Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.
Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.
Letöltés:
Link
Mirror:
Link
Link2
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
Letöltés:
Link
Mirror:
Link
Link2
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem piszok nagynak tûnik a felugró, kapcsolatot Tilt/engedélyez ablaka,
szerencsétlenül sokat kell az egérrel mozogni közben, ráadásul még,
éppen a képernyõ közepérõl takar el ilyenkor fontos infókat.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(most így kapásból nem tudom a menetét, Hozzáértõ módba legyen és Beállítások/További beállításoknál van valahol, majd valaki biztos pontosan megírja)
Olyan gondom van, hogy egy játék crack-jét a 4.2-es Nod mindig karanténba rakja és annál inaktív az a lehetõség, hogy "Visszaállítás és kizárás az ellenõrzésbõl".
Tehát ha játszatni akarok, elõtte ki kell állítanom a nod-ot (ami nem feltétlenül egészséges dolog gondolom), különben azonnal karanténba helyezi a fájlt.
Erre nem tudom van-e megoldás a játék megvételén kívül. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
-picit összekapták magukat a "filesonic.com"-os fickók, mert most: 221kB/sec átlaggal adták az adatokat.
Leírás:
- Kattints az OK-ra.
Letöltés:
Link
Mirror:
Link
Link2
Köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
-a "szabad" letöltésben kicsivel (pont négyszeresen) több lett ugyan a
koppintási idõm, mint a "filesonic.com" által beigért, de még így is a
88kB/s átlagsebesség sokkal jobbnak mondható a data.hu 57-es értékétõl.
1. létrehozhatsz szabályokat
2. te mondod meg minden porgramnak hogy felmehet a netre vagy nem(Comodo/ZoneAlarm stílus).
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Leírás:
- Kattints az OK-ra.
Letöltés:
Link
Mirror:
Link
Link2
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sziasztok!
Eset Smart Security-ban hogyan lehet letiltani, hogy egy program felmenjen a netre? Tehát a hozzáférését hogyan lehet blokkolni?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Oehler1985: ha megveszed az újságot, akkor a kódót mindenképpen írd meg egy hozzászólásban, kérlek.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Amúgy kikérdeztek, kértek a hibás levelekbõl, és továbbították a fejlesztõkhöz.
http://www.fileserve.com/ -ról le akartam tölteni, Free, "kód" beírás, katt letöltés, erre
ESET Smart Security 4.2 - weboldal blokkolás, mivel ez a weboldal rajta van a "listán" ...
Hát ez !!!
Eset szívat!
(Konkrétan ezt akartam letölteni:
http://www.fileserve.com/file/bDQPerR/Arn.a.templomos.lovag.1.2007.DVDRip_dolldevil.com.avi
Tudom, ESET Smart Security kikapcsolás és …,a feltöltõ másik tárhelyekre is feltette, így másik tárhelyrõl leszedem )
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!