás a winyód.

husiego
Én ezt úgy orvosoltam, hogy az Eszközök/Feladatütemezõ alatt csak a Rendszeres automatikus frissítést engedélyeztem a többi elõl kivettem a pipát.
Az automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése tart sokáig.

Shortstop
Sziasztok!

Fél éve vettem egy HDD-t és miután felraktam rá az XP-t a nod MBR sector hibát írt ki de nem tudtam vele csinálni semmit mivel csak no action lehetõséget ajánlott fel. Kerestem a fórumban hogy miért volt ez, viszont nem foglalkoztam vele. Történt két napja hogy a gép (gyanítom hogy a HDD amit vettem) látványosan lassult, azonban a NOD már nem dobál MBR-es hibát fel. Lehet összefüggésben a két dolog?

A számítógép bekapcsolásakor a nod32 CPU használata felmegy 90%-ra kb 1,5 percig és ilyenkor szinte semmit sem tudok csinálnia gépen.
Tudna vki segíteni?

Ui.: Win XP SP3 op. rendsz-em van és NOD32 4.2.64.12-t használok.

husiego
Ok, akkor ez a dolog el van felejtve.
De kérdés, ha ide belinkelem, ahogy eddig, abból nem lehet baj?

Inkább tedd felejtõsre ezt a dolgot.
Kicsit off leszek ezért a spoiler. Napokban szemtanúja voltam egy (csak ide haza új még) szoftver tesztelésének. Ez a következõt tudta. (többek között)
Ugye a Proxy szervereknél a legtöbbje csak addig jegyzi meg a felkapcsolódó gép IP címét, amíg tart a kapcsolat a sz.gép és a proxy között. Nem kötelezi az IP cím tárolására semmi nemzetközi szabály egyébként a proxy szerverek üzemeltetõit. Ha lekapcsolódtál a proxyról akkor a szerver törli a cím adatokat és visszakövethetetlen a keresett gép címe. Éppen ebben van/lenne a proxy elõnye. A próba alatt un. láncolt proxy szervereket használtak. Az elsõ csak addig jegyezte meg az adott gép IP címét amíg meg nem történt a következõhöz való kapcsolódás. Öt proxy volt láncba kapcsolva. Elvileg így csak az utolsó proxy szerver tárolt IP címet és az is csak az elõtte lévõ proxy címét, nem pedig az alany gép IP-jét. Tehát anonim volt a kapcsolat. (eddig) Nos ez az eredetileg titkos szolgálatoknak kifejlesztett szoftver alig fél perc alatt, miután lekapcsolódott az alany számítógép a proxyról, visszakövette a proxy címeket, és szépen megtalálta a kiinduló gép IP-jét is. Már nem meglévõ kapcsolat ellenére! Ilyen egyszerû ez már manapság, csak a megfelelõ szoftver kell hozzá. Hát ezért javasoltam, hogy tedd felejtõsre ezt a témát, ne keresd a bajt mert ma már sosem lehet tudni...

husiego
Gondolod gáz?
Elvégre csak külsõ link van/lenne az oldalon, talán ez így nem annyira vészes. Bár a fene tudja...

moonster
husiego: Én a helyedben nyugton maradnék pár hónapig.
Ok.kösz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nézd meg majd holnap, akkor már kiszokta írni,legalább is nekem így szokott lenni
amúgy 07.15-ig jó
Használtam ezt a chip-es kódot,megkaptam az e-mailt,beirtam a kódokat,kiüritettem a frissités cachet,frissitettem,de még idáig nem tudta leellenõrizni az érvényességi idõt.Miért van ez?

Hogyan kell használni ezt az Offline updatet?

valaki leirná magyarul?

husiego
Csináltam egy blog-ot az offline frissítéseknek.
Ezen a címen érhetõ el:
http://essupdate.wordpress.com/

Köszönöm a kódot!
THX!
<#eljen>
Köszi.
wicked
<#worship>

moonster
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CH1P 2011/06

ebezym
Regisztráció

Érvényes: 2011.07.15

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

<#eljen>
<#eljen>
moonster
<#eljen>
husiego
ESET NOD32 Offline Update 6144 (20110523)

- Move that folder to the C:\. (You should have "c:\eset_upd")
- Open up the NOD32 Control Center by clicking on the system tray icon.
- Open the "Update" screen and click on "Setup"
- In the "Server" dropdown list, choose the last item which should point to C:\eset_upd.
- Click OK to close the update setup window.
- Back at the update screen, click "Update now"

Letöltés

Csak úgy mondanám, a DTSH-s évek óta nem frissít, ennek az analógiájára született meg az esetupdate.tk!
A másik oldal pedig a DTSH-ra irányítja át a látogatót.
(Egyébként most ellenõriztem, egy kanyi frissítés nincs fent rajtuk)
husiego
Firefox is blokkolja. "Bejelentett támadó weboldal!"

Narxis
Chrome blokkolja az oldalt, dtsh-sat.

zico87
NOD UPDATE SERVERS:
V 3/4 http://esetupd.dtsh.hu/
V 2.7 http://eset.wps4.info

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Sziasztok!

Nem tudjátok, van-e mûködõ privát update szerver valahol? Csak azért kérdezem, mert ami itt is meg volt említve, az mint tudjátok nem mûködik és azért valljuk be, ez sokkal kényelmesebb mint az újságos kód, vagy serialokat vadászgatni a neten.

Köszi.
jamekka
Csak nem kapok a mail címemre semmit :S
Nah mind1 még várok vele ma és ha nem jön mail akkor delete...

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

husiego
ESET NOD32 Offline Update 6140 (20110521)
Letöltés

De lehet én is úgy használtam. (Activate full version, és utána free trial beta, asszem)
moonster
jamekka, gondolom nincs belõle trial, ezért kell hozza username-password. Örülnénk, ha megosztanád a tapasztalataid a v5-el kapcsolatban.

Narxis: kösz az offlinet <#eljen>
Alex2: kösz a kódot <#eljen>
jamekka
Sziasztok!

ESET NOD32 Antivirus 5 Beta van most a gépemen.Gondóltam megsasolom.De nemis frissít csak akkor ha adok pass-t és nevet.Most akkor nem is lehet jelszó nélkül tesztelni?

Köszi!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Hoppá, most vettem észre, hogy még elérhetõ volt egy ideig az offline frissítés oldala. Bocsánat, töröltem, most már 404-et fog visszaadni.
wicked
<#eljen> <#worship>

husiego
Tudom vállalni, ha nem is minden nap. A felváltva megoldás is szimpatikus, nem tudom nbs86 mit szólsz hozzá?

Gamestar május

Kód: NUT7EV
Regisztráció
Érvényes: 2011.06.30
<#eljen>
Narxis
ESET Smart Security & NOD32 Offline Update - 6133

- Extract to any folder. You should get a folder called "eset_upd" along with the update files inside.
- Move that folder to the C:\. (You should have "c:\eset_upd")
- Open up the NOD32 Control Center by clicking on the system tray icon.
- Open the "Update" screen and click on "Setup"
- In the "Server" dropdown list, choose the last item which should point to C:\eset_upd.
- Click OK to close the update setup window.
- Back at the update screen, click "Update now"

Letöltés

Mirror

Következõnél magyarul írom le az utasításokat, csak már fáradt vagyok.

moonster
Husiego, nbs86 : melyikõtök tolná fel rendszeresen az offline frissítéseket, ha ideje, forrása van?
Lehet felváltva is, ha úgy könnyebb...
Nem, mielõtt az elsõ évben 15 ezren használták, majd kihúzták alólam a szervert.
moonster
igen...csoda, hogy 2 évig élt, bár szerintem az utóbbi idõben növekedhetett meg drasztikusan a felhasználók száma.
Csak remélem, h nem került a fórum a látótérbe és nem leszünk a következõk.
várható volt