Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltelepítettem az új esetet:
ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
Rendesen mûködött minden kivéve a tûzfalat.
Álladóan felugrott ugyanaz az ablak hiába engedélyeztem.
Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olvasom hogy van új verzió ( 5.0.94 )
A Frissítés részben hiába nyomok rá a frissítésre, nem tölti le és nem telepíti...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Am nekem is azt csin BC2-nél, de arra jött mostanában egy patch (asszem 21.én) az javította ezt a hibát.
Én is feltettem a legújabbat és hibátlanul, gond nélkül fut! Nem írogat svchost izéket.
Valami van abban az svchost-ban, ami állandóan ki akar menni! Ez nem a nod hibája! Nézd meg valami process elemzõ progival. Ami belelát az avchost-ba.
Én a smart security 4.2.71.2-t használom és van egy kis gondom vele .
Ha a battlefield 3 játékot elindítom (ami ugye böngészõbõl fut)
akkor nem látom a szerverek aktuális pingjeit (egyszerûen nem írja ki)
viszont ha kikapcsolom a SS4 tûzfalát akkor minden szerver pingjét
rendesen kiírja. Hogyan lehetne ezt beállítani hogy ne kelljen
kikacsolnom a tûzfalat ahoz hogy lássam a pingeket a BF3 battlelog-jában? És még valami! Ez a dolog már a bad company 2 játéknál is így
volt csak ott minden szervernek 999-es pinget írt ki a szerverkeresõ.
Köszi a figyelmet és az esetleges segítséget!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Fel telepítettem az új esetet:
ESET Smart Security 5.0.93.7 x64
Rendesen mûködött minden kivéve a tûzfalat.
54szer ugrott fel az svchost.exe hogy kiengedem-e. Ezután meguntam, letöröltem. Van valami ötletetek, hogy miért csinálja?
Azért nem hagytam szó nélkül, és kaptam egy másik levelet, másik kóddal is az esettõl. Nagyon rendesek voltak. A szomszédomnak se járt le pl, de a kollegámnak meg igen így nyilván valami belsõ nyavalya lehetett. Néhány évente belefér az ilyesmi ;)
Username: EAV-51782351
Password: xace7pnxnj
Username: EAV-51782352
Password: bejm6fn6dx
Username: EAV-51782353
Password: 5xcc3j2mpd
Username: EAV-51782354
Password: f5jh2b2tes
Frissítést meg ilyet találtam, ez a legfrissebb, nem a szokásos helyrõl szedtem de megbízható a feltöltõ.
Leírás:
- Bontsd ki bármilyen mappába. Egy "eset_upd" nevû mappát kell kapnod benne a frissítésekkel.
- Helyezd át a C:\ meghajtóra. (Ilyennek kell lennie "c:\eset_upd")
- Nyisd meg a NOD32 fõablakát.
- Válaszd ki a Frissítés szekciót és klikkelj a Beállításokra.
- A "Szerverek" közül válaszd ki az utolsót ami C:\eset_upd nevû kell, hogy legyen.
- Kattints az OK-ra.
- A Frissítés szekciónál kattints a Frissítésre.
Kompatibilis minden NOD32 és Smart Security verzióval.
Letöltés:
Link1
Link2
A gurus kód pedig 11.15-ig lesz jó tutira, mert az újságban nem szerepel, h meddig jó, csak az Eset által küldött hivatalos levélben, amit a regisztráció után kapsz.
3 újság címét említed a hsz-ban. Nem teljesen világos, h mit is akartál írni.
Kíváncsi vagyok, az újság hivatalosan mond-e majd valamit.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
ESET NOD32 Antivirus + Fix (Verzió: 5.0.93.7 x86 & x64) de szerintem az én xp-mre nem jó!
Egyébként én NIS 2012-õt használok így nem érint személy szerint a dolog.
De azért a többieket sajnálom, hogy így jártak.
Csak azért próbáltam kérni mert kicsit unatkoztam.
Kell egy 90 napos felh.név/jelszó?
Nekem sikerült igényelnem és megjöttek rendesen a kért adatok.