15641
-
tompka #11319
Ez mennyire nagy baj? :D
Ez csak az egyik hiba. Nem jeleníti meg a hálózati kapcsolatokat, semmilyen ellenőrzést nem tudok indítani, de jelzi, hogy ő figyeli a rendszer. Frissít is, illetve szerinte maximális a védelem. A rendszer már kezd összedőlni. :) -
HJ #11318 Mi a probléma azzal az IP-vel amit bejelöltél? 209.85.148.95
Ez egy Google IP. https://ipdb.at/ip/209.85.148.95 -
#11317 hi
nyelvet lehet valahogy választani, vagy utólag hozzáadni a vírusirtóhoz? -
#11316 Elkezdtem megfigyelni, hogy milyen címekkel kommunikál a rendszer, és a google chrome-ban egy érdekes dologra bukkantam:
Először azt hittem, hogy ez a youtube vagy google fiókkal kommunikál, de miután kijelentkeztem, ugyan úgy ott maradt, sőt, mikor ki-be kapcsolgatom a böngészőt, néha még több is megjelenik egyszerre. Beírtam a googléba ezt az ip-t és valami csúnyaságot adott ki, de nem nagyon vágom mi ez, mert csak töröm az angolt. Valaki esetleg találkozott már ezzel?
-
#11315 Nem nagyon találtam leírást a neten, valaki eltudná magyarázni, hogy pontosan mit jelent az, hogy "Nem várt adatok észlelhetőek a protokollban?" Előtte már scannelték a portokat, valamint ICMP-alapú DoS támadást is indítottak ellenem. Mondjuk e-miatt csak egyszer jelzett a nod, szóval lehet hogy csak vaklárma volt. -
#11314 Most már jó, köszi -
kl24h #11313 Most már felnyílik az oldal, úgy látszik egy kis hiba volt náluk.
Ha nálad mégsem lehet felnyitni, akkor a #11309 hozzászólás alapján valami nincs rendben nálad vagy az internetszolgáltatónál (ahonnan kapod az internetet). -
kl24h #11312 Én most próbáltam, de nem lehet felnyitni, az oldal nem található. Annak idején, mikor be volt linkelve, akkor még ment, de azóta nem próbáltam, mert eszembe sem jutott, különben nem ESET terméket használok. -
#11311 Én nem érzem annak, mivel én is mindig plusszolok annak aki linkel egy regisztrációt, függetlenül attól, hogy kell-e nekem vagy nem. -
#11310 nálam tegnap még jó volt, most már nem -
#11309 Nekem működik, az előbb is és most is. Valami gubanc van nálad akkor, esetleg DNS probléma.
A kérdésed második része...az volt a gubancos, de ezt TE is tudod.
-
#11308 Semmi arrogancia nem volt benne, csupán megkérdeztem, mivel nekem sem a chrome, sem az explorer nem hajlandó megnyitni. -
#11307 Szia!
Arrogancia nélkül is kérdezhetsz.
Kérdésedre a válasz, igen, nem.
Kösz, h voltál. -
#11306 Nektek megy a link vagy csak nyomjátok automatikusan a lájkot? -
#11305 -
#11304 "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a anonym.to webhelyet"
:( -
Gary #11303 -
farkasbora #11302 Hát igen. A funkcionális analfabéták,(és a lusták)száma egyre nő! -
Arkon #11301 Jelentem én is elég rég óta, így már ketten vagyunk. -
#11300 Végre valaki, aki használja az értőolvasás kompetenciáját!
Köszönöm! -
#11299 megoldva! a bannerban lévő link segített -
#11298 napok óta zat a hibát kapom, hogy hiba történt a fájl frissítési szerverről való letöltés közben, ilyenkor mi a teendő? próbáltam új kóddal azzal se jó -
somi0209 #11297 KÖSZI A KÓDOT -
Satu74 #11296 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a cégnél ahol dolgozom tplinkes router van és otthon nálam is.és amikor acégnél felakarok lépnia netre akkor a személyes tűzfal reklamál és nem enged a netre csatlakozni.Mindig azt írja ki,hogy távoli ip cím egyezés.Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor semmi baja,és engedi a netet is.Kérdés,hogyan tudom beállítani,hogy ne keljen kikapcsolni a tűzfalat -
italove #11295 Köszi a kódot! -
farkasbora #11294 Köszönöm szépen! -
HJ #11293 Azért először azon kellene elgondolkodnod, hogy miért akarja az ESS állandóan karanténba rakni a fájlt???? Jó eséllyel nem ok nélkül!
Bár láttam már olyan crack fájlt ami a mellékelt leírás alapján tiszta volt, de a fájl tulajdonságai alapján erősen jelzett rá szinte mindegyik víruskereső. Azt hiszem ez a legritkább, szóval én nem ajánlom az adott fájl kizárását az ellenőrzésből. -
TomBond #11292 ESS alatt hogyan lehet egy fájlt a kivételek közé tenni? Folyton karanténba rakja, de a karanténnál nem aktív az hogy kizárja a keresésből. -
TomBond #11291
Köszi -
#11290 PC GVRV 2012/11
Kód: P0CXCE
Regisztráció
Lejárat: 2012.12.01 -
#11289 Köszi -
#11288 Thx! márciusig jó a 6 hónapos kódom :) -
prisz07 #11287 ESET Smart Security 5 90 napos promó kód :
Spanyol proxy-val lehet regisztrálni, proxy-k itt:
Katt
Ha kész akkor regisztráció itt:
Katt
Név
Név
Név
Email
Enjoy :)
-
#11286 Gondolom, hogy nem manuálisan írja be, hanem schmidteli :)
Ha nem, akkor át kell szokni. -
Gary #11285 Hmm...
A harmadik karakter NEM Ó, hanem nulla!
Több ötletem nincs, nekem simán vitte. -
Zsolt01 #11284 "A külső USB-s vinyóknál dobott kéket, de olybá tűnik, h megjvaították :)"
Másnál is rendben van már akinél régebben probléma volt XP - ESET Smart Security 5 ... ? -
#11283 A külső USB-s vinyóknál dobott kéket, de olybá tűnik, h megjvaították :) -
kl24h #11282 Nálam sem nincs gond, csak mintha úgy emlékeztem volna, hogy valamikor valakinek lett volna valamilyen megjegyzése. -
HJ #11281 Nálam teljesen jól és stabilan működik az 5.2.9.12 WinXP SP3 alatt -
kl24h #11280 Valakinek van valamilyen gondja az ESET Smart Security 5-tel Windows XP SP3 rendszeren?