15641
-
#11399 Egyébként nem sok különbség van, szól, hogy van új programverzió, elindítod a frissítést és onnantól olyan mint a sima telepítés, ezért is lehet simán rátelepíteni, nincs értelme várni, hogy ő szóljon. A magyar weblap pedig a hazai forgalmazó sara, dobj nekik egy e-mailt erről. :) -
Gary #11398 Illene, én úgy használom. -
italove #11397 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, a chip magazin-os kulcs a 64 bites win7-re felpakolt nod32 64 bit alá nem működik? Eddig 32 bites op.rendszert használtam, az alatt gond nélkül ment. -
HJ #11396 Lehetséges, majd meglátjuk mikor frissít 5.2.15.1-re. A magyar weblapon az 5.2.15.1 letöltésnél a Changelog-ban a legutolsó bejegyzés 2009-es :) Ezt persze lehet "szőrszálhasogatásnak" nevezni, de egy ilyen kaliberű biztonságtechnikai cégnél ez elég nagy hiba. Mondom ezt attól függetlenül, hogy a 3.x óta ESS-t használok és meg is vagyok vele elégedve. A központi weblapon persze stimmel a Changelog! -
#11395 Egy idő után frissít, de valamiért később kerül az automatikus frissítésbe. -
7alvoo #11394 HIPS
Mi értelme a HIPS -nek ha nem készítenek hozzá az ismert és népszerű alkalmazásokhoz szabálylistát. Az volna a természetes ha már egyszer beintegrálták, a felinstallát programokat felismerve letölti a hozzájuk tartozó szabályokat amit az eset laborban a szakik az adott program elemzése során hoztak létre. Nem? Ehelyett széen leírják a manual -ba, hogy csak hozzá értő áljon neki szerkesztgetni a szabályokat, namost ha a tanuló üzemmód be van kapcsolva akkor épp ráeröltetik az end user -re, hogy hips ruls -t szerkesztgessen. Kifforatlan logika. Egyébként már 5 éve is volt hips csak akkor még még az agnitum eröltette de ott legalább később lett improvenet adatbázis ahonnan letöltötte a szabályokat. Érdekelne átlag user modjuk egy CS6 csomagra mennyi idő alatt unná meg a hips ruls wizad ablakokat. Életszerűtlen?! Keresgéltem előre kreált hips ruls konfigokat és a leg bővebbet oroszok hozták öszze előre tört nod telepítőkhöz. A wilde security fórumán is csak egy nagyon zsengécske volt vagy én hűlyülök a kereséshez. -
HJ #11393 Őszintén szólva: azt sose értettem, hogy miért nem frissíti magát automatikusan a legújabb verzióra? Vagy legalább ajánlaná fel a verzió frissítést. Nem hiszem hogy technikai akadálya lenne.
Egyébként az 5.2.9.12-ben a Frissítés fülön az Eset Smart Security elérhető verziója még mindig 5.2.9.12 -
szoltang #11392 Új programverzió érhető el! Nem, nem a 6-os, hanem 5.2.15.1
Én most vettem észre -
MaxM #11391 Köszönöm a kódokat ! -
#11390 Nekem is ez volt a hiba. Az orvoslása pedig, a jelszó kézi beírása lesz. :) -
farkasbora #11389 Köszönöm a kódokat ! -
#11388 PC GVRV 2012/13
Kód: X7H32W
Regisztráció
Lejárat: 2013.01.15
Sajnos visszaálltak a hónap közepére valami okból, így addig jó mint a Ch1p -
#11387 tegnap este meguntam a szórakozást vele,adtam neki egy emailcímet egy "próbaidős" licencért. Majd 29 nap múlva kiderül mi a pisztoly van amikor az lejár
Köszönöm a válaszokat -
#11386 Írj bátran az ESET-nek. Segítenek. Írd nekik, hogy magazinos kódod van. Annyi jogod van vele, mint egy olyan felhasználónak, aki éves licencet vásárol. Lehet, h hibás, csak azért. Leellenőrzik. -
#11385 Próbáld kézzel beírni, lehet egy space vagy tab bezavar -
#11384 Szasiztok! Először is köszönöm én is folyamatosan a kódokat!
Most viszont problémába ütköztem. Friss win7 telepítés,friss nod 5.2(már 2x is újraraktam) Igényeltem kódot mert az előző rendszeren lévő már rég volt frissítve kaptam is kódot,próbáltam aktiválni,és nem fogadja el a kódot (már próbáltam másikkal is ugyanaz a helyzet) ezt az üzenetet kapom mindig:
a licensz aktiválása hibával fejeződött be Hiba 0008, érvénytelen felhasználó név ill jelszó.
Lehetséges ,hogy rossz kódokat dobál az oldal? -
f3lhasznaloinev #11383 G4M3ST4R 2012/11
Kód: DYD72S
Regisztráció:
Érvényes: 2012.12.31 -
Gary #11382 Hónap vége felé. 20-30 között. -
TIBCSI1966 #11381 Mikor jelenik meg havonta a CHIP magazin (hónap közepe,vége...)? -
farkasbora #11380 Köszönöm az infót én is ! -
#11379 Hali!
Váltottam egy levelet a supporttal, amiben megerősítették sajnos a hírt, amit z1980 is írt.
A program 6-os magyar nyelvű verziójának megjelenése jövő év januárjának második felében várható.
Nem értem, h miért telik ennyi időbe, de biztosan jó okuk van rá -
z1980 #11378 Szia! Állítólag januárban. Már megjelent egyébként ukrán nyelven is. -
asanyass #11377 Hello!
Nem tudjátok mikor jelenik meg magyarul a 6-os verzió? Mert mint már olvashattuk itt is, Szlovák és Cseh nyelven már van... -
#11376 Köszi a kódot. A fejlécben már átírtam, csak a hsz maradt el.
-
#11375 -
#11374 Ha van a közeledben Tesco akkor ott mindig van egy kibontott példány pc world-ből és chip-ből de még pc guru és gamestar-ból is. Én ma voltam de elfelejtettem megnézni. Másik lehetőség a könyvtár de sztem nem mindegyikben van. -
farkasbora #11373 Köszönöm ! -
MaxM #11372 Kösz a kódot! -
Gary #11371 CH1P 2012/12
h73qvt
Regisztráció
Érvényes: 2013.01.15 -
#11370 Brumm!
Köszönöm, meglesem. :) -
#11369 ESS4 port open...segitseggel 3. találat
vagy
Közvetlen link
-
#11368 Hali!
Eset Smart Sec.4-em van és szeretnék kiengedni egy portot a gépről.
Merre tudom ezt beállítani? -
#11367 köszönjük :) -
#11366 Érthető, mindenesetre ez a topic nagyon jól meg van csinálva!
Valakitől viszont kérhetek priviben egy Agnitum Securitys kódot? (Már ha nem probléma, hogy ezt ebben a topicban teszem meg. :)) -
MaxM #11365 Köszönöm a három hónapos ingyenes kódot! -
#11364 Kedves vagy, de mivel nem használom azt a terméket, így nem hiszem, hogy hiteles lennék egy olyan fórumot moderálni.
-
#11363 Csinálj Agnitumosat is! :p -
#11362 Ez a fórum csak az Eset termékekkel foglalkozik. Talán néha hsz-okabn megjelenik másfajta kód, de a fejlécben nem. -
7alvoo #11361
csehül és szlovákúl már van végleges:
ESET NOD32 Antivirus 6.0.302.4 -
Mbenyo97 #11360 És ezek a termék kulcsok mindig frissülnek itt a fórumon??
Gondolom hogy igen!!