Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin82
Nekem is csinálja ezt de már kibaszom!
Sziasztok!

Feltelepítettem az új esetet:
ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
Rendesen mûködött minden kivéve a tûzfalat.
Álladóan felugrott ugyanaz az ablak hiába engedélyeztem.
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi.
Modano
Felesleges telepítgetni! 2hét múlva meg lehet frissítenek 5.0.96 ra!Én egy év múlva telepítem ujra, csak annak már a 6-os lesz a verziószáma!:-)

gergely1991
Akkor töröld az elõzõt és úgy telepítsd az újat.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

sziasztok.
Olvasom hogy van új verzió ( 5.0.94 )
A Frissítés részben hiába nyomok rá a frissítésre, nem tölti le és nem telepíti...
Narxis
Nagyrészt a szülõi felügyeletet javították benne, ha nem használod akkor nem érdemes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érdemes feltenni a legújabb, 5.0.94 verziót? Jó, nyilván igen, de van benne annyi új dolog, hogy valóban van egyáltalán értelme frissíteni? Nekem tökéletesen megy a legutóbbi 4-es verzió, ezért õszintén szólva nem szívesen nyúlnék hozzá, mert eddig bevált.
Lehet, hogy hülye kérdés, de Sicontact nem tud segíteni?
Narxis
Kivételekhez adtam a játékot, de az se segített. Tedd fel a tûzfal nélküli verziót vagy egy másik antivírust. Kaspersky Internet Security 2012-nél pl. nincs problem, rendesen látom a szerverek pingjét.

omg... és akkor semmi megoldás nincs erre a szánalmas anomáliára ? :-(

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Narxis
Újabbnál is ezt csinálja.

Narxis
BF Play4Free-nél is ezt csinálja, közben meg üzeneteket dobál, már nem tudom, hogy pontosan mit de valamilyen támadásnak veszi és ezért blokkolja.

bajgunar
Tedd fel az újabb ESS-t, hátha megjavul!
Am nekem is azt csin BC2-nél, de arra jött mostanában egy patch (asszem 21.én) az javította ezt a hibát.
Én is feltettem a legújabbat és hibátlanul, gond nélkül fut! Nem írogat svchost izéket.
Valami van abban az svchost-ban, ami állandóan ki akar menni! Ez nem a nod hibája! Nézd meg valami process elemzõ progival. Ami belelát az avchost-ba.
Sziasztok!

Én a smart security 4.2.71.2-t használom és van egy kis gondom vele .
Ha a battlefield 3 játékot elindítom (ami ugye böngészõbõl fut)
akkor nem látom a szerverek aktuális pingjeit (egyszerûen nem írja ki)
viszont ha kikapcsolom a SS4 tûzfalát akkor minden szerver pingjét
rendesen kiírja. Hogyan lehetne ezt beállítani hogy ne kelljen
kikacsolnom a tûzfalat ahoz hogy lássam a pingeket a BF3 battlelog-jában? És még valami! Ez a dolog már a bad company 2 játéknál is így
volt csak ott minden szervernek 999-es pinget írt ki a szerverkeresõ.

Köszi a figyelmet és az esetleges segítséget!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok!

Fel telepítettem az új esetet:
ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
Rendesen mûködött minden kivéve a tûzfalat.
54szer ugrott fel az svchost.exe hogy kiengedem-e. Ezután meguntam, letöröltem. Van valami ötletetek, hogy miért csinálja?
Pontosan ezt tettem, ahogy írtam is lentebb..
Azért nem hagytam szó nélkül, és kaptam egy másik levelet, másik kóddal is az esettõl. Nagyon rendesek voltak. A szomszédomnak se járt le pl, de a kollegámnak meg igen így nyilván valami belsõ nyavalya lehetett. Néhány évente belefér az ilyesmi ;)

moonster
Nekem is gurus van és frankón megy! 11.15.
Válts másikra, van még :)
Próbáljátok ezeket:

Username: EAV-51782351
Password: xace7pnxnj

Username: EAV-51782352
Password: bejm6fn6dx

Username: EAV-51782353
Password: 5xcc3j2mpd

Username: EAV-51782354
Password: f5jh2b2tes

nekem is gurus van,és nem járt le...de akkor ha neked lejárt,válts át a chip-esre,ennyi :)
11.15-ig, na kész, nem tudok írni :D

Guru-t akartam, sorry. Ettõl még a lényeg nem változott, le is járt a kód annak ellenére, hogy 11.05-ig van hirdetve.Nem egyedül jártam így, nem véletlenül írtam be, bár valóban hibásan.

moonster
kösz az offlinet és töröltem.
<#eljen>
Narxis
Rohadt sg.hu bõvítmény Chrome alatt bugzik, töröld #10477-et moonster, köszi.

Frissítést meg ilyet találtam, ez a legfrissebb, nem a szokásos helyrõl szedtem de megbízható a feltöltõ.

Narxis
ESET NOD32 Offline Update 6492

Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.

Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.

Letöltés:

Link1

Link2

Offline frissítést tudnátok feltenni? Köszi.
moonster
Itt csak 10.15-ig tartó PC Worldos kód van.
A gurus kód pedig 11.15-ig lesz jó tutira, mert az újságban nem szerepel, h meddig jó, csak az Eset által küldött hivatalos levélben, amit a regisztráció után kapsz.

3 újság címét említed a hsz-ban. Nem teljesen világos, h mit is akartál írni.
Modano
hmm ez valóban fura.

Egy apró megjegyzés, az a PC World kód, aminek regosztrálása után nov. 15-ig kellett volna érvényesnek lennie (még itt fent is szerepel), a mai napon lejár.. elég érdekse, sztem itt valami hiba volt.. a friss chip magazinosra lecseréltem, csak gondoltam szólok, egyéb fórumokon többen s elezték már, a gurus-t valszeg elnyomtatták (mármint a határidejét).
Kíváncsi vagyok, az újság hivatalosan mond-e majd valamit.

Modano
Nekem is fent van a Cleaner,de mélytisztításhoz a System care az egyik legjobb.Olyan szemetet is kipucol amit másik progi nem.MindenEsetre sok sikert!

computerguru
Nem is tudom...nagyjából ismerem azt a progit,én a ccleanert és a windows doktort használom,szerintem elég jól!Az hogy zabálja a memóriát,fene tudja,nálam olyan 20-30%-nál ugrál,nem vettem észre hogy lassúbb lenne,majd meglátom.Azért köszi az infókat!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Modano
Privátban küldtem pár infót nézd meg

Modano
Figyu!Van két alapprogram ami ingyenes magyar nyelvü és nagyon rendbe rakja a gépedet.Advanced System Care.A másik meg a Revo Uninstaller utobbival gyerekjáték letörölni egy programot a géprõl..semmi nem marad a registryben.A system care-kipucol minden ganéjt a gépedrõl.Ha a tisztítással végeztél,töltsd le az Eset honlapjáról az uj 5-öst.email-cim megadása után kapsz egy 30 napos kódot,ha lejár innen már tudod a folytatást.Szerintem ne telepíts ujra még.Ne add fel!Használtam Avast-ot én is nem rossz de zabálja nekem a memoriát..belassít.Az eset meg ugyebár nem eszik semmit!:)

computerguru
Nos sikerült leszednem,úgy csináltam,ahogy a YouTubos videon mutatják,de nekem aktiválás közben hibát jelez,na jólvan,mondom,nem szórakozom vele,kitörlöm a gépbõl és visszarakom a régebbi nodot,igen ám,de ennek az uj 5-ös verziónak egyszerûen nem volt uninstalja,és hát úgye úgy nehéz törölni,mire végre az Unlockerrel sikerült,ekkor valószinû sérülhetett,ugyanis a régebbi verziómat már nem engedi feltelepiteni,azt irta ki,hogy az eset service szolgáltatás(ekrn) nem telepithetõ,na jó mondom én ezzel most nem kinlódok,úgy hogy felraktam a legújabb Avastot,az legalább egy évig csöndben van,aztán majd ha újrarakom a gépet,akkor visszatudom rakni a nodot.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Modano
Hali!Rengeteg oldalon rajta van ne csináld már! 1-2mb lehet nem több 1 perc alatt lent van!You tube-on is van info.Letöltöd nem csinálsz semmit vele!Automatikusan beállítja magát hogy amint érzékeli a net kapcsolatot a legfrissebb kódokkal ajándékoz meg!

computerguru
Már három helyrõl töltöttem le,de nem tudom kicsomagolni,mert jelszót kér,az meg nincs,jó mi?

computerguru
Sajnos nem találok hozzá magyar leirást,hogy hogyan is kell csinálni?Ösze-vissza meg nem akarok kattintgatni!Tulajdonképpen mit is csinál ez?

Modano
Hali! Szerintem töltsd le ezt: Tnod user and password finder. Egész jó progi és elfelejtheted a jelszókeresgélést örökre!

computerguru
Kipróbáltam,mûködne is,de egy órán belül kidobta,hogy frissiteni kellene,de kéri a jelszavakat,különben nem frissit,azt hiszem visszarakom a jó öreg bevált 3-as verziót,azzal nem volt semmi gond,de ha van ehez valakinek jelszava,azt megköszönném! A verziószáma:5.0.93.7

Narxis
Próbáld ki!

computerguru
Oké! De találtam egy ilyent,kiütve:
ESET NOD32 Antivirus + Fix (Verzió: 5.0.93.7 x86 & x64) de szerintem az én xp-mre nem jó!

Narxis
Az újságos kódok használata nem kínlódás.

computerguru
Is,de van mikor kiirja,hogy a programmodulok frissitése megtörtént,ezek szerint csak bevált! De te tudod?Nekem szuper,és még kinlódnom sem kell vele!Szia!<#wave>

Narxis
Csak az adatbázist frissíti.

computerguru
Mint mondtam,frissit szépen minden nap,ha nem lenne jó,már gondok lennének vele,és jónéhány virust is bekaptam volna,de semmi,na mindegy!

Narxis
Elavult Nod-ot használsz, valószínûleg a programmoduljai se frissülnek. Ez nem magánvélemény hanem tény.

computerguru
Épppen elnézem,hogy miket kinlódtok a noddal,nem semmi! Én a 3.0650.0-ást használom,ami ki van ütve,sosem jár le,frissit szépen naponta,már évek óta,nekem bevált! Csak magánvélemény!

Na ez nagyon f@sza! Bár félig-meddig jogos is. (sajnos, de be kell látnunk)
Egyébként én NIS 2012-õt használok így nem érint személy szerint a dolog.
De azért a többieket sajnálom, hogy így jártak.

Csak azért próbáltam kérni mert kicsit unatkoztam.

Narxis
Nekem is megjött, de lefogják tiltani ha nem lengyel ip-rõl frissít a Nod-od.

Heló "fõnök"!

Kell egy 90 napos felh.név/jelszó?
Nekem sikerült igényelnem és megjöttek rendesen a kért adatok.