Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

walkinguser
Sziasztok!
A barátnõm felrakta az ess5-öt (windows 7 64bit) és 10-15 percenként feljön neki egy prios ablak, hogy portszkennelés, és az IP címe. Mi ez? Mit tehetnénk ellene?

/Intel Caleron CPU E3400 @ 2.60Ghz, 4.0GB, Nvidia GeForce GT 440 (OC version)/ Windows 7 Professional 64-bit.

Sziasztok.

A Nod5 Smart Security közel 1 nap után is jól muzsikál semmi gond. Ajánlom másnak is
Szia

Megtaláltam. Köszönöm<#wave>
Hali!

A 'Beállítások' között valahol kell lennie egy ilyennek, hogy: - Az operációs rendszer frissítésének ellenõrzése. Ezt tiltsd le.
Ettõl kezdve nem fog zaklatni ezzel.

Köszönöm a választ,értem akkor.
Az OP rendszer nem friss figyelmeztetést ugy tudtam kikapcs,hogy egyszerüen rányomtam a szövegre
Narxis
Az újságos kódokra ezt írja, mert azok promo kódok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez mit jelent ???

Más: figyelmeztet a program hogy az Operációs rendszerem nem naprakész.
Hogy lehet ezt kikapcsolni ?
Nem kell semmit.Legalábbis nálam utorrent-el megy minden.
Jópár éve Eset-es vagyok.
R3TR0
ESSnél kell valamit beallitani hogy ne legyen gond a torrent klienssel vagy menni fog siman a le\feltoltés?

Másnap már nálam is feldobta az ablakot ahogy kell. Tudja fene mi volt a gubanc. Azóta is atomstabil az 5.0. A sebessége OK.
Úgy tûnik jól sikerült a fõverzió váltás.

moonster
Köcce lally, Alex2!
Igaz; Igazatok van ! -tudom is a "szabályokat".
-de: Szeretem a reprodukálható kontrollt is ! -az
Ellenõrzés tehát; "Sikeres"-nek bizonyult.

Felveszed az eszköz IP címét a Protokollszûrés,Kizárt IP címek listája közé:Kép.

Valaki találkozott olyan problémával,hogy az 5 ös nod ota nem lehet megnyitni a TP link router kezelöi oldalt? Probábol vissza raktam a 4 est ,azzal simán megnyitja.
Narxis
Köszönjük lally! Csak majd figyelj a helyes feltüntetésre legközelebb.

Köszönjük lally a kódot!
Ha teheted legközelebb így tüntesd fel ahogy én!
Köszi
Pc World

Kód: F83SPA
Regisztráció
Érvényes: 2011.10.15
PcWorld kódja: F83SPA

Narxis
ESS

R3TR0
Windows 7 re ESS vagy NOD?

moonster
Sajnos olyan nincs, de a CH1P-es kód is teljesen ellátja azt a feladatot. Nem tesz különbséget a NOD, hogy milyen újságból való kóddal van érvényesítve, csak annyi a kitétele, hogy az újság címében legyen C vagy E betû. 😄
Sziasztok!
Valakinek van 2011 pcworld szeptemberi nod kódja?
köszi szépen elõre is.
Itt egy Frissítési szerver

Beállítások/Frissítés majd szerkesztés gombnál állítsátok be

Ezt állítsátok be frissítési szervernek autómatikus kiválasztás helyett

http://dl.softgozar.com/eset_upd_softgozar1

felhasználónév jelszó nem kell hozzá.

Tárgytalan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem nem jön meg e-mailban a chip reg.kód.Valaki pm-ben eltudná küldeni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wicked
Nálam feldobja az engedélyezõ ablakot.

Rövidke használat után úgy tûnika sebességgel nem lesz gond, viszont a tûzfal interaktív módban nem dobja fel az engedélyezõ ablakot.

moonster
Egyik kedves ismerõsöm küldött egy linket, ami lehet, h néhány embernek nagy segítséget jelent.
alternativ update szerver:
http://eaus.mooo.com/
<#eljen> köszi
Narxis
ESET NOD32 Offline Update 6464 (20110914)

Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.

Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.

Letöltés:

Link1

Link2

Azért a Szülõi felügyelet rendesen belassítja a böngészõt.Ki is "integráltam a rendszerbõl". 😊))

Ha egy kicsit vissza tetszene olvasni,a #10332 hozzászólásomban utaltam a letöltés helyére.És ha esetleg telepítés elõtt a felhasználói útmutatót is el tetszett volna olvasni:Link,akkor ezt láthatta volna:Kép.

Sziasztok

tudtok adni egy letöltõ linket a Nod 5 Smart Security hez ? Természetesen nem a 30 napos próbaverzióhoz. Köszönöm
nálam lassítja a gépet meg

Nekem is sikerült és tökéletesen mûködik úgy,hogy kértem új kódot s a magyar honlapról töltöttem le a legújabb verziók közül a telepítõ alkalmazást.😊

Narxis
Mindig el kell távolítani az elõzõ fõverziót.

Nod 4 el kell távolítani a PC rõl ,utána mehet a nod 5 ? Vagy nem kell uninstallálni ?
Egyenlõre nem merem felrakni az elõzõ hozzászólás miatt,megvárom a többi véleményt
Narxis
Pedig atomstabil.

Akinek a stabilitás megbízhatóság számít annak a jó öreg 4-es,Telepítés után az eset 5 bekavart az oprendszerbe 2x visszaállította az xp-t aminek átállítottam a stílusát fogta visszaállította meg eddig + ezen felül 3 programnál bezavart tehát nem mondhatom hogy stabil.A céges szervert nem tom rajta beállítani se cd-rõl mappából frissíteni ami nagy hátrány genyóság a 4 gyel szemben.Mellette az ujj Behatolás megelõzõ rendszer+futó folyamatok funkció szól.

wicked
Ezek a kódok jók az ötös verzióhoz is.

Narxis
Már elérhetõ magyarul is.

NOD32 AntiVirus 5.0.93 # ma jelent meg a külföldi oldalakon.
mikor lesz magyarul elérhetõ a Nod 5 ?
Sziasztok!
Én most raktam fel az új verziót és semmi gondom nem volt hála isten remekül mûködik! 😊

molnar0921
Nekem mûködik rajt minden gond nélkül. 😉

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Sziasztok!
Ezek a kódok Eset smart security 5-höz is jók?
Amúgy szerintetek megéri a 4-rõl 5 re váltani?
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Mert a cég adja a frissítést ahol dolgozom, és a cég gépéröl tudom frissíteni vagy pedig ha nics net akkor lemezrõl lehet odaadják CD-n de nem lehet beállítani egyiket se rajta.Ott a funkció de használhatatlan ahogy van nem tudom beállítani.Automatikus kiválasztáson van és nem lehet állítani.

Narxis
Ennyi. Örülök. 😊

Nos megoldódott a probléma. Licencet váltottam, és azonnal kizöldült minden. 😊
Narxis
Minek neked tükör kiszolgáló? Na meg spybot?

Most próbáltam ki ezt az Eset antivírus 5 öt ami jó benne az a Behatolás megelõzõ rendszer funkció ami abból áll ha indítok egy folyamatot vagy változás van a gépen kérdezget.Ami viszont rossz a frissítési szervert nem lehet állítani ami baromi nagy hiba,tükörkiszolgálót nem tudom beállítani.Autómatikus szerver kiválasztás funkción van, nem lehet állítani pedig tükör kiszolgállón frissítem és nem tom beállítani.Kilõtte s spybot tea timer funkcióját.Egy picit jobban fogja a gépet.Az új a Behatolás megelõzõ rendszer funkciót sajnálom hogy a másikon nincs mert jó de mivel ki van lõve a tükör szerver beállítás nem tudom használni.Sajnos vannak jelek hogy bekavarhat a programok stabil mûködésébe megingathatja a rendszert.Egyenlõre nem tudom használni még erre várni kell gyerekcipõben jár.Sok jó van benne de ugyan ennyi baki van vele.Megy vissza az eset 4 azzal nem volt semmilyen gigszer de erre még várni kell,nem vagyok elszállva tõle.

Sajnos ez a megoldás nem jó nálam. Letiltok minden védelmet és újra bekapcsolom, de semmi. ESS5 64bit + W7 SP1 64bit

Egyébként a Prohardver fórumban sokan küszködnek ezzel a problémával, de nekik sem oldódik meg. Remélem migamarabb jön rá frissítés.