Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CH1P 2011/10

cuabhc

Regisztráció
Érvényes: 2011.11.15.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Laczyi
Sajnos nekem se sikerült...
Bocsi, nem gondoltam hogy ilyen körülményes lesz..
Narxis
Már le is tiltották amit igényeltem, kb. fél nap alatt. Szemetek, de nincs gond mert visszaraktam az újságos kódot. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

moonster
Mindig felcsillan a szemem, amikor meglátom a 90 napos kódokat, de azután jön a fekete-leves: annyi meló van vele és még soha nem sikerült :)
Szia.
Valóban régen dumáltunk,nem tudom már hogy mikor. De ami változott hogy öregebb lettem.
DE....
Nem szerettem volna lecserélni a tuti licencet, csak kérdeztem..
Rég dumáltunk, de nem változol! :D Ezeknél a licenceknél egy idõ után észreveszik, h nem onnan frissít, ahonnan legális. Érdemes a tuti 60 naposat lecserélni 90-esre, lemondani a supportról?
szia

ha valakinek sikerült a licenc regisztrálása az megírhatná hogy sikerült neki
Laczyi
4.2-nél tökéletesen mûködik.
gergely1991
Kiterjesztett heurisztika kivan kapcsolva?Mondjuk a valós védelemnél a önkicsomagolós fájlok kivételével az összes tömörített fájlt kivenném az ellenõrzésbõl(csak futtatás elõtt ellenõrizném kézileg). Esetleg állítsd át a valós-védelem beállításában a "kiterjesztések"-nél jelöld ki a Minden fájl ellenõrzése opciót.
4.2 verzió is ugyanazt produkálja?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Akkor írj a magyar képviseletnek.

Frissítettem a drivereket, semmi hatás, ugyanaz a problem.
Köszönöm a kódot!<#vigyor2>
Narxis
Drivereid frissítsd. Videokártya, hálózati kártya stb.

Sziasztok!
Telepítettem az 5-ös ESS-t. A telepítésnél minden normálisan alakult, de utána újraindítottam. Újraindítás után betölti a Windows7-t de nod-nak csak egy részét, A rendszer belassul. Újratelepítettem a Wint, akkor is ugyanaz.
DjDano
Egyáltalán nem röhejes, felesleges állandóan figyelmeztetni, havonta úgyis megnézem, hogy van e frissítés, tehát én még a windows automatikus frissítést is teljesen kikapcsoltam.

Köszönöm!
Narxis
Megtámadták a géped és a Nod kivédte. Nem kell aggódnod.

vorlon76
Köszönöm a kódot!<#worship>

hi
most jött figyelmeztetés, hogy icmp alapú támadás van, ez mi a f?:O
wicked
<#eljen><#worship>

Sziasztok! Telepítettem az 5-ös NOD-ot. Minden mûködik,de online játéknál a tûzfalat ki kell kapcsoljam, különben nem engedi a játékot. A 4-esnél nem volt ilyen gondom. Hol lehet beállítani, hogy a megfelelõ kapukat megnyissa ill. átengedje a tûzfalon a játékot?
THX!
Köszönöm
<#eljen>thank U
Narxis
Köszönjük!

Köszönöm szépen!
moonster
PC Guru 2011/10

Kód: M4DRA5
Regisztráció
Érvényes: 2011.11.15
Szia

Semmi röhejes nincs a dologban.
Egyszerüen nem akarom hogy a nod jelezzen.
Ettõl függetlenül frissitve van az op rendszerem.
Minden héten megnézem van e valami ujabb frissités
Azért röhejes, ahelyett hogy frissítenétek a windowst, a védelmi szoftver egy fontos elemét kapcsoljátok ki. Jól jegyezd meg, egy frissítetlen operációs rendszer biztonsági kockázatot jelent, ugyanis a ezekben a frissítésekben vannak a biztonsági frissítések is.
haver az esetnél mondja hogy az egyik frissités hamis riasztást tartalmazott,ezért átmenetileg délután leállitották a frissitési szervereket. már jó.
Pano
Hmm. Mi egyszerre néztük, ismerõsnek jelzett, nekem meg sem nyikkant az ötös.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Az ötös is jelzett:Link.

Nekem is a 4.2-es jelzett. De csak valami blokkolt url-rõl volt szó ami kártékony tartalomhoz vitt volna. A logba nem került be. Késõ délután már nem jelzett a 4.2-es sem. Hogy ez jelzés bug vagy feature volt? :) Ezt nem tudnám megmondani - de inkább jelezzen havonta 1x potyára mint hogy valami átmenjen a szûrõn.

Pano
Nem hiszem, valami elcseszés volt, mert nekem ötössel semmire nem jelzett, haverom cégénél még négyes volt fenn és minden gépen és rikácsolt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Csak teszi a dolgát a nod! Valami kártékony tartalmú url volt beszúrva valahova a fészbukba. De már rendbejött

BoneDragon
Mi baja van a nodnak? Facebookon mindenre vírust jelez és már mástól is hallottam. Ma kezdte.

RETROB0Y
Müködik! xD

RETROB0Y
hali

Beirtam CHIP kódot nem frissit
utána PC World nem frissit
Semmi hibát nem ir ki csak nem frissul az adatbázis 0906ról

Eset SS 5.0

Ötlet?

Korrekt!
Ja, vágtam ám, hogy vágod, hogy vágom! :Ð
De nem akarok tovább OFF-olni, egyszerûen LÁJK! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

moonster
köszi. Értettem, h tetszik, csak így tudtam lereagálni.:D
Próbálok objektív lenni, nehogy szó érje a ház elejét.
Dehogynem! Elragadtatásomat jeleztem a történtek ilyen frappáns kezelését illetõen!

Tulajdonképpen, "mondhattam" volna azt is: Nagy vagy moonster! De az túl egyszerû lett volna. :Ð

moonster
denem? :D
"lally feat. Alex2" <#taps><#nevetes1><#vigyor2>

moonster
Most nem úgy tûnik :)
Tipegj be a könyvtáratokba és nézd meg, h van-e gamestar.
Ha van, akkor nézd meg benne a kódot utána pedig írd ide.
persze hogy tökmindegy,ezt tudom,de a legfrissebb a gamestar-os :)
Narxis
Tök mind1, hogy milyen kódot használsz.

remek az 5-ös NOD :) gamestar kód mikor lesz,nem tudjátok véletlenül? köszii
Akkor mindketten elégedettek vagyunk
Én (két hét elteltével) ugyan így vagyok a NIS2012-vel.