Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodálatos. Újra megkérdezem, miért nem használsz offline frissítést?
A mai napon történt:
Norton leszedve, nem jött be...
Újra próbálkozás, registry, ccleaner és társai végig futtatása.
NOD32 Antivírus letöltése, de már a válaszkóddal, tehát nem a trial.
Telepítés közben kérte a kódot és a végén le is frissítette magát. Most 2011.10.15-ig jó. 😊
NA DE, ha 10.15 után csak a frissítéshez a kódot írom be és akkor is kiírja hogy nem jó név jelszó, ennyi registry pucolás után, akkor...
Norton leszedve, nem jött be...
Újra próbálkozás, registry, ccleaner és társai végig futtatása.
NOD32 Antivírus letöltése, de már a válaszkóddal, tehát nem a trial.
Telepítés közben kérte a kódot és a végén le is frissítette magát. Most 2011.10.15-ig jó. 😊
NA DE, ha 10.15 után csak a frissítéshez a kódot írom be és akkor is kiírja hogy nem jó név jelszó, ennyi registry pucolás után, akkor...
A dátum és idõ másodperc pontos 😊
Egy tippem van (mely már megszívatott engem is): Ha a gép dátuma sokkal eltér a lejárati dátumtól (pl. vissza lett állítva) nem fogadja el az új jelszót.
Még annyi, hogy több mint 20éve rendszeresen gépezem az összes windowsal volt már dolgom, több száz telepítéssel és több száz program ismeretével a hátammögött ezt be kell vallanom, hogy a NOD32 kifogott rajtam. :-(
Most Norton van mind2 gépemen, ugyan alig 1 órája, majd kiderül, hogy jól döntöttem e...
Sziasztok!
Most Norton van mind2 gépemen, ugyan alig 1 órája, majd kiderül, hogy jól döntöttem e...
Sziasztok!
Ezeket már több esetben pont így végig csináltam, registry takarítással együtt. Különbözõ programokkal is.
Most már pár hónap után feladtam, NODtól mostantó bócsút vettem, letöröltem, újra reg pucolás és az itthoni mind2 gépemre felraktam a Norton Internet Securityt 2012 és viszlát NOD32...
Nektek köszönöm a segítségeteket én már nem szenvedek tovább.
Most már pár hónap után feladtam, NODtól mostantó bócsút vettem, letöröltem, újra reg pucolás és az itthoni mind2 gépemre felraktam a Norton Internet Securityt 2012 és viszlát NOD32...
Nektek köszönöm a segítségeteket én már nem szenvedek tovább.
Soha nem volt esetleg valamilyen NOD törés a gépen? ESET fix vagy hasonló?
Mindegy, én a helyedben letörölném a NOD-ot. Végig nézném a meghajtón az összes könyvtárat a maradványok után, majd törölném õket. Fõleg a Program Files és az User/Felhasználónév, User/ All user, User/rendszergazda könyvtárakban keress és törölj ki minden mappát aminek a neve ESET vagy NOD. Utána teljes registry tisztítás és csak utána fel újra a program.
Mindegy, én a helyedben letörölném a NOD-ot. Végig nézném a meghajtón az összes könyvtárat a maradványok után, majd törölném õket. Fõleg a Program Files és az User/Felhasználónév, User/ All user, User/rendszergazda könyvtárakban keress és törölj ki minden mappát aminek a neve ESET vagy NOD. Utána teljes registry tisztítás és csak utána fel újra a program.
Megtaláltam a régi írásomat, már akkor kezdõdött ez a probléma nekem.
Szinte kizártnak találom, hogy 2011. április 13-a óta én nem jól írom be a frissítés kódokat.
Aki gondolja elolvashatja a régi kérdésemet.
#9866 hozzászólás
2011. április 13. 22:18-kor volt
Tehát több mint 4 hónapja adtam fel és ide jöttem kérdezni hozzátok, mert már elõtte is pár hónapja csak szenvettem...
Szinte kizártnak találom, hogy 2011. április 13-a óta én nem jól írom be a frissítés kódokat.
Aki gondolja elolvashatja a régi kérdésemet.
#9866 hozzászólás
2011. április 13. 22:18-kor volt
Tehát több mint 4 hónapja adtam fel és ide jöttem kérdezni hozzátok, mert már elõtte is pár hónapja csak szenvettem...
Én innen töltöttem le és ez nem trial.
http://www.eset.hu/letoltes/telepitok?installer=ena64
Amit már írtam! Több gépem van itthon 2 és a munkahelyemen is 2. (ez lentebb írtam már)
Az itthoni gépemen nem jön össze a kulcs beírás, mert itthon mindig rossz név és jelszót ír. Néha szinte azonnal, néha lefrissíti és pár perc esetleg 1 óra múlva felugrik egy ablak, hogy nem frissíthetõ, mert rossz név és jelszó.
A kérdésem? Ha a munkahelyemen jól másolom be az E-mailból kapott válasz kódot, akkor itthon mit rontok el, már lassan 1 éve? Itthon és melóhelyen is Ctrl C és Ctrl V beillesztéssel csinálom!
A próbálkozásaimban úgy is szerepelt már, hogy az E-mailben kapott kódot elsõnek egy txt-be bemásoltam, hogy tuti legyen a kód, majd onnan másoltam tovább a NODba, és így sem volt jó.
Ha megtalálom, akkor megkeresem, mert itt ezen a fórumon, több hónapja volt már ez ügyben kérdésem, hogy nekem nem mûködik, de akkor sem javult meg.
Tehát ez a probléma nem mostanság kezdõdött.
Kezdem úgy érezni, a NOD cég valamilyen formában tiltásba rakott engem azaz a gépemet...
Amúgy most az írásom elsõ sorában írt linkrõl letöltött Smart securityt használom, az E-malben visszakapott kóddal insatllálva, és így nincs semmi probléma.
tehát a Ctrl C itt is bevált, azaz ha itt jól másolom be, akkor jól másolom a frissítésnél is...
Tudom nehéz eset az ügyem, de valamiért még is problémás...
http://www.eset.hu/letoltes/telepitok?installer=ena64
Amit már írtam! Több gépem van itthon 2 és a munkahelyemen is 2. (ez lentebb írtam már)
Az itthoni gépemen nem jön össze a kulcs beírás, mert itthon mindig rossz név és jelszót ír. Néha szinte azonnal, néha lefrissíti és pár perc esetleg 1 óra múlva felugrik egy ablak, hogy nem frissíthetõ, mert rossz név és jelszó.
A kérdésem? Ha a munkahelyemen jól másolom be az E-mailból kapott válasz kódot, akkor itthon mit rontok el, már lassan 1 éve? Itthon és melóhelyen is Ctrl C és Ctrl V beillesztéssel csinálom!
A próbálkozásaimban úgy is szerepelt már, hogy az E-mailben kapott kódot elsõnek egy txt-be bemásoltam, hogy tuti legyen a kód, majd onnan másoltam tovább a NODba, és így sem volt jó.
Ha megtalálom, akkor megkeresem, mert itt ezen a fórumon, több hónapja volt már ez ügyben kérdésem, hogy nekem nem mûködik, de akkor sem javult meg.
Tehát ez a probléma nem mostanság kezdõdött.
Kezdem úgy érezni, a NOD cég valamilyen formában tiltásba rakott engem azaz a gépemet...
Amúgy most az írásom elsõ sorában írt linkrõl letöltött Smart securityt használom, az E-malben visszakapott kóddal insatllálva, és így nincs semmi probléma.
tehát a Ctrl C itt is bevált, azaz ha itt jól másolom be, akkor jól másolom a frissítésnél is...
Tudom nehéz eset az ügyem, de valamiért még is problémás...
De ha valaki ki akarja próbálni és 30 napon belül megtetszik, akkor le kell törölje, azért, hogy vegye meg a teljes verziót? Ez egy antivírusnál sem van így (mindegyiknél csak be kell írni a megvett licenc kódot és kész). Megveszi és ESET esetében beírja a Felhasználónevet és Jelszót, és azután már Full lett, nem szabad, hogy hibát írjon ki.
Aztán az, hogy a Full esetében még egy csomó dolgot letölt, az más dolog.
Aztán az, hogy a Full esetében még egy csomó dolgot letölt, az más dolog.
Ez nem teljesen így van. A trial verzió mást tartalmaz, mint a hivatalos kiadás. Nem véletlenül tölt le hozzá még egy csomó dolgot, ha a "Vírusdefiníciós adatbázis frissítése" (Update) gombra kattintasz.
Ja még egy dolog.... az ESET az internetrõl kapja meg, hogy még mennyi van hátra, ezért aki megveszi a programot, az is ugyanazt a telepítõ csomagot kapja, mint aki a Trial-t tölti le. Az ESET nem olyan mint más legtöbb antivírus, hogy mikor telepítettél egy Trial-t, akkor a számítógép adatai alapján és amit beírt a Registry-be írja ki , hogy hány nap van hátra. De ezeknél is, ha megveszed, akkor van lehetõség beírni a kulcsot és máris Full-á tetted.
Nem kell újratelepítsd a programot, valamit szerintem elszúrtál. Biztosan jól jelölted ki a felhasználónevet és a jelszót?, mert csak egy szóköz és el van rontva. Vagy van valamilyen NOD trial Reset vagy valami, ami miatt nem megy nálad, kell ellenõrizni.
Ha mégsem fogadja el a kódokat, akkor csak azt a kérdést teszem fel, hogy biztos jó termékhez kaptad a kulcsot?
Én mikor töltöttem le pl. az ESET Smart Security-t, mindig innen töltöttem le, és email-ben kaptam a Trial kulcsokat (Felhasználónév és Jelszó), viszont azután semmi újratelepítéssel csak beírtam az új Felhasználónevet és Jelszót, és az Update-re kattintva frissített. Tehát jó volt.
Ha mégsem fogadja el a kódokat, akkor csak azt a kérdést teszem fel, hogy biztos jó termékhez kaptad a kulcsot?
Én mikor töltöttem le pl. az ESET Smart Security-t, mindig innen töltöttem le, és email-ben kaptam a Trial kulcsokat (Felhasználónév és Jelszó), viszont azután semmi újratelepítéssel csak beírtam az új Felhasználónevet és Jelszót, és az Update-re kattintva frissített. Tehát jó volt.
Nem számít, hogy a Trial vagy nem Trial verziót telepíted fel. Ha megveszed, akkor egyszerûen beírod a Felhasználónevet és Jelszót.
Miért kellene leszedni? Használd az offline frissítést. Probléma megoldva.
Igen. Te a Trial verziót szeded le mindig.
Szerintem te a trial verziót telepíted mindig. Töltsd le a teljes programot az Eset oldaláról, az e-mail-ben kapott kóddal. <#heureka>#heureka>
Próbálj talán írni (e-mail) Esetnek a gondodról!
Pl.: Mármint, te egy rendszeres újság vásárló vagy és a következõ problémád van a kódokkal ...
(ilyesmi szöveggel)
Pl.: Mármint, te egy rendszeres újság vásárló vagy és a következõ problémád van a kódokkal ...
(ilyesmi szöveggel)
2011.10.15-e után megint le kell szednem a programot és újra installálni, ha akarom használni.
Kezdek elgondolkozni más víruskeresõn... :-(
Kezdek elgondolkozni más víruskeresõn... :-(
<#worship>#worship> Gary
MIÉRT! miért, miért vagyok ilyen peches?!
Ma megint megkértem az újságos kódot, ami most került fel frissen, 10.15-ös.
Beírás után szinte azonnal kiírta, hogy nem jó felhasználó név és jelszó.
Gondoltam a válaszkóddal letöltöm a friss install programot, rátelepítettem, telepítés közben kérte a nevet jelszót, beírtam, majd amikor kész lett frissítette magát és most láss csodát így licenc érvényes 2011.10.15
Ha ezt valaki megmagyarázza nekem…
Ma megint megkértem az újságos kódot, ami most került fel frissen, 10.15-ös.
Beírás után szinte azonnal kiírta, hogy nem jó felhasználó név és jelszó.
Gondoltam a válaszkóddal letöltöm a friss install programot, rátelepítettem, telepítés közben kérte a nevet jelszót, beírtam, majd amikor kész lett frissítette magát és most láss csodát így licenc érvényes 2011.10.15
Ha ezt valaki megmagyarázza nekem…
igen:
Az ESET Smart Security licenccel a következõ programok bármelyike használható:
ESET Smart Security
ESET NOD32 Antivirus
NOD32 Antivirus v2.7
Az ESET Smart Security licenccel a következõ programok bármelyike használható:
ESET Smart Security
ESET NOD32 Antivirus
NOD32 Antivirus v2.7
fuck mmo's..i.,
Ezek az újságos kódok mindkettõhöz jók, azaz Smart Security és NOD32 Antivírushoz is?
Mivel nekem még mindig nem jön össze...
Nekem csak NOD32 Antivírus van fent.
Ki kellene próbálnom a Smart Securityt?
Hátha?
Mivel nekem még mindig nem jön össze...
Nekem csak NOD32 Antivírus van fent.
Ki kellene próbálnom a Smart Securityt?
Hátha?
Kösz !
Köszönöm!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
<#eljen>#eljen>
ESET NOD32 Offline Update 6398 (20110821)
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.
Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.
Letöltés:
Link1
Link2
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.
Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.
Letöltés:
Link1
Link2
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A fizetõs verziót töltöm le és telepítéskor írom be az újságos kódot.
4 különbözõ email címrõl kérem le a válasz kódot.
Most a cégnél vagyok, ez a gép is Kb 1,5 éve lett win7 felrakva, itt még egyszer sem volt gond a kód beírásával.
Tehát biztos, hogy jól csinálom, mert, ha itt megy minden kód, akkor otthon is kellene.
Ui.: A tegnap esti ide írásom elõtt még egy próbát megcsináltam.
Egy teljesen új és még általam nem használt freemailos címrõl kértem le a kódot és az ekkor is ahogy beírom, majd adatbázist frissítem, szinte azonnal kiírja, hogy nem jó név jelszó.
NA DE, HA leszedem, majd újra telepítem, azzal a kóddal, amire elõtte, azt mondja, hogy nem jó, akkor miért engedi egy unins után gond nélkül telepíteni?? :-)
4 különbözõ email címrõl kérem le a válasz kódot.
Most a cégnél vagyok, ez a gép is Kb 1,5 éve lett win7 felrakva, itt még egyszer sem volt gond a kód beírásával.
Tehát biztos, hogy jól csinálom, mert, ha itt megy minden kód, akkor otthon is kellene.
Ui.: A tegnap esti ide írásom elõtt még egy próbát megcsináltam.
Egy teljesen új és még általam nem használt freemailos címrõl kértem le a kódot és az ekkor is ahogy beírom, majd adatbázist frissítem, szinte azonnal kiírja, hogy nem jó név jelszó.
NA DE, HA leszedem, majd újra telepítem, azzal a kóddal, amire elõtte, azt mondja, hogy nem jó, akkor miért engedi egy unins után gond nélkül telepíteni?? :-)
(Gondolom a gépeidhez külön-külön kódokat kérsz le, nem 1 lekért kódot használod mindhez, igaz! Mert az lehetne gond!)
Melyik telepítõt használod:
- ingyenes, az "1 hónapos" telepítõt használod!
- "fizetõs", eset weboldalról újságos kód beírásával a "fizetõs"-t szeded le! Ez a jobb megoldás!
(De hát elvileg a másikkal se kéne problémád legyen talán.)
- ingyenes, az "1 hónapos" telepítõt használod!
- "fizetõs", eset weboldalról újságos kód beírásával a "fizetõs"-t szeded le! Ez a jobb megoldás!
(De hát elvileg a másikkal se kéne problémád legyen talán.)
Amióta ez a Win7 64bit van a gépemen (2009. szeptemberben lett installálva, és ezen kívül nagyon jól mûködik), azóta csak újságos kódos NOD volt rajta.
Igaz egyszer 1-2 hónapig volt Norton Internet Security amin olyan crack volt, de az le lett szedve és azóta csak NOD32 van rajta.
4 gépem van mindegyiken Win7 van ebbõl 1-el semmi gond (ez 32bites Win7) a másik 3 (ez 64bites Win7) meg ahogy beírom az újságos kódot, az elsõ frissítés után vagy másnapra biztosan kiírja, hogy rossz felhasználó név és jelszó. Ami nagyon érdekes, ha le uninstalálom és újra feltelepítem azaz telepítés közben írom be a kódot, ugyan azzal a kapott újságos kód beírással, akkor 1 hónapig semmi problémája nincs.
Eddig mindig vagy töröltem és újratelepítettem, vagy volt egy idõ amíg mûködött egy eset szerveres link, ahonnét gond nélkül frissített, de az sajnos nem régen megszûnt…
Ui.: Az írt „mély vizsgálatot” végig csináltam, de eredménye nem lett.
Olyan fura, csak Én járok így? Ilyen senkinek nem volt még?
Visszatérve a Nortonra, akkor abban az idõben, mind a 4 gépemen volt Norton, akár az kizáró lehet…
Igaz egyszer 1-2 hónapig volt Norton Internet Security amin olyan crack volt, de az le lett szedve és azóta csak NOD32 van rajta.
4 gépem van mindegyiken Win7 van ebbõl 1-el semmi gond (ez 32bites Win7) a másik 3 (ez 64bites Win7) meg ahogy beírom az újságos kódot, az elsõ frissítés után vagy másnapra biztosan kiírja, hogy rossz felhasználó név és jelszó. Ami nagyon érdekes, ha le uninstalálom és újra feltelepítem azaz telepítés közben írom be a kódot, ugyan azzal a kapott újságos kód beírással, akkor 1 hónapig semmi problémája nincs.
Eddig mindig vagy töröltem és újratelepítettem, vagy volt egy idõ amíg mûködött egy eset szerveres link, ahonnét gond nélkül frissített, de az sajnos nem régen megszûnt…
Ui.: Az írt „mély vizsgálatot” végig csináltam, de eredménye nem lett.
Olyan fura, csak Én járok így? Ilyen senkinek nem volt még?
Visszatérve a Nortonra, akkor abban az idõben, mind a 4 gépemen volt Norton, akár az kizáró lehet…
Ja és úgy kéne talán megpróbálni, hogy:
- Nod eltávolítás (mit ha lenne külön eltávolító cucc is hozzá).
- Advanced SystemCare 4 / Mély vizsgálat!
- Nod felrakni és próba.
- Nod eltávolítás (mit ha lenne külön eltávolító cucc is hozzá).
- Advanced SystemCare 4 / Mély vizsgálat!
- Nod felrakni és próba.
Ezen a gépeden nem volt régebben valami Nod törés, ami pl. nem engedte, hogy a napok lejárjanak!
Ha volt ilyesmi, vagy valamilyen Nod törés, akkor nem lett megfelelõen eltávolítva a cucc. Ha igen, próbáld megkeresni eltávolítani. (Valamilyen Fix nevû valami talán😊
Amúgy meg javasolom gép karbantartásra:
Advanced SystemCare 4 / Mély vizsgálat!
(Ha nem találsz okosságot hozzá, akkor ingyenest!)
Ez csak 1 tipp a problémádra: Ezután próbáld talán Nod.
Ha volt ilyesmi, vagy valamilyen Nod törés, akkor nem lett megfelelõen eltávolítva a cucc. Ha igen, próbáld megkeresni eltávolítani. (Valamilyen Fix nevû valami talán😊
Amúgy meg javasolom gép karbantartásra:
Advanced SystemCare 4 / Mély vizsgálat!
(Ha nem találsz okosságot hozzá, akkor ingyenest!)
Ez csak 1 tipp a problémádra: Ezután próbáld talán Nod.
Update:
Pár perce kértem egy újabb jelszót és már bemásolás után azonnal kiírta, hogy nem megfelelõ név és jelszó...
Ezt küldtem el:
PC WORLD
Kód: JEYA6A
És ez a válasz érkezett:
EAV-50483777
sx57rvab3m
Nekem miért nem fogadja el? :-(
És ahogy írtam lentebb, ha uninstalálom a NOD-ot és ezzel a kóddal újra installálom, akkor kiírja, hogy érvényes 09.15-ig.
Pár perce kértem egy újabb jelszót és már bemásolás után azonnal kiírta, hogy nem megfelelõ név és jelszó...
Ezt küldtem el:
PC WORLD
Kód: JEYA6A
És ez a válasz érkezett:
EAV-50483777
sx57rvab3m
Nekem miért nem fogadja el? :-(
És ahogy írtam lentebb, ha uninstalálom a NOD-ot és ezzel a kóddal újra installálom, akkor kiírja, hogy érvényes 09.15-ig.
Egy kis segítséget szeretnék.
Miért van az, hogy bármilyen újságos (válasz) kódot írok be, pár perc után kiírja, hogy nem megfelelõ név és jelszó. (DE csak az egyik gépemen)
Ha uninstalálom és újra feltelepítem és ugyan azt a kódot írom be amit kaptam, akkor 1 hónapig megint oké, de a következõ hónapban kezdhetem elölrõl. Ezen a gépemen még egyszer sem sikerült a kódot beírni, úgy hogy maradjon is 1 hónapig.
Olvastam a "Nem frissít" részt is, de nem segített.
Már több E-mail címemre is kértem kódot.
Mindig Ctrl C és beillesztéssel csinálom, a téves beírás miatt.
Lehet, hogy tiltásba van a gépem? :-)
HELP.
Miért van az, hogy bármilyen újságos (válasz) kódot írok be, pár perc után kiírja, hogy nem megfelelõ név és jelszó. (DE csak az egyik gépemen)
Ha uninstalálom és újra feltelepítem és ugyan azt a kódot írom be amit kaptam, akkor 1 hónapig megint oké, de a következõ hónapban kezdhetem elölrõl. Ezen a gépemen még egyszer sem sikerült a kódot beírni, úgy hogy maradjon is 1 hónapig.
Olvastam a "Nem frissít" részt is, de nem segített.
Már több E-mail címemre is kértem kódot.
Mindig Ctrl C és beillesztéssel csinálom, a téves beírás miatt.
Lehet, hogy tiltásba van a gépem? :-)
HELP.
Köszi kipróbálom. Igen én is szeretem a veszteségmentességet de csak olyan helyen. Kerékpáron 30-as átlagtempónál a pici mp3lejátszón annyira nem látom értelmét nekem meg most arra kell.
KeepVid
Mentsd le innen! Akár mp4-ben, de tudja mp3-ban is! (de az szar minõségû lesz)
Ha már firefox-od van tuti a java is fel van téve, az kell neki! Különben nem tudsz tölteni! Ha meg jó minõségû mp3-ba kéne, szedd le mp4-be és konvertáld át FormatFactory-val mp3-á! Ingyenes!
Ez a legjobb meegoldás, és nem kell mindenféle böngészõs pluginokat futtatni, meg szenvedni vele.
Keepvid.com, lerántod mp4-ben, FF-el átkonvertálni mp3-á, és egy élvezhetõ minõségût kapsz.
Ha meg mp3-ban kell valami, felejtsd el, keresd meg és szedd le FLAC-ban! 😄 A minõség garantált!.
mp3-at ritkán hallgatok.
Mentsd le innen! Akár mp4-ben, de tudja mp3-ban is! (de az szar minõségû lesz)
Ha már firefox-od van tuti a java is fel van téve, az kell neki! Különben nem tudsz tölteni! Ha meg jó minõségû mp3-ba kéne, szedd le mp4-be és konvertáld át FormatFactory-val mp3-á! Ingyenes!
Ez a legjobb meegoldás, és nem kell mindenféle böngészõs pluginokat futtatni, meg szenvedni vele.
Keepvid.com, lerántod mp4-ben, FF-el átkonvertálni mp3-á, és egy élvezhetõ minõségût kapsz.
Ha meg mp3-ban kell valami, felejtsd el, keresd meg és szedd le FLAC-ban! 😄 A minõség garantált!.
mp3-at ritkán hallgatok.
Easy video donwloaderrel (firefox) mikor töltenék youtuberól akkor a nod32 blokkolja a letöltést azonban csak akkor mikor mp3 formátumot választok ki. A többi lehetõséget végre tudja hajtani.. Valaki tapasztalt már ilyet?
http://anonym.to/?http://logout.hu/cikk/eset_nod32_antivirus_4/szemelyes_tapasztalat_es_beallitasok.html
köszi.
A win7 re nem tudtok segíteni valamilyen beállítással?
A win7 re nem tudtok segíteni valamilyen beállítással?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!